Veronpalautus heti tilille 2024

Onko sinulla rahat vähissä ja sinulle on tulossa veronpalautuksia?

Nykyään voit saada veronpalautuksesi ennakkoon suhteellisen helposti ja alapuolelta löydät tämän hetken parhaat vaihtoehdot, joiden kautta se onnistuu.

Tässä artikkelissa kerromme, miten voit saada veronpalautuksen ennakkoon ja edullisimmat tavat, joilla sen voit saada. Veronpalautus on se loppuvuoden kohokohta, jota monet odottavat vesi kielellä, on kuitenkin useita ihmisiä, jotka haluavat rahansa nopeammin, maksamatta kuitenkaan liikaa.

Tässä artikkelissa keskitymme kaikkein matalakorkoisimpiin vaihtoehtoihin. Suomessa ei ole montaa yritystä, joille veronpalautus kelpaa vakuudeksi, joten me keskitymme vakuudettomiin lainoihin. Koetamme antaa yleiskuvan siitä,  mikä vaihtoehto sopii juuri sinulle sekä siitä, mitä tämä kyseinen vaihtoehto tulee kustantamaan.

Veronpalautus nyt netistä - miten tämä onnistuu?

Hae veronpalautusta heti tilille ennakkoonVeronpalautusten saaminen tilille heti ei vaadi kovinkaan suurta vaivannäköä. Summasta riippuen valitset itsellesi sopivimman ja edullisimman pienlainan tai kulutusluoton.

Suomessa verottaja ei valitettavasti tee yhteityötä rahoitusfirmojen kanssa, joten et voi yleensä käyttää palautustasi vakuutena.

Löytyy kuitenkin useita vaihtoehtoja, jotka eivät kysy vakuuksia ja joiden korot ja kulut ovat riittävän edulliset veronpalautusten ennakkomaksuun.

Useimmat lainantarjoajat maksavat luoton tilillesi välittömästi ja palvelut toimivat 24 tuntia vuorokaudessa, joten saat rahasi todellakin välittömästi.

Tässä kuten muissakin lainoissa kannattaa kuitenkin edetä rauhallisesti ja tarkistaa useampia lainan tarjoajia. Tämä tulee säästämään sinulle huomattavia summia veronpalautuksistasi.

Paras vaihtoehtosi on kulutusluotto, törmäät saman luoton osalta nimiin kuten pikavippi jne. Kyseessä on kuitenkin samainen kulutusluotto.

Nämä palvelut toimivat nopeasti ja eivät yleensä vaadi vaakuksia. Yleisesti vaatimuksena ovat, vakaat tulot, puhtaat luottotiedot ja riittävä ikä. Vaatimukset vaihtelevat lainan tarjoajasta riippuen. Katso siis kaikki vaatimukset lainantarjoajan sivustolta.


Veronpalautus ennakkoon on mahdollista saada varsin helposti

Ennakkoveronpalautuksen saaminen käy todella kätevästi. Jos esimerkiksi puhutaan lyhyestä yhden kuukauden lainasta, niin kulut tulevat jäämään todella pieniksi. Tässä muutamia esimerkkejä:

Suomilimiitti.fiSuomilimiitti.fi ensilaina 1000€ laina yhdeksi kuukaudeksi on täysin koroton, joten maksat takaisin saman 1000€, jonka lainasit. Suomilimiitti ei sisällä mitään piilotettuja kuluja, vaan kaikki kulut ovat selkeästi esillä jo lainahakemusta täyttäessä.

Hae lainaa heti Suomilimiitiltä

 

 

Siljalaina.fiTämäkin lainapaikka tarjoaa 2000€ lainalle esim. 3 kk maksuajan, jolloin maksettavaksi summaksi tulee 1070€, maksuaikasi on siis 3 kuukautta, mutta maksat vain 70€ ylimääräistä. Jos haluat  lyhyen lainan, niin esimerkkinä voimme sanoa, että 200€ yhden kuukauden lainan takaisinmaksusumma tulee olemaan 203,18€

 

 

credit24Credit24 on myös edullinen ja suosittu lainantarjoaja. Heillä 200€ laina yhden kuukauden maksuajalla tulee olemaan loppuhinnaltaan 207,38€. He tarjoavat myös suurempia lainoja pidemmilla maksuajoilla, tässä esimerkki: 3000€ laina 24 kk maksuajalla tulee kustantamaan loppusummana 4481,30€. Credit24:n lainapalvelu on huippulaadukas ja turvallinen.

Hae veronpalautusta ennakkoon Credit24:n kautta

 

 

Etua.fiEtua.fi on useassa vertailussa myös kärjessä, varsinkin pidemmissä lainoissa suuremmille summille. Jos otat heiltä 5000€ lainan 24 kk maksuajalla, niin lopulliset kustannukset ovat AINOASTAAN 3312€. Etua.fi on erittäin vakavarainen ja luotettava toimija Suomessa. Etua.fi on yksi monipuolisimmista vaihtoehdoista, joka käy ilmi myös sivuston kulutusluottovertailusta.

Hae lainaa Etua.fi palvelusta heti

 

Kaikki tässä mainitut lainat ovat haettavissa netin kautta, vakuudetta ja TODELLA nopeasti.

Useimmissa tapauksissa tulet saamaan päätöksen alle 15 minuutin kuluessa, tämä itseasiassa on joillakin sivustoilla jopa takuuna. Kaikilla lainantarjoajilla ovat nopeat pankkiyhteydet, joten et joudu odottamaan rahojasi kovinkaan pitkään.


Yleistietoa

Kulutusluotto, pikavippi tai miten tahansa nimetty nopea laina on loistava vaihtoehto moneen elämäntilanteeseen. Veronpalautusten etukäteen saaminen ei ole poikkeus.

Oletko joskus miettinyt miten saisit veronpalautuksesi noeammin? Ilmoitus tulevista rahoista tulee huomattavasti ennen kuin saat rahat tilillesi. Miten voit siis vaikuttaa itse maksupäivään kuluttamatta huikeita summia korkoihin ja kaikenlaisiin kuluihin.

Kun etsit vaihtoehtoa veronpalautuksen saamiseksi etukäteen, niin tämä vaihtoehto on nykyisin todella suosittu. Kulutusluottojen/pikavippien suosi on nousussa johtuen enimmäkseen kulujen ja korkojen laskusta ja nyt onkin paras mahdollisuus saada halpaa lainaa. Vielä muutama vuosi sitten pikavippi nimi sai monen niskakarvat nousemaan pystyyn, osittain asia on vieläkin näin.

Kova kilpailu tekee kaikilla aloilla tehtävänsä, niin myös näillä markkinoilla. Nykyisin varsinkin uusille asiakkaille ja lyhyille luotoille on myös tarjolla täysin korottomia ja kuluttomia ensilainoja.

Tärkein asia, joka sinun pitää muistaa kun haluat veronpalautukset ennakkoon on kulujen tarkistaminen. Älä luota ensimmäiseen mainoslauseeseen, jonka näet, vaan tutki pintaa syvemmältä, muuten voit useassa tapauksessa maksaa veronpalautuksiasi suuremman summan.


Vero.fi on suomalaisille tuttu paikka

Vero.fi on jokaiselle suomalaiselle tuttu paikka. Tämä sivusto on verohallinnon sivusto, jonka kautta voit hoitaa useimmat asioinnit verkossa.  Pankkitunnustesi avulla pääset myös tarkistamaan omat tietosi verkossa. Voit tilata myös verokorttisi verkosta ja varsinkin yritysasiakkaille palvelut ovat kattavat.

Vero.fi sivulla voit myös ilmoittaa tilinumeron muutoksista, kilometrikorvauksista, päivärahoista jne.

Ota kuitenkin huomioon, että verohallinto ei tee yhteistyötä pikalainoja myöntävien yritysten kanssa, joten heidän maksutiedoissaan voi olla kerrallaan vain yksi tilinumero. Jos kuitenkin päätät ilmoittaa heille yrityksen tilinumeron, niin se tilinumero jää heidän rekisteriin, kunnes toisin ilmoitetaan.

Tilinumeron ilmoitus onnistuu helpoiten verkossa osoitteessa: www.vero.fi/tilinumero/.

Yksi asia jota et näe Vero.fi sivulta, on saamasi veronpalautus. Tämän tiedon tulet näkemään vain esitäytetystä veroilmoituksesta tai jälkikäteen lähetetystä korjatusta verotuspäätöksestä.


Korko ja laskuri

Kun harkitset pikavipin hakua, jotta saisit veronpalautusta ennakkoon, niin tärkein asia, joka sinun pitää tehdä on lainojen vertailu.

Kaikilla lainasivustoilla on omat laskurinsa, joita voit käyttää laskemaan täysin tarkalleen, mitä sinun tarvitsemasi laina tulee maksamaan.

Suomiliitin avulla saat ennakkoveronpalautuksen ilman kulujaEsimerkkinä Suomilimiitti.fi kun klikkaat linkkiä niin saat laskurit ja tarjoukset suoraan etusivulla. Liu'utat vain summat ja maksuajan kohdalleen, niin tulet näkemään kaikki todelliset kustannukset. Suomilimiitti tarjoaa 1000e lainan täysin ilman kuluja.

Tässä esimerkki heidän ensilainan kuluista:

Luoton määrä:   1000 €

Nostoprovisio (15 %):      150,00 €*

Maksat yhteensä:             1150,00 €

TAI vähintään:    230,00 €/kk

*Max. 1000 € ensinostoon ei lisätä nostokuluja!

Tutustu Suomilimiitti palveluun

Näiden korkojen ja kulujen lainavertailu on ensiarvoisen tärkeää. Käytä niiden tutkimiseen tarpeeksi aikaan. Selvitä KAIKKI kulut ja maksut. Pidemmissä lainoissa useat lainantarjojat tarjovat myös maksuvapaita kuukausia.

Jos jostakin syystä törmäät sivustolle jolla ei ole lainalaskuria niin tällaiselta sivustolta kannattaa poistua välittömästi.

Luotettavat lainantarjoajat tarjoavat myös kunnolliset laskurit, jotka ilmoittavat suoraan KAIKKI kulut haluamallesi lainalle.


Milloin veronpalautukset maksetaan yleensä?

Verohallinto maksaa veronpalautukset pankkitilillesi yleensä Joulukuun alussa, tänä vuonna 3.12.2022. Tämä tarkoittaa rahojen olevan käytössäsi viiimeistään kaksi päivää maksun suorittamisen jälkeen mutta yleensä kuitenkin jo samana päivänä.

Jos et kuitenkaan ole antanut pankkitilinumeroasia verohallinnolle niin yleensä he alkavat maksusuoritusten lähettämisen noin viikon kuluttua tilille tapahtuvien maksujen jälkeen, tänä vuonna 9.12.2022.

Saadaksesi veronpalautuksen maksuosoituksen, niin osoitteesi on oltava Suomessa.

Maksuosoitukset maksetaan OP-Ryhmän osuuspankin konttoreista. Kaikkien on kuitenkin suositeltavaa antaa tilinumero sillä tämä on nopeampaa ja huomattavasti vähemmän vaivalloista, sinulle sekä verohallinnolle.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: