Kulutusluotto.com

Kulutusluotto.com

 • Lainasummat: 1000€ - 60000€
 • Laina-ajat: 1v - 15v
 • Ikäraja: 20 v
 • Korko: 4% - 20%
Esimerkkilaina: Esimerkkilaina: Lainaa 50000€ - kulut: Avausmaksu 49€, Nimelliskorko 4,5% (Todellinen vuosikorko 4,78%). Laina-aika 15v. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 69656€.
Yritystieto
Y-Tunnus: Osoite: Kotisivut: https://www.kulutusluotto.com Puhelin: Email: asiakaspalvelu@kulutusluotto.com
Lainaehdot
Tulot: 7200€/v Tulojen varmistus: Vaaditut dokumentit: Tunnistautuminen: Verkkopankkitunnukset Minimilyhennys: 18€
Tietoa lainoista
Nopeus: 0-3 vrk Ilmainen ensilaina: Ei Yhteishakija: Kyllä Maksuvapaa /kk: Kyllä Eräpäivän siirto: Kyllä Lainojen yhdistäminen: Kyllä Rahojen siirto: 07-22Kulutusluotto.com Kokemuksia ja Arvosteluclient_pic

LainaaIlmanVakuuksia Tiimi

Sisältömanageri

Kulutusluotto on uusi lainojen vertailusivusto, joka löytyy osoitteesta kulutusluotto.com. Palvelun kautta voit hakea 1000–60 000 € suuruisen vakuudettoman kulutusluoton. Kulutusluoton kautta haettavissa lainoissa laina-aika on 1–15 vuotta. Hakemuksen jättäminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Tässä mielessä kyse on hyvin tyypillisestä lainojen vertailupalvelusta.  

Lainojen vertailusivuille on kuitenkin jatkuvaa kysyntää, sillä ihmiset hakevat entistä enemmän vakuudettomia luottoja netistä. Kulutusluotto.com on pirteä uutuus, jonka kautta lainan hakeminen nopeaa ja helppoa - katso muut uudet lainat täältä.

Näillä sivuilla käymme läpi kaiken oleellisen Kulutusluotto kilpailutuspalveluun liittyen. Tarkastelemme palvelua erityisesti lainanhakijan näkökulmasta. Aloitamme yleiskatsauksella sivuihin, käymme läpi palvelun kohderyhmän ja pohdimme mitä hyötyä siitä on lainanhakijalle. Lopuksi annamme tuomiomme sivuista.  

Millainen lainasivusto Kulutusluotto on?

Kulutusluotto.com lainalaskuri

Kulutusluotto on täysin kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu. Sivuston taustalla on yli 10 vuotta finanssialan markkinointia harjoittanut yritys. Kulutusluotto.com on turvallinen ja luotettava lainasivusto, jonka kautta kuluttajilla on mahdollisuus kilpailuttaa lainat veloituksetta. Palvelun käyttäminen ei myöskään sido sinua mihinkään, eli voit hakea lainaa myös puhtaasti testimielessä.

Sivusto saa tuloja yhteistyökumppaneiltaan siinä vaiheessa, kun lainasopimus solmitaan. Tästä johtuen lainanvälitys on täysin maksutonta palvelun käyttäjille.

Kulutusluotto ei itse tarjoa lainoja, vaan toimii sähköisenä lainanvälittäjänä hakijan ja luotonantajien välillä. Tarkkaa yhteistyökumppaneiden määrää sivusto ei ilmoita, eikä tarvitsekaan – näissä palveluissa pankkien ja rahoituslaitoksien määrä lisääntyy jatkuvasti. Jo nyt palvelussa on yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Näiden joukossa on niin perinteisiä suomalaisia pankkeja kuin pelkästään netissä toimivia rahoituslaitoksia.


Kulutusluotto on riskitön tapa hakea lainaa

Kulutusluotto palvelu on kaikin puolin riskitön tapa hakea lainaa heti. Pelkästään hakemuksen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Useimmissa tapauksissa alat muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä saamaan lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit vertailla lainatarjouksia rauhassa ilman kiirettä tai hoputtamista, jos niiden joukosta löytyy sinulle mieleinen edullinen laina – voit hyväksyä sen kätevästi verkkopankkitunnuksilla.


Lainatarjouksista voit päätellä luottoluokituksesi

Lainatarjouksissa korot vaihtelevat suuresti. Lainojen korkotasoon vaikuttaa yleisen ja luotonantajakohtaisen korkotason lisäksi sinusta henkilökohtaisesti tehtävä luottotappion riskiä mittaava arvio. Tämän riskiarvion perusteella luotonantajat päättävät ensinnäkin myöntävätkö sinulle lainaa ja toisaalta millä korolla ja muilla ehdoilla sitä tarjoavat – mitä paremmin olet raha-asiasi hoitanut, sitä edullisempaa lainaa saat.

Kulutusluotto palvelussa saat parhaimmillaan kymmeniä lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Lainatarjouksien määrästä, korosta ja lainaehdoista voit päätellä nykyisen luottoluokituksesi pankkien ja rahoituslaitosten silmissä.


Kenelle Kulutusluotto sivut on tarkoitettu?

Kulutustusluotto.com lainojen kilpailutuspalvelu on tarkoitettu kenelle tahansa täysi-ikäiselle, säännöllisiä eläke- tai palkkatuloja nauttiville yksityishenkilöille. Kriteeristö lainan saamiseksi ei ole asetettu kovin korkealle, mutta tiettyjen perusasioiden tulee olla kunnossa.

Kulutusluotto palvelu edellyttää lainanhakijan olevan vähintään 18-vuotias, työssäkäyvä tai muuten säännöllisiä tuloja nauttiva, Suomessa kirjoilla oleva oikeustoimikelpoinen henkilö. Lainanhakijalla ei saa olla luottotiedoissa maksuhäiriömerkintöjä ja raha-asioiden tulee olla muutenkin vähintään riittävällä tavalla hoidossa.


Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa

Kulutusluotto.com palvelun kautta voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Tämä mahdollisuus voi parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi huomattavasti. Yhteishakijaa kannattaa miettiä, jos olet esimerkiksi vasta aloittanut uudessa työssä tai olet määräaikaisessa työsuhteessa. Yhteishakija huomioidaan kanssasi tasavertaisena hakijana ja luonnollisesti myös hänen tulee täyttää luottoehdot.


Kulutusluotto.com – onko palvelusta hyötyä?

Kulutusluotto on monessakin mielessä varsin onnistunut lainojen vertailusivusto. Palvelusta on erittäin suurella todennäköisyydellä hyötyä, jos haluat tavoittaa mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella.

Kulutusluotto.com lainavertailu on erittäin hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat säästää lainojen suorahakuun kuluvaa aikaa ja energiaa. Palvelun kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia luottoja– jos etsit vakuudellista lainaa, kannattaa olla omaan tai kilpaileviin pankkeihin yhteydessä.

Vakuudettomia kulutusluottoja on toki myös mahdollista hakea suoraan pankeilta tai rahoituslaitoksilta. Suorahaku ei kuitenkaan ole välttämättä tarpeen, sillä Kulutusluotto palvelusta löytyvät useimmat Suomessa toimivat kulutusluottoja myöntävät rahoituslaitokset.


Kulutusluotto lainojen kilpailutuksen kautta voit hakea myös lainojen yhdistelyä

Kulutusluotto palvelun hyöty on myös se, että voit hakea palvelun kautta hyvin erilaisia lainoja. Tänä päivänä yhdistelylainat ovat erittäin suosittuja lainatuotteita. Mikäli sinulle on kertynyt aikaisempia kulutusluottoja, luottokorttimaksuja, osamaksuja tai muuta velkaa – voit usein lainat yhdistämällä säästää suuria summia lainan kuukausittaisissa ja vuosittaisissa kustannuksissa. Käytännössä lainojen yhdistäminen toimii niin, että maksat yhdellä suuremmalla lainalla kaikki pienet lainat pois.


Kulutusluotto – Tuomio

Kulutusluotto lainojen kilpailutuspalvelu on oivallinen menetelmä kilpailuttaa lainat. Yhdellä hakemuksella tavoitat yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotka myöntävät vakuudettomia kulutusluottoja. Kokemuksemme perusteella palvelu on helppokäyttöinen ja nopea – ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä.

Käyttöliittymältään sivu on selkeä ja helppokäyttöinen. Erityistä plussaa annamme kattavasta UKK-osiosta, joista oikeasti löydät vastauksen useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Yksityiskohtaisimmissa kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostilla.

Sivujen kautta tarjotaan myös monenlaista informaatiota eri lainatyypeistä ja asioista, jotka kannattaa ottaa huomioon kulutusluottoa haettaessa. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan Kulutusluotto.com lainojen kilpailutusta.


Kulutusluotto kokemuksia – Usein kysytyt kysymykset


Kuinka suurta lainaa voit hakea Kulutusluotto sivujen kautta?

Voit hakea lainaa 1000–60000 euron väliltä. Luottoluokituksestasi riippuen luotonantaja voi tarjota sinulle myös pienempää tai suurempaa lainaa kuin mitä olet hakemassa.  


Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Lainan saat yleensä tilille 0-3 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen hyväksymisestä.


Onko yhteishakijan käytöstä hyötyä?

On kyllä. Yhteishakijan avulla voit saada lainan pienemmällä korolla ja paremmilla lainaehdoilla kuin yksin hakiessasi.


Pitääkö jokin lainatarjouksista hyväksyä?

Ei pidä. Lainan hakeminen on täysin sitoutumatonta, eikä sinua velvoiteta ottamaan tai edes harkitsemaan lainatarjouksia. Sinun ei siis tarvitse hyväksyä mitään saamistasi lainatarjouksista. Voit hylätä tarjoukset tai antaa niiden vain olla, jolloin ne vanhenevat itsekseen.
0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat: