Haelaina.fi

Haelaina.fi

 • Lainasummat: 1000€ - 60000€
 • Laina-ajat: 1v - 15v
 • Ikäraja: 18 v
 • Korko: 4% - 20%
Esimerkkilaina: 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Yritystieto
Y-Tunnus: N/A Osoite: Helsinki, Suomi Kotisivut: https://haelaina.fi/ Puhelin: N/A Email: asiakaspalvelu@haelaina.fi
Lainaehdot
Tulot: Vähintään 1200 € / kk Tulojen varmistus: Kyllä Vaaditut dokumentit: Verotustiedot, tiedot palkkatuloista Tunnistautuminen: Verkkopankkitunnukset Minimilyhennys: Sopimuksen mukaan
Tietoa lainoista
Nopeus: 1 - 24 h Ilmainen ensilaina: Ei Yhteishakija: Kyllä Maksuvapaa /kk: Kyllä Eräpäivän siirto: Kyllä Lainojen yhdistäminen: Kyllä Rahojen siirto: N/AHaelaina.fi Kokemuksia ja Arvosteluclient_pic

LainaaIlmanVakuuksia Tiimi

Sisältömanageri

Uusi kotimainen Hae Laina tarjoaa lainaa 2000 – 60000 euroa 1 – 15 vuoden maksuajalla, kokonaan ilman vakuuksia tai takaajia. Edullinen luotto on tarjolla Haelaina.fi palvelussa matalilla kustannuksilla 20 vuotta täyttäneille hakijoille.

Haelainaa.fi tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa lainatarjoukset helposti ja vaivattomasti: saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia luotoista, mistä voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon!

Palvelussa on myös mahdollisuus käyttää rinnakkaishakijaa, jonka avulla luoton korko on vielä edullisempi. Hae siis heti lainaa tilille edullisesti jopa 60000 euroa, kätevästi suoraan netistä.

Tervetuloa lukemaan lisää Haelaina.fi palvelun lainoista!

Hae luottoa nopeasti Haelaina.fi palvelusta

 1. Lainahakuun syötetään haluttu summa sekä maksuaika. Saat arvion kuukausittaisesta lyhennyksestä sekä luoton kokonaiskustannuksista.
 2. Syötä sähköpostiosoite ja paina ”Hae lainaa”, niin pääset täyttämään lainahakemuksen. Täytä lainahakemus huolellisesti joka sivulta, ja tunnistaudu lopuksi verkkopankkitunnusten avulla
 3. Odota tarjouksia lainoista ja vertaile keskenään parhaat tarjoukset. Hyväksy paras tarjous nettipankkitunnuksien avulla.
 4. Lainasopimus muodostuu vasta, kun yhteistyökumppanina toimiva lainanmyöntäjä hyväksyy sopimuksen. Rahat maksetaan hakijan tilille välittömästi, mutta siirtoaika riippuu hakijan nettipankista.

 

Haelaina.fi sivuston lainahaku auttaa löytämään sopivan luoton


Lisätietoja luoton hakemisesta Haelaina.fi sivustolta

Lue tarkemmin, miten saat rahaa heti tilille helposti ja edullisesti uudet lainat Haelaina.fi palvelusta!


Lainan hakeminen

Lainan hakeminen palvelusta käy erittäin helposti. Syöttämällä lainahakuun luottosumman ja maksuajan näet arvion luoton koroista ja kustannuksista. Kun täytät hakemuksen loppuun, niin saat muutamassa minuutissa alustavan päätöksen lainan myöntämisestä, ja pian tästä saat jo ensimmäisen tarjouksen lainasta.


Lainatarjousten vertailu

Voit hyväksyä ensimmäisen tarjouksen halutessasi, mutta jos haluat vertailla kulutusluottoja, niin kannattaa odottaa, että saat useamman tarjouksen. Useamman lainatarjouksen vertailu antaa paremman kuvan eri vaihtoehdoista, mutta mikäli ensimmäinen tarjous on hyvä, voi sen hyväksyä välittömästi.


Sopivan luottotarjouksen hyväksyminen

Kun olet löytänyt itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen lainasta, niin voit hyväksyä sen verkkopankkitunnuksilla. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen syntyy sopimus ja luotto maksetaan hakijan tilille. Omasta pankista riippuen rahat ovat tilillä 30 minuutin - 1 vuorokauden kuluessa.


Lainan takaisinmaksu

Takaisinmaksu Haelaina.fi palvelussa suoritetaan sopimuksen mukaisesti 1 – 15 vuoden kuluessa. Kuukausittain lainasta maksetaan lyhennykset, joiden suuruus määräytyy lainasopimuksessa sovittujen ehtojen mukaisesti. Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa lainaa takaisin nopeammin, eikä siitä seuraa mitään ylimääräisiä kustannuksia.


Kulut ja korot luotolle Haelaina.fi palvelussa

Esimerkkinä kuluista ja koroista 2000€ lainasumma, missä on 2 vuoden maksuaika.

Kuukausittain lainaa tulee lyhentää vähintään 111€ / kk, mikä tekee 24 kuukauden aikana yhteensä 2679€. Korkoa ja kuluja 2000 luotolle muodostuu yhteensä 679 euroa.  Esimerkkitapauksessa korkoprosentti lainalle on 29.84%.

Lainan avaamisesta peritään 95 euron kertamaksu, ja joka kuukausi luotolle lisätään 5 euron laskutusmaksu. Muista maksuja hakijalta ei peritä, mikäli lisäpalveluita ei aktivoida. Korotonta lainaa ei valitettavasti ole mahdollista saada.

 


Lainaehdot ja vaatimukset

Haelaina.fi palvelun yleiset lainaehdot löydät alapuolelta. Tarkasta ennen lainahakemukseen siirtymistä, että varmasti täytät kaikki vaaditut kohdat. Lainahakemus hylätään automaattisesti, mikäli joku seuraavista kohdista ei täyty:

 • Ikäraja on 20 vuotta, yläikärajaa ei ole määritetty
 • Tuloraja lainan myöntämiselle on vähintään 1200 euroa kuukaudessa
 • Luottotiedot ja maksuhistoria tarkastetaan kaikilta hakijoilta
 • Vakituinen osoite Suomessa ja puhelinnumero vaaditaan kaikilta
 • Verkkopankkitunnukset tarvitaan lainasopimuksen allekirjoittamiseen

Tarkat lainaehdot löytyvät lainatarjouksen yhteydestä. Lue tarkasti kaikki kohdat ennen luottosopimuksen hyväksymistä. Mikäli tiedät ettei sinulla ole luottotietoja, tulot ei riitä tai on muita esteitä, miksi lainahakemus voidaan hylätä niin ei kannata käyttää aikaa lainan hakemiseen.

Tarkat lainaehdot löydät Haelaina.fi sivustolta


Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailutus on yleensä haastavaa, ellei käytössä ole palvelu kuten Haelaina.fi, jonka yhteistyökumppanit välittävät useita lainatarjouksia kerralla. Haelaina.fi palvelu ei itse myönnä lainaa, vaan toimittaa luottohakemuksen sopiville lainanmyöntäjille.

Lainanmyöntäjät itse arvioivat, haluavatko tarjota mahdollisuuden nostaa lainaa ja millä ehdoilla. Vastaanotettu hakemus toimitetaan usealle eri luottopalvelulle, joten yksi hakemus tuo useita tarjouksia.

Kun tarjouksia on tarpeeksi monta kappaletta vertailun tekemiseen, niin kannattaa miettiä mikä on itselle tärkein osa-alue: matala lainan hinta, joustavat luottoehdot, reilu takaisinmaksuaika vai jotain muuta?


Lopuksi

Haelaina.fi tekee lainan hakemisen helpoksi 2000 – 60000 euron luottosummille. Yksi lainahakemus tuo useita kappaleita tarjouksia, joten tämä on erittäin helppo vaihtoehto, kun tarvetta on saada varmasti edullisin laina.

Jos olet hakemassa uutta kulutusluottoa, niin kannattaa tarkastaa mitä vaihtoehtoja tämä sivusto tarjoaa!
0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat: