Rahalaitos

Rahalaitos

 • Lainasummat: 500€ - 70000€
 • Laina-ajat: 1v - 15v
 • Ikäraja: 20 v
 • Korko: 4.6% - 20%
Esimerkkilaina: Nimelliskorko 4,50%, Todellinen vuosikorko 4,59%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 11 733€, Kokonaiskulut 81 733€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.
Yritystieto
Y-Tunnus: 2521965-8 Osoite: Yliopistonkatu 58 B 33100 Tampere Kotisivut: https://www.rahalaitos.fi/ Puhelin: 09 2311 3670 Email: info@rahalaitos.fi
Lainaehdot
Tulot: 7200 euroa vuodessa Tulojen varmistus: Kyllä Vaaditut dokumentit: Vakituinen osoite suomessa, puhelinnumero Tunnistautuminen: Verkkopankkitunnukset Minimilyhennys: Riippuu lainantarjoajasta
Tietoa lainoista
Nopeus: 0 -2 vrk Ilmainen ensilaina: Ei Yhteishakija: Kyllä Maksuvapaa /kk: Vaihtelee lainanpalvelun mukaan Eräpäivän siirto: Mahdollisesti Lainojen yhdistäminen: Kyllä Rahojen siirto: 09:30 - 16:30Rahalaitos Kokemuksia ja Arvosteluclient_pic

LainaaIlmanVakuuksia Tiimi

Sisältömanageri

Rahalaitoksen kautta saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia

Rahalaitos on kotimainen lainoja välittävä yritys, jonka palveluita käyttämällä saat vain yhdellä lainahakemuksella monia lainatarjouksia Rahalaitoksen yhteistyökumppaneilta. Yhteistyökumppaneina toimivat lainapaikat ovat luotettuja ja vakavaraisia toimijoita – aivan kuin Rahalaitoskin.

Rahalaitos on erittäin turvallinen yritys kuluttajalle, sillä tälle luottofirmalle on myönnetty korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus. Rahalaitoksella on myös oikeus käyttää avainlipputunnus, mikä tarkoittaa, että palvelu on tuotettu Suomessa. Tämän yrityksen palveluja suosimalla tuet siis myös suomalaista työtä. Rahalaitos onkin auttanut jo kymmeniä tuhansia suomalaisia löytämään itselleen sopivan lainan.


Miten lainan hakeminen toimii?

Rahalaitos ei itse myönnä lainoja, vaan kilpailuttaa lainat asiakkaan puolesta. Rahalaitoksen palvelut ovat asiakkaille täysin maksuttomia, joten hakiessasi lainaa Rahalaitoksen kanssa et häviä penniäkään rahaa. Sen sijaan säästät rutkasti aikaa, kun yhden hakemuksen täyttäminen voi poikia monia hyviä lainatarjouksia. Rahalaitos pyrkii aina siihen, että asiakkaalle löytyisi mahdollisimman hyvä laina.

Viimeinen päätäntävalta lainan suhteen on kuitenkin tietysti aina asiakkaalla. Pelkkä lainahakemuksen jättäminen ei sido asiakasta yhtään mihinkään, vaan saatuja lainatarjouksia on mahdollista harkita ajan kanssa. Jos mikään lainatarjouksista ei tunnu hyvältä omaan elämäntilanteeseen, ei lainaa ole pakko tietenkään ottaa. Yleensä kuitenkin useammasta lainatarjouksesta löytyy asiakkaalle joku mieleinen ja hyvä ratkaisu. Tämän vuoksi moni kääntyykin lainoja välittävän yrityksen puoleen halutessaan löytää mainion lainan nopeasti, helposti ja edullisesti.


Onko lainan saamiselle kriteerejä?

Lainan saamiselle on tiettyjä vaatimuksia. Koska kaikki Rahalaitoksen välittämät lainat ovat vakuudettomia, on riski lainanmyöntäjälle suurempi. Tämän vuoksi joidenkin perusedellytysten on täytyttävä lainan saamiseksi. Vaatimukset eivät kuitenkaan ole erityisen tiukat, joten aivan tavallisella tallaajallakin on mahdollisuus saada lainaa Rahalaitoksen kautta.

Hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt henkilö, jonka vuositulot ylittävät 7 200 euroa. Lisäksi hakijalla ei saa olla luottotietohäiriöitä. Hakijan tulee myös asua Suomessa vakituisesti, joten ulkomailta käsin lainaa ei voi hakea. Kaiken kaikkiaan ehdot siis eivät ole kovin kovat, sillä kuukaudessa hakijan tarvitse siis saada tuloja vain keskimäärin 600 euroa.


Paljonko lainaa voi hakea?Rahalaitos vertaa lainat puolestasi

Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa 500–50 000 euroa. Isompia lainoja hakiessa auttaa, jos lainaa hakee yhdessä jonkun toisen kanssa. Yhteishakeminen on muutenkin kannattavaa, sillä lainansaanti mahdollisuudet paranevat ja lainan saa yleensä paremmilla ehdoilla. Rinnakkaishakija on yleensä kumppani tai muu perheenjäsen, mutta toki rinnakkaishakijana voi toimia myös joku muu kuin lähiomainen.

Lainan korko ja takaisinmaksuaika riippuvat aina lainanmyöntäjästä, joten tähän asiaan Rahalaitos ei pysty vaikuttamaan. Tyypillinen laina-aika on noin 1–15 vuotta, mutta tämä on aina riippuvaista palveluntarjoajasta. Lainan suuruus yleensä korreloi vahvasti laina-ajan pituuden kanssa, mutta kuluttajalla on aina oikeus ilmaiseksi maksaa laina pois alun perin sovittua aikataulua nopeammin.


Rahalaitokselta on mahdollista saada myös yhdistämislainaa

Yhdistämislaina tarkoittaa lainaa, jonka tarkoituksena on maksaa pienemmät kulutusluotot pois ottamalla yksi isompi laina. Tämä on ainoa lainatyyppi, jonka ottamista voi aina lämpimästi suositella, sillä yksi iso laina tulee todella paljon edullisemmaksi kuin monta pientä kulutusluottoa. Toki laina muuhunkin tarkoitukseen on usein hyvä ratkaisu, mutta automaattisesti hyvä päätös on vain lainojen yhdistämislaina.

Lainojen yhdistämislainan muita etuja edullisemman hinnan lisäksi on, että takaisinmaksuaika usein pitenee. Elämä myös helpottuu, kun tarvitsee pitää mielessä vain yksi eräpäivä, jolle on määritelty selkeä kuukausierä. Lainojen yhdistämislainan ottaminen on siis aina hyvä valinta, kun kulutusluottoja on kertynyt useampi.


Rahalaitos tarjoaa myös henkilökohtaista neuvontaa laina-asioissa

Laina-asioiden kanssa ei kannata jäädä painimaan yksin. Hyvän lainanvälittäjän tunnistaa siitä, että henkilökunta tukee asiakasta läpi koko lainaprosessin. Rahalaitos on yksi parhaista lainanvälittäjistä, joten myös asiakaspalveluun toimivuuteen on laitettu paljon resursseja, mikä antaa kuluttajalle mahdollisuuden kääntyä henkilökunnan puoleen kaikissa lainaan liittyvissä asioissa.

Jos haluat henkilökohtaista neuvontaa lainahakemuksen kanssa, voit sähköisen hakemuksen tekemisen sijaan tehdä hakemuksen myös puhelimitse asiakaspalvelijan kanssa. Tällöin saat heti vastauksen itseäsi mahdollisesti mietityttäviin kysymyksiin.

Rahalaitoksen henkilökuntaa saa yhteyden joko sähköpostitse, puhelimitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön. Kaikkiin yhteydenottopyyntöihin vastataan 24 tunnin sisällä arkisin, joten asiakaspalvelu toimii hyvin ripeästi. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista torstaihin 9.30–16.30 ja perjantaisin 9.30–15.00.
0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat: