Lainaa 10000 euroa heti tilille netistä ilman vakuuksia

Etsitkö 10000 euron lainaa ja haluat luoton halvalla heti verkosta nettihakemuksella? Meiltä tämä onnistuu kaikista kätevimmin ja aikaa ei uhraudu lainaamiseen montaakaan minuuttia. Toki on järkevää tehdä pieni vertailu yhtiöiden kesken, jotta löydät itsellesi parhaiten soveltuvat lainat.

Olemme kuitenkin helpottaneet työtäsi ja valinneet vain tämän hetken kaikista parhaimmat luotonmyöntäjät lainavertailuun. Vertailussa olemme huomioineet ensiksi todellisen vuosikoron eli lainan hinnan (myös kaikki mahdolliset avaus- ja tilinhoitomaksut), lainan toimittamisen nopeuden sekä lainan saamisen helppouden.

Lisäksi olemme pitäneet silmällä myös lainaehtoja ja mitä joustavampi niin sen parempi. Alapuolella olevat yhtiöt ovat hinnoiltaan huokeita ja ehdot ovat kuluttajaystävälliset, joten ei muuta kuin tutkimaan mikä yhtiö tuntuu parhaimmalta, hae 10000 euron laina alapuolelta nopeasti käyttöösi, myös ilman vakuuksia!

 

Näytetään 14 lainapaikkaa, joista saat 10000€ pikalainan

Palvelu
Min. Korko%
Lainasumma
Ikäraja

4.5%

50000€

20v

Bank Norwegian 10000€

9%

60000€

23v

8.9%

50000€

20v

Zmarta 10000€

5%

60000€

18v

8%

50000€

20v

Freedom Rahoitus 10000€

5%

60000€

18v

Komplett Bank 10000€

4.9%

50000€

23v

Euroloan 10000€

14.9%

10000€

20v

35%

10000€

18v

19%

10000€

20v

15%

10000€

18v

24.9%

10000€

20v

Big Bank 10000€

7.4%

40000€

22v

InstaBank 10000€

7%

50000€

23v

Freedom Rahoitukselta saat lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia

Freedom RahoitusFreedom Rahoitusta pystymme suosittelemaan ihan jokaiselle, sen lainatarjonta on markkinoiden laajin ja voit valita kulutusluoton 500 - 40 000 euron väliltä ja mikä parasta, kaikki lainat ovat vakuudettomia. Saat valita laina-ajan 1-15 vuoden väliltä eli jokaiselle löytyy varmasti sopiva maksuaikataulu. Freedom Rahoitus toimii siten, että kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen eteenpäin saat useita eri lainatarjouksia vastaukseksi. Voit rauhassa käydä näitä läpi ja valita parhaimmalta tuntuvan rahoitusratkaisun, rahojen toimitus tilille on nopeaa ja vaihtelee hieman, mutta saat rahat tilille yleensä 1-3 vuorokauden kuluessa. Freedom Rahoitus tarjoaa myös jokaiselle lainaajalle mahdollisuutta ilmaiseen laina-asiantuntijaan, jonka kanssa voit käydä läpi lainaamiseen liittyviä asioita. Suosittelemme Freedom Rahoitusta yhdeksi vaihtoehdoksi - tutustu ja hae kulutusluottoa ilman vakuuksia jo tänään.

 • Lainaa ilman vakuuksia 500 - 40 000 €
 • Markkinoiden laajin lainavalikoima
 • Ilmainen henkilökohtainen lainaneuvoja
 • Lainahakemus on kaikille ilmainen
 • Kuluttajien suuressa suosiossa

 

Nopsalaina - yhtiö on laajentanut lainavalikoimaansa ja tarjoaa lainoja aina 20 000 euroon asti

NopsalainaNopsalaina on jo joitakin vuosia alalla toiminut luotonmyöntäjä ja se on keskittynyt pääasiassa aina kulutusluoton tarjoamiseen. Nyt yhtiön kautta on saatavilla kulutusluottoja alkaen 2000 eurosta aina 20 000 euroon asti. Nopsalaina tarjoaa maksuaikaa 6-120 kuukauden väliltä eli jokaiselle pitäisi löytyä riittävän pitkä maksuaikataulu. Lainaaminen käy Nopsalainan kautta erittäin helposti ja ennen kaikkea nopeasti - saat lainapäätöksen heti, n. 15 minuutissa. Tämän jälkeen sinuun otetaan yhteyttä Nopsalainalta ja kun kaikki on selvää toimitetaan rahat oitis tilillesi. Tähän ei yleensä kulu aikaa tuntia enempää eli homma toimii ripeästi! Suosittelemme myös Nopsalainaa yhtenä vaihtoehtona, homma toimii ja lainan hinnatkaan eivät ole todellakaan pahat. Tutustu ja tilaa kulutusluotto 10000 euroa Nopsalainan kautta jo tänään!

 • Kulutusluotot nopeasti tilille
 • Lainavalikoima entistä parempi
 • 6-120 kuukautta maksuaikaa
 • Edulliset hinnat

 

 

Rahalaitos – Luotettava kotimainen lainapalvelu

Rahalaitos on erittäin luotettava ja täysin kotimainen lainanvälityspalvelu, jolla on tämän hetken korkein luottoluokitus (AAA). Rahalaitos on siis lainanvälityspalvelu, eli se ei itsessään myönnä lainaa, vaan se kilpailuttaa ja vertailee lainat puolestasi useiden eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien kesken. Yhdellä hakemuksella tavoittaa siis monta eri lainantarjoajaa. Rahalaitoksen kautta voi hakea 500 – 40 000 euron lainaa täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Lainalle saa lisäksi maksuaikaa 2 – 12 vuotta. Laina maksetaan tilille parhaimmillaan jo samana päivänä lainahakemuksesi jättämisestä, mutta yleensä tässä kestää kuitenkin 1-5 päivää. Rahalaitos myöntää lainaa kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa mallikkaasti. Rahalaitoksen asiakkaana saat lisäksi käyttöösi henkilökohtaisen lainaneuvojan, jolta saat apua, lainaan liittyvissä kysymyksissä. Myös lainan ennenaikainen takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia.

 • Puhtaasti kotimainen ja luotettava joustoluotto
 • Lainaa 20 vuotiaalle
 • Vakuudetonta lainaa jopa 40 000 euroon saakka
 • Maksuaikaa 2 – 12 vuotta
 • Ilmainen lainahakemus
 • Nopeat lainapäätökset

 

Fixura vertaislainaa sinun ehdoillasi

Fixura on Pohjoismaiden suurin vertaislainapalvelu, jolla on jo nyt yli 70 000 rekisteröitynyttä asiakasta. Vertaislainapalvelu eroaa normaalista kulutusluotosta siten, että et ole tekemisissä pankkien tai rahoitusyhtiöiden kanssa, vaan lainan myöntäjinä toimivat ihan tavalliset ihmiset. Vertaislaina on siis lainaa ihmiseltä ihmiselle. Fixura vertaislainapalvelun kautta voi hakea 1000 – 10000 euroa lainaa ja lainalle voi valita maksuajaksi 24 – 60 kuukautta. Fixuran valttikortti on kuitenkin se, että lainasumman sekä laina-ajan pituuden lisäksi, voit itse määrittää lainallesi korkoprosentin. Korkoprosentin voi valita 6 – 27 prosentin väliltä. Fixura vertaislaina saattaakin usein olla normaaleja kulutusluottoja edullisempi ratkaisu. Fixuran kautta lainan hakeminen on aina maksutonta ja lainasopimus astuu voimaan vasta sitten, kun olet allekirjoittanut sen verkkopankkitunnuksillasi.  Fixuran palvelussa voit myös itse alkaa vertaislainasijoittajaksi. Keskimääräinen vertaislainasijoittajan tuotto on noin kymmenen prosenttiyksikköä vuodessa.

 • Vertaislainaa 1000 – 10000 euroa
 • Vaikuta itse lainasi korkoprosenttiin
 • Laina-ajan pituus 24 – 60 kuukautta
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Ilmainen lainahakemus
 • Voit myös itse ryhtyä sijoittajaksi

 

Kulutusluottovertailu pankkien ja yksityisten välillä

Kun suoritat hintojen vertailua on aina järkevää tarkastella useampia eri vaihtoehtoja, varsinkin jos et ole akuutin lainan tarpeessa. Silloin tilanne on ihan toinen ja sitten kannattaa kääntyä niiden yhtiöiden puoleen, jotka toimittavat rahat mahdollisimman nopeasti tilille.

Nykyään mahdollisuudet nopean lainan saamiseen ovat hyvät ja lainamarkkinat tarjoajat myös suhteellisen isoja kulutusluottoja. Jos etsit huomattavan suurtaa (yli 10000 euron lainaa), niin suosittelemme ottamaan myös pankit mukaan lainavertailuun. Pankkien hinnoissa (toki myös yksityisten, mutta näissä yleensä tod. vuosikorko kattaa kaikki kulut) on tärkeää huomioida todellisen vuosikoron lisäksi myös lainan avaus- ja tilinhoitomaksut, jotka lisätään lainan päälle ja näitä ei ole siis huomioitu todellista vuosikorkoa laskettaessa.

Nämä nostavat hintaa aina reippaasti eli ei muuta kun laskin käyttöön tai kysykää suoraan pankista kuinka paljon laina kokonaisuudessaan tulee maksamaan. Vertaileminen kannattaa, näin säästät aina ja saat varmasti parhaimman mahdollisen lainan.

 Tutustu myös pienempien summien vertailuun alta:

Lainaa 500€

Lainaa 1000€

Lainaa 2000€

Lainaa 3000€

Lainaa 4000€

Lainaa 5000€

Lainaa 6000€

Todellinen vuosikorko määrittää lainan hinnan

Kun haet rahoitusta muista kiinnittää huomio aina todelliseen vuosikorkoon silloin kuin haluat tietää lainan todellisen hinnan, katso lisäksi vielä muut maholliset korot kuten lainan avauskulut ja mahdolliset tilinhoitomaksut. Näistä saattaa kertyä aikamoinen potti vielä tämän todellisen vuosikoron päälle.

Tämä siis ainakin pankeilta lainattaessa ja myös joiltakin yksityisiltä luottofirmoilta. Kaikista halvin laina löytyy kun tutkit tarkkaan vaihtoehdot ja pistät sitten vasta hakemuksen eteenpäin!

 

Mitä 10 000 euron lainan saaminen edellyttää?

Kymppitonnin lainan saamiselle on hieman erilaiset vaatimukset, kuin pienemmille parin tonnin pikalainoille tai vipeille, sillä kyseessä on suuri summa ja rahoitusyhtiöt haluavat tietenkin varmuuden siitä, että asiakas maksaa lainansa sovitusti takaisin.

Kaikkien lainojen saamiseksi sinulla tulee tietenkin olla puhtaat luottotiedot eikä sinulla saa olla tuoreita maksuhäiriömerkintöjä. Rahoitusyhtiöt tai pankit eivät varmasti myönnä minkäänlaista lainaa henkilölle, jonka luottorekisterissä on ongelmia, sillä se on vastoin suomen lainsäädäntöä. Lainan saamiseksi sinun tulee myös asua vakituisesti suomessa ja oltava suomen kansalainen. Et voi siis hakea lainaa suomessa toimivalta rahoitusyhtiöltä, jos asut esimerkiksi, jossain muussa Euroopan maassa.

Kun puhutaan kymppitonnin lainasta, niin sen saamiseksi sinulla tulee olla myös riittävät kuukausitulot, eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun on oltava töissä tai ansaittava riittävää eläketuloa. Yleensä suurissa lainoissa nettotulojen on oltava vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Tätä pienemmillä tuloilla kymppitonnin lainaa on lähes turha hakea.

Lainan myöntämiseen vaikuttaa tietenkin myös rahoitusyhtiön asettama ikäraja. Yleensä 10 000 euron laina irtoaa vähintään 20 vuotta täyttäneelle henkilölle mutta joillakin rahoitusyhtiöillä ikäraja saattaa olla jopa 26 vuotta. Valitettavasti rahoitusyhtiöt eivät jousta omista ikärajoistaan ja säännöistään, joten vaikka sinulla olisi vakituinen työpaikka sekä täyttäisit muut lainan haku kriteerit, niin lainaa et tule saamaan, mikäli olet nuorempi kuin, mitä rahoitusyhtiön asettama ikäraja on.

 

Helpota lainasi saantimahdollisuuksia yhteishakijan kanssa

Monet rahoitusyhtiöt ja pankit myöntävät lainaa mielellään henkilölle, joka hakee sitä yhteishakijan kanssa. Yhteishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia huomattavasti, varsinkin kun kyseessä on suuri 10 000 euron laina. Rahoitusyhtiöt myöntävät lainan useasti vieläpä edullisemmin, sillä lainalla on kaksi maksajaa, jolloin rahoitusyhtiön oma riskitaso pienenee. Molempien lainan hakijoiden tulee tietenkin olla oikeustoimi- sekä luottokelpoisia ja täytettävä muutkin rahoitusyhtiön sanelemat lainanhaku kriteerit. Yhteishakijan kanssa lainan hakeminen tapahtuu samalla tavalla kuin, jos sitä hakisi yksin. Ainoa poikkeus on se, että molempien hakijoiden tulee allekirjoittaa saatu lainasopimus verkkopankkitunnuksillaan, ennen kuin lainasopimus astuu voimaan.

 

Älä koskaan ota lainaa jos epäröit takaisinmaksun kanssa

Jos olet ajautunut tilanteeseen, että rahaa ei ole, mutta et myöskään pysty maksamaan lainaa takaisin ajallaan tai olet epävarma tästä, niin kannattaa jättää laina ottamatta.

Tästä joutuu hyvin helposti vain pahempiin vaikeuksiin ja on järkevämpää sinnitellä kuin tehdä itselleen lisää velkaa. Jos olet tämän kaltaisessa tilanteessa, kannattaa silloin turvautua ystävien tai sukulaisten puoleen, sillä sitä kautta usein löytyy avustusta. Lainaaminen kannattaa aina harkita erittäin tarkkaan ja ylimääräistä velkaa ei kannata koskaan tehdä!

 


Viimeksi muokattu: