Ferratum Joustava

Ferratum Joustava

 • Lainasummat: 1€ - 4000€
 • Laina-ajat: 3kk - 5v
 • Ikäraja: 22 v
 • Korko: 19.97%
Esimerkkilaina: Lainaesimerkki: 4000€, joka nostetaan kerralla. Lainakorko 19 % (tämän hetkinen korkolain viitekorko 4 % + 15 % nimelliskorko). Kokonaisluottokustannukset 555,67€, sisällyttäen 12€ kuukausittaisen tilinhoitomaksun, esimerkkiluoton arvioitu kokonaissumma yht. 4 555,67€, olettaen että luotto maksetaan takaisin 12 kk maksuajalla seuraavasti : 1. 408,67 €, 2. 403,39 €, 3. 398,11 €, 4. 392,83 €, 5. 387,56 €, 6. 382,28 €, 7. 377,00 €, 8. 371,72 €, 9. 366,44 €, 10. 361,17 €, 11. 355,89 €, 12. 350,61 €. Tod.vuosikorko: 28,58%, Edellämainittu on esimerkkilaskelma joka perustuu laskelman ajankohtana voimassa oleviin oletuksiin sekä siihen, että asiakas noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa.
Yritystieto
Y-Tunnus: 1950970-4 Osoite: Ferratum Finland Oy Ratamestarinkatu 11 A 00520 Helsinki, Finland Kotisivut: https://www.ferratum.fi/lainaa Puhelin: N/A Email: N/A
Lainaehdot
Tulot: Riittävät säännölliset tulot Tulojen varmistus: Vaaditut dokumentit: Tarvittavat tiedot toimitetaan hakemuksessa Tunnistautuminen: Verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne Minimilyhennys:
Tietoa lainoista
Nopeus: Heti Ilmainen ensilaina: Ei Yhteishakija: Ei Maksuvapaa /kk: Kyllä Eräpäivän siirto: Kyllä Lainojen yhdistäminen: Ei Rahojen siirto: 07 - 23Ferratum Joustava Kokemuksia ja Arvosteluclient_pic

LainaaIlmanVakuuksia Tiimi

Sisältömanageri

Myös Ferratum on uudistanut lainapalvelunsa 2022 vuoden alussa. Ferratum on muuttunut Ferratumkuluttajaystävällisempään suuntaan, sillä lainaehdoissa on enemmän joustoa ja hinnat ovat huomattavasti edullisemmat. Yhtiöllä on myös tarjolla tämän hetken lainan myöntäjien kuumin tarjous nimittäin ensimmäistä kertaa lainaavan ei tarvitse maksaa lainastaan lainkaan korkoja. Jos siis et ole vielä lainannut Ferratumilta – hyödynnä vähintään yhtiön kesätarjous ja hae ensilaina täysin ilman kuluja – todellinen vuosikorko 0 %!

Ferratum tarjoaa lainoja laajassa haarukassa ja sitä kautta on mahdollista hakea sekä pikalainaa että myös suurempaa luottoa. Yhtiön Joustava-luotto mahdollistaa lainat aina 2000 euroon asti (ensimmäisenä asiakkaana voit lainata enintään 2000 €). Pikalainat alkavat aina 50 eurosta eli Ferratum tarjoaa jokaiselle jotain. Pikalainaa voi saada 300 euroon saakka ja maksuaikaa viikosta kuukauteen. Lainan hakeminen tapahtuu verkon kautta verkkopankkitunnuksilla, joten lainaamisen pystyy hoitamaan kätevästi omalta kotisohvalta. Takaajia ei vaadita, eli voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajaa.

Miksi lainaa Ferratumilta?

 • Uudistuneet entistä joustavammat lainaehdot
 • Lainavalikoimaa runsaasti 50 – 2000 € – valitse pikalaina tai joustoluotto
 • Erittäin nopea rahojen toimitus – lainan hakeminen ilmaista verkossa
 • Ensimmäinen laina on kaikille täysin koroton – maksa takaisin sentilleen sen verran mitä lainaat!
 • Yli 1,5 miljoonaa käyttäjää ei voi olla väärässä – loistava palvelu yli 20 maassa

Ferratum on yksi suurimpia ja tunnetuimpia luottojen ja vippien myöntäjiä. Emoyhtiö on listattu Frankfurtin pörssiin ja Suomessa toimiva Ferratum Oy on osa suurempaa konsernia Ferratum Oy:jtä.Suomen Ferratum on rekisteröity aluehallintaviraston luotonantajarekisteriin.

Yrityksen toiminta perustuu vastuullisuuteen, joten siksi lainanhakijoilta edellytetään 21 vuoden ikää ja hyvin hoidettua luottohistoriaa. Kaikki lainaan liittyvät kulut myös kerrotaan avoimesti, joten sillä tavalla voidaan varmistua, että lainaaja tietää varmasti, että minkälaiseen järjestelyyn on sitoutumassa.


Yleisvaikutelma

Pikalainaa ensiasiakkaille 50-300 euroa 7-30 päivän maksuajalla täysin maksutta. Tähän erinomaiseen tarjoukseen kannattaa tarttua jos et Ferratumilla ole aiemmin lainaa hakenut. Mitään piilokulujakaan ei tule vaan maksat takaisin juuri sen verran kuin lainaa otitkin

Eli varsin hyvä tarjous uusille asiakkaille, koska on todella harvinaista, että voi saada täysin korotonta ja kulutonta lainaa. Saattahan olla, että tarvitsee vaikka muutaman kympin vaikka yllättäviin menoihin tai pari sataa johonkin suurempaan laskuun.

Toki suurempiakin luottoja saa, jos tarvetta on. Usein tosin alkuun moni ottaa pienen pikavipin ja sitten mahdollisesti myöhemmin lainaa aina jopa 2000 euroon saakka.

Ferratumilta pikavipin saa todella nopeasti ja kuten mainittu edellä, niin pikavippi on täysin koroton.Tarjous siis kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos pikavipille on tarvetta.

Muuten lainaa voi hakea 100-2000 euroa sinulle sopivalla maksuaikataululla. Lainapäätöksen saat keskimäärin 5 minuutissa ja rahatkin tilillesi hetkessä. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä kellon ympäri ilmaisella palvelunumerolla. Rahat voit siirtää tilillesi netissä, tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella.

Luottoa ei tarvitse tietenkään nostaa kerralla, vaan sitä voi nostaa aina tarpeen vaatiessa kunhan 2000 euron raja ei ylity. Luotossa ei myöskään ole mitään kiinteitä kuukausittaisia maksuja tai avausmaksua vaan ainoastaan nostopalkkiot ja korot tulee maksaa.

Asiakaspalvelu palvelee myös viikonloppusin ja arkipyhinä, joten voit olla varma, että mikäli kysyttävää ilmenee, niin apua on aina tarjolla.Se on todella hyvä etu, koska joskus asiantuntevat neuvot tulevat tarpeeseen, varsinkin mikäli ei ole aikaisemmin lainapalveluita käyttänyt.

 


Sivuston käyttökokemus

Yrityksen sivut ovat todella selkeät. Heti etusivulla esitellään tarjolla olevat lainatuotteet. Eli tarjolla on perinteinen pikalaina aina 50 eurosta 300 euroon saakka ja sitten joustava luotto 2000 euroon saakka.

Kaikki kulut ja korot ja nostopalkkiot on ilmoitettu heti selkeästi ja mitään piilotettuja pikkutekstejä ei sivuilta löydy. Lainalaskuria kokeilemalla voi myös testata, että paljonko tietyn suuruinen laina tulisi maksamaan.  Se on kätevä työkalu, koska ennakointi on aina järkevää, kun miettii omaa maksukykyänsä ja laina-aikaa.

Heti etusivulla on myös ohjeet, että kuinka lainaa haetaan ja helposti yhtä linkkiä klikkaamalla pääsee täyttämään hakemusta. Palvelu on myös aina avoinna, joten iltamyöhään tai pyhänäkin voi hakea lainaa ja saada sitä myös todella nopeasti.

Myös televisiossa pyörineen mainoksen pääsee Vimeo-palvelussa katsomaan yhdellä napin painalluksella, jos haluaa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ovat heti myös kävijän nähtävissä ja sivulla on mahdollista aloittaa chat-keskustelu asiakaspalvelijan kanssa välittömästi, jos kokee, että tarvitsee apua tai jotakin kysymyksiä on herännyt.

Toki myös usein kysytyt kysymykset on hyvä lukea ensin läpi ja ne löytyvät myös helposti oman linkin kautta. Yrityksestä itsestään on myös tarjolla runsaasti tietoa ja pääkonsernin sivuille löytyy myös linkki.

Alla on vielä selvennettynä pikalainoihin ja luottoihin liittyviä yleisiä asioita.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Ferratumilta voi hakea lainaa henkilö joka on hoitanut hyvin raha-asiansa eikä omaa maksuhäiriömerkintää. Ikää vaaditaan vähintään 21-vuotta. Hakijalla tulee olla myös henkilökohtainen sähköpostiosoite, matkapuhelinliittymä sekä pankkitili.Lainaa hakiessa tulee myös tunnistautua joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella eli jompi kumpi näistä tulee hakijalta löytyä.

Uudet asiakkaat voivat hakea pikavippiä tai Joustava-luottoa ja vanhoille asiakkaille on tarjolla Joustava-luottoa, josta voi hakea lainaa aina 2000 euroon saakka milloin tahansa.

 


Koska laina pitää maksaa takaisin ja mitä kuluja siihen tulee?

Pikavipit pitää maksaa takaisin viimeistään 30 päivän sisällä, mutta pienissä summissa maksuaikaa on 15 päivää. Luotossa sen sijaan riippuu lainatusta summasta ja sovitusta maksuajasta. Eli se on aina yksillöllistä. Luotto on nimensä mukaisesti joustava eli aina kun maksaa kuukausittaisen lyhennyksen, niin saman summan edestä vapautuu uutta luottoa käyttöön.

Luotossa ei ole mitään piilokuluja. Ainostaan nostopalkkiot sekä korot  tulee asiakkaan maksaa.

 


Miten lasku maksetaan?

Pienet summat yleensä maksetaan kerralla, mutta suuremmat kuukausittaisissa erissä. Tavallisesti lasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin, mutta pientä korvausta vastaan sen voi saada myös tavallisessa postissa.

Asiakas voi hakea maksuvapaata kuukautta kaksi kertaa vuodessa. Maksuvapaan kuukauden aikana ei tarvitse maksaa lyhennystä, eikä korkoa. Maksuvapaata kuukautta tulee hakea hyvissä ajoin ja viimeistään 16 päivää ennen halutun maksuvapaan jakson eräpäivää.

 


Mitä jos en saa laskua maksettua ajoissa?

Muistuksesta Ferratumilla on oikeus periä 5 euron maksu. Myöskin laskun eräpäivän jälkeisiltä päiviltä peritään viivästyskorkoa. Mikäli asiakas ei usean muistutuksen jälkeen ole hoitanut maksujaan, niin saatetaan luotto irtisanoa ja saattaa se sitten siirtyä perintätoimiston hoidettavaksi.

Mikäli lasku menee perintään, niin siihen äkkiä tulee paljon ylimääräisiä kuluja ja maksuja. Kannattaa siis aina pyrkiä hoitamaan maksut ajoissa, mutta tärkeintä on, että ottaa yhteyttä lainanantajaan. Suurin virhe minkä voi tehdä on se, että jättä asian sikseen, koska silloin usein joutuu todellisiin maksuvaikeuksiin.

Vielä laskun erääntymisen jälkeenkin asiat ovat usein sovittavissa ja saattaa olla mahdollista laatia maksusuunnitelma, jotta asiat saadaan järjestykseen.

Mikäli laskua ei kuitenkaan hoida, niin saattaa siitä seurauksena olla maksuhäiriömerkintä, joka taas vaikeuttaa uusien lainojen saamista ja jopa internet- ja puhelinliittymän avaaminen vaikeutuu.

 


Mitä tapahtuu antamilleni tiedoille, jotka olen täyttänyt lainahakemukseen?

Tietoja käsitellään aina kulloinkin voimassa olevan henkilätietolain mukaisesti. Asiakas voi olla varma, että tiedot pysyvät tallessa. Asiakkaan tietojen käyttöä on tarkemmin selitetty asiakasrekisterin rekisteriselosteessa.

 


Tarvitseeko lainahakemuksen yhteydessä lähettää jotakin liitteitä?

Se hieman vaihtelee. Toisinaan asiakkaalta saatetaan pyytää tiliotetta tai palkkatodistusta, josta selviää kuukausittaiset tulot ja menot. Jokaisesta hakijasta tehdään luottokartoitus ja sen perusteella saatetaan liitteitä pyytää.

Joissakin harvinaisissa tapauksissa saatetaan hakijalta edellyttää lainalle takaajaa. Takaaja on henkilö, joka sitoutuu hoitamaan lainan maksamisen ja kaikki muutkin asiaan liittyvät kulut, mikäli varsinainen hakija ei siihen pysty. Takaajalta myös saatetaan vaatia palkkatodistuksia tai tiliotteita, jotta maksukyky pystytään todentamaan.

Takaajan tulee olla täysin tietoinen velvoitteistaan ja mikäli lainanhakija antaa takaajan tiedot hakemuksessaan, niin Ferratum ottaa takaajaan yhteyden ja selkeästi kertoo velvoitteistä ja mahdollisista kuluista.

Ferratumilla on oikeus joko hyväksyä tai hylätä takaaja, jota asiakas on luottonsa vakuudeksi ehdottanut.

 


Kauanko kestää, että saan rahat tililleni?

Useimpien suomalaisten pankkien tilille siirron saa välittömästi. Joskus voi rahojen siirrossa kuitenkin mennä pari pankkipäivää. Toki arkipyhät ja viikonloput saattavat hieman viivästyttää maksua.

 

Yhteystiedot

Ferratum Finland Oy

Ratamestarinkatu 11A

00520 Helsinki

Puh: 0800 166 308

asiakaspalvelu@ferratum.fi

Asiakaspalvelu on avoinna ympäri vuorokauden
0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat: