Credit24 joustolimiitti - kokemuksia ja arvostelu

Credit24Credit24 on uudistanut lainatuotteensa täysin ja tarjoaa nyt 250-3000 euron suuruista joustolimiittiä. Lainan hakeminen on helppoa ja onnistuu nopeasti alapuolella löytyvän linkin kautta, joka johtaa yhtiön omille sivuille. Credit24 tarjoaa erittäin joustavan lainan, jonka lyhentäminen tapahtuu 1-24 kuukauden erissä, maksat vähintään 30 € / kuukausi. Voit myös lainata täsmälleen sen verran kuin haluat ja rahojen toimitus tilille tapahtuu välittömästi. Palvelu on erinomainen, nopea ja taustalla toimii luotettava luotonmyöntäjä, Credit24 onkin noussut yhdeksi suosituimmista luottoyhtiöistä viimeisten kuukausien aikana.

Hae lainaa Credit24 palvelusta

Miksi Credit24 kannattaa?

  • Lainaa omien tarpeiden mukaan 250-3000 euron väliltä
  • Ikäraja vain 19 vuotta!
  • Joustava takaisinmaksu – 1-24 kuukautta, minimi 30€/kk
  • Ei nostorajoituksia, vuosi- tai avausmaksuja eikä mitään ylimääräisiä kuluja
  • Maksat takaisin vain nostetuista lainoista
  • Rahan nostaminen onnistuu 24/7 – joko pienissä erissä tai koko 3000 € kerrallaan
  • Credit24:n luotto on tämän hetken yksi markkinoiden halvimmista!

 


Yleisvaikutelma

Yksi netin parhaista rahoitusyhtiöistä joten jos laina tarpeesi on mitä tahansa 250-3000 euron väliltä niin kannattaa ehdottomasti tutustua Credit24 palveluun. Lainantakaisinmaksu aikaa voit valita 1-24 kuukautta. Lainoissa on todella kilpailukykyiset hinnat ja erittäin selkeät lainaehdot. Lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa netissä. Hakemukset käsitellään hetkessä ja rahat voit luottotililtä siirtää käyttöön monesti jopa vartissa. Rahojen tilille nosto onnistuu todella nopeasti tekstiviestillä, mobiilisovelluksella tai netissä. Kuluja ja korkoa maksat aina ainoastaan siitä summasta jonka nostat käyttöösi.  Lainasi saat ilman vakuuksia tai takaajia. Sivustomme suosittelee todella lämpimästi Credit24 lainapalvelua.

Mitä lainaajalta vaaditaan

Lainan hakijan tulee olla vähintään 19-vuotias jolla on riittävän suuret ja pysyvät tulot lainan takaisinmaksuun. Rajat riippuvat lainasummasta ja voit varmistaa tarkemmat rajoitukset asiakaspalvelusta. Sinulla tarvitsee olla myös henkilökohtainen puhelinliittymä sekä pankkitili. Hakijalla ei myöskään saa olla luottotiedoissa ongelmia eli maksuhäiriömerkintää ei saa olla. Voit myös muuttaa eräpäivää pientä maksua vastaan jos sinulla on ongelmia hoitaa lyhennystä.


Mikä on Credit24 joustolimiitti?

Perinteisistä pikavipeistä ja kulutusluotoista poiketen, joustolimiitti toimii hieman eri tavalla. Joustolimiitti on jatkuvassa käytössä oleva kulutusluotto, jota voi kuitenkin käyttää myös esimerkiksi pikavipin tavoin. Avatessasi esimerkiksi 3000 euron joustolimiitti tilin Credit24 palvelussa, voit nostaa tililtäsi haluamiasi summia rahaa milloin vain itsellesi sopii. Voit nostaa koko kolmen tuhannen euron luoton kerralla, tai halutessasi pienemmissä erissä. Aina kun nostat rahaa, luottorajasi pienenee. Kun maksat lainaa takaisin, niin vapautat sitä jälleen käyttöösi Credit24 joustolimiitti tilillesi. Joustolimiitti toimii siis täysin samalla tavalla kuin mikä tahansa luottokortti. Luottokortista poiketen, et kanna mitään fyysistä korttia mukanasi, vaan voit tehdä rahansiirtoja omalle pankkitilillesi joustolimiitti tililtäsi. Rahansiirrot tapahtuvat kätevästi esimerkiksi suoraan älypuhelimestasi, sillä Credit24 palvelulla on kätevä mobiilisovellus, jonka kautta tilisiirrot toteutuvat muutamassa minuutissa. Rahansiirrot onnistuvat myös perinteisellä tekstiviestillä, joten jos mobiilidatayhteys on heikko tai käytössäsi on vanhempi puhelin, niin et jää milloinkaan pulaan silloin kun tarvitset rahaa tilillesi.

Credit24 joustolimiitti tilin avaaminen on täysin ilmaista eikä siinä ole mitään piilotettuja kustannuksia. Joustoluottotilistä ei myöskään kerry mitään kustannuksia, niin kauan, kun et käytä tiliäsi. Kulut ja maksut juoksevat vasta sitten, kun teet joustolimiitti tililtäsi ensimmäisen noston pankkitilillesi. Credit24 tarjoaa muuten ensimmäisen noston täysin ilman kustannuksia. Ensimmäisen noston jälkeen jokaisesta joustoluotto tililtä tehdystä nostosta veloitetaan kuitenkin 5 euron suuruinen nostopalkkio.


Miten maksan lainaa sitten takaisin?

Credit24 joustolimiitin takaisinmaksu on todella joustavaa ja on täysin sinun päätettävissäsi, maksatko nostamasi limiitin takaisin kerralla vai pienemmissä erissä. Lainaa voi lyhentää myös ainoastaan kuukausittaisen minimilyhennyksen verran, mikäli rahat sattuvat olemaan tiukilla.

Myös laskun eräpäivän siirrot ja maksuvapaiden kuukausien anominen onnistuu todella helposti. Eräpäivänsiirrot voi tehdä omassa Credit24 palvelussaan ja jokaisesta eräpäivän siirrosta veloitetaan 5 euron palvelumaksu, joka sitten lisätään seuraavaan laskuusi. Maksuvapaasta kuukaudesta puolestaan veloitetaan 20 euron palkkio, mutta se hinta ei päätä huimaa, varsinkin jos sinulla on suurempia menoeriä, jotka syövät suurimman osan rahoistasi, kyseisenä kuukautena. Maksuvapaa kuukausi on hyvä anoa myös esimerkiksi silloin, kun menet pidemmälle lomalle ja haluat, että käytössäsi on enemmän rahaa lomasi aikana. Maksuvapaiden kuukausien anominen onnistuu ainoastaan silloin, kun olet maksanut aikaisemmat lainanlyhennykset ajallaan ja ilman ongelmia.
Mihin käyttötarkoitukseen joustolimiitti sopii?


Rahaa ei koskaan ole varmasti liikaa ja ylimääräiselle rahalle voi olla tarvetta koska tahansa. Joustolimiitti sopii useisiin erilaisiin tilanteisiin, mitä monet eivät varmasti ole edes tulleet ajatelleeksi. Tässä muutama hyvä esimerkki milloin joustolimiitti tili on hyvä olla valmiina:


Joustolimiitti lomalle

Kuten sanottua, joustolimiitti tilin avaaminen on täysin ilmaista ja siitä ei tule sinulle mitään kuluja, niin kauan, kun et tee tililtäsi nostoja. Joustolimiitti tili sopiikin erinomaisesti vararahastoksi esimerkiksi silloin, kun lähdet lomalle. 3000 euron joustolimiitin avaaminen tuo turvallisuuden tunnetta ulkomaan reissulla. Monesti kuulee tarinoita siitä, miten ulkomaan reissulla käteisvarat varastettiin hotellihuoneesta tai taskuvarkaat anastivat lompakon kaikkine rahoineen. Kattava matkavakuutus tietenkin korvaa nämä ikävät tapahtumat, mutta vakuutusrahojen saannissa kestää tietenkin oma aikansa. Joustolimiitillä varmistat ainakin sen, että sinulla on rahaa, jota voit tarvittaessa siirtää tilillesi, mikäli jotakin odottamatonta tapahtuu.

 

Joustolimiitti remonttiin

Kesä lähestyy ja mökkikin on jo ostettu, mutta mökillä on kuitenkin paljon laitettavaa, etkä tiedä miten paljon rahaa oikeastaan mökin remontteihin ja rakennelmiin tarvitset. Tässäkin tilanteessa joustolimiitti on aivan loistava keksintö. Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja mökin remontteihin varattu raha ei välttämättä riitä, kaikkiin mahdollisiin hankintoihin, joten rempat ja rakennelmat venyvät usein useiden vuosien mittaisiksi projekteiksi. Kun käytössäsi on kolmen tonnin joustolimiitti ei mökki miljöösi ehostaminen jää ainakaan rahasta kiinni. Kolmella tonnilla rakennat helposti ulkovessan, laiturin, pihagrillin sekä uuden terassin. Kun teet kaikki remonttisi valmiiksi yhtenä kesänä, niin seuraavina kesinä voit sitten pelkästään rentoutua ja nauttia mökkisi rauhasta.

Myös kodin remonteissa tarvitsee usein paljon enemmän rahaa kuin oli alun perin suunniteltu. Pienestä keittiöremontista saattaa nopeasti muodostua suurempi, kun kesken remontin huomataan lisää asioita, joita pitää uusia. Tällöin remonttiin varatut rahat eivät varmasti riitä, joten yleensä remonttia joutuu jatkamaan vasta seuraavassa kuussa, kun tilille napsahtaa jälleen palkka. Kun käytössäsi on joustolimiitti tili, niin sinun ei tarvitse odotella pitkään, vaan voit tehdä kaikki remonttihankintasi kerralla ja remontoida asuntosi ajallaan. Käyttämääsi remonttiluottoa makselet sitten kätevästi takaisin seuraavina kuukausina isommissa tai pienemmissä erissä.

 

Joustoluottotili pahanpäivän varalle

Hajosiko pesukoneesi, televisiosi tai autosi? Tarvitsetko kipeästi rahaa korjauksiin tai uuden ostamiseen? Ikäviä tapahtumia sattuu varmasti elämän aikana ja paljonkin, mutta joustoluotto tilillä ainakin varmistat sen, että sinulla on varaa uusiin hankintoihin, mikäli tarve vaatii. Kun sinulla on avoin joustoluottotili valmiina käytössäsi, sinun ei tarvitse odotella seuraavan kuun palkkaa, ostaaksesi esimerkiksi uuden pesukoneen, vaan voit heti marssia lähimpään kodinkoneliikkeeseen ja ostaa uuden koneen. Joustolimiitti onkin erinomainen valinta niin sanotuksi vararahastoksi pahan päivän varalle.

 


Credit24 kokemukset

Credit24 on erittäin luotettava sekä vakavarainen rahoitusyhtiö, jolla on toimintaa 13 eri maassa. Yritys on palvellut miljoonia asiakkaita ja pelkästään suomessa rahoitusyhtiön palveluihin on turvautunut jo yli 700 000 asiakasta. Asiakkaiden kokemukset Credit24 yhtiöstä ovat erittäin positiiviset eikä ongelmia tämän luotettavan yrityksen kanssa varmasti tule milloinkaan. Yritys esittää kaikki lainasta aiheutuvat kulut ja kustannukset erittäin selkeästi verkkosivuillaan. Credit24 palvelulla on myös Etelä-Suomen aluehallintoviraston lupa myöntää kulutusluottoja suomessa, joten yrityksellä on varmasti puhtaat jauhot pusseissaan. Voimme suositella yrityksen palveluita kaikille, jotka harkitsevat pienen lainan ottamista.

 


Muista lainasi takaisinmaksu!

Olipa kyseessä sitten pikavippi, kulutusluotto tai joustolimiitti, niin sinun on aina muistettava maksaa lainalyhennyksesi ajallaan takaisin. Maksamattomista laskuista saattaa nopeasti kasvaa ylitsepääsemätön velkavuori, joka johtaa helposti uuden lainan ottamiseen ja velkakierteeseen. Jos jostain syystä et pysty maksamaan lainaasi takaisin, niin sinun on oltava välittömästi yhteydessä Credit24 asiakaspalveluun ja sovittava lainasi takaisinmaksun uudelleen järjestelyistä. Näissä asioissa ei kannata viivytellä ja odotella ihme ratkaisuja, vaan se kannattaa tehdä heti, kun tilanne alkaa näyttää siltä, että rahat eivät yksinkertaisesti riitä. Olemalla ripeästi yhteydessä lainantarjoajaan asiat kuitenkin järjestyvät varmasti.

Jos kuitenkin laiminlyöt laskusi, niin siitä seuraa sinulle varmasti ongelmia. Maksamaton lasku johtaa nimittäin aina siihen, että velkasummasi siirretään perintätoimiston käsiteltäväksi. Kun laskusi on siirtynyt perintätoimistolle, niin siitä seuraa sinulle lisää kustannuksia ja velkasummasi kasvaa entisestään. Jos et pysty maksamaan lainaasi edes perinnän jälkeen, niin velkasi siirtyy käräjäoikeuden ratkaistavaksi jälleen lisäkustannusten saattelemana.

Tässä vaiheessa velkasumma ei ole ainoa huolenaiheesi, vaan käräjäoikeuden myötä, sinulle tulee myös maksuhäiriömerkintä tai pahimmassa tapauksessa luottotietojesi totaalinen menetys. Jos saat maksuhäiriön tai menetät luottotietosi, niin et voi tämän jälkeen saada lainaa enää mistään. Myös asunnon saaminen vaikeutuu, sillä useat vuokranvälittäjät eivät vuokraa asuntoja maksuhäiriöisille henkilöille. Maksuhäiriömerkinnän saatuasi et myöskään voi ostaa tavaroita osamaksulla ja sinulta voidaan viedä myös pankkikorttisi.

Muista siis aina ottaa lainaa harkitusti ja lyhentää velkasummasi ajallaan, jotta säästyt turhilta maksuvaikeuksilta. Jos huolehdit hyvin takaisinmaksukyvystäsi ennen kuin lainaat rahaa, niin sinulle ei koidu lainasta koskaan ongelmia.

 

Yhteystiedot

MCB Finance Finland Oy

Malminkatu 28

00100 Helsinki

Puh: 0800 144 344

asiakaspalvelu@credit24.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9.00 - 17.00


Sisällysluettelo
  • Muista lainasi takaisinmaksu!

  • Viimeksi muokattu: