Kulutusluotto ilman vakuuksia heti netistä

Netissä on monia kulutusluottojen tarjoajia, joiden kautta lainaaminen on edullista ja nopeaa. Useilta lainapalveluilta on myös mahdollista saada kulutusluottoa heti, jopa 15 minuutissa, varsinkin silloin kun kyse on pienemmistä lainasummista. Jos lainasumma alkaa lähenemään kymmeniä tuhansia, menee lainanhaussa kauemmmin, normaalisti 1-2 vuorokauden ajan, riippuen tietysti yrityksestä, mistä lainaa ottaa. Tutustu valikoimaan lisää alapuolelta ja hae kulutusluotto heti tilillesi.

Katso myös mistä saa lainaa heti tilille netistä.

Paras vaihtoehto tällä hetkellä on Kulutusluotto.com - kilpailuta lainasi aina 60000 euroon asti.

Freedom Rahoitus myöntää kulutusluottoa jopa 50000 euroa

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus on tämän hetken markkinoiden yksi monipuolisimmista lainayhtiöistä. Freedom Rahoitus ei itse myönnä lainoja, vaan toimii lainanvälittäjänä. Eli se kilpailuttaa puolestasi useita lainoja myöntäviä yrityksiä, jotta varmasti saat monipuolisen valikoiman tarjouksia. Hakea voi niin pieniä, kuin suuriakin summia ja maksuajatkin vaihtelevat rutkasti. Tarjolla on kulutusluottoja 500 – 50 000 euron väliltä jopa 15 vuoden maksuajalla – kaikki lainat ovat vakuudettomia. Täydellinen paikka ottaa esimerkiksi 10 000€ lainaa!

Freedom Rahoituksen kautta kulutusluotot heti ovat helposti saatavilla. Täytä hakemus netissä mihin kellon aikaan tahansa ja saat vastaukseksi useita eri tarjouksia. Koska kyseessä on lainanvälittäjä, niin on hankala arvioida kauanko lainatarjousten saamisessa kestää. Usein kuitenkin yhden arkipäivän sisällä saa tukun tarjouksia ja tavallisesti viimeistään parin päivän kuluttua saa lopuiltakin yrityksiltä tarjoukset. Ikäraja on 18 vuotta ja lainan hakeminen onnistuu muutamissa minuuteissa. Tutustu ja hae kulutusluottosi Freedom Rahoitukselta.

Hae Freedom Rahoituksen kautta tästä

 


Nopsalaina - kulutusluotto nopeasti Nopsalainalta

Nopsalaina

Nopsalaina on yksi nopeimmista suurempien kulutusluottojen myöntäjistä. Mikäli rahantarve on akuutti, kulutusluotot heti saa Nopsalainalta kätevästi. Voit hakea 200020000 euron kulutusluoton kätevästi verkon kautta ilmaisella hakemuksella. Laina-aika voi olla maksimissaan 10 vuotta tai minimissään 6 kuukautta. Se on vapaasti asiakkaan päätettävissä.

Nopsalainalta on myös mahdollista hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Eli vaikka puolison tai sukulaisen tai jopa ystävänkin kanssa. Kun hakijoita on kaksi, niin silloin on todennäköisempää saada suurempi laina paremmilla ehdoilla.Syynä on se, että luotonantajan riski luonnollisesti pienenee, kun lainalla on kaksi maksajaa.

 • Mahdollisuus saada maksuvapaita kuukausia
 • Edulliset korot
 • Kilpailukykyiset tilinhoitomaksut

Lainapäätöksen yritys myöntää lähes välittömästi ja tämän jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan verkossa ja tämän jälkeen rahat toimitetaan tilillesi. Nopsalaina myöntää kulutusluottoa kaikille vähintään 22 vuotta täyttäneille ja luottokelpoisille henkilöille, joilta löytyy verkkopankkitunnukset sekä säännölliset kuukausittaiset tulot. Lue lisää ja hae Nopsalainaa heti.

Hae Nopsalainan kautta tästä

 


Ostosraha - kulutusluotto tilille jopa 15 minuutissa

OstosrahaOstosraha on Suomalainen kulutusluottojen tarjoaja, jonka kautta saat kulutusluoton 400-3000 euron väliltä heti tilillesi, jopa 15 minuutissa.

Jos olet akuutin luoton tarpeessa, on Ostosraha ehdottomasti paras vaihtoehto. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä verkosta ilmaisella hakemuksella.Myöskään takaajia ei lainalle tarvita ja tarjolla on runsas määrä erilaisia lainatuotteita. Voit valita maksuaikataulun 12 – 60 kuukauden väliltä. Mikäli haluat maksaa lainan takaisin suunniteltua aikataulua nopeammin, niin se toki myös onnistuu ja siitä ei koidu mitään ylimääräisiä kuluja.Eli palvelu pelaa ja joustavuutta löytyy. Homma siis toimii mallikkaasti.

Parhaat edut vielä kerrattuna:

 • Ei takaajia tai vakuuksia
 • Nopea ja joustava palvelu
 • Ystävällinen henkilökunta
 • Kulutusluotot heti eli rahat saa tilille jopa 15 minuutissa

 

Kulutusluottoa myönnetään yli 21 vuotiaille henkilöille, jolla on luottotiedot kunnossa. Lue lisää ja hae kulutusluotto heti tilillesi Ostosrahan kautta.

Hae Ostosrahan kautta tästä

 


Ota kulutusluottoa heti tilille – täältä saat haettua!

Suurempia kulutusluottoja hakiessa kannattaa muistaa, että normaalisti niissä vaaditaan usein säännöllisiä vuosituloja, vaikkakin toki poikkeuksia löytyy. Kannattaa olla palkkakuitit, työsopimus, sekä tiliotteet viimeisiltä kuukausilta jo valmiina tulostettuna ja skannattuna. Näin voit nopeuttaa luotonhakua omasta puolestasi. Normaalisti tarvitset myös omalla nimikirjoituksella varustetun henkilöllisyystodistuksen, sekä täytetyn ja allekirjoitetun lainahakemuksen jotta on mahdollista saada kulutusluotto heti. Muutamissa paikoissa on mahdollista lähettää kaikki tarvittavat tiedot sähköisesti, jolloin luoton haku on nopeampaa. Muutamissa paikoissa on mahdollista halutessaan myös postittaa tarvittavat paperit, jolloin lainan hakeminen viivästyy normaalisti päivällä tai kahdella.

Kulutusluoton hakeminen verkossa toimivilta lainantarjoajilta on silti nopeampaa, kuin esimerkiksi omalta pankilta. Positiivista omassa pankissa on se, että heillä on jo oma tilihistoriasi siellä, sekä kaikki tarvittavat tiedot. Muutoin, lainahakemuksen myöntämisessä ja rahojen siirtämisessä tilille kestää normaalisti useita arkipäiviä tai jopa viikkoja. Internetin lainantarjoajat ovat tässä asiassa askeleen edellä. Pankit eivät myöskään yleensä myönnä kulutusluottoa heti tai yleensäkään lainoja ilman vakuuksia tai takaajia, joten jompikumpi, ellei molemmat täytyy olla luottoa saadakseen. Kulutusluotto pankista haettuna on usein vakuudellinen laina.

Toinen perinteinen rahanlainaaja eli panttikonttori vaatii vakuudeksi jotakin arvokasta omaisuutta, joten siinäkin mielessä netissä toimivat palvelut ovat askeleen edellä, koska ne eivät edellytä vakuuksia tai takaajia. Myöskin aukioloajoista huolehtimisen voi jättää vähemmälle, koska hakemuksen voi palauttaa mihin aikaan tahansa. Yleensä ne käsitellään todella nopeasti, joten palvelu on joustavaa ja tehokasta. Myöskään fyysinen käynti konttorissa ei enää ole tarpeen, koska vaaditut asiakirjat voi toimittaa kätevästi sähköisesti.

 


Milloin kannattaa välttää lainaamista?

Muista, älä ota lainaa, jos epäilet takaisinmaksukykyäsi. Alle olemme listanneet eri seikkoja, jolloin kannattaa punnita omaa lainan tarvettaan.

 1. Sinä tai perheenjäsen on saamassa irtisanomisilmoituksen tai on vaarassa jäädä työttömäksi.
 2. Perheellä on aikaisempi laina (esim. Asuntolaina) tai kallis vuokra-asunto ja talouden tulot ovat vähentyneet, tai vähenemässä.
 3. Perheeseen on tulossa lapsi ja työssäkäyvä on jäämässä äitiys- tai isyyslomalle.
 4. Ostatte helposti tuotteita tai palveluita osamaksulla.
 5. Siirrätte usein laskuja seuraavalle kuukaudelle.
 6. Teette usein kalliita heräteostoksia, jotka ylittävät perheenne varallisuuden.
 7. Otatte joka kuukausi esimerkiksi pikavippiä rahoittaaksenne loppukuun pakolliset ostokset.
 8. Oma talous ei ole tasapainossa (menoja enemmän kuin tuloja)
 9. On ennustettavissa suuria lisämenoja, esimerkiksi remontti.
 10. Perheessä on riippuvuutta alkoholiin tai huumeisiin, tai erilaisiin rahapeleihin.
 11. Perheen jäsen on monen eri lainan takaajana.
 12. Näissä tilanteissa kulutusluotto ei välttämättä ole paras vaihtoehto.

Suuren lainan ottamisen ei pitäisikään olla helppoa ja vaivatonta. Usein, kun lainaa tarvitaan, sitä harkitaan ja lainoja vertaillaan, sekä mietitään onko se todella tarpeellista. Jos näitä asioita ei taloudessasi ole kulutusluotto hetiennustettavissa tai tapahdu tällä hetkellä, voit surutta ottaa lainaa heti, sillä luultavasti pystyt siitä huolehtimaan. Kulutusluotto on kuitenkin usein vakuudellinen laina. Kaiken varalla, kannattaa säästää sukanvarteen yhden, tai kahden kuukauden lainan lyhennys, jotta jos yllättäviä menoja tulee, ei laskua tarvitse lykätä tai maksusuunnitelmaa muuttaa heti. Kulutusluottoa heti tarvitsevan kannatta laittaa silti jäitä kypärään: Varsinkin pankin kautta haettu kulutusluotto ja pienlaina prosessi saattaa kestää muutaman päivän. Ainakin kannattaa nukkua yön yli ennenkuin edes mieleen juolahtaa ottaa kulutusluotto. Lainamuotona tämä on enemmänkin pankkien myöntämänä vakuudellinen laina, joka on summaltaan yli 5000 euroa. Otathan yhteyttä: varsinkin kulutusluotot heti – kohtaisissa kysymyksissä.

 


Miten eroaa pienlaina ja pankin myöntämä kulutusluotto?

Lainaa ilman vakuuksia – se on se pieni ero. Pienlaina on helpompi ja yksinkertaisempi saada heti kuin kulutusluotto .Toisaalta taas koska kulutusluotto on vakuudellinen, siinä on usein pienempi korko. Tämän eroavaisuuden tajutessa on hyvä miettiä haluaako mielummin pienen lainan suuremmalla korolla nopeasti vai ehkäpä kulutusluoton pienemmälle korolla pienen pyörittelyn jälkeen. Joka tapauksessa yleensä kannattaa valita kuitenkin edullinen laina, eikä ottaa korkeakorkoisia kulutusluottoja.

 


Mitä tarkoittaa yhteishakija - voiko rinnakkaishakijan kanssa hakea kulutusluottoa?

Rinnakkaishakija tai yhteishakija ovat termejä, joita käytetään henkilöstä jokaa hakee lainaa kanssasi. Yleisimmin yhteishakijana on samassa taloudessa asuva henkilö eli puoliso tai sukulainen. Toki myös kaverin kanssa voi hakea yhteistä lainaa, mutta se on hieman harvinaisempaa. Yhteishakijan kanssa on usein mahdollista saada suurempia summia lainaa ja paremmilla ehdoilla, koska kaksi lainanmaksajaa vähentää lainaajan riskejä.


 


Voinko saada kulutusluottoa, jos minulla on jo lainaa ennestään?

Yleensä jo olemassa olevat luotot ja lainat eivät haittaa uuden kulutusluoton hakemista, kunhan vain raha-asiat ja lainojen lyhennykset on hoidettu mallikkaasti. Kannattaa kuitenkin aina ottaa vielä asiasta erikseen selvää ottamalla yhteyttä yritykseen, josta lainaa aikoo hakea, koska käytännöt hieman vaihtelevat eri yritysten välillä.

Myöskin moni yritys ei myönnä kuin yhden luoton kerrallaan asiakkaalle, mutta sekin hieman vaihtelee. Osa nimittäin suostuu myöntämään uuden luoton, jos vanhasta luotosta on maksettu lyhennykset ajallaan, vaikka puolen vuoden ajan tai osa suostuu kasvattamaan lainapääomaa samoilla ehdoilla ja takaisinmaksu jatkuu normaalisti. Eli yhä aina yrityksesta riippuu, joten kannattaa ottaa asioista selvää, ennen kuin jättää hakemuksen.

 


Miten kulutusluotto maksetaan takaisin?

Tavallisesti kulutusluotto maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Tosin mikäli lainattu summa on ollut pienehkö, niin sen moni asiakas maksaa kerralla yhdessä erässä. Yritykset lähettävät yleensä laskun sähköpostilla. Eli kannattaa pitää huoli, että ei vahingossa mene roskapostikansioon yritykseltä saadut viestit.

Osa yrityksistä lähettää laskun paperilla, joten on tärkeää, että osoitetiedot ovat ajantasalla. Uutena tapana hoitaa laskun maksu on hiljaittain lanseerattu e-lasku. E-lasku pitää ottaa erikseen käyttöön, mutta sen tekemiseen on sitä tarjoavilla yrityksilla yksinkertaiset ohjeet. E-laskussa yritys lähettää laskun suoraan asiakkaan verkkopankkiin, josta se on sitten helppo hoitaa.

Kannattaa myös muistaa, että vaikka laskua ei olisi jostakin syytä saanut, niin tulee se silti maksaa. Eli kirjautumalla sisään palveluun tai ottamalla yhteyttä asiakspalveluun saa laskun maksamiseen tarvittavat tiedot helposti selville.


Sisällysluettelo
 • Ota kulutusluottoa heti tilille – täältä saat haettua!
 • Milloin kannattaa välttää lainaamista?
 • Mitä tarkoittaa yhteishakija - voiko rinnakkaishakijan kanssa hakea kulutusluottoa?
 •  
 • Voinko saada kulutusluottoa, jos minulla on jo lainaa ennestään?
 • Miten kulutusluotto maksetaan takaisin?

 • Viimeksi muokattu: