Lainaa heti


Mistä voisi löytyä lainaa heti tilille jopa 15 minuutin sisään? No ainakin meidän kautta tämä on mahdollista. Näet alapuolella yrityksiä, joilta lainan saaminen tilille käy erittäin nopeasti ja voit saada suurempia lainasummia tilillesi ilman vakuuksia ja takaajia.

Nykyään on mahdollista allekirjoittaa lainasopimus sähköisesti Internetin kautta, joka mahdollistaa suurempien kulutusluottojen myöntämisen entistä nopeammin. Valitse sopivimmilta tuntuva vaihtoehto alhaalta ja hae lainaa heti tilillesi netistä näppärästi.

LainapaikkaLainasummatKorko alk.IkäArvosanaTutustu
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€4 20 vTutustu
Haelaina.fi1000€ - 60000€4.49 18 vTutustu
Vippi.org1000€ - 60000€4.4 18 vTutustu
Ferratum Joustava1€ - 4000€19.97 22 vTutustu
Rahoituslaitos100€ - 60000€4.19 18 vTutustu
Lainaaheti.fi500€ - 60000€4 18 vTutustu
Lainapaikka1000€ - 60000€4.19 18 v
Luottoheti.fi1000€ - 60000€4.5 18 vTutustu
Lainarahoitus1000€ - 60000€4.5 20 v
Rahalaitos500€ - 70000€4.6 20 vTutustu
Mistä lainaa heti tilille vuonna 2023?

Vuosi 2023 tuo uudet lainat markkinoille, joista voit hakea lainaa heti tilille nettihakemuksella. Lainapaikat, jotka olemme valinneet listalle tarjoavat edullista lainaa joustavilla maksuehdoilla. Lainaehdot kannattaa kuitenkin tarkistaa aina erikseen luottoyhtiön sivustolta, jotta yllätyksiltä vältytään. Tässä uusimmat lainapalvelut, joista saat lainaa heti tilille netistä:


Suomilainat.fi

Suomilainat.fi tarjoaa lainaa heti tilille netistä ilmaisella nettihakemuksella. Hakuprosessi menee niin, että täytät ilmaisen verkkohakemuksen, odotat lainapäätöstä ja myönteisen saatuasi, saat rahat tilillesi heti. 

  • Lainasummat: 50-60000€
  • Laina-aika: 3kk - 10v
  • Lainaa heti tilille - nopea laina 18-vuotta täyttäneille
  • Ikäraja: 18v
  • Todellinen vuosikorko: Vaihtelee hakijan mukaan, aina kuitenkin yksi netin edullisimmista lainoista 

Hetilainaa24.fi

Hetilainaa24.fi tarjoaa lainoja 19-vuotiaille, Suomessa pysyvästi asuville luottokelpoisille henkilöille. Lainasummat vaihtelevat 100€ - 50.000€ välillä ja saat kaikki lainat ilman vakuuksia tai takaajaa. Takaisin lainasi maksat osamaksulla erissä, pienemmissä summissa voit valita myös kertamaksullisen pikalainan. Jos siis haluat saada heti lainaa netistä, suosittelemme tutustumaan HetiLainaa24.fi sivustoon. 


Ostosraha lainaa netistä nopeasti

OstosrahaOstosrahan kautta voit hakea 400-3000 euron lainaa heti tilille. Saat lainapäätöksen 15 minuutissa ja rahat siirretään välittömästi tämän jälkeen tilillesi. Voit siis lainata jopa 3000 euroa ilman vakuuksia ja saada ne tilille hetkessä! Ostosraha myöntää lainaa kaikille vähintään 21 vuotta täyttäneille luottokelpoisille Suomessa asuville, joilta löytyy pankkitunnukset. Lue lainaehdot ja hae lainaa nopeasti tilillesi!


Vivus myöntää pikavippiä heti tilille nettihakemuksella

VivusVivuksen kautta saat haettua lainaa nopeasti 10-2010 euron väliltä - saat rahat aina tilillesi n. 15 minuutissa. Lainaa voit hakea, mikäli olet iältäsi vähintään 20-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotietotaustat. Lainaaminen käy helposti ilmaisella hakemuksella yhtiön sivuilta. Hakemuksen täyttämiseen ei mene muutamaa minuuttia kauempaa ja saat vastauksen käytännössä välittömästi. Vivus.fi on erinomainen vaihtoehto, mikäli olet akuutin ja edullisen lainan tarpeessa. Tutustu ja hae tilillesi heti tänään!


epikavippi nopea laina netistä

epikavippiUudistuneen epikavippin kautta saat haettua lainaa nopeasti 100-5000 euron väliltä todella joustavin lainaehdoin ja voit hakea useampaa lainaa samanaikaisesti. Laina-aika on joustava 1 – 12 kuukauden väliltä ja voit myös päättä lainasumman 50 euron tarkkuudella eli voit lainata täsmälleen sen verran kuin haluat. epikavippi on luotettava ja sen asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Tutustu ja tilaa pikalainaa nopeasti epikavippin kautta!


Nopsalaina on nimensä mukaan erittäi nopea lainanmyöntäjä

NopsalainaNopsalaina myöntää lainoja kaikille 22-vuotiaille luottokelpoisille suomalaisille ja hakemuksen voi tehdä netissä. Sen kautta saat lainapäätöksen 15 minuutin sisään ja lainan voit tehdä sopimuksen allekirjoituksen suoraan netissä. Yrityksen kautta voit hakea luottoa 2000-20000 euron väliltä 6-120 kuukauden maksuaikataululla. Hae lainaa nopeasti nettihakemuksella tästä!


Lainaa Nopeasti Netistä

Nyt luotto on saatavissa tilille nopeasti netistä tai puhelimen avulla. Toisaalta, tuskin kukaan osasi uneksia Internetin ihmeellisestä maailmasta ja verkon kautta lainaamisesta silloin kuin koko Internettiä ei ollut olemassa.

Vielä ennen jouduit siis marssimaan pankin konttoriin, jonottamaan, odottamaan, jonottamaan ja odottamaan. Ja niin edelleen. Lainan hakeminen oli todellisen työn ja tuskan takana eikä siitä nauttinut kukaan, tuskin lainaamisesta edelleenkään nautitaan, mutta ainakin se on hirvittävissä määrin paljon helpompaa.


Lainahakemus Netissä

Lainahakemusta täyttäessäsi oli tehtävä selväksi mihin tarkoitukseen laina aiotaan käyttää ja tämän lisäksi pankille tuli todistaa, että lainaa hakevalla on säännöllistä tulovirtaa ja jotain omaisuutta, jolla lainan taata. Yleensä säännölliset tulot kuitenkin riittivät, riippuen tietenkin hieman lainattavasta summasta.

Kun tämä prosessi oltiin saatu valmiiksi ja kun lainasopimuksessa oli allekirjoitukset puolin toisin, niin et suinkaan saanut rahoja tilille heti, vaan jouduit odottamaan vähintään 5 arkipäivää, ennen kuin pesoakaan ilmestyi tilillesi. Sellaista siis lainaaminen ennen tätä vuosituhatta, niille joita moinen kiinnostaa ja vanhemmille ihan vain tuoden muistoja mieleen.


Kulutusluotto heti

Nykyään on kuitenkin homma täysin toinen ja lainaa pystyy hakemaan netistä heti ja sopimuksen pystyy jopa allekirjoittamaan verkossa vain minuuteissa.

Tekniikka on edennyt hurjaa vauhtia ja voit saada lainaa vain entistä nopeammin. Tänään voit saada lainaa heti pankkitilillesi, kunhan valikoit yrityksen oikein, joka on varsin hieno asia. Vaihtoehtoja on kohtuullinen määrä ja korkokulut ovat kaikissa lainoissa hyvinkin kohtuulliset.


Vertaile Netistä Saatavat Pikalainat

Kulutusluottojen vertailu kannattaa, sillä lainaehdoissa, takaisinmaksuajoissa ja lainasummissa on suuria eroja eri lainayhtiöiden välillä. Lainaa valitessasi sinun kannattaa laskea, millaista lainaa voit nostaa ja millaisilla ehdoilla. Vivus tarjoaa esimerkiksi lainaa vain 30 päivän takaisinmaksuajalla, mutta ensimmäisen kerran lainaa hakiessasi saat lainaa heti täysin ilman korkoja ja kuluja, jos maksat sen takaisin 30 päivän sisällä.

epikavipiltä voit saada puolestaan jopa 5000 euroa lainaa heti jopa vuoden maksuajalla ja kohtuullisilla koroilla ja Nopsalainalta lainaa jopa usean vuoden takaisinmaksuajalla, joten vain vertailemalla voit löytää itsellesi sopivan lainantarjoajan kymmenien mahdollisuuksien joukosta.


Saman päivän aikana tilille siirtyvien lainojen vertailu

Lainan vertailu on työlästä, sillä syöttäessäsi haluamasi lainan esimerkiksi Googlen hakukoneeseen saat satoja eri vaihtoehtoja, joiden läpikäyminen vie todella paljon aikaa.

Säästääksemme aikaa ja tehdäksemme tehtävän sinulle helpommaksi olemme luoneet sivuillemme hakukoneen, jonka kautta voit suoraan vertailla eri lainantarjoajia ja –ehtoja, jotta löydät nopeasti tarvitsemasi lainayhtiön ja itsellesi sopivimman lainan.

Kauttamme löydät varmasti sopivan lainan heti ja voit laittaa hakemuksen menemään ja nostaa rahat jo saman päivän aikana!


Yhdistä Lainasi Heti Verkossa

Lainojen yhdistäminen yhdeksi suureksi luotoksi kannattaa ja useat lainapalvelut tarjoavatkin uutena lainatuotteena yhdistelylainaa.

Käyttäjät ovat hullaantuneet tähän uutuuteen ja suurin osa useiden lainojen omistajista onkin jo yhdistänyt lainansa yhdeksi suureksi luotoksi. Mikset yhdistäisi sinäkin? Tutustu lainojen yhdistämiseen heti!


Lainaa Heti Tilille 24h

Tiesitkö, että voit saada lainaa heti myös yöllä? Lainaa voi nostaa vain normaalisti vain päivisin klo 7-23 välillä, koska yöaikaan harkitsematta otettujen pikavippien katsottiin johtavan maksuongelmiin. Tämä on kuitenkin kierrettiin niin sanotuilla joustoluotoilla, joita voi nostaa heti tilille myös öisin.

Lakimuutoksen jälkeen moni lainayhtiö siirtyi tarjoamaan tililuottoa eli joustoluottoa, jota ei koske kertaluottojen nostoon vaikuttavat aikarajoitukset, sillä se toimii käytännössä samoin kuin luottokorttikin. Tililuoton kautta voit edelleen nostaa lainaa ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä – tarvitsetpa sitten lainaa päivällä tai öiseen aikaan.

Lue lisää siitä, miten saat pikavippiä 24h vuorokaudessa CashMoney.fi sivustolla.


Tililuotolla jatkuvaa lainaa heti tilillesi

Joustoluotto tarjoaa nimensä mukaisesti joustoa myös muuhunkin kuin lainan nostoaikaan, sillä aiemmin pikalainan hakeminen edellytti aina uuden lainahakemuksen täyttämistä ja käsittelyä, mutta joustoluoton kautta voit nyt nostaa lainaa useamman kerran samalla lainahakemuksella.

Tililuotto on jatkuvaa luottoa, jossa asiakkaalle annetaan tietty luottoraja ja siten se toimii käytännössä samoin kuin luottokortti ja on käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa.

Tililuoton kautta voit edelleen nostaa pientä pikalainaan verrattavaa lainaa ja saat sen useimmiten heti, sillä se maksetaan tilillesi yleensä nopeasti saman päivän sisällä.


Kuinka Paljon Voi Saada Lainaa Heti?

Tililuotolla saa lainaa 2000 euroa, jonka puitteissa voit nostaa lainaa haluamasi summan. Pikavippi puolestaan on yleensä pieni lyhytaikainen, vakuudeton laina, jonka suuruus on yleensä enintään 500 euroa ja sitä suurempia kertalainoja kutsutaan yleisesti kulutusluotoiksi, joita voit saada 500 eurosta jopa useisiin tuhansiin ilman vakuuksia tai takaajia.


Kertaluotot vs Joustoluotot

Yleisesti ottaen tililuoton ottaminen on kertaluottoa kannattavampaa, sillä saat lainan jatkuvan luonteen ansiosta lainaa edullisemmilla ehdoilla ja matalammalla korolla kuin kertaluonteista luottoa. Tililuottoa ei jatkuvuudesta huolimatta sido sinua vielä mihinkään muuhun kuin nostamasi lainan takaisinmaksuun. Voit nostaa rahaa luottorajan puitteissa haluamasi määrän, joten se sopii monenlaisiin tarpeisiin.

Lähde: https://kulutusluottoa24.fi/