Lainaa 400 euroa - Hae 400e pikavippi heti tilille netistä

Pikavippi on monelle oikea kirosana ja monessa yhteydessä se on myös pahan maineensa ansainnut. Tässä artikkelissa me kuitenkin pyrimme kertomaan nykyisistä edullisista, luotettavista ja todella käyttökelpoisista pikavipeistä. Ennen pikavippejä pidettiin todellisina rahastuskeinoina, nykyisin kuitenkin tilanne on toinen. Markkinat ovat laajentuneet ja kilpailu on koventunut, joten tätä myötä pikavippien kulut ovat laskeneet ja niistä on jo tullut todella käyttökelpoinen luotto nopeaan rahantarpeeseen.

Tässä artikkelissa pureudumme erityisesti noin 400€ summan lainoihin, niiden kuluihin ja tarjoajiin. Näissä kuten muissakin lainoissa on todella suuria eroja. Lue siis tämä artikkeli tarkkaan jotta saat itsellesi parhaan mahdollisen lainan. Tämän jälkeen et tule lankeamaan niihin sudenkuoppiin, joihin jo niin monet ennen sinua ovat langenneet.

Näytetään 9 lainapaikkaa, joista saat 400€ pikalainan

Palvelu
Min. Korko%
Max. Laina
Ikäraja

20%

4000€

22v

4.2%

60000€

18v

20%

3000€

18v

iRaha 400€

20%

2000€

18v

Cashday 400€

19%

500€

18v

Sweepbank Luottokortti 400€

19.9%

8000€

20v

Bondora 400€

9.9%

10000€

18v

Omalaina.fi 400€

5%

60000€

18v

Neolaina 400€

19.5%

400€

18v

Halpaa lainaa 400 eurosta ylöspäin useammasta eri vippipaikasta

Lainojen tarjoajia on markkinoilla useita. Nettiluottojen tunnetuin tarjoaja on varmasti Credit24. Credit24 on markkinoiden tunnetuin nettiluotto. Heidän sivustonsa mukaan heidän asiakastyytyväisyytensä on 99.8%. He mainostavat ilmaista luoton avausta ja palvelun läpinäkyvyyttä. Credit24 ei myöskään sisällä minkäänlaisia piilotettuja kuluja, kuten kiinteät kuukausimaksut, avausmaksut tai vaikka vuosimaksut. Credit24 tarjoaa lainoja välille 250 – 3000€ ja luoton maksimi takaisinmaksuaika on 24 kuukautta. Tämän palvelun avulla voit nostaa rahaa tilillesi kun sitä tarvitset ja sinulla on aina sama joustava takaisinmaksu käytettävissäsi.

Credit24 Basic-taso antaa sinulle 500 € luottorajan. Nostot tulee maksaa takaisin 1 – 4 kuukauden aikana. Nostoista tullaan perimään 7,95 % nostopalkkio. Avoimelle saldolle laskettu vuotuinen nimelliskorko on 22,08% ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 4,95 €. Basic-luoton todellinen vuosikorko on 49,95%.

Bronze-taso antaa sinulle taas 1000 € luottorajan. Nostojen maksuaika on1 – 9 kuukautta. Nostopalkkio on 6,95 %, vuotuinen nimelliskorko 22,08 % ja tilinhoitomaksuksi tulee 8,95 €/kk. Todellinen vuosikorko on 48,48 %.

 


Halino / Halens-yksityislaina 100€ – 3000€

Halino on entinen Halens-yksityislaina. Tämä on todella hyvä vaihtoehto jos tarvitset lainaa nopeasti ja ilman vakuuksia. Se on huomattavasti kilpailijoitaa edullisempi mutta sen hakeminen ei ole täysin yksinkertaista.

Halino/Halens on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen. Halino on yksi suosituimmista lainapalveluista jonka omistaa Ruotsalainen TF Bank AB.

Halino lainaa voi hakea suomessa asuva 18 – 74 vuotias henkilö jonka luottotiedot ovat moitteetomat. Halino lulutusluotto ei vaadi tulorajoja mutta hakijan on oltava työsuhteessa tai eläkkeellä. Myös opiskelijalle laina on mahdollinen jos hän on samanaikaisesti työssä.

Halino lainan todellinen vuosikorko on 29,84 % jos pidetään esimerkkinä 1000 € ja 3000 € lainoja, jos maksuaikaa valitsee viisi vuotta. Tuhannelle eurolle kuukausierä on 30 €, ja lainan kokonaiskustannukseksi tulee 1800 €. Tutustu myös 2500 euron lainoihin täältä.

 


Mistä edullisimmat 400 euron pikavipit netistä pankkitunnuksilla?

Markkinoilta löytyy useita yrityksiä jotka tarjoavat lainan hakemista pankkitunnusten avulla tunnistautumisen jälkeen. Näiden yritysten todellisten vuosikorkojen haitari on todella valtava, ole siis tarkkana. Tässä muutamia edullisia esimerkkejä:

epikavippi.fi tarjoaa lainoja välille 100 – 5000€ ja heidän laskettu todellinen vuosikorko on 14,9%. Lainahakemuksen voit tehdä netissä ja päätöksen saat jo 15 minuutin kuluttua, jonka jälkeen esim. 400e laina on heti käytettävissäsi.

Lendo on yritys joka kilpailuttaa kaikki lainat ja etsii sinulle parhaan tarjouksen.  Lainasummat menevät välille 500 – 20 000€ ja todellinen vuosikorko on 10,47%. Tämä palvelu on täysin ilmainen ja hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään. Taatusti kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

Laina.fi on monipuolinen luotontarjoaja. He tarjoavat luottokortteja, pikavippejä ja muita lainoja. He tarjoavat pikavippejä välille 50 – 2100€ todellisen vuosikoron ollessa 11,42%. Saat rahat tilillesi nopeasti ja luotettavasti. Maksat korkoa vain nostetuista summista, eli jos ei nostoja niin ei kuluja.

Tässä oli muutamia esimerkkejä edullisista pikavipeistä pankkitunnusten avulla. Löytyy myös muutamia yrityksiä joiden todellinen vuosikorko ylittää 100% joten älä hätäile päätöksen kanssa, tee kattava tutkimus ja ota selvää kaikista kustannuksista.

 


Voinko saada vipin täysin ilman kuluja?

Lainan saaminen täysin ilman kuluja on periaattessa mahdotonta. Ainoa tapa millä tämä onnistuu jos sinulla on käytössäsi luottokortti jossa on maksuvaapaata aikaa kaikille maksuille. Tämäkin on omalla tavallaan hieman riskialtis koska korkovapaan ajan jälkeen korot tulevat nousemaan kohtalaisen korkealle tasolle.

 

Pikavippien suhteen tilanne on tietysti toinen. Näiden yritysten on jotenkin rahoitettava toimintansa. Nykymarkkinoilla kuitenkin löytyy yrityksiä jotka tarjoavat lainoja ilman piilotettuja kuluja ja maksat korkoa vain summasta jonka olet lainastasi nostanut.

Eli jos haet lainaa mutta et nosta sitä niin et myöskään maksa kuluja. On tavallaan onni että nykyinen kilpailutilanne on niin tiukka, tämä on pakottanut pikavippiyritykset tarjoamaan edullisempia vaihtoehtoja.

Tämä on yksi asia josta kuluttajat todella hyötyvät. Tässä kohtaa on taas syytä mainita tarkka lukeminen ja ehtojen tarkastaminen. Lue kaikki osiot jotta voit olla varma mistä joudut maksamaan jotte edessäsi ei ole ikäviä yllätyksiä.

 


Vertailemalla säästät rahaa merkittävästi

Kun olet hakemassa pikavippiä niin ÄLÄ pidä kiirettä. Vaihtoehtoja on niin monia, että tarkan tutkimuksen tekeminen säästää huiketa summia rahaa. Lainojen TODELLISET vuosikorot vaihtelevat todella paljon ja myös kuluissa on huikeita eroja.

Kilpailuta pikavipit aina ja ota tarjous useammalta yritykseltä jotta näet mikä on todellinen loppusumma. ÄLÄ koskaan tee hakemusta jossa joudut sitoutumaan johonkin ennen kaikkien kulujen ja korkojen näkemistä.

Netistä löytyy useita vertailusivustoja, älä kuitenkaan luota aina ensimmäiseen löytämääsi vertailuun. Jotkut vertailut ovat lainanantajien tekemiä ja ne eivät aina kerro koko totuutta. Hae aina tietoja lainantarjoajista useammasta lähteestä jotta voit olla varma saavasi kaikki tiedot jotka tarvitset oikean päätöksen tekemiseeen. Etsi aina lainan TODELLINEN vuosikorko, tämä on se tarkin mittari mitä todellisuudessa joudut maksamaan.

Älä kuitenkaan innostu jos jonkin tarjoajan todellinen vuosikorko on pieni, tarkista aina ensin kyseisen tarjoajan muut kulut, kuten avausmaksu, maksut nostoista ja siirroista. Vasta sitten voit tehdä oikean päätöksen.

Kaikkein tärkeintä vippien hakemisessa on kärsivällisyys. Tämän avulla tulet säästämään mukavan summan rahaa lainaa maksaessasi.

 


Ilman luottotietoja et voi saada lainaa

Tätä nykyä luottotietonsa menettäneen on melkein mahdotonta saada lainaa tai luottokorttia (prepaid kortit ovat poikkeus). Luottotietojen menetys johtaa nykyisin todella suuriin ongelmiin jopa päivittäisessä elämässä, saatikka sitten lainanhakemisessa, et voi saada edes 400 euron pikalainaa, jos olet menettänyt luottotietosi. Nykyisten lainamarkkinoiden ollessa todella valtavia niin luotonantajilla on helposti varaa valita asiakkaansa. Jos sinulla on merkintöjä luottohistoriassasi, vaikka kuinka pieniä, niin usein tämä riittää hakemuksen hylkäämiseen. Varsinkin netissä haetuissa lainossa ei katsota millaisia maksumerkintöjä henkilöllä on, jos maksumerkintä näkyy tulee automaattinen kielteinen päätös.

Oikeastaan ainoa vaihtoehto voi olla tuttu pankki  jonka asiakas olet ollut kauan ja merkintäsi on hyvin pieni ja jopa sinusta riippumaton. Tämä riippuu paljon pankista ja tietenkin hakemastasi lainasta. Mutta nykyisin on TODELLA tärkeää pitää luottotiedot kunnossa sillä ilman niitä on mone asian tekeminen todella hankalaa. Et välttämättä saa pankkitunnukisa, vakuutuksia, tiliä tiettyihin pankkeihin, puhelin tai nettiliittymän haku hankaloituu ja vuokra-asuntoa on melkein mahdoton saada ilman kuukausien jonotusta. Pidä siis luottotietosi kunnossa!

 


Rahoitusta on parhaimmillaan tarjolla 24h vuorokaudessa

Nykyisin lainat, luottokortit ja pikavipit ovat yleisesti haettavissa netin kautta kellon ympäri eli voit saada 400e pikavippiä monestakin paikasta 24h vuorokaudessa. Jos siis rahantarve yllättää, niin apu on usein todella lähellä. Aikaisemmassa kappalleessa mainitut edulliset pikavippiyritykset tarjoavat myös kyseistä palvelua. Tämä 24h saatavuus on monen lainantarjoajan valtti jota ilman pikavippiyritys menettää taatusti asiakkaita.

Tällaiset hakemukset tehdään yleensä netissä tai matkapuhelimen kautta. Nykyisin turvallisin ja nopein tapa on pankkitunnukset. Suurissa osaa näistä palveluista saat päätöksen jopa 15 minuutin kuluessa hakemuksen tekemisestä ja rahat ovat tililläsi hyvin nopeasti tämän jälkeen. Näiden lainojen kanssa pätee samat säännöt kuin muissakin lainoissa. Lue kaikki ehdot ja varmista kaikki TODELLISET kulut ja TODELLINEN vuosikorko. Koskaan ei saa olla niin kiire, että et ehdi lukemaan mitä joudut lopulta maksamaan.

Kun rahan tarve iskee nopeasti niin avaat vain netin ja menet esimerkiksi sivustolle ja teet lainavertailun ja jopa alle 30 minuutin sisällä sinulla on rahat tililläsi.


Älä unohda näitä 5 asiaa lainatessasi

Kun olet hakemassa lainaa niin on muutamia asioita jotka sinun tulee pitää mielessäsi. Älä koskaan jätä lainaa maksamatta. Maksamattomat lainat tuovat merkinnän luottotietoihin ja tämä tulee vaikeuttamaan elämää tulevaisuudessa.

Tee tarkka tutkimus lainojen kuluista sillä nämä ovat asioita jotka vaikuttavat maksamaasi loppusummaan. Älä koskaan ota lainaa yli varojesi. Tämä joftaa usein luottotietojen menetykseen ja todella suuriin ongelmiin. Mieti myös aina tarkkaan onko lainan ottaminen paras vaihtoehto vai pystytkö säästämään. Selvitä myös onko tarvitsemallesi summalle paras vaihtoehto kulutusluotto, pikavippi vai luottokortti.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: