Lainaa 20000 euroa heti tilille netistä - Kulutusluotot 20000e ilman vakuuksia tai takaajia

Mistä voin saada 20000 euron lainan?

Verkosta voi nykyään saada suuria lainasummia siinä missä pieniä pikalainojakin. Jopa 20 000 euron suuruisen summan lainan hankkiminen onnistuu verkon kautta vuonna 2022 huomattavasti nopeammin kuin pankista. Kaikki rahoituslaitokset eivät myönnä näin suuria lainoja, mutta lainan voi kuitenkin saada monesta paikasta.

Yleensä 20000 euron suuruiset lainat kannattaa ottaa pääsääntöisesti kulutusluottona. Näin suurta pikavippiä ei toisaalta ole olemassakaan. Kulutusluotolla on pidempi takaisinmaksuaika sekä pienempi korko kuin pikavipillä. Summan lainaaminen on joskus mahdollista myös tililuottona, mutta tällaisiin sopimuksiin sisältyy yleensä melko paljon sivukuluja.

Näytetään 19 lainapaikkaa, joista saat 20000€ pikalainan

Palvelu
Min. Korko%
Max. Laina
Ikäraja

4%

60000€

20v

4.5%

60000€

18v

4.4%

60000€

18v

4.2%

60000€

18v

4%

60000€

18v

Lainapaikka 20000€

4.2%

60000€

18v

4.5%

60000€

18v

Lainarahoitus 20000€

4.5%

60000€

20v

4.6%

70000€

20v

4.7%

60000€

20v

Freedom Rahoitus 20000€

5%

60000€

18v

Morrow 20000€

4.9%

50000€

23v

Unolaina 20000€

6.9%

60000€

20v

Zmarta 20000€

5%

60000€

18v

Resurs 20000€

6%

50000€

24v

2.9%

20000€

21v

Qred 20000€

20%

200000€

18v

Alisa Pankki 20000€

7%

30000€

20v

Omalaina.fi 20000€

5%

60000€

18v


Miksi lainavertailua kannattaa tehdä hakiessasi luottoa 20000e?

Lainavertailua kannattaa tehdä varsinkin suurempien lainasummien, yli 10000e lainoissa, kohdalla siitä syystä, että eri yritysten lainaehdot voivat poiketa paljon toisistaan. Omaa harkintaa käyttämällä voi pitkän laina- ajan kuluessa säästää paljonkin rahaa.

Monet lainantarjoajat esimerkiksi ilmoittavat sivuillaan kuukausittaisen koron, vaikka suurten lainasummien kohdalla päinvastoin vuosittainen korko on merkitsevä. Jos kiinnittää huomiota ainoastaan kuukausittaiseen korkoon, ei välttämättä huomaa, kuinka suureksi lainan vuotuinen korko kasvaa.

Lainantarjoajat poikkeavat toisistaan jonkin verran myös niin sanottujen piilokulujen suhteen. Jotkin yritykset esimerkiksi veloittavat tilin avaamisesta tai myönteisestä lainapäätöksestä erikseen, mikä voi tulla asiakkaalle hyvinkin kalliiksi. Edullisin lainasopimus on siis sellainen, johon sisältyy mahdollisimman vähän sivukuluja ja jossa on mahdollisimman alhainen vuotuinen korko.


Kuka voi saada 20000 euron lainan?

Lainan voi pääsääntöisesti saada raha- asiansa hyvin hoitanut, Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Lisäksi myönteinen lainapäätös edellyttää useimmiten pysyvää osoitetta Suomessa, vakituisia kuukausituloja, henkilökohtaista pankkitiliä ja verkkopankkitunnuksia sekä matkapuhelinnumeroa.

Lainantarjoajat poikkeavat toisistaan siinä suhteessa, minkä ikäiselle henkilölle laina myönnetään. Myös 18- vuotias saa todennäköisesti lainattua 20000 euroa jostain, mikäli hänellä on sellaiset vakituiset tulot, joiden turvin lainan takaisinmaksusta on todennäköistä selvitä määräajassa. Pääsääntöisesti lainantarjoajat kuitenkin myöntävät näin suuria lainoja vain yli 20- vuotiaille henkilöille.

Useimmat yritykset myöntävät lainan myös muualta Suomeen muuttaneille, kunhan heillä on säännölliset, riittävät tulot, pysyvä asuinpaikka Suomessa ja laillinen oleskelun peruste. Lisäksi asumisen tulee olla vakituista Suomessa ainakin niin, että muutto ulkomaille ei ole ajankohtaista laina- ajan sisällä.

Myönteinen lainapäätös edellyttää käytännössä aina puhtaita luottotietoja, mutta ei aina. Jotkin yritykset voivat myöntää jopa 20000 euron lainan henkilölle, jolla on pieni määrä jo pois maksettuja maksuhäiriömerkintöjä, jos hänen tulonsa ovat sellaiset, joiden turvin lainan takaisinmaksu onnistuu.


Mihin tarkoitukseen 20000 euron lainan voi ottaa?

Verkosta haettavan lainan käyttötarkoitusta ei ole tarpeen selittää lainantarjoajalle. Yleensä 20000 euron lainasumma käytetään esimerkiksi asunnon käsirahan maksuun tai auton hankintaan. Summan voi kuitenkin käyttää myös esimerkiksi pidemmälle suuntautuvaan ulkomaanmatkaan.


Miksi laina 20000€ kannattaa hakea netistä, eikä pankista?Nyt on mahdollista saada jopa suuria summia eli lainaa 20000 euroa netistä

Lainan saa verkosta aina pankkilainaa nopeammin. Hakemus käsitellään pian sen jättämisen jälkeen. Jos hakemuksen käsittely vaatii luottotietojen tarkastamisen lisäksi vielä muita toimenpiteitä, kuten tulojen ja menojen vertailua, voi lainapäätöksen saamisessa kestää muutamia päiviä. Joka tapauksessa lainan saa verkon kautta aina nopeammin kuin pankista.

Verkosta saatava laina on useamman ihmisen tavoiteltavissa kuin pankkilaina. Pankkilainan saaminen voi jäädä kiinni esimerkiksi liian pienistä tuloista, tai siitä, että työsuhde ei ole vakituinen. Verkosta lainan saa useimmiten silloin, kun voi jollain tavalla todistaa olevansa kykenevä suoriutumaan takaisinmaksusta määräajassa.

Pankkilaina on kulutusluottoa edullisempi vaihtoehto, mutta kulutusluotto puolestaan on anonyymimpi. Lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse selittää pankkivirkailijalle, vaan rahat saa käyttää valitsemaansa kohteeseen joustavasti. Tämä mahdollistaa esimerkiksi lainarahan käyttämiseen pidempään ulkomaanmatkaan, mikä ei välttämättä aina ole riittävän hyvä peruste pankkilainan myöntämiselle.


Millainen lainan takaisinmaksuaika on?

20000 euron laina on sen verran suuri raha, että sen maksaminen takaisin kestää lähes aina useamman vuoden. Riippuu täysin hakijan käytettävissä olevista tuloista sekä menoista, millaisella aikataululla takaisinmaksu halutaan toteuttaa.

Keskituloinen ihminen pystyy suoriutumaan velasta tietenkin nopeammin kuin pienituloinen, mutta liian lyhyttä maksuaikaa ei kannata koskaan valita. Pääpiirteittäin pitkä maksuaika pitää kuukausierät kohtuullisen kokoisina, mutta kasvattaa ajan kanssa kokonaisuudessaan takaisin maksettavaa rahamäärää; lyhyt maksuaika taas nostaa kuukausierän suuruutta, mutta pitää kokonaisuudessaan takaisin maksettavaa rahasumman pienempänä.

Mikäli siis käytettävissä olevat tulot ja pakolliset menot siis sallivat hieman suuremman kuukausierän, voi laina- ajankin säätää lyhyemmäksi. Koska uuden maksusuunnitelman tekeminen kuitenkin maksaa erikseen, ei laina- aikaa kannata säätää niin lyhyeksi, etteivät omat tulot ja menot sen hoitamiseen taivu. Omaa taloudellista tilannetta täytyy myös pystyä jonkin verran ennustamaan esimerkiksi kahden vuoden päähän; mahtuuko kuukausibudjettiin myös tuolloin kuukausittainen lainaerä?


Millainen lainan korko on?

Verkosta haettavien kulutusluottojen korot ovat nykyään melko kohtuullisia. Huomiota kannattaa kiinnittää erityisesti siihen, minkä suuruinen lainan vuotuinen korko on. Tämän lisäksi kannattaa käyttää erilaisia lainalaskureita. Niiden avulla voi helposti selvittää kuukausittaisen lainaerän suuruuden sekä sen, millainen lopullinen takaisin maksettava summa tulee olemaan. Pitkällä maksuajalla rahasumma voi olla joskus jopa kaksinkertainen alun perin lainattuun summaan nähden, mutta yleensä näin ei kuitenkaan ole.


Milloin voin saada lainapäätöksen?

Lainapäätöksen saa yleensä joko välittömästi hakemuksen jättämisen ja luottotietojen tarkastamisen jälkeen, tai viimeistään joidenkin päivien kuluessa hakemuksen jättämisestä. Päätöksiä tehdään pääsääntöisesti ainoastaan arkisin kello seitsemän ja 23:n välillä. Viikonloppuisin ja öiseen aikaan jätetyt hakemukset käsitellään seuraavana arkipäivänä. Yleensä kuitenkin kulutusluottoa 20000 euroa vaatii kunnollisen prosessoinnin, eikä lainaa saa heti tilille.


Milloin laina on käytettävissä?

Laina siirretään hakijan tilille yleensä välittömästi myönteisen päätöksen saamisen jälkeen. Tässä voi kuitenkin mennä myös pari arkipäivää riippuen asiakkaan pankkiyhteydestä. Kovin kauaa rahojen käyttöön saamista ei kuitenkaan koskaan tarvitse odottaa.


Kuinka 20000e laina maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin maksusuunnitelman mukaisesti kuukausierissä. Sopimuksesta riippuen maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia voi pitää vuoden aikana tai koko laina- ajan kuluessa 1-2 kappaletta.

Maksu voidaan hoitaa kotiin tai sähköpostiin lähetettävän laskun perusteella. Kannattavin maksutapa on kuitenkin suoramaksu, jolloin lainaerää vastaava summa siirtyy asiakkaan tililtä automaattisesti yrityksen tilille eräpäivänä. Tällöin vältetään maksun unohtamisen ja laskun katoamisen mahdollisuudet. Asiakkaan tulee ainoastaan huolehtia siitä, että tilillä on eräpäivänä käytettävissä riittävästi rahaa, jotta maksu voidaan suorittaa.


Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?

Vakuutta ja takaajia ei tarvita. Riittävät kuukausitulot tai vakituinen työpaikka riittävät yleensä vakuuttamaan lainantarjoajan siitä, että velka voidaan hoitaa asianmukaisesti. Jos kuitenkin lainaa haetaan esimerkiksi ilman luottotietoja, voi vakuuden tai takaajan asettaminen auttaa myönteisen lainapäätöksen saamisessa.


Kuinka maksuvaikeuksilta voi välttyä?

Maksuvaikeuksilta välttyy parhaiten huolellisen suunnittelun avulla. Lainanottoa harkitsevan kannattaa katsoa hieman eteenpäin tulevaisuuteen: onko lainaerien maksaminen mahdollista koko sen ajan, kuin lainasopimus kestää? 20000 euron lainasumma on sen verran suuri, että takaisinmaksu voi kestää hyvinkin kauan, joskus jopa kymmenen vuotta. Voi myös kannattaa harkita pienemmän lainan ottamista, esimerkiksi 5000e laina voi olla riittävä.

Suoramaksusopimuksen solmiminen on hyvä tapa välttää unohtuneesta maksusta koituvat ylimääräiset menot. Kulutusluottojen viivästyskorot voivat olla hyvin suuria.

Jos suunnittelusta huolimatta on joutunut maksuongelmiin, kannattaa asiasta puhua lainan myöntäneen yrityksen kanssa avoimesti. Jonkinlainen ratkaisu voidaan yleensä keksiä aina, sillä on myös lainan myöntäjän kannalta edullista, että asiakas selviää maksuongelmastaan. Joskus jopa parin maksuvapaan kuukauden pitäminen voi auttaa tasapainottamaan tilanteen. Nykyään myös lainojen yhdistäminen on erinomainen keino selvitä vanhoista lainoista. Toisaalta usein myös suositellaan, että ei otettaisi uutta lainaa, ennen vanhan takaisinmaksua, mutta lopulta se olet kuitenkin sinä, joka asiasta päättää.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: