Halino kokemuksia ja arvostelu

HalinoHalino on joustava lainapalvelu, jonka kautta voit saada rahoitusta 100 - 6000 € väliltä ilman vakuuksia. Laina-aikaa sinulla on valittavanasi jokaisen lainasumman kohdalla 1-5 vuotta eli voit saada pienempääkin lainaa erittäin pitkällä maksuajalla. Halinon asiakkailla on myös mahdollisuus ottaa maksuvapaa kuukausi, mikäli näin haluaa ja lainaehdot ovat muutenkin varsin joustavat. Yritys vaatii lainaajalta vähintään 22 vuoden ikää ja puhtaita luottotietotaustoja – näiden ollessa kunnossa ei lainan saamisessa pitäisi olla pienintäkään ongelmaa.

Hae Halinolta lainaa

 

Halino kannattaa:

Ilmaisella lainahakemuksella verkon kautta 100-6000 € lainaa ilman vakuuksia
Mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen - hae lainaa ilmaiseksi
Pikalainoissa erittäin pitkät maksuajat
Edullinen laina – kirkkaasti kärjessä korkovertailussa!
Joustava kaikinpuolin – rahojen toimitus tilille nopeaa
Todellinen vuosikorko lainoissa on vain 29,84 – Halino on erittäin halpa!

 

Jos tämä ei miellyttänyt voit tutkia lisää kulutusluottovaihtoehtoja laajasta kulutusluottovertailustamme täältä, josta löytyy lainaa joka lähtöön.

 


Yleisvaikutelma

Halino tunnettiin aiemmin Halenslaina nimellä ja vaikka nimi muuttuikin niin sama luotettava ja hyvä lainapalvelu jatkuu. Asioidessasi Halinon kanssa voit olla varma että olet tekemisissä todellisten ammattilaisten kanssa. Tämä käy ilmi varsinkin todella osaavasta asiakaspalvelusta. Lainatuotteita on saatavilla ilman takaajia tai vakuuksia 100-3000 euroa ja yhteishakijan kanssa voit hakea lainaa 6000 euroa. Maksuaikaa voit lainallesi sopia 1-5 vuotta. Hinnoittelu on todella selkeä ja edullinen. Lainoissa ei koskaan ole mitään muita kuluja kuin korko ja sitäkin maksetaan ainoastaan käyttöön otetusta summasta. Saat siis varmasti halpaa lainaa hakiessasi Halinolta.

Mitä lainaajalta vaaditaan

Ikärajaksi on Halinolla asetettu 22-vuotta. Tämän lisäksi hakijalta vaaditaan osoite sekä pankkitili Suomessa. Sinulla tarvitsee myös olla säännölliset riittävät tulot jotta lainan takaisinmaksu voidaan järjestää. Nämä rajat vaihtelevat sekä lainasumman että henkilökohtaisen tilanteen mukaan. Jos tulo vaatimukset epäilyttävät niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun josta saat tarkemmat tiedot. Olipa rahoitustarve pieni tai suuri niin lainaa hakevalla tulee olla raha-asiat aiemmin huolella hoidettuna eli maksuhäiriön omaava henkilö ei voi lainaa saada.

 


Lainaa nopeasti ja vaivattomasti

Halinon kautta voit hakea lainaa todella nopeasti, sillä täytät vain sivuilta löytyvän lomakkeen ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Jos hakemuksesi hyväksytään, sinun täytyy allekirjottaa lainasopimus pankkitunnuksillasi ja saat rahat tilillesi heti, kun lainakäsittelija on tehnyt lopulliset tarkastukset.

Yhteislainaa hakiessasi molempien tulee allekirjoittaa lainasopimus pankkitunnusten avulla, ennen kuin voit saada rahat tilillesi. Yleensä saat rahat saman päivän aikana, joten tarvittaessa Halinon laina sopii myös akuuttiin rahantarpeeseen.

Lainojen yhdistäminen käy myös jouhevasti ja suosittelemmekin aina lukijoitamme yhdistämään pienet vipit yhdeksi suureksi lainaksi.


Joustoa talouteen maksuvapaalla kuukaudella

Halino tarjoaa joustoa lainan takaisinmaksuehtoihin: maksettuasi lainaa takaisin ajallaan neljän kuukauden ajan voit pitää yhden maksuvapaan kuukauden. Vuoden aikana voit pitää halutessasi kaksi maksuvapaata kuukautta.

Joustavan takaisinmaksuajan ansiosta sinulla jää rahaa myös elämiseen, joten Halinon lainat sopivat myös pienempään budjettiin. Maksuvapaa kuukausi sopii silloin, kun tarvitset rahaa johonkin muuhunkin. Eli mahdollisuuksien salliessa, ota aina joustoluottoa tavallisen kulutusluoton sijasta.

 


Yhteislainaa jopa 6000 euroa

Halino tarjoaa yksin lainaa hakevalle enintään 3000 euroa kulutusluottoa jopa viiden vuoden takaisinmaksuajalla, joten se sopii myös suurempiin hankintoihin tai vaikkapa remontin rahoittamiseen.

Kulutusluottojen nimelliskorko on todella kohtuullinen 26,40%. Yhden vuoden maksuajalla maksat siis 3000 euron lainaa takaisin 288 euroa kuukaudessa ja viiden vuoden laina-ajalla vain 91 euroa. Halinon lainat ovat annuiteettilainoja, joten maksat lainaa takaisin tasaerin, samalla summalla joka kuukausi.

Päivitys: Nyt Halino myöntää lainaa 4000 euroa ilman rinnakkaishakijaa.

Halinon tavoite on olla mahdollisimman läpinäkyvä lainantarjoaja, joten heidän lainoissaan ei ole piilokuluja, etkä maksa tilistäsi avausmaksuja, tilinhoitomaksuja tai muita kuluja, vaan maksat vain ottamasi lainan korkoa. Joustavista lainaehdoista huolimatta ennen lainan ottamista kannattaa tehdä tarkkoja laskelmia siitä, kuinka suurta lainaa voit nostaa ja millaisilla maksuajoilla, jotta vältyt maksuvaikeuksilta. Kaikki lainapaikat eivät ole yhtä avoimia kulujensa kanssa, vaan välillä joudut kaivamaan erilaisia pikkukuluja lainalle huomataksesi, ettei hinta ollut sitä mitä aluksi luulit. 

Halino tarjoaa erikoisuutena myös todella suurta yhteislainaa. Yhteishakijan kanssa voit saada lainaa jopa 6000 euroa, joten se sopii esimerkiksi perheenjäsenille tai pariskunnille, jotka haluavat nostaa yhdessä suurta lainaa suuriin menoihin, kuten remonttiin, uuden auton hankintaan tai matkaa varten.

Suurta 6000 euron yhteislainaa voit maksaa takaisin samoilla lainaehdoilla ja jopa viiden vuoden takaisinmaksuajalla, joten myös siihen saat joustavat ja edulliset lainaehdot. Halino on todella erinomainen lainaratkaisu, kun tarvitset suurta kertalainaa, etkä halua maksaa siitä muita kuluja kuin kohtuullista korkoa.

 


Lainaturvaa ikävien tilanteiden varalta

Halino tarjoaa lainanottajille myös Lainaturva-vakuutusta ikävien elämäntilanteiden varalta. Lainaturva turvaa tilanteesi, jos maksukykysi heikkenee työttömyyden, työkyvyttömyyden, vakavan sairauden tai pahimmillaan jopa kuoleman vuoksi. Maksat vakuutuksesta 0,45% avoinna olevasta lainasaldosta tai vähintään kolme euroa.

Lainaturvalla suojaat maksukykysi myös ikävissä tilanteissa ja turvaat perheesi taloudellisen tilanteen myös vaikeuksien kohdatessa. Lainaturva on sinulle räätälöity ratkaisu, johon vaikuttaa ikäsi ja lainasummasi. Yli 65-vuotiaille tarjotaan vakuutusta eri ehdoilla kuin 22-64-vuotiaille.

Lainaturvan voit ottaa, jos olet alle 74-vuotias, asut Suomessa, olet täysin terve, etkä kärsi mistään sairaudesta tai vammasta tai nosta sairauspäivärahaa ja olet vakituisessa työsuhteessa tai yksityisyrittäjä ja kuulut työttömyyskassaan. Tällä hetkellä vakuutusta ei ole mahdollista ottaa yhteisvelallisiin lainoihin.

 

Yhteystiedot

TF Bank, Suomen sivuliike

PL 56000

00002 Helsinki

Puh: 02 0690 191

info@halino.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8.00 - 16.00


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: