Uudet lainat 2023 - Katso kattava lista jossa uusimmat pikavipit ja luotot

Mitä tarkoitetaan uusilla lainoilla?

Hae uudet lainat heti netistä tilillesiUusi laina tarkoittaa joko uuden lainan ottamista vanhan lisäksi tai yleisimmin monikossa puhuttaessa uusia lainayrityksiä, jotka ovat toimineet markkinoilla vasta vähän aikaa. Käsittelemme tarkemmin uuden lainan ottamista aikaisemman lainan vierelle kappaleessa ”Voinko saada uuden lainan, jos minulla on vielä vanha laina maksamatta?”, mutta yleensä tähän on vastauksena yksiselitteinen ”ei”. Yleisesti lainehdoissa mainitaan, että ensimmäinen laina on maksettava kokonaisuudessaan takaisin, ennenkö seuraavaa lainaa voi hakea. Tähän on kuitenkin poikkeuksia, joista lisää myöhemmin. Puhuttaessa taas uusista lainafirmoista, on yleensä kysymys kahdesta eri vaihtoehdosta:

 1. Olet jo ottanut lainaa kaikista muista lainapalveluista ja etsit itsellesi uutta uhria
 2. Olet saanut kielteisen päätöksen vanhemmista lainapaikoista ja haluat testata varpaitasi uusien lainapalveluiden kanssa

Oli kysymys sitten kummasta tahansa, tarpeenasi on löytää uusia, hiljattain Suomen laina-alalle tulleita luottoyhtiöitä – eikö vain? Olet siis oikeassa paikassa ja käydään pidemmittä puheitta näiden uusien ja uljaiden lainamaailman tulokkaiden kimppuun - parhaat uudet lainat 2023.


Uudet Lainat 2023 - TOP 10

LainapaikkaLainasummatIkärajaVuosiArvosanaTutustu
Rensa.fi0€ - 0€0 v2024
Neolaina30€ - 400€18 v2024
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€20 v2023 Tutustu
Cashday25€ - 500€18 v2023
Lainaaheti.fi500€ - 60000€18 v2023 Tutustu
iRaha25€ - 2000€18 v2022
Sweepbank Luottokortti100€ - 8000€20 v2022
Lainarahoitus1000€ - 60000€20 v2022
Unolaina500€ - 60000€20 v2022
Vippi.org1000€ - 60000€18 v2018 Tutustu

Uudet lainapaikat 2023 Helmikuu

Listaamme alapuolella Suomen parhaat lainapaikat vuodelle 2023. Kriteereinä listaukselle on ollut mm. seuraavat asiat:

 1. Palvelu on lanseerattu Suomen markkinoille hiljattain
 2. Palvelu on juuri uudistanut ilmeensä ja/tai lainatuotteensa
 3. Palvelu on luotettava ja vakavarainen
 4. Palvelu noudattaa rahoitusalan yrityksille suunnattuja lakeja ja asetuksia
 5. Palvelussa on alhaiset korot ja joustavat maksuehdot

Bank Norwegian

Bank Norwegianilta uusi luottokortti Bank Norwegian myöntää lainaa pankkilainojen tai täysin uuden lainatuotteen muodossa – luottokortti netissä. Bank Norwegianin pankkilaina on 100% netistä haettava kulutusluotto. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia lainan hakemiseen vaan homma hoituu näppärästi netin kautta ilman turhia paperisotkuja. Yrityksen tarjoama luottokortti on hieman erilainen ja täysin uudenlainen palvelu, millaista ei ole Suomessaa ennen nähty. Tämän edullisen lainavaihtoehdon luottoraja on maksimissaan 10000 euroa ja tämä tarjotaan erittäin edullisilla koroilla. Ei ihmekään, että Bank Norwegian on noussut hyvin nopeasti yhdeksi suosituimmista lainapalveluista Suomessa. Tässä faktoja heidän lainapalvelustaan:

 • Todellinen vuosikorko vaihtelee 8,99% ja 22,49% välillä
 • Lainasummat 1000-50000 euroa
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Tilinhoitomaksu 5€/kk
 • Avausmaksu 45€ tai 95€
 • Ikäraja 23-vuotta
 • Voit yhdistää vanhat lainasi
 • Ei vuosimaksua

Surimo

Surimo on yksi uusimmista lainapalveluista Suomessa Surimon uudet vakuudettomat kertalainat tarjotaan väliltä 500 € - 4000 €, takaisinmaksusta voit itse päättää 2 – 3 vuoden välillä. Se on toiminut Suomessa vuodesta 2015, joten suhteellisen uudesta yrityksestä on kysymys. Tästä huolimatta he ovat palvelleet jo yli 50000 asiakasta, joten osaamista löytyy. Surimon netissä täytettävä lainahakemus on nopea ja yksinkertainen, sen täyttämisessä menee vain muutama minuutti. Lainapäätöksen saat heti ja rahat voit saada tilillesi jo saman päivän aikana. Tietoja Surimosta:

 • 13-21,5 % nimelliskorko lainoissa
 • Saman suuruinen toimituspalkkio
 • Lainasummat 500-4000 euroa
 • Laina-aika 24kk – 36kk
 • K19 – alle 19-vuotias ei saa Surimolta lainaa

Komplett Bank

Norjalainen Komplett Bank tuo mukanaan uusia tuulia Komplett Bank on listan uusin tulokas, se avasi rahakirstunsa vasta hiljattain 2017 Helmikuussa. Norjassa kuitenkin pitkään toiminut pankki on erittäin luotettava rahoituskumppani. He tarjoavat vakuudetonta joustoluottoa erittäin reiluilla lainaehdoilla ja korkoprosentti on yksi lainavertailun pienimmistä. Joustoluotolla tarkoitetaan tässä tapauksessa sitä, että uuden lainan haettuasi, sinulle myönnetään luottoraja perustuen luottohistoriaasi sekä tulojen ja menojen erotukseen. Tätä luottorajaa voit sitten nostaa tarpeidesi vaatimia määriä milloin ja miten haluat. Esimerkiksi jos haet lainaa 5000 euroa, voit saada paljon suuremman luottorajan, mutta koko luottoa ei tarvitse käyttää. Maksat lainaa takaisin juuri niin kuin itse haluat, eikä varsinaista maksuaikataulua Komplett Bankin käyttöluotossa ole. Muita tietoja tästä uudesta luotonmyöntäjästä:

 • Edullisimmillaan vain 4,9% todellinen vuosikorko
 • Lainan määrä 1000 – 50000 e
 • 2kk – 15 vuoden laina-ajat, huh!
 • Ikäraja on korkea, 23-vuotta
 • Ei lyhennyspakkoa
 • Puhtaat luottotiedot vaaditaan
 • Hakijan tulee olla asunut Suomessa viimeiset 36kk

Eurolimiitti

Eurolimiitti on J.W-yhtiöiden uusi brändiEurolimiitti on jo pitkään alalla toimineen J.W. – yhtiön uusi lainabrändi. He tarjoavat pieniä vippejä sekä keskisuuria kulutusluottoja edullisella korolla ilman vakuuksia tai takaajia. Jos olet uusi asiakas, voit saada 500€ pikalainan jopa täysin ilman korkoa tai kuluja. Eurolimiitin toimintamalli on jatkuva luotto, joka toimii siis seuraavasti. Täytät hakemuksen netissä ja myönteisen lainapäätöksen saatuasi, saat käyttöösi 3000 euron luottorajan. Tästä luottorajasta voit sitten nostaa milloin tahansa haluat (voit nostaa lainaa 24h vuorokaudessa) ja kuinka paljon ikinä tarvitsetkaan. Tämä on siis erittäin sopiva vaihtoehto silloin, kun pikalainojen tarve saattaa muuttua nopeasti. Tietoja Eurolimiitistä:

 • Lainojen nimelliskorko noin 70%
 • Lainasummat 10-3000€
 • Laina-aika vaihtelee 1-56 kuukauden välillä
 • Ensilaina ilmaiseksi 500 euroon asti
 • Markkinoiden pienin kuukausilyhennys, vain 10% lainan summasta
 • VIP asiakkailla jopa 4000€ limiitti

NordCredit

Lainasto Oy lanseerasi uuden brändin nimeltä NordcreditNordcreditin pikavippi on yksi uusimmista lainoista. He tarjoavat tililuottoa 3000€ asti ja hakeminen tapahtuu luonnollisesti täysin netissä. Nordcredit on Lainasto Oy:n sivubrändi, joka aloitti lainojen myöntämisen vuonna 2015. Keskimäärin otetaan lainaa 2500 euroa ja normaalit lainaehdot pätevät myös Nordcreditin kohdalla, eli sinun tulee asua vakituisesti Suomessa, luottokelpoinen ja vähintään 20-vuotias saadaksesi lainaa Nordcreditiltä. Tietoja heidän lainoistaan:

 • Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 3000 euron luotolle on 118%
 • Tililuoton määrä on joko 2000€ tai 3000€
 • Takaisinmaksuaikataulu on 3-34kk
 • Kuukausierät aina alle 220€/kk
 • Nostoja voit tehdä milloin vain
 • Ei tilinhoitopalkkiota

Vippi.fi (Saldo)

Vippi.fi uudisti palvelunsa ja aloitti yhteistyön Saldon kanssaVippi.fi on yksi vanhimpia pikavippiyrityksiä, mutta listaamme heidät myös uusien lainojen joukkoon, sillä he aivan hiljattain tekivät totaalisen uudistuksen vaihtaen niin ulkoasunsa kuin myös uudistaen täysin palvelunsa ja lainatuotteensa. He ovat myös yhdistyneet Saldo-palvelun kanssa. Uutta heidän lainoissaan on trendikäs ”jatkuva luotto” – tyyppinen lainaaminen. Eli saat itsellesi tietyn summan luottorajaa, josta voit omalla tahdillasi siirtää tarvittavan määrän rahaa tilillesi. Näppärää! Mitä muuta Vippi.fi tarjoaa?

 • Vuosikorot alkaen 24%, mikä on verrattaen pieni pikavipeissä
 • Vipin euromäärä on 500€ tai lainan 2000€, josta voit kuitenkin nostaa itsellesi sopivan rahasumman
 • Pikavipin saat tilille 24h, kun luottoraja on myönnetty
 • Pikavippi tulee maksaa takaisin 1kk ja 2 vuoden aikana

Muita uusia lainoja tarjoavia yrityksiä?

Ylläolevat yritykset olivat uusimpia ja vertailun parhaita. Jos niistä ei sopivaa pikalainapalvelua löytynyt, listaamme vielä muutamia muita hyviä vaihtoehtoja joista hakea pikalainaa:

 1. Ostosraha
 2. Zmarta
 3. Hetilainaa24
 4. Cashbuddy
 5. Credigo
 6. Nopsalaina
 7. Suomilimiitti
 8. Risicum
 9. FICC Finance
 10. Fleksiluotto
 11. Ekstraluotto
 12. Euroloan
 13. Fixura vertaislaina
 14. Creditstar
 15. Fellow finance vertaislainapalvelu

Tässä oli lista uusimmista lainoista vuodelle 2023. Toivottavasti löysit itsellesi sopivan lainapaikan! Jos kuitenkin jäit vielä empimään, lue eteenpäin ja katso millaisia uusia lainamuotoja tänä vuonna on tarjolla.


Uusia lainatuotteita sekä lainaamisen muotoja

Uudenlaisia lainatuotteita ja palveluita tulee jatkuvasti lisää. Luottoihin liittyvien lakien seurauksena useat firmat joutuvat käyttämään luovuutta tuotteidensa suunnitteluun, jotta homma voidaan pitää kannattavana. Seuraavassa muutamia uudenlaisia virityksiä.


Mikä on edullisin uusi laina?

Halvimmat lainat 2023 löytyy sellaisilta lainayhtiöiltä, joilla on meneillään lainakampanjoita tai erilaisia etutarjouksia. Näiden tarjousten avulla voit hakea uuden lainan kaikista edullisimmin ja joissain tapauksissa saat lainan aivan ilmaiseksi. Jos siis edullinen uusi laina kiinnostaa, suosittelemme tarkkailemaan eri luottoyhtiöiden mainoksia ja hyödyntämään mahdolliset lainatarjoukset välittömästi.


Tililuotot ovat kovassa huudossa

Uusi tililuotto on eräänlainen luottotili, johon on sidottu tietty eurosumma rahaa. Tämä tili on sitten hakijan käytössä ja tältä tililtä voi luoton saaja tarpeensa mukaan siirtää rahaa itsellensä. Pikavipistä ja tavallisesta kulutusluotosta tililuotot eroaa sillä tavalla, että pikavippi on luonteeltaan kertaluonteinen laina, jonka asiakas ottaa kokonaisuudessaan yhdellä kertaa itselleen. Tililuotosta taas voit nostaa vain vähäsen – tai tarpeen mukaan myös koko summan.


Jatkuva laina auttaa mihin aikaan tahansa

Tällaisessa tililuotossa sekä uusissa jatkuvissa lainoissa yhtenä suurimpana etuna nähdään se, että kun luottoraja on myönnetty, on lainan nostaminen (ts. siirtäminen omalle tilille) helppoa ja nopeaa, ja mikä tärkeintä, onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tavallisesti laki rajoittaa pikavippien myöntämistä öisin, mutta koska jatkuvan lainan tapauksessa luotto on jo myönnetty, ei tämä rajoitus sovellu. Voit siis myönteisen päätöksen saatuasi päiväsaikaan, ottaa lainaa 24h, öisin tai sunnuntaina – sinä päätät.


Uudistuneet lainaehdot

Suosittelemme aina tutustumaan uudelleen myös vanhoihin lainayrityksiin, sillä uusia lainoja haettaessa voi lainaehdot olla muuttuneet. Tuleekin aina lainaamisen yhteydessä tarkistaa ja lukea, onko joitain uusia lainaehtoja tullut luotonmyöntäjän sopimuksiin. Tällaisia voi esimerkiksi olla ikärajan muutos, korkoprosenttien muutokset, muutokset lainan myöntämisen ehtoihin tai vaikka vakuudettomuuden poistaminen.


Voinko saada uuden lainan, jos minulla on vielä vanha laina maksamatta?

Normaalisti sinun tulee maksaa vanha laina takaisin täysin, ennenkö uutta vippiä voi hakea. Tämän voit kuitenkin helposti kiertää hakemalla lainaa uusista lainapaikoista sen sijaan, että hakisit sieltä mistä olet lainaa ottanut alun perin. Suomessa on yli 50 lainapalvelua, joista helposti löydät uudet lainat mihin tahansa tarpeeseen. Voit hyvin esimerkiksi maksaa vanhaa lainaa uudella ja toistaa sitä kierrättämällä aina suurempia lainoja uusista lainapaikoista.


Uusimmat lainat ilman vakuuksia tai takaajia

Uusimmat lainat ilman vakuuksia tai takaajiaUseat lainapalvelut myöntävät uutta lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Netistä haettavan lainan saat heti tilillesi ja kuten yllä mainittiin, voit usein saada ensimmäisen lainan täysin ilmaiseksi ollessasi uusi asiakas.


Lopuksi

Tässä oli kaikki uusimmat lainat, joita Suomesta löytyy. Hyödynnä siis avajais- ja tulokastarjouksia ja ota niin paljon lainaa kuin sielu sietää. Tulemme jatkossa listaamaan tälle samalle sivulle muita uusia lainapaikkoja, sitä mukaa kuin niitä Suomen lainamarkkinoille putkahtaa. Pysy siis kuulolla ja muista lainata!


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: