Risicum lainat - Kokemuksia Risicumin lainapaikasta

RisicumRisicum on lainapalvelu jonka kautta on nopeaa hakea rahoitusta akuuttiin tarpeeseen 500-2050 euroa

  • Lainaa 500-2050 € erittäin edullisesti
  • Voit jättää lainahakemuksen juuri silloin kun haluat
  • Alustava lainapäätös välittömästi
  • Ikäraja palvelussa 20-75 vuotta

Hae Risicum palvelusta

Risicum arvostelu

Risicum on todella mainio lainaa sekä luottoa myöntävä rahoitusyhtiö. Rahoitusta voit hakea kellon ympäri ja Risicum-lainatuotteet ovatkin erinomainen ratkaisu, kun taloudellinen tilanne huojuu ja rahan tarve on akuutti. Alustavan lainapäätöksen saat heti ja rahat siirtyvät tilille nopeasti. Kulut ovat Risicumilla todella maltilliset ja lainantakaisinmaksu tapahtuu 12 kuukauden aikana tasaerissä. Esimerkiksi 1000 euron lainassa on takaisinmaksuerä ainoastaan 102,77 euroa.


Kuka voi hakea lainaa tai luottoa?

Lainaa voi Risicumilta hakea 20-75 vuotta täyttänyt, vakituisesti Suomessa asuva henkilö jolla on luottotiedot kunnossa. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, niin et voi Risicumilta lainaa saada. Hakijan tulee myös toimittaa lain vaatima tulotodistus, jotta voidaan varmistaa se että lainantakaisinmaksu ei tuota liikoja ongelmia.


Miten ja mistä lainatuote haetaan?

Lainaa voit hakea 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä eli juuri silloin kun tarvitset. Netin kautta on turvallista hakea lainaa ja Risicum käyttää samoja turvallisuusmenetelmiä kuin pankitkin, joten koko hakuprosessi on todella hyvin suojattu. Palvelu on nopea ja voit saada lainaa heti tilille täyttämällä nettihakemuksen.


Yhteystiedot

  • DFC Nordic Oy
  • Yliopistonkatu 29 b A, PL 710
  • 20100 Turku
  • Asiakaspalvelu puhelin - 0200 90900 (pvm-mpm)

Kulutusluottoa arjen pieniin tarpeisiin

Kulutusluotto sopii sinulle, jos tarvitset kertaluontoista lainaa akuuttiin tarpeeseen. Risicum tarjoaa 500, 750 tai 1000 euron kulutusluottoa pitkällä takaisinmaksuajalla. Maksat lainan takaisin tasaerissä 12 kuukauden aikana, joten rahaa jää hyvin muuhunkin elämiseen myös pienemmällä budjetilla. Takaisinmaksuerät ovat Risicumilla erittäin kohtuullisia: 500 euron lainasta maksat takaisin 51,38 euroa kuukaudessa, 750 eurosta 77,07 euroa ja 1000 euron lainasta 102,77 euroa kuukaudessa.

Kertalainaa voit hakea 24 tuntia vuorokaudessa ja saat lainapäätöksen heti. Rahat tulevat tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe klo 7-22 ja la-su 9-21.

Kertaluontoinen kulutusluotto on hyvä ratkaisu silloin, kun sinulla on akuutti rahantarve, mutta et tarvitse jatkuvaa luottoa. Yllättävä rahantarve saattaa sekoittaa kuukauden budjetin nopeasti, eikä sinulla välttämättä ole aikaa neuvotella lainasta pankkisi kanssa tai et halua lainata rahaa ystäviltä tai sukulaisiltasi, mutta tarvitset nopeasti hieman paikkausta tiliisi. Kodinkoneen hajotessa tai lapsen sairastuessa tarvitset rahaa nopeasti ilman, että velkataakkasi kasvaa liian suureksi.

Kulutusluoton etuna on, että saat sen nopeasti, usein saman päivän sisällä ja ilman vakuuksia tai takaajia. Lainayhtiösi ei myöskään kysele, mihin haet lainaa, eikä sinun tarvitse käydä pitkiä neuvotteluja tai täyttää useita lomakkeita lainan saadaksesi, vaan yksi nopea hakemus riittää.

Kulutusluottojen vertailu kannattaa, sillä eri rahoitusyhtiöt tarjoavat niitä todella erilaisilla maksuehdoilla, -ajoilla ja koroilla. Useimpien pikavippien maksuaika on vain noin 30 päivää, joten sinun täytyy tehdä tarkkoja laskelmia siitä, kuinka paljon lainaa voit ottaa ja millaisille koroilla, jotta et joudu maksuvaikeuksiin. Risicumin pitkät, jopa vuoden takaisinmaksuajat auttavat sinua laskemaan lainan osaksi budjettiasi niin, että rahaa jää muuhunkin kuin lainan takaisinmaksuun.

 


Joustoluottoa jatkuvampaan rahantarpeeseen

Joustoluotto sopii puolestaan sinulle paremmin, jos etsit jatkuvaa luottoa kohtuullisilla koroilla ja jopa 2000 euron luottorajalla. Risicum tarjoaa joustoluottoa etsiville jopa 2050 euron Joustolainaa hyvillä lainaehdoilla. Voit nostaa luottoa haluamasi summan luottorajan puitteissa ja maksaa sitä takaisin vähintään 10% tai 50 euroa kuussa tai halutessasi jopa koko lainan takaisin kerralla, jolloin korkokin pysyy kohtuullisena.

Jokaisesta nostamasi lainasta maksat lisäksi 12,5% nostoprovisiota. Maksat kuluja vain käyttämästäsi lainasta, joten vuotuinen korko käytössä olevalle pääomallesi on kohtuullinen 77,16%. Lainan takaisinmaksuaika on todella kohtuullinen, sillä voit maksaa nostamaasi luottoa takaisin jopa vuoden ajan.

Joustolaina on hyvä vararahasto, sillä lainapäätöksen saatuasi sinun ei tarvitse nostaa lainaa heti, vaan lainapäätös odottaa valmiina, kun haluat nostaa lainaa myöhemmin nopeasti. Voit pitää sitä lisä lisävarana tarpeen mukaan pahan päivän varalle, jolloin sinun ei tarvitse enää uudestaan hakea lainaa, vaan saat samalla sopimuksella nostettua haluamasi summan luottorajan sisällä vaivattomasti.

Sopivan lainasumman voit laskea Risicumin lainalaskurilla, joka näyttää kaikki haluamallesi lainasummalle tulevat maksut. Lainalaskuri on hyvä tapa laskea, millaiseen lainaan sinulla on varaa, sillä näet sen kautta, kuinka paljon maksat nosto- ja laskutuspalkkiota ja nimelliskorkoa, joten lainasi piilokulut eivät tule sinulle yllätyksenä. Risicum pyrkiikin toiminnassaan mahdollisimman suureen läpinäkyvyyteen, jotta tiedät, mistä maksat ja kuinka paljon lainaa sinun kannattaa ottaa.

Risicumin pitkästä takaisinmaksuajasta huolimatta sinun kannattaa laskea tarkasti, minkälainen laina sopii budjettiisi ja mihin sinun kannattaa hakea lainaa. Suurempaa lainaa hakiessa kannattaa myös keskustella lainanotosta perheenjäseniesi kanssa, jotta voit löytää kaikkia hyödyttävän ratkaisun, joka ei kuitenkaan kaada perheen budjettia vaan on edullinen laina pitkällä maksuajalla.

Risicumin jatkuva tililuotto on hyvä ratkaisu esimerkiksi käytetyn auton hankkimiseen, sillä toisinaan sopivan auton tullessa myyntiin sinun on toimittava nopeasti, vaikka et olisikaan vielä kerennyt säästää tarvittavia varoja autoa varten. Tällöin omaan budjettiisi sovitettu lainasumma voi olla nopea apu akuuttiin tarpeeseen.

 


Lainapäätös heti Instantor-palvelun avulla

Joustolainaa varten sinun on yleensä lähetettävä tosite palkka- tai eläketiedoistasi, jotta lainayhtiö voi varmistua maksukyvystäsi. Tämä käytäntö on nykyään yleinen kaikilla joustoluottoa tarjoavilla lainayhtiöillä lainantarjoajien ja lainaajien turvallisuuden vuoksi, sillä sillä pyritään estämään pikavipeissä aiemmin ilmenneet väärinkäytöt ja velkakierteet.

Risicum käyttää maksukykysi varmistamiseen Instantor-palvelua, joka varmistaa maksutietosi helposti ja turvallisesti. Sinun ei tarvitse lähettää erillisiä selvityksiä tai tositteita palkkatiedoistasi, vaan palvelu saa ne sinulta automaattisesti, kun rekisteröidyt pankkitunnuksillasi. Palvelu on ehdottoman turvallinen ja kaikki tietosi on salattu ja suojattu, joten sinun ei tarvitse huolehtia tietojesi vuotamisesta.

Instantor-palvelun etuna on, että sen avulla voit saada lainaa todella nopeasti, usein lähes heti hakemuksen lähetettyäsi, sillä Risicumin ei tarvitse odottaa tositteitasi sähköpostin tai postin välityksellä. Jos kuitenkin haluat lähettää palkka- tai eläketietosi mieluummin itse, sekin on Risicumilla mahdollista, lähetät vain kopion kolmen viimeisen kuun palkka- tai eläketiedoistasi ja odotat hyväksyntää.

Lainaa voit hakea 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä, mutta se maksetaan tilillesi vain lainayhtiön aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

 


Risicumilta lainaa myös tekstiviestillä

Joustolainaa voit nostaa helposti myös tekstiviestillä, sillä rekisteröidyttyäsi sivustolle saat henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka avulla teet nostoja myös tekstiviestillä, olitpa sitten liikkeellä, kotona, mökillä tai vaikka töissä.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: