Kokemuksia Lendon lainapalvelusta

Lendon kautta löydät parhaan lainan

Onko lainan ottaminen ajankohtaista, mutta ajatus lainojenvertailuun liittyvästä ruljanssista saa lähinnä niskakarvat pystyyn? Et ole yksin tämän mietteen kanssa, sillä monet kuluttajat ovat huomanneet, että sopivan lainan etsiminen on uuvuttavin ja vastenmielisin osuus lainanhaussa. Lainanhakua ei kuitenkaan kannata lykätä loputtoman paperirumban parissa, vaan helpointa on yksinkertaisesti antaa rahoitusalan ammattilaisten etsiä paras laina sinulle.

Vaikka moni uskoo, että asiat hoituvat parhaiten, kun on itse ohjaksissa, tämä ei päde lainanhaussa. Harva meistä on laina-alan ammattilainen, ja sen vuoksi sopivan lainan etsiminen sujuu yleensä kaikista kivuttomammin, kun sen jättää lainoja kilpailuttavan Lendon käsiin. Miksi nähdä itse vaivaa, kun Lendo voi hoitaa lainan etsinnän puolestasi nopeasti ja tehokkaasti? Niinpä, joskus on vain kaikin puolin parempi antaa ammattilaisten hoitaa ikävät asiat ja itse ottaa rennosti.


Vain yhdellä lainahakemuksella voit saada tarjouksen useammasta paikasta

Kun valintasi on Lendo, voit vain yhden lainahakemuksen jättämällä saada lainatarjouksen alan parhailta toimijoilta. Hakeminen on myös varsin yksinkertaista. Täytä vain hakemuslomake ja jää odottelemaan lainatarjouksia. Kun olet saanut lainatarjoukset, voit rauhassa miettiä, mikä niistä olisi itsellesi paras. Lendo tekee yhteistyötä 15 eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joten voit olla varma, että 2500 euron lainasi kilpailutetaan useammalla alan toimijalla. Tämän vuoksi Lendon kautta onkin mahdollista saada lainaa erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Muista, että hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Voit lainatarjoukset nähtyäsi vapaasti valita haluatko tarttua niihin vai jättää tilaisuuden välistä. Voit myös valita haluatko hakea laina yksin vai rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan mukanaolo voi parantaa saatujen lainatarjousten ehtoja, sillä lainanmyöntäjän näkökulmasta lainan takaisinmaksu on turvatumpaa, kun kaksi henkilöä on sitoutunut lainaan.


Lendon palvelut ovat asiakkaalle ilmaisia, ja lainaa saa ilman vakuuksia

Lendo tarjoaa lainojen vertailua asiakkailleen täysin ilmaiseksi, mikä on kuluttajan kannalta melko hienoa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Lendo olisi hyväntekeväisyysjärjestö, vaan palkkion maksavat Lendon kanssa yhteistyötä tekevät pankit ja rahoituslaitokset. Asiakas saa siis nauttia ilmaiseksi siitä, että muut hoitavat lainojen vertailun hänen puolestaan. Elämä ei paljoa voisi tästä helpommaksi muuttua! Lendon kautta lainaa on mahdollista saada 500–50 000 euroa, joten sekä isojen että pienien lainojen saaminen onnistuu.

Moniin lainoihin vaaditaan vakuuksia, mutta Lendon kautta lainaa saa ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä tekee tietysti lainanhakuprosessista entistäkin kivuttomamman, sillä takaajien tai vakuuksien hankkiminen voi joskus olla työlästä. Jättäessäsi lainahakemuksen Lendolle prosessissa ei kuitenkaan ole mitään vaivalloisinta, sillä mikä parasta lainanhakeminen sujuu täysin sähköisesti. Aikaa ei siis tarvitse uhrata myöskään konttorivierailuihin, vaan tietokoneen tai mobiililaitteen päälle napsauttaminen riittää siihen, että laina on käden ulottuvilla.


Myös lainojen yhdistäminen on mahdollistaLendo on todella nopea lainojenvertailupalvelu

Usein pienemmissä kulutusluotoissa lainanhoitokulut ovat usein huomattavasti isommat kuin yhdessä suuressa lainassa. Sen vuoksi, jos pieniä pikalainoja on kertynyt iso nippu, on syytä miettiä, että olisiko järkevää yhdistää lainat. Lainojen yhdistämisellä ei säästä ainoastaan kuluissa, vaan yhtä isoa lainaa on paljon helpompi hallita kuin kokonaista lainojen tilkkutäkkiä.

Sen vuoksi lainojen yhdistämisessä onkin huomattavasti enemmän positiivisia kuin negatiivisia puolia. Itse asiassa negatiivisia puolia ei edes ole, ellei lasketa lainojen yhdistämislainan etsintää. Onneksi Lendo ei vain välitä uusia lainoja, vaan etsii myös asiakkailleen ratkaisuja lainojen yhdistämiseen. Pienten lainojen muuttaminen yhdeksi isoksi käy siis todella helposti, kun antaa Lendon pitää huolta lainojen yhdistämisestä.


Lainan saa melko nopeasti Lendolta

Lainarahojen kilahtamiseen tilille menee yleensä hiukan valitusta lainanmyöntäjästä riippuen parista tunnista muutamaan päivään. Kannattaa muistaa, että pienet lainasummat kilahtavat usein tilille nopeammin kuin suuremmat setelit! Ihan niin nopeata siis lainaa ei voi saada kuin esimerkiksi pikavippiä hakiessa, mutta hitaaksi ei tätäkään palvelua voi haukkua.

Lisäksi, kun lainan on välittänyt Lendo, tietää, että lainan vertailu on suoritettu kunnolla. Itse kiireessä lainaa etsiessä saattaa joskus huomiokyky herpaantua ja valinta osua ensimmäiseen kohtuulliseen lainaan. Kun Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi, on valmiita lainatarjouksia helppo selata sekä valita niistä se parhain vaihtoehto. Näin vältytään siltä, että kärsimättömänä tulisi tehtyä virheratkaisuja.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: