Lainaa heti tilille - hae nopea laina netistä


Mistä voisi löytyä lainaa heti tilille jopa 15 minuutin sisään? No ainakin meidän kautta tämä on mahdollista. Näet alapuolella yrityksiä, joilta lainan saaminen tilille käy erittäin nopeasti ja voit saada suurempia lainasummia tilillesi ilman vakuuksia ja takaajia.

Nykyään on mahdollista allekirjoittaa lainasopimus sähköisesti Internetin kautta, joka mahdollistaa suurempien kulutusluottojen myöntämisen entistä nopeammin. Valitse sopivimmilta tuntuva vaihtoehto alhaalta ja hae lainaa heti tilillesi netistä näppärästi.

LainapaikkaLainasummatKorko alk.IkäArvosanaTutustu
Ferratum Joustava10€ - 2000€0 21 vTutustu
Rahalaitos500€ - 50000€4.5 20 vTutustu
Credit2450€ - 4000€49,85 19 vTutustu
Bank Norwegian1000€ - 60000€8.99 23 v
Bluefinance100€ - 2000€48 18 v
Rahoitu.fi2000€ - 60000€4.5 20 v
Etua.fi2000€ - 50000€8.9 20 vTutustu
Eurolimiitti10€ - 3000€0 21 v
Ege100€ - 2400€0 20 v
Lendo500€ - 50000€8 20 vTutustu

Mistä lainaa heti tilille vuonna 2018?

Vuosi 2018 tuo uudet lainat markkinoille, joista voit hakea lainaa heti tilille nettihakemuksella. Lainapaikat, jotka olemme valinneet listalle tarjoavat edullista lainaa joustavilla maksuehdoilla. Lainaehdot kannattaa kuitenkin tarkistaa aina erikseen luottoyhtiön sivustolta, jotta yllätyksiltä vältytään. Tässä uusimmat lainapalvelut, joista saat lainaa heti tilille netistä:

Suomilainat.fi

Suomilainat.fi tarjoaa lainaa heti tilille netistä ilmaisella nettihakemuksella. Hakuprosessi menee niin, että täytät ilmaisen verkkohakemuksen, odotat lainapäätöstä ja myönteisen saatuasi, saat rahat tilillesi heti. 

  • Lainasummat: 50-60000€
  • Laina-aika: 3kk - 10v
  • Lainaa heti tilille - nopea laina 18-vuotta täyttäneille
  • Ikäraja: 18v
  • Todellinen vuosikorko: Vaihtelee hakijan mukaan, aina kuitenkin yksi netin edullisimmista lainoista 

Hetilainaa24.fi

Hetilainaa24.fi tarjoaa lainoja 19-vuotiaille, Suomessa pysyvästi asuville luottokelpoisille henkilöille. Lainasummat vaihtelevat 100€ - 50.000€ välillä ja saat kaikki lainat ilman vakuuksia tai takaajaa. Takaisin lainasi maksat osamaksulla erissä, pienemmissä summissa voit valita myös kertamaksullisen pikalainan. Jos siis haluat saada heti lainaa netistä, suosittelemme tutustumaan HetiLainaa24.fi sivustoon. 

Ostosraha lainaa netistä nopeasti

OstosrahaOstosrahan kautta voit hakea 400-3000 euron lainaa heti tilille. Saat lainapäätöksen 15 minuutissa ja rahat siirretään välittömästi tämän jälkeen tilillesi. Voit siis lainata jopa 3000 euroa ilman vakuuksia ja saada ne tilille hetkessä! Ostosraha myöntää lainaa kaikille vähintään 21 vuotta täyttäneille luottokelpoisille Suomessa asuville, joilta löytyy pankkitunnukset. Lue lainaehdot ja hae lainaa nopeasti tilillesi!

Hae Ostosrahalta

 

Vivus myöntää pikavippiä heti tilille nettihakemuksella

VivusVivuksen kautta saat haettua lainaa nopeasti 10-2010 euron väliltä - saat rahat aina tilillesi n. 15 minuutissa. Lainaa voit hakea, mikäli olet iältäsi vähintään 20-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotietotaustat. Lainaaminen käy helposti ilmaisella hakemuksella yhtiön sivuilta. Hakemuksen täyttämiseen ei mene muutamaa minuuttia kauempaa ja saat vastauksen käytännössä välittömästi. Vivus.fi on erinomainen vaihtoehto, mikäli olet akuutin ja edullisen lainan tarpeessa. Tutustu ja hae tilillesi heti tänään!

Hae Vivuksen palvelusta

 

 

epikavippi nopea laina netistä

epikavippiUudistuneen epikavippin kautta saat haettua lainaa nopeasti 100-5000 euron väliltä todella joustavin lainaehdoin ja voit hakea useampaa lainaa samanaikaisesti. Laina-aika on joustava 1 – 12 kuukauden väliltä ja voit myös päättä lainasumman 50 euron tarkkuudella eli voit lainata täsmälleen sen verran kuin haluat. epikavippi on luotettava ja sen asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Tutustu ja tilaa pikalainaa nopeasti epikavippin kautta!

Hae epikavipiltä

 

Nopsalaina on nimensä mukaan erittäi nopea lainanmyöntäjä

NopsalainaNopsalaina myöntää lainoja kaikille 22-vuotiaille luottokelpoisille suomalaisille ja hakemuksen voi tehdä netissä. Sen kautta saat lainapäätöksen 15 minuutin sisään ja lainan voit tehdä sopimuksen allekirjoituksen suoraan netissä. Yrityksen kautta voit hakea luottoa 2000-20000 euron väliltä 6-120 kuukauden maksuaikataululla. Hae lainaa nopeasti nettihakemuksella tästä!

Hae Nopsalainalta


Jos olet menettänyt luottotietosi – nopea lainan saaminen erittäin hankalaa

Luottotiedottoman vaihtoehdot lainan saamiseen ovat käyneet vähiin ja ei niitä koskaan montaa ole ollutkaan. Siinä missä lainaaminen on helpottunut luottokelpoisille henkilöille, niin se on vaikeutunut niille, joilla maksuhäiriömerkintä löytyy ja hyvä niin. Luottotiedoton henkilö on harvoin maksukykyinen (valitettavasti) ja tästä syystä heidän ei myöskään pidä saada enempää lainaa, onhan velkaa jo selvästi ennestään.

Tietenkin on poikkeustapauksia ja niitäkin luottotiedottomia, jotka ovat parantaneet tapansa ja hoitaneet velkansa säntillisesti. Jotkut voivat nauttia keskivertoa korkeampaa kuukausipalkkaa eli eivät aivan kaikki luottotiedottomat ole jatkaneet väärällä linjalla, ja heillä onkin pieni mahdollisuus vielä saada itselleen positiivinen lainapäätös ja nostaa nopea laina tilille.

Ja oikeastaan, osa luottotietojen menettäneistä on saattanut menettää ne inhimillisistä syistä, kuten jos harteilla on asuntolainaa ja työpaikka lähtee alta ja säästöjä ei ole. Tästä on vaikea selvitä, mikäli ei saa ulkopuolisen apua ja tämä ajaa epätoivoisen henkilön ottamaan pienimpiä lainoja, joilla paikata rahareiät.

Pian kuitenkin homma karkaa käsistä ja mitään ei ole enää tehtävissä. Näin käy myös henkilöille, jotka ovat hankkineet itsensä vippikierteeseen. On valitettava fakta, että osa suomalaisista on tieten tahtoen hankkinut itsensä ongelmiin ottamalla lainaa joka lähteestä mistä sitä ikinä onkaan saatavilla ja elänyt kuin Ellun kanat vuoden päivät ja sitten heränneet todellisuuteen kun rahat on loppu ja mistään ei tule lisää. Tämän kaltaisten henkilöiden ei missään nimessä tule saada enää mistään lainarahaa ja se onkin yksi syy miksi lainan saamisen kriteerejä luottotiedottomille on kiristetty entisestään.

Lainaamisen historia - tähän pisteeseen ollaan tultu tähän mennessä

lainaa nopeastiLainaaminen ei ole aina ollut yhtä yksinkertaista kuin nyt ja se on itse asiassa muuttunut melko hiljattain nykyiseen muotoonsa. Vielä ennen vanhaan et pystynyt edes uneksimaan, että lainan hakemisesta tulisi niin helppoa ja yksinkertaista kuin mitä se nyt on. Et voinut saada heti lainaa käyttöösi millään ilveellä.

Nyt luotto on saatavissa tilille nopeasti verkosta tai puhelimen avulla. Toisaalta, tuskin kukaan osasi uneksia Internetin ihmeellisestä maailmasta ja verkon kautta lainaamisesta silloin kuin koko Internettiä ei ollut olemassa.

Vielä ennen jouduit siis marssimaan pankin konttoriin, jonottamaan, odottamaan, jonottamaan ja odottamaan.. Ja niin edelleen. Lainan hakeminen oli todellisen työn ja tuskan takana eikä siitä nauttinut kukaan, tuskin lainaamisesta edelleenkään nautitaan, mutta ainakin se on hirvittävissä määrin paljon helpompaa.

Lainahakemusta täyttäessäsi oli tehtävä selväksi mihin tarkoitukseen laina aiotaan käyttää ja tämän lisäksi pankille tuli todistaa, että lainaa hakevalla on säännöllistä tulovirtaa ja jotain omaisuutta, jolla lainan taata. Yleensä säännölliset tulot kuitenkin riittivät, riippuen tietenkin hieman lainattavasta summasta.

Kun tämä prosessi oltiin saatu valmiiksi ja kun lainasopimuksessa oli allekirjoitukset puolin toisin, niin et suinkaan saanut rahoja tilille heti, vaan jouduit odottamaan vähintään 5 arkipäivää, ennen kuin pesoakaan ilmestyi tilillesi. Sellaista siis lainaaminen ennen tätä vuosituhatta, niille joita moinen kiinnostaa ja vanhemmille ihan vain tuoden muistoja mieleen.

 

2018 vuonna voit hakea heti rahaa lainaan verkon kautta – kulutusluotto nopeasti tilille

Nykyään on kuitenkin homma täysin toinen ja lainaa pystyy hakemaan netistä heti ja sopimuksen pystyy jopa allekirjoittamaan verkossa vain minuuteissa.

Tekniikka on edennyt hurjaa vauhtia ja voit saada lainaa vain entistä nopeammin. Tänään voit saada lainaa heti pankkitilillesi, kunhan valikoit yrityksen oikein, joka on varsin hieno asia. Vaihtoehtoja on kohtuullinen määrä ja korkokulut ovat kaikissa lainoissa hyvinkin kohtuulliset.

Kulutusluottojen vertailu kannattaa, sillä lainaehdoissa, takaisinmaksuajoissa ja lainasummissa on suuria eroja eri lainayhtiöiden välillä. Lainaa valitessasi sinun kannattaa laskea, millaista lainaa voit nostaa ja millaisilla ehdoilla. Vivus tarjoaa esimerkiksi lainaa vain 30 päivän takaisinmaksuajalla, mutta ensimmäisen kerran lainaa hakiessasi saat lainaa heti täysin ilman korkoja ja kuluja, jos maksat sen takaisin 30 päivän sisällä.

epikavipiltä voit saada puolestaan jopa 5000 euroa lainaa heti jopa vuoden maksuajalla ja kohtuullisilla koroilla ja Nopsalainalta lainaa jopa usean vuoden takaisinmaksuajalla, joten vain vertailemalla voit löytää itsellesi sopivan lainantarjoajan kymmenien mahdollisuuksien joukosta.

Lainan vertailu on työlästä, sillä syöttäessäsi haluamasi lainan esimerkiksi Googlen hakukoneeseen saat satoja eri vaihtoehtoja, joiden läpikäyminen vie todella paljon aikaa. Säästääksemme aikaa ja tehdäksemme tehtävän sinulle helpommaksi olemme luoneet sivuillemme hakukoneen, jonka kautta voit suoraan vertailla eri lainantarjoajia ja –ehtoja, jotta löydät nopeasti tarvitsemasi lainayhtiön ja itsellesi sopivimman lainan. Kauttamme löydät varmasti sopivan lainan heti ja voit laittaa hakemuksen menemään ja nostaa rahat jo saman päivän aikana!

Uutena lainatuotteena on yhdistelylaina. Käyttäjät ovat hullaantuneet tähän uutuuteen ja suurin osa useiden lainojen omistajista onkin jo yhdistänyt lainansa yhdeksi suureksi luotoksi. Mikset yhdistäisi sinäkin? Tutustu lainojen yhdistämiseen heti!

Voit saada lainaa heti ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä

Tiesitkö, että voit saada lainaa heti myös yöllä? Lainaa voi nostaa vain normaalisti vain päivisin klo 7-23 välillä, koska yöaikaan harkitsematta otettujen pikavippien katsottiin johtavan maksuongelmiin. Tämä on kuitenkin kierrettiin niin sanotuilla joustoluotoilla, joita voi nostaa heti tilille myös öisin.

Lakimuutoksen jälkeen moni lainayhtiö siirtyi tarjoamaan tililuottoa eli joustoluottoa, jota ei koske kertaluottojen nostoon vaikuttavat aikarajoitukset, sillä se toimii käytännössä samoin kuin luottokorttikin. Tililuoton kautta voit edelleen nostaa lainaa ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä – tarvitsetpa sitten lainaa päivällä tai öiseen aikaan.

Lue lisää siitä, miten saat pikavippiä 24h vuorokaudessa CashMoney.fi sivustolla.

Tililuotolla jatkuvaa lainaa heti tilillesi

Joustoluotto tarjoaa nimensä mukaisesti joustoa myös muuhunkin kuin lainan nostoaikaan, sillä aiemmin pikalainan hakeminen edellytti aina uuden lainahakemuksen täyttämistä ja käsittelyä, mutta joustoluoton kautta voit nyt nostaa lainaa useamman kerran samalla lainahakemuksella. Tililuotto on jatkuvaa luottoa, jossa asiakkaalle annetaan tietty luottoraja ja siten se toimii käytännössä samoin kuin luottokortti ja on käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa.

Tililuoton kautta voit edelleen nostaa pientä pikalainaan verrattavaa lainaa ja lainan saat useimmiten heti, sillä se maksetaan tilillesi yleensä nopeasti saman päivän sisällä. Tililuotolla saaa lainaa 2000 euroa luottona, jonka puitteissa voit nostaa lainaa haluamasi summan. Pikavippi puolestaan on yleensä pieni lyhytaikainen, vakuudeton laina, jonka suuruus on yleensä enintään 500 euroa ja sitä suurempia kertalainoja kutsutaan yleisesti kulutusluotoiksi, joita voit saada 500 eurosta jopa useisiin tuhansiin ilman vakuuksia tai takaajia.

Yleisesti ottaen tililuoton ottaminen on kertaluottoa kannattavampaa, sillä saat lainan jatkuvan luonteen ansiosta lainaa edullisemmilla ehdoilla ja matalammalla korolla kuin kertaluonteista luottoa. Tililuottoa ei jatkuvuudesta huolimatta sido sinua vielä mihinkään muuhun kuin nostamasi lainan takaisinmaksuun. Voit nostaa rahaa luottorajan puitteissa haluamasi määrän, joten se sopii monenlaisiin tarpeisiin.

Lähde: https://kulutusluottoa24.fi/