Lainaa 15000 - Hae kulutusluottoa 15000 euroa heti tilille ilman vakuuksia

Mistä voin saada lainaa 15 000 euroa?

Kaikki rahoittajat eivät myönnä 15 000 euron suuruisia lainoja, mutta nykypäivänä suuren summan lainaaminen ei todennäköisesti vaadi enää pitkiä lainaneuvotteluja pankin kanssa. Summan saa todennäköisesti lainattua netistä edullisesti ja nopeasti, mikäli vain täyttää ne kriteerit, joiden perusteella luottoa myönnetään.

Suuremmat rahasummat lainataan useimmiten kulutusluottona tai tililuottona, eikä pikavippinä. 15000 euron suuruista pikavippiä tuskin on olemassakaan. Kulutusluottojen korko on pienempi kuin pikavippien, minkä lisäksi niiden maksuaika on joustavampi ja pidempi. Toisaalta pienempiä vippejä voi lainata ilmaiseksi, suuremmissa ei tätä mahdollisuutta ole.

Näytetään 19 lainapaikkaa, joista saat 15000€ pikalainan

Palvelu
Min. Korko%
Max. Laina
Ikäraja

4%

60000€

20v

4.5%

60000€

18v

4.4%

60000€

18v

4.2%

60000€

18v

4%

60000€

18v

Lainapaikka 15000€

4.2%

60000€

18v

4.5%

60000€

18v

Lainarahoitus 15000€

4.5%

60000€

20v

4.6%

70000€

20v

4.7%

60000€

20v

Freedom Rahoitus 15000€

5%

60000€

18v

Morrow 15000€

4.9%

50000€

23v

Unolaina 15000€

6.9%

60000€

20v

Zmarta 15000€

5%

60000€

18v

Resurs 15000€

6%

50000€

24v

2.9%

20000€

21v

Qred 15000€

20%

200000€

18v

Alisa Pankki 15000€

7%

30000€

20v

Omalaina.fi 15000€

5%

60000€

18v


Kuka voi saada 15000 euron lainan?

Lainan voi saada pääsääntöisesti täysi- ikäinen, raha- asiansa moitteettomasti hoitanut Suomen kansalainen. Tästä on kuitenkin joitain poikkeuksia. Jotkut lainantarjoajat pitävät esimerkiksi 18- vuotiasta henkilöä liian nuorena nostamaan suurta lainasummaa. Pääsääntöisesti kannattaakin ajatella, että 20 vuoden iän ylittänyt, vakituisia tuloja saava henkilö voi myös saada 15000 euron suuruisen lainan. 18- vuotiaskin voi saada lainan ainakin siinä tapauksessa, että hänellä on vakituinen työpaikka tai muut säännölliset tulot: kovin yleistä tämä ei erittäin nuorten henkilöiden kohdalla ole. Jotkut lainantarjoajat myöntävät lainoja ainoastaan yli 23- tai 25- vuotiaille henkilöille, joilla on vakituinen työpaikka.

Moitteeton maksuhistoria tarkoittaa yleensä puhtaita luottotietoja, eli hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Kaikkialla pieni määrä jo pois maksettuja maksuhäiriömerkintöjä ei kuitenkaan ole este lainan saamiselle.

Yleensä riittää, että hakijalla on vakituinen osoite Suomessa, ja laillinen oleskelu maassa on jatkunut esimerkiksi 36 kuukauden ajan. Jotkin lainantarjoajat kuitenkin edellyttävät hakijalta Suomen kansalaisuutta. Yleisesti ottaen myös maahanmuuttajat voivat kuitenkin saada lainan Suomessa samoin edellytyksin kuin syntyperäiset suomalaisetkin.

Hakijalta edellytetään edellä mainittujen seikkojen lisäksi useimmiten myös vakituista osoitetta, matkapuhelinliittymää sekä verkkopankkitunnuksia, jotta myönteinen lainapäätös voidaan tehdä.


Mihin tarkoitukseen 15000 euron lainan voi ottaa?

15000 euron laina otetaan yleensä hieman suurempiin hankintoihin, kuten esimerkiksi asunnon käsirahan maksamiseen, remonttikuluihin tai auton hankintaan. Summan voi käyttää myös esimerkiksi pidempään ulkomaanmatkaan. Lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse kertoa missään vaiheessa lainantarjoajalle, vaan summan voi käyttää vapaasti haluamallaan tavalla.


Millainen on 15000€ lainan takaisinmaksuaika?

Sopiva maksuaika riippuu kokonaan siitä, millaiset tulot hakijalla on käytettävissään. Kuukausierä kannattaa valita sellaiseksi, jonka realistisesti pystyy käytettävissä olevilla tuloilla maksamaan. Liian suuri kuukausierä voi olla haitallinen talouden kannalta, mutta toisaalta todella pieni kuukausierä kasvattaa takaisinmaksuaikaa sekä lopulta takaisin maksettavaa summaa.

Jos käytettävissä olevat tulot ovat hyvät tai keskitasoiset, voi 15 000 euron suuruisesta lainasta selvitä parissa vuodessa. Jos taas tulot ovat pienet, kannattaa valita lainalle hieman pidempi maksuaika, esimerkiksi kuusi vuotta. Pisimmillään verkosta saatavan lainan maksuaika voi olla jopa 15 vuotta, mutta tällöin asiakas tulee maksaneeksi yritykselle huomattavasti enemmän rahaa, kuin hän on alun perin lainannut.


Millainen lainan korko on 15.000 euron luotoissa?

Verkosta voi saada 15000 euron lainan hyvin pienelläkin korolla, tai sitten korko voi olla melko suuri. Kannattaa tehdä lainavertailua ja harkita lainantarjoajaa aina sen perusteella, mikä ilmoitetaan lainan todelliseksi vuosikoroksi. Toiset yritykset ilmoittavat sivuillaan kuukausittaisen koron, joka voi olla esimerkiksi vain 5% - vuosikorko on kuitenkin tällöin jo melko suuri.


Voinko pitää maksuvapaita kuukausia?

Useimmat lainantarjoajat mahdollistavat maksuvapaiden kuukausien pitämisen. Sellaisia voi pitää vuoden aikana esimerkiksi 1-2 kappaletta, yleensä sellaisina kuukausina, jotka eivät ole peräkkäisiä.

Maksuvapaita kuukausia on yleensä mahdollista pitää siinä vaiheessa, kun lainaa on maksettu takaisin jo esimerkiksi neljän kuukausierän verran ongelmitta. Yritys ilmoittaa laskulla, kun maksuvapaan kuukauden pitäminen on mahdollista.


Milloin laina on käytettävissä?Nyt voit hakea lainaa 15000 netistä

Verkosta saatava laina on aina käytettävissä nopeammin kuin pankkilaina. Yleensä rahan saa käyttöönsä lähes välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Enimmillään rahojen käyttöön saamista voi joutua odottamaan noin yhden viikon verran, jos hakemuksen käsittely vaatii keskimääräistä enemmän harkintaa tai aikaa.


Milloin voin saada lainapäätöksen?

Lainapäätöksiä tehdään joka päivä arkisin kello 7-23. Lain mukaan päätöksiä ei saa tehdä viikonloppusin eikä öiseen aikaan. Joidenkin yritysten kohdalla lainapäätöksen tekeminen perustuu ainoastaan luottotietojen tarkastamiseen, jotkut harkitsevat päätöstä hakijan tulojen perusteella hieman pidempään. Pääsääntöisesti lainapäätöksen voi kuitenkin saada vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä.


Tarvitsenko vakuuksia ja takaajia?

Verkosta saatavan lainan vakuudeksi riittävät puhtaat luottotiedot sekä sellaiset tulot, joiden perusteella lainan takaisinmaksusta voidaan realistisesti selvitä. Varsinaisia vakuuksia ei siis tarvita, kuten ei takaajiakaan.

Jos lainaa haetaan ilman luottotietoja, voi yritykselle ehdottaa jonkinlaisia vakuuksia ja takaajia, jolloin laina voidaan mahdollisesti myöntää. Yleensä tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että maksuhäiriömerkintöjen tulee olla jo pois maksettuja, jotta hakija ei velkaannu entisestään.


Kuinka laina maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä, kunnes se on tullut korkoineen kokonaan maksetuksi takaisin. Lopullinen laina-aika määräytyy sen perusteella, onko lainasopimusta muutettu sopimusajan kuluessa, ja onko maksuvapaita kuukausia pidetty. Maksu- ja lyhennysvapaat kuukaudet siirtyvät aina maksettaviksi laina- ajan loppuun.

Lainantarjoaja lähettää asiakkaalle laskun kuukaisittain. Laskun voi saada paperisena tai sähköisenä. Kaikkein kannattavin tapa hoitaa laskun maksaminen on suoramaksusopimuksen solmiminen. Tällöin kuukausierää vastaava summa siirtyy automaattisesti yrityksen tilille ilman toimenpiteitä, jolloin maksun unohtaminen ja viivästyskoron kertyminen ei ole mahdollista. Asiakkaan tulee ainoastaan huolehtia siitä, että tilillä on eräpäivänä riittävästi rahaa, että kuukausierä voi siirtyä.


Miksi hakea lainaa netistä, eikä pankista?

Verkosta saatava laina on useamman ihmisen saatavilla, kuin pankkilaina. Pankkilainan saaminen esimerkiksi edellyttää lähes aina vakituista työsuhdetta, kun taas verkosta voi saada lainan vain osoittamalla, että tulot ovat jollakin tavalla säännöllisiä, ennustettavia ja riittäviä takaisinmaksun onnistumiseksi määräajassa.

Verkosta saatavan lainan saa käyttöönsä aina nopeammin kuin pankkilainan eli käytännössä netistä saa lainaa heti. Haettaessa pankkilainaa on yleensä aina tavattava pankin henkilökunta, sekä selvitettävä esimerkiksi se, mihin lainattu raha tullaan käyttämään. Tässä voi mennä aikaa, minkä lisäksi moni arvostaa yksityisyyttä, eikä ole halukas selvittämään lainan käyttötarkoitusta tarkasti.


Kuinka maksuvaikeuksilta voi välttyä?

Maksuvaikeuksilta välttyy kaikkein todennäköisimmin huolellisella etukäteissuunnittelulla. Laina kannattaa ottaa ainoastaan siinä tapauksessa, kun voi realistisesti sanoa takaisinmaksun onnistuvan määräajassa. Tämä tarkoittaa ennustettavia ja säännöllisiä kuukausituloja sekä riittävän pieniä muita pakollisia menoja. Kannattaa myös harkita esimerkiksi pienempää lainaa 10000 euroa, jos ei välttämättä tarvitse täyttä 15000e summaa.

Jos suunnittelusta huolimatta maksaminen viivästyy, kannattaa olla aina yhteydessä lainan tarjonneeseen tahoon. Uudesta maksusuunnitelmasta voidaan sopia käytännössä aina. Usein jo maksuvapaan kuukauden pitäminen voi auttaa tilapäisissä maksuvaikeuksissa.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: