Lainaa 4000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia - hae edullinen 4000e laina heti tilille netistä

Mistä lainaa 4000 euroa?

4000 euron lainan voi nykyään saada verkkohakemuksella edullisesti ja nopeasti. Lainavertailua kannattaa tehdä; eri yritysten välillä on suuria eroja siinä, miten suurta korkoa lainan päälle tulee, ja koituuko lainan ottamisesta koron lisäksi mahdollisia muita kuluja. Lainavertailu 4000e onnistuu esimerkiksi useimpien lainantarjoajien verkkosivuilla olevien lainalaskureiden kautta. Laskurilla voi selvittää esimerkiksi koron, kuukausierän suuruuden hakiessasi lainaa 4000 euroa. Voit myös selvittää laina- ajan ja koron perusteella määräytyvän, kokonaisuudessaan maksettavaksi tulevan summan. Useimmiten kokonaissumma on 1000 – 4000 euroa suurempi kuin alun perin lainattu rahasumma, joten lainavertailun avulla voi säästää paljon rahaa.

Näytetään 20 lainapaikkaa, joista saat 4000€ pikalainan

Palvelu
Min. Korko%
Max. Laina
Ikäraja

4%

60000€

20v

4%

60000€

18v

4.4%

60000€

18v

20%

4000€

22v

4.2%

60000€

18v

4%

60000€

18v

Lainapaikka 4000€

4.2%

60000€

18v

4.5%

60000€

18v

Lainarahoitus 4000€

4.5%

60000€

20v

4.6%

70000€

20v

4.7%

60000€

20v

Freedom Rahoitus 4000€

5%

60000€

18v

Morrow 4000€

4.9%

50000€

23v

Unolaina 4000€

6.9%

60000€

20v

Sortter 4000€

5%

60000€

20v

Sweepbank Luottokortti 4000€

19.9%

8000€

20v

2.9%

20000€

21v

Bondora 4000€

9.9%

10000€

18v

Alisa Pankki 4000€

7%

30000€

20v

Omalaina.fi 4000€

5%

60000€

18v


Mihin tarkoitukseen lainan voi ottaa?

Verkosta voi ottaa lainan haluamaansa tarkoitukseen, koska kukaan ei kysy käyttötarkoitusta. Yleisiä käyttötarkoituksia ovat asunnon takuuvuokran maksaminen, pidemmät ulkomaanmatkat, asunnon remontointi tai sisustaminen, tai suuremmat elektroniikkaostokset. 4000e luoton voi käyttää mihin tahansa sellaiseen kohteeseen, jonka hankkiminen on tarpeellista tai välttämätöntä, mutta johon ei ole valmiiksi säästettynä rahaa. Aikaa omista tuloista säästämiselle ei aina ole -  lainarahalla tarpeellisen asian hankkiminen onnistuu nopeasti, ja siitä koituvat kulut maksetaan osamaksuna takaisin. Hae lainaa helposti omalta koneelta käsin


Kulutusluotto 4000€ ilman vakuuksia tai takaajia

Kulutusluotto on kertaluotto, joka maksetaan takaisin osissa tietyn maksuajan kuluessa. Realistinen maksuaika esimerkiksi 4000 euron kulutusluotolle on 2-3 vuotta, jos omat tulot ovat pienet. Luoton saa halutessaan myös maksaa takaisin kerralla, jos oma maksukyky yllättäen paranee huomattavasti – tällöin laina lakkaa kasvamasta korkoa. Monet internetin lainaa tarjoavat yritykset tarjoavat 4000 euron suuruisia kulutusluottoja, mutta eivät kuitenkaan aivan kaikki. Summa on suurempi, kuin keskimääräinen kulutusluotto, mutta joka tapauksessa rahan lainaaminen onnistuu varmasti joltakin yritykseltä. 4000e on lähes aina vakuudeton laina, eli et tarvitse vakuuksia tai takaajia hakiessasi lainaa.


Vertaislainaa 4000 euroa

Vertaislainassa lainaa välittävä yritys toimii ainoastaan välikätenä, ja yhdistää toisiinsa sijoittajat ja rahan tarvitsijat. Usein vertaislainat ovat pienempiä, mutta on mahdollista saada lainaa 4000 euroa yksityiseltä henkilöltä netistä. Järjestely palvelee kaikkia osapuolia; yksityinen sijoittaja pääsee kasvattamaan rahoilleen korkoa, lainan välittäjä saa oman osuutensa rahoista ja rahaa tarvitseva henkilö saa lainattua tarvitsemansa summan hieman markkinahintoja edullisemmin. Lainaa haetaan verkkohakemuksella. Hakija saa itse ehdottaa tilanteeseensa sopivaa lainan korkoa, lainasummaa ja laina-aikaa. Yritys tarkistaa hakijan luottokelpoisuuden, minkä jälkeen hakemus siirtyy sijoittajien hyväksyttäväksi. Sijoittaja joko hyväksyy tai hylkää hakemuksen.

Hän voi myös ehdottaa omalta kannaltaan parempaa sopimusta – tällöin lainasumma, laina-aika ja korko voivat poiketa alun perin haetuista. Nyt on hakijan vuoro päättää, hyväksyykö vai hylkääkö hän sijoittajan tarjouksen. Vertaislainaaminen sopii henkilölle, joka haluaa yrittää saada 4000 euron lainan hieman markkinahintoja halvemmalla korolla ja on valmis odottamaan rahojen käyttöön saamista jonkin aikaa. Vertaislaina on yleensä hieman hitaampi tapa lainata rahaa kuin kulutusluotto, mutta usein nopeampi kuin pankkilainat tai yrityslainat.


Joustoluottoa netistä 4000 euroa

Joustoluotto on ikään kuin luottokortti. Asiakkaalle myönnetään kerralla useimmiten 2000-4000 euron suuruinen luottoraja, jonka sisällä hän saa tehdä nostoja aina tarpeen tullen. Joustoluotto on omalla tavallaan kätevä – kaikki luotot voidaan keskittää saman yrityksen sisään – mutta myös kallis vaihtoehto. Joustoluottotilin avaamisesta voi koitua kuluja ja myös jokaisen noston tekeminen maksaa erikseen. Tasan 4000 euron suuruisen summan lainaaminen joustoluottotililtä ei itse asiassa ole edes mahdollista nostoprovision vuoksi. Jos nostoprovisio on esimerkiksi 14%, on se jo melko suuri siivu 4000 eurosta. Tällöin luottorajan pitäisi olla yli 4000 euroa, mutta tällaisia luottorajoja ei ole juurikaan tarjolla.


Minkä ikäiselle henkilölle 4000 euron laina myönnetään?

Juuri täysi-ikäiseksi tulleen henkilön voi olla hankala saada niin suurta lainaa kuin 4000 euroa. Summa on niin suuri, että sen takaisinmaksuun pitää sitoutua pitkäksi aikaa varsinkin, jos on pienituloinen. Todella nuorella henkilöllä on vain harvoin niin hyviä ja säännöllisiä tuloja, että maksuaikataulun noudattaminen onnistuisi. Jos esimerkiksi 18- vuotias henkilö kuitenkin on niin hyvässä tilanteessa, että hänellä tällaiset tulot on, niin silloin lainan voi kyllä saada ainakin jostain paikasta. Tällöin tulot merkkaavat ikää enemmän. Yli 20- vuotiaat ovat jo hyvässä asemassa. He voivat saada lainan useammasta paikasta, ja näin myös tehdä lainavertailua joustavammin. Kuitenkin vasta 25- vuotias henkilö on monen yrityksen mielestä riittävän ikäinen saamaan 4000 euron lainan.


Mitä ehtoja lainan saamisella on?

Tärkein myönteisen lainaa 4000 euroa päätöksen saamisen ehto on hakijan luottokelpoisuus, eli puhdas luottotietorekisteri. Ilman luottotietojakin lainan saaminen saattaa onnistua – jotkin yritykset hyväksyvät esimerkiksi kaksi maksuhäiriömerkintää, jotka on jo maksettu pois.

Tämä on kuitenkin harvinaista. Hakijan tulee olla riittävän ikäinen saadakseen lainan. Hänellä tulee olla myös vakituinen osoite Suomessa, oma matkapuhelinliittymä ja mobiilivarmenne tai oma pankkitili ja verkkopankkitunnukset. Varmenteita tarvitaan, jotta hakijan henkilöllisyydestä voidaan varmistua luotettavalla tavalla. Pelkkä henkilötunnus ei siis riitä – sen on liian helppo päätyä vahingossa vääriin käsiin.

Toisten firmojen vaatimuksiin kuuluu, että hakija on Suomen kansalainen. Useimmille kuitenkin riittää, että hakija on oleskellut riittävän kauan Suomessa, ja hänellä on vakituinen kotiosoite. Hakijan tulojen tulee olla riittävät, jotta yritys voi varmistua lainan asianmukaisesta takaisinmaksusta - jos tulot eivät riitä 4000e pikalainaan, voit harkita hakevasi pienempiä, esimerkiksi 2000 euron lainoja. Lainaa voi hakea myös kanssahakijan kanssa, jolloin lainaa voi yleensä saada suuremman summan. Tällöin hakijat vastaavat lainan hoitamisesta yhdessä.


Miksi lainaa kannattaa hakea netistä, eikä pankista?

Verkosta haettavat kulutusluotot ovat useamman ihmisen saatavilla, kuin pankkilainat. Pankista lainattaessa lainan käyttötarkoituksen joutuu usein selvittämään, minkä lisäksi lainanhakuprosessi voi olla hyvin pitkä.

Netistä luoton saa tililleen todella nopeasti, vaikka tottakai tuloselvitys tehdään. Tulo- ja henkilötietoselvittelyjen sekä myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat lainaa heti tilillesi. Moni pienituloinen ihminen ei voi saada pankkilainaa, mutta kulutusluoton saaminen sen sijaan onnistuu helposti. Myös verkkolainoilla on tulorajat, mutta ne ovat pienempiä kuin pankkilainoilla. Jos arvostaa nopeaa toimintaa enemmän kuin edullisuutta, eikä esimerkiksi saa pankkilainaa, on kulutusluoton ottaminen hyvä ajatus.


Millainen lainan korko on?

Kulutusluoton korko voi olla mitä tahansa noin kymmenestä prosentista jopa yli sataan prosenttiin. On huomattava, että kuukausikorolla ja vuotuisella korolla on ero; kuukausikorko on se summa, jonka laina kasvaa korkoa kuukaudessa, vuotuinen korko ilmaisee vuodessa kertyvän koron. Vertaislainan saa usein pienemmällä korolla kuin kulutusluoton.

Hakija saa itse ehdottaa itselleen sopivaa korkoa. Todella pientä korkoa ei kuitenkaan ole kannattavaa ehdottaa, mikäli on todella aikeissa saada lainan; esimerkiksi alle kymmenen prosentin korko tuskin on sijoittajan kannalta edullinen, eikä siihen silloin kovin helposti suostuta.Lainaa nopeasti


Kuinka laina 4000€ maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin maksusopimuksen mukaisissa kuukausierissä. Maksuvapaita kuukausia on mahdollista pitää yleensä siinä vaiheessa, kun lainaa on jo maksettu takasin jonkin aikaa. Jos aikaisempien lainojen eräpäivät puskevat päälle ikävällä tavalla, stressiä helpottamaan on keksitty lainojen yhdistäminen yhdeksi suureksi luotoksi, mikä selkeyttää omaa taloutta ja auttaa säästämään kuluissa.

Lainan tarjonnut yritys ilmoittaa laskulla, kun maksuvapaat kuukaudet ovat pidettävissä. Niitä voi yleensä pitää vuoden aikana 1-2 kappaletta, mutta ne eivät saa olla peräkkäisiä. Kuukausierästä lähetetään lasku asiakkaan kotiosoitteeseen, sähköpostiin tai verkkopankkiin. Paras tapa hoitaa lainanmaksu on solmia suoramaksusopimus.

Tällöin kuukausierää vastaava rahasumma siirtyy automaattisesti asiakkaan tililtä yritykselle ilman toimenpiteitä – asiakkaan täytyy vain huolehtia, että tilillä on riittävästi katetta, että raha voi siirtyä. Jos lainan kuukausierää ei pysty maksamaan, kannattaa olla yhteydessä luoton myöntäjään. Uudesta maksusuunnitelmasta voidaan yleensä sopia hyvin joustavasti. On myös yrityksen kannalta parempi, että sopimukseen päästään – missään nimessä asiaa ei kannata jättää hoitamatta. Suosittelemme myös tutustumaan luottoihin 2500€, jos 4000e tuntuu liian suurelta summalta.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: