Edulliset joululahjat - miten säästää joululahjoissa?

Edulliset joululahjat: mitä lahjaksi, kun budjetti on tiukka?

edulliset-joululahjat

Joulun aikaan haluat varmasti antaa läheisillesi lahjoja, jotka saavat heidät hymyilemään. Mutta mitä tehdä, kun budjetti on tiukka? Onneksi on olemassa monia tapoja löytää edulliset joululahjat, jotka eivät riko pankkia. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen lahjan jokaiselle lahjansaajalle.

1. Tee se itse

Yksi tapa säästää rahaa joululahjoissa on tehdä ne itse. Voit esimerkiksi leipoa herkullisia joululeivonnaisia, neuloa lämpimän huivin tai tehdä kauniin korun. Tämä ei ole vain edullinen tapa antaa lahja, vaan myös erittäin henkilökohtainen ja ajatuksella tehty.

2. Hyödynnä alennusmyynnit

Joulun alla monissa kaupoissa on alennusmyyntejä, joista voi löytää edullisia lahjoja. Kannattaa pitää silmät auki ja hyödyntää näitä tarjouksia. Myös netissä on usein hyviä tarjouksia, joten kannattaa tarkistaa eri verkkokauppojen tarjoukset.

3. Lahjaideat lapsille

Lapsille voi olla helppo löytää edullisia lahjoja. Esimerkiksi askartelutarvikkeet, pehmolelut tai kirjat ovat usein edullisia ja ne tuottavat iloa pitkään.

4. Käytetyt lahjat

Käytettyjen lahjojen antaminen on myös hyvä tapa säästää rahaa. Voit esimerkiksi löytää kirpputoreilta tai netin kirppisryhmistä hyväkuntoisia ja edullisia lahjoja. Tämä on myös ekologinen vaihtoehto!

Muista, että tärkeintä joululahjassa on ajatus, ei sen hinta. Edulliset joululahjat voivat olla yhtä arvokkaita ja merkityksellisiä kuin kalliimmatkin lahjat. Hyvällä suunnittelulla ja hieman luovuudella voit antaa upeita lahjoja ilman, että budjetti menee yli.


Joululahjaideoita alle 20 eurolla: löydät parhaat vinkit täältä

Oletko koskaan miettinyt, mitä joululahjoja voisit hankkia alle 20 eurolla? Ei hätää, tässä tulevat parhaat vinkkimme. Joululahjaideat eivät aina tarvitse suurta budjettia, vaan tärkeintä on ajatus ja vaiva, jonka olet lahjaan uhrannut.

1. Kirjat

Kirjoja löytyy monenlaisia ja monenlaisille ihmisille. Suomen kirjakaupoista löydät laajan valikoiman kirjoja alle 20 eurolla. Kirja on aina ajaton lahja, joka sopii kaikenikäisille.

2. Peli- ja askartelutarvikkeet

Perheen pienimmille voi hankkia vaikkapa askartelutarvikkeita tai pieniä pelejä. Nämä ovat usein edullisia ja tuovat iloa pitkäksi aikaa.

3. Suklaa ja muut herkut

Erilaiset herkut ovat aina varma valinta. Kaunis suklaarasia tai pieni pakettiin laitettu kokoelma erilaisia herkkuja voi olla juuri se oikea lahja.

4. Kotimaiset tuotteet

Kotimaiset tuotteet ovat aina hyvä valinta. Ne ovat usein laadukkaita ja tukevat samalla Suomen taloutta. Katso, löydätkö kotimaisia tuotteita alle 20 eurolla.

Toivottavasti näistä vinkeistä on apua joululahjaostoksilla. Muista, että tärkeintä on lahjan antamisen ilo, ei sen hinta. Hyvää joulun odotusta!


Joulun helppo pakettiin: Näin teet itse edulliset joululahjat

Tässä jaksossa opastamme sinua askartelemaan omia joululahjoja, jotka eivät rasita lompakkoa liikaa.


1. Käytä hyväksi löydät omasta kodistasi

Onko sinulla kaapissa vähän käytettyjä kynttilöitä tai ehkä jopa vanhoja koruja, joita et enää käytä? Nämä voivat olla loistava lähtökohta edullisille joululahjoille. Käytä mielikuvitustasi ja katso, mitä aarteita löydät omasta kodistasi!


2. Hyödynnä luontoa

Luonto on täynnä ilmaisia materiaaleja, joita voit käyttää joululahjojen tekemiseen. Ota mukaasi kori ja lähde metsäretkelle. Kerää kauniita kiviä, oksia, käpyjä ja muita luonnon aarteita. Näistä voit askarrella esimerkiksi kauniita koristeita tai vaikkapa kuvan.


3. Tee itse joulukoristeet

Näin joulun alla moni kaipaa kotiinsa lisää joulutunnelmaa. Miksi et tekisi itse joulukoristeita lahjaksi? Voit esimerkiksi leipoa piparkakkutalon tai askarrella joulukranssin. Tämä on myös loistava tapa viettää laatuaikaa perheen kanssa.


4. Käytä hyväksi taitojasi

Oletko taitava neulomaan tai osaatko kenties tehdä kauniita kortteja? Hyödynnä taitojasi ja tee itse lahjat. Tämä ei ainoastaan säästä rahaa, vaan myös tekee lahjasta henkilökohtaisemman.

Muista, että joulun ei tarvitse olla kallis. Voit tehdä itse edulliset joululahjat ja säästää samalla rahaa. Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua löytämään inspiraatiota tulevaan jouluun!


Vielä ehdit: viime hetken edulliset joululahjat netistä

Tämä on se hetki, jolloin moni alkaa panikoida joululahjojen hankinnan kanssa. Onneksi vielä ehdit hankkia edulliset joululahjat netistä! Netistä löydät laajan valikoiman erilaisia tuotteita, jotka sopivat lahjaksi kaikenikäisille ja -tyyppisille ihmisille. Voit tarvittaessa myös hakea sivustomme kauttaa lainaa ilman vakuuksia ja rahoittaa näin niin pienet kuin suuretkin jouluostokset.

Netissä ostaminen on helppoa ja vaivatonta: valitset vain haluamasi tuotteet, lisäät ne ostoskoriin ja maksat. Useimmissa verkkokaupoissa on myös nopea toimitus, joten lahjat ehtivät perille ennen jouluaattoa, vaikka olisitkin hieman myöhässä ostoksiesi kanssa.

Tässä muutama idea viime hetken joululahjoiksi:

  • Elektroniikka: Kuulokkeet, kaiuttimet tai vaikkapa uusi älykello. Elektroniikkatuotteet ovat usein hieman kalliimpia, mutta nettikaupoista löytyy usein hyviä tarjouksia.
  • Pelit: Lautapelit, konsolipelit tai tietokonepelit. Pelejä löytyy kaikenikäisille ja ne ovat usein edullisia.
  • Kirjat: Uutuuskirjat, klassikot tai vaikkapa e-kirjat. Kirjoja löytyy joka lähtöön ja ne ovat hyvin edullisia.

Näin voit helposti ja nopeasti hankkia viime hetken joululahjat netistä. Muista, että tärkeintä on lahjan ajatus, ei sen hinta. Hyvää joulun odotusta!


Koko perheen joululahjat edullisesti: parhaat ideat

Joulun aikaan haluamme usein muistaa läheisiämme lahjoilla, mutta budjetti ei aina kestä kalliita hankintoja. Onneksi löytyy paljon keinoja, joilla voit hankkia edulliset joululahjat koko perheelle.


Hyödynnä alennusmyynnit

Yksi tapa säästää joululahjoissa on hyödyntää erilaisia alennusmyyntejä. Esimerkiksi Black Friday ja Cyber Monday ovat loistavia tilaisuuksia tehdä löytöjä. Nämä päivät ovat usein marras-joulukuun vaihteessa, joten ne sopivat hyvin joululahjaostosten tekoon.


Käytä lahjakortteja

Lahjakortti on aina varma valinta, ja sitä arvostavat niin lapset kuin aikuisetkin. Lahjakortteja löytyy monenlaisiin paikkoihin, kuten elokuviin, ravintoloihin tai vaikkapa kylpylään. Lisää jännitystä lahjan avaamiseen voit tuoda vihjeillä, mitä lahjakortin takaa paljastuu.


Tee itse

DIY-lahjat ovat paitsi edullisia, myös henkilökohtaisia ja mieluisia. Voit esimerkiksi leipoa herkullisia pipareita tai tehdä itse koruja. Myös omatekoiset kynttilät tai saippuat ovat suosittuja lahjoja. Tässä kohtaa vain mielikuvitus on rajana!


Hanki käytettyjä lahjoja

Käytettyjen lahjojen ostaminen on sekä edullista että ekologista. Kirpputoreilta ja nettikirppiksiltä voi tehdä upeita löytöjä, ja monesti käytetyt tavarat ovat kuin uusia. Esimerkiksi kirjat, lautapelit ja vaatteet ovat hyviä lahjaideoita.

Muista, että joulun ei tarvitse olla kalliiden lahjojen juhlaa. Tärkeintä on yhdessäolo ja toisen muistaminen, ja tämän voi toteuttaa myös edullisesti.


Edullisten joululahjavaihtoehtojen vertailutaulukko

Joulun aikaan moni meistä haluaa ilahduttaa läheisiään antamalla heille joululahjoja. Lahjojen ostaminen voi kuitenkin olla haastavaa, erityisesti jos budjetti on tiukka. Onneksi on olemassa monia edullisia joululahjavaihtoehtoja, jotka ilahduttavat saajiaan yhtä paljon kuin kalliimmatkin lahjat. Alla on esitelty erilaisia edullisia joululahjavaihtoehtoja ja niiden keskimääräisiä hintoja.

Lahjavaihtoehto Keskimääräinen hinta Mistä ostaa
Kirja 10-20€ Kirjakaupat, verkkokaupat
Joulukoriste 5-15€ Sisustuskaupat, tavaratalot
Käsintehty saippua 5-10€ Käsityömessut, verkkokaupat
Leivonnainen 5-15€ Leipomot, itse leipoen
Termosmuki 10-20€ Tavaratalot, verkkokaupat

Taulukosta voidaan päätellä, että edullisia joululahjoja löytyy monenlaisia ja monista eri paikoista. Kirjat, joulukoristeet, käsintehdyt saippuat, leivonnaiset ja termosmukit ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja edulliseksi joululahjaksi. Niitä voi ostaa esimerkiksi kirja- ja sisustuskaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Leivonnaisia voi myös leipoa itse, mikä on sekä edullinen että henkilökohtainen lahjavaihtoehto. Jokainen näistä lahjavaihtoehdoista on hintaluokaltaan noin 5-20€, joten ne sopivat erinomaisesti myös pienemmälle budjetille.


Usein kysytyt kysymykset


Mistä löytää parhaat edulliset joululahjat?

Parhaat edulliset joululahjat löydät vertailemalla eri myyjien tarjouksia, hyödyntämällä alennusmyyntejä ja ostamalla lahjoja hyvissä ajoin ennen joulua. Internetistä löytyy useita sivustoja, jotka vertailevat eri tuotteiden hintoja. Lisäksi kirpputorit ja käytettyjen tavaroiden verkkokaupat voivat olla hyviä paikkoja löytää edullisia ja uniikkeja lahjoja. Muista myös, että paras lahja ei aina ole kallein, vaan usein ajatuksella valittu ja henkilökohtainen lahja voi olla arvokkaampi.

Miten valitsen laadukkaan mutta edullisen joululahjan?

Laadukkaan, mutta edullisen joululahjan valinta vaatii hieman suunnittelua ja tutkimusta. Aloita miettimällä lahjansaajan mielenkiinnonkohteita ja harrastuksia, jotta voit valita henkilökohtaisen ja mielekkään lahjan. Seuraavaksi aseta budjetti. Ymmärrä, että kallis ei aina tarkoita laadukasta. On olemassa monia laadukkaita tuotteita, jotka ovat edullisia. Käytä internetiä hyödyksi ja vertaile hintoja eri verkkokaupoissa ja myymälöissä. Hyödynnä alennusmyyntejä ja tarjouksia, mutta varmista, että tuote on todella alennuksessa, eikä hintaa ole korotettu ennen alennusta. Harkitse myös tee se itse -lahjoja. Ne ovat usein edullisia, mutta samalla henkilökohtaisia ja ainutlaatuisia. Muista, että lahjan merkitys ei ole hinnassa, vaan ajatuksessa ja vaivannäössä, jonka olet lahjan valitsemiseen käyttänyt.

Onko olemassa luotettavia verkkokauppoja, joista saa edullisia joululahjoja?

Kyllä on. Useat verkkokaupat, kuten Amazon, eBay ja AliExpress, tarjoavat laajan valikoiman edullisia joululahjoja. Myös kotimaiset verkkokaupat, kuten Verkkokauppa.com, tarjoavat usein joululahjoja alennettuun hintaan. On kuitenkin tärkeää muistaa, että edullisuus ei saa mennä laadun edelle. Edullisen hinnan lisäksi on tärkeää tarkistaa tuotteen arvostelut ja myyjän luotettavuus.

Miten voin säästää rahaa joululahjoissa ilman, että laatu kärsii?

Säästääksesi rahaa joululahjoissa ilman, että laatu kärsii, suosittelemme seuraavia vinkkejä:1. Aloita lahjojen suunnittelu ja hankinta ajoissa. Tällöin voit hyödyntää alennusmyyntejä ja tarjouksia, jotka eivät välttämättä ole voimassa joulun alla.2. Tee itse lahjat. Kotitekoiset lahjat, kuten leivonnaiset tai käsityöt, voivat olla edullisempia ja henkilökohtaisempia.3. Vertaile hintoja. Internetissä voit helposti vertailla eri myyjien hintoja ja löytää parhaat tarjoukset.4. Suosi kestäviä lahjoja. Laadukkaat, kestävät lahjat voivat olla kalliimpia aluksi, mutta pitkällä aikavälillä ne voivat olla edullisempia, koska ne kestävät pidempään.5. Harkitse ryhmälahjoja. Jos hankit lahjan useammalle henkilölle yhdessä, voit jakaa kustannukset muiden kanssa.6. Suunnittele budjetti ja pidä siitä kiinni. Määritä etukäteen, kuinka paljon olet valmis käyttämään lahjoihin, ja pidä kiinni tästä budjetista.7. Hyödynnä Joustoluottoja.fi:n tarjoamat mahdollisuudet. Voit hakea joustoluottoa, joka auttaa jakamaan joululahjojen kustannukset useammalle kuukaudelle, jolloin sinun ei tarvitse maksaa kaikkea kerralla.

Onko olemassa kikkoja, joilla voi löytää alennuksia joululahjoista?

Kyllä, alennuksia joululahjoista voi löytää useilla eri tavoilla. Yksi suosittu tapa on hyödyntää erilaisia alennuskampanjoita ja tarjouksia, joita useat kaupat tarjoavat lähellä joulua. Lisäksi verkkokaupoissa voi seurata hintoja ja ostaa lahjoja silloin, kun ne ovat alennuksessa. Jotkin kaupat tarjoavat myös kanta-asiakasohjelmia, joissa voi kerätä pisteitä ja saada alennuksia. Joululahjoja voi myös hankkia edullisemmin ostamalla ne käytettyinä esimerkiksi kirpputoreilta tai nettikirpputoreilta. Lisäksi voi olla hyvä idea tehdä lahjat itse, jos on taitava käsistään.

Miten voin tehdä itse edullisen mutta arvostetun joululahjan?

Edullisen mutta arvostetun joululahjan tekeminen itse onnistuu useilla tavoilla. Käsityöt, kuten neulotut sukat tai lapaset, ovat aina lämpimästi vastaanotettuja. Jos käsityöt eivät ole vahvuutesi, voit leipoa jouluherkkuja tai tehdä itse mausteöljyjä tai hilloja. Myös itse tehdyt korut voivat olla edullisia, mutta arvostettuja lahjoja. Muistathan, että lahjan arvo ei ole rahassa, vaan ajatuksessa ja vaivannäössä, jonka lahjan antaja on siihen käyttänyt.

Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: