Lainaa 5000

Suurempia yli 5000 euron kulutusluottoja tarjoavia yrityksiä ei löydy läheskään niin paljon kuin mitä pienempiä, esimerkiksi 1000 euron lainoja tarjoavia yrityksiä, mutta vaihtoehtoja löytyy silti riittävästi. 5000 euron lainaa myöntävistä yrityksistä kaikin puolin paras on ehdottomasti lainaa myöntämä Freedom Rahoitus, joka onkin ollut kuluttajien suosikki 2017 vuoden alusta alkaen. Löydät alapuolelta myös muutaman muun 2017 vuoden lainamarkkinoiden ehdottoman suosikin - valinnoissa huomioitu erityisesti palvelun laadukkuus ja nopeus, lainan todellinen vuosikorko sekä lainan toimittamisen nopeus.

Alla olevat yritykset ovat kaikki luotettavia, vakavaraisia sekä Suomessa toimivia lainantarjoajia, joiden kautta saa lainaa tilille vähintään 5000 euroa.

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoituksen kautta on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia joka lähtöön alkaen aina 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti. 5000 euron laina on siis mahdollista saada tätä kautta ja sen saaminen edellyttää vain ja ainoastaan 18 vuoden ikää ja lisäksi sinulla pitää olla luottotiedot. Freedom Rahoitus tarjoaa useita eri lainavaihtoehtoja, josta voit valita itsellesi mieleisimmän.

Käytännössä Freedom Rahoitus ei itse myönnä lainkaan lainoja. Sen sijaan se vertailee useita markkinoilla toimivia pankkeja ja rahoituslaitoksia ja pyytää lainatarjouksen monesta paikasta.Eli yhdellä hakemuksella saat monta tarjousta, joista on sitten helppo valita se paras, kun tarkoituksena on ottaa lainaa 5000 euroa.Palvelu on lainaajalle täysin maksuton ja tietenkään lainatarjouksen pyytäminen ei vielä sido mihinkään, joten voi huoletta pyytää tarjoukset ensin ja vasta sitten tehdä päätöksen, mikäli kokee, että lainaa tarvitsee.

[button title="Hae Freedom Rahoitukselta" icon="" link="freedomrahoitus" target="_blank" color="" filled="1" large="0" class=""]

 

Nopsalaina

NopsalainaNopsalainalta saat lainaa 2000 -20 000 euroa massiivisilla laina-ajoilla. Laina-ajan voit itse valita 6-72 kuukauden väliltä, joten takaisinmaksuaikaa piisaa. Korkoprosentti on alkaen 9% vuodessa ja erittäin suurena plussapuolena on se että saat lainaa 5000 euroa heti, koska lainapäätös tulee jopa 15 minuutissa. Nopsalainalla on myös käytössään sähköinen allekirjoitus, joten sopimuksen viimeistelykin onnistuu kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla.

Lainan saamisen edellytykset Nopsalainalla on 22 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus (tai Suomessa pysyvä osoite sekä voimassa oleva oleskelulupa), nettotulojen tulee olla vähintään 1000€/kk lainanhakemista edeltävinä kuukausina sekä omien luottotietojen täytyy olla puhtaa eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla.

Lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Täytät vain lainahakemukseen oikeat ja täydelliset tiedot sekä liitteeksi palkkatodistuksen josta käy ilmi nykyiset tulosi viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Tarvitset myös tiliotteet viimeisiltä kuukausilta. Jos siis haluat lainaa heti, on Nopsalaina erinomainen vaihtoehto 5000 euron pikalainalle.

[button title="Hae Nopsalainalta" icon="" link="nopsalaina" target="_blank" color="" filled="1" large="0" class=""]

Nopsalainassa nimensä mukainen etu, saat 5000e lainaa heti tilille.

 

Fixura

Fixura

Fixura on Suomen vanhin vertaislainoja myöntävä yritys.Se on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2010 ja sillä on useita kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.Lainaaja itse laittaa toivomansa koron ja maksuajan hakemukseen ja saa takaisin tarjouksia, joissa sitten toivotut ehdot on hyväksytty tai niitä on hieman muokattu.

Fixuralta saat haettua edullisia lainoja alkaen 1000 eurosta 10000 euroon asti. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä verkon kautta ilmaisella hakemuksella. Lainan saamisen edellytys on vähintään 21 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Fixura antaa lainaajalle täysin vapaat kädet, voit itse määrittä luoton todellisen vuosikoron ja maksuaikataulun. Maksusajan tulee kuitenkin olla maksimissaan viisi vuotta ja suurin osa lainojen takaisinmaksuaikatauluista osuu kahden ja viiden vuoden vuoden väliin.  Palvelu on nopeaa ja yhtiö on äärimmäisen luotettava. Tutustu lisää ja hae lainaa 5000e ilman vakuuksia Fixuralta joustavin ehdoin.

[button title="Hae Fixuralta" icon="" link="fixura" target="_blank" color="" filled="1" large="0" class=""]

 

Muita suositeltavia yrityksiä:

[button title="Omalaina.fi" icon="" link="omalaina" target="_blank" color="" filled="1" large="0" class=""]

[button title="Etua.fi" icon="" link="etua" target="_blank" color="" filled="1" large="0" class=""]

Osa yhtiöistä vaatii lainaajalta säännölliset tulot - eivät kuitenkaan kaikki

Jotta hakemuksesi hyväksytään ja laina voidaan myöntää, esimerkiksi Joustolaina vaatii liitteeksi hakemukseen kaikilta hakijoiltansa palkkalaskelman tai vaihtoehtoisesti eläkepäätöksen. Joissain tapauksissa yhtiöt pyytää myös toimittamaan veroilmoituksen erittelyosan, jotta taloudellinen tilanteesi hahmottuisi selkeämmin. Nopeutat hakemuksesi käsittelyä liittämällä kopiot maksukuiteista siinä tapauksessa jos liitteiden tiedot ovat eriäväisiä ilmoittamistasi tiedoista. Hae siis lainaa 5000 euroa esimerkiksi Joustolainalta. Kun olet hakemassa suuren luokan lainaa ja kyseessä on vaikka kulutusluotto 5000e ja lähetät lainahakemuksen, usein kulutusluotto palveluista esimerkiksi pankit haluavat joko vakuita tai takaajaa.

5000 e luoton voit hakea 24h vuorokaudessa yhtiöiden kotisivuilla, juuri silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Lainahakemukset käsitellään aina saapumisjärjestyksessä ja päätöksen saat n. 1-3 arkipäivän kuluessa. Verkkohakemus toimii suojatulla yhteydellä sekä henkilötietolain mukainen rekisteriseloste löytyy nettisivuilta. Yhtiö ei myöskään myönnä lainaa niille joilla on maksuhäiriöitä tai luottohäiriöitä. Voit myös tarvittaessa hakea itsellesi luottokiellon, jolloin et voi jatkossa saada lainaa, tätä ominaisuutta eivät kuitenkaan kaikki firmat tarjoa.

Lainan ottaminen ja suuret kulutusluotot – Ota kulutusluotto nyt entistä halvemmalla!

Lainaaminen ilman vakuuksia tai takaajia pitää aina sisällään riskinsä. Varsinkin suurten lainojen, kuten 5000 euron laina tai yli menevien lainojen vaikutus omaan talouteesi on suhteellisen suuri. Niinpä kannattaakin harkita tarkkaan lainaamisen tarvetta ennenkö päätös lainaamisesta tehdään. Kannattaa tehdä realistiset laskelmat omista tuloista ja menoista, jotta saat järkevän kokonaiskuvan omasta taloudestasi sekä maksukyvystä.

Parempi tehdä näin ennen lainanottamista, kuin huomata lainaa takaisin maksaessa, että talous menee liian tiukalle – aina kannattaa jättää pelivaraa. Velkaongelmat eivät ikinä ole mukavia ja saattavat pahimmillaan aiheuttaa suuriakin murheita. Lainaa siis aina vastuullisesti ja järkevästi! 5000 euron kulutusluotto on kieltämättä todella iso laina, ja jos lainaa 5000e, kannattaa muistaa että koron myötä takaisinmaksusummaan on varattava huomattavasti enemmän. Onneksi 5000 euron lainaa voi myös maksaa erissä takaisin.

 

Miksi kannattaa valita netissä toimiva rahoituslaitos eikä perinteistä pankkia?

Usein perinteiset pankit ovat hitaita asioiden käsittelyssä ja ne eivät helpolla myönnä lainaa. Jotkut pankit jo hyväksyvät myös netissä hakemuksia, mutta osassa pitää silti yhä käydä tapaamaassa virkailijaa konttorissa ja konttoriverkoston yhä supistuessa saattaa sopivan ajan löytäminen olla hankalaa. Myöskin pankkien rajalliset aukioloajat vaikeuttavat konttorissa asioimista. Tavallisesti myös takaaja tai joku reaalivakuus saatetaan vaatia lainalle.

Sama koskee panttikonttoreita, joissa toki pitää aina käydä paikan päällä ja aika harvalla on antaa omaisuutta pantiksi niin paljoa, että voi saada lainaa 5000 euron arvosta. Panttikonttorit nimittäin aina arvioivat omaisuuden alakanttiin ja arvokkaastakin tavarasta ei usein saa paljoa.

Eli netissä toimivat yritykset toimivat nopeasti ja lainaa saa ilman vakuuksia ja takaajia. Hakemuksen voi jättää mihin aikaan tahansa ja liitteidenkin lähettäminen on helppoa ja vaivatonta.

 

Onko netissä asioiminen turvallista? Ovatko tietoni varmassa tallessa?

Lyhyesti voi vastata, että asioiminen on täysin turvallista. Yrityksillä on käytössä SSL-suojaus, joka on sama, kuin mitä moni pankki käyttää. Eli tiedot eivät takuulla päädy ulkopuolisten käsiin. Yritykset eivät myöskään luovuta tietoja kolmansille osapuolille ja lainaa hakiessa pitää henkillöllisyys aina todentaa joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Eli lainaa voi hakea turvallisin mielin.

 

Kun olen hakenut lainaa ja saanut hyväksytyn lainapäätöksen, niin milloin saan rahat tililleni?

Tavallisesti rahat saa tilille todella nopeasti. Jopa muutamissa kymmenissä minuuteissa, mutta kuitenkin viimeistään parin pankkipäivän sisällä. Viikonloput tai arkipyhät saattavat joskus hieman viivästyttää rahojen siirtämistä.

Mikäli on hakenut lainaa 5000 euroa, mutta laina on niin sanottu kulutusluotto, niin sitä ei aina tarvitse nostaa kerralla. Osa lainanmyöntäjistä käsittelee haettua luottoa, kuten luottokorttia eli nostoja voi tehdä aina tarpeen mukaan. Usein rahaa voi nostaa omalta luottotililtä myös kännykällä, joten palvelu on todella joustavaa.

 

Koska laina pitää maksaa takaisin ja miten laina maksetaan takaisin?

Se on aina yksilöllistä ja riippuu sovituista ehdoista. Yleensä laina maksetaan takaisin erissä. Varsinkin, jos kyseessä on suurehko summa eli, kun lainaa 5000 euroa, niin maksuaika saattaa usein olla parikin vuotta. Toki pitkä maksuaika mahdollistaa alhaisemmat kuukausilyhennykset, joten siksi moni haluaakin sen valita.

Osa taas haluaa maksaa velan nopeasti takaisin, mutta oma maksukykyhän sen sanelee, että kuinka pian saa lainan maksettua.

Tavallisesti laskun saa kotiin paperisena ja myös sähköpostitse. Osa tarjoaa myös e-laskua, jolloin lasku lähetetään suoraan verkkopankkiin. E-lasku on varsin kätevä, koska silloin ei postin viivästyminen tai sähköpostin joutuminen vahingossa roskapostiin aiheuta ongelmia.

 

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Syitä saattaa olla monia. Jokaisesta hakijasta tehdään luottokartoitus ja sen perusteella tehdään luottopäätös. Esimerkiksi liian alhaiset tulot suhteessa haluttuun korkeaan lainan määrään saattaa johtaa negatiiviseen lopputulokseen. Myöskin maksuhäiriöt tai yritykselle tai muille yrityksille avoinna olevat lainat ja luotot saattavat estää uuden lainan saamisen.

Usein syynä on myös huolimattomasti täytetty hakemus, joten kannattaa olla tarkkana, että jokainen kenttä tulee täytettyä kunnolla ja kokonaan. Varsinkin epäselvä tai puutteellinen osoite on usein syynä lainahakemuksen hylkäämiseen.

 

Mitä teen, jos ajadun maksuvaikeuksiin?

Kannattaa ottaa välittömästi yhteyttä yritykseen, josta laina on haettu. Mikäli mahdollista, niin yhteyttä tulisi ottaa ennen laskun erääntymistä. Monen lainaajan kanssa voi sopia lyhennysvapaista tai kokonaan maksuvapaista kuukausista, joita saattaa olla tarjolla.

Joskus laskun eräpäivää voi siirtää esimerkiksi kuun alusta kuun loppuun, jotta ehtii saamaan vaikka vielä yhden tilin ja maksamaan laskun sitten pois. Mikäli lasku on jo erääntynyt, niin kannattaa se silti heti maksaa, jos vain pystyy, koska silloin yhä välttää muistutusmaksun, sekä viivästyskoron.

Pahin asia mitä voi tehdä on jättää asia sikseen, koska silloin laskua kerääntyy helposti  lisää. Mikäli kahden muistutuksen jälkeen ei laskua hoida on lainanantajalla usein oikeus irtisanoa lainasopimus ja siirtää asia perintätoimiston hoidettavaksi.

Perintätoimisto myös laskuttaa palvelustaan, mutta silti heidänkin kanssa on vielä mahdollisuus tehdä maksusuunnitelma. Mikäli perintätoimistokaan ei saa rahoja kerättyä, niin sitten asia siirtyy oikeudelliseen perintään, josta usein on seurauksena maksuhäiriömerkintä.

Kannattaa siis aina olla yhteydessä lainaajaan maksuvaikeuksien ilmetessä, eikä lakaista asiaa maton alle. Asiat ovat usein sovittavissa.