Cashbuddy kokemuksia, arvostelu ja lainatietoa

Cashbuddy tarjoaa lainaa salamannopeasti jopa 3000 euroa

Cashbuddy on yritys, jonka puoleen kannattaa kääntyä silloin, kun lainaa tarvitsee pikavauhtia. Cashbuddylta lainaa voi saada pieniin ja vähän suurempiinkin menoihin. Asiakkaalla on mahdollista hakea lainaa 1000 euroa oman tarpeensa mukaan, joten Cashbuddy on oiva apu esimerkiksi matkakassan täyttämisessä tai auton korjauskulujen kattamisessa. Kun elämä ei mene suunnitellusti, voi Cashbuddyyn kuitenkin luottaa.

Cashbuddy on osa ruotsalaista JSM Financial Groupia joka on palvellut yli 100 000 asiakasta, joten aivan aloittelijoita ei tässä firmassa olla. Cashbuddy toimii Suomen lainsäädännön alaisuudessa, joten tämä yritys on erittäin luotettava toimija, eikä asiakkaan tarvitse murehtia lainkaan lainapalvelujen turvallisuutta.


Onko lainan saaminen yksinkertaista?

Lainaprosessi Cashbuddylla on tehty hakijan kannalta mahdollisimman yksinkertaiseksi. Sen lisäksi, että lainan hakeminen omalta kotikoneelta on simppeliä, on sivusto myös erittäin mobiiliystävällinen. Lainan hakeminen sähköisesti siis sujuu joutuisasti ilman mitään ikäviä viivytyksiä. Lainapäätös tehdään automaattisesti, joten tiedät heti, onko sinulle myönnetty lainaa. Lainasopimus allekirjoitetaan pankkitunnusten avulla. Tämä takaa sen, että Cashbuddy voi varmistua siitä, että hakija on todella se, joka väittääkin olevansa.

Ennen lainan hakemista on kuitenkin hyvä varata muutama dokumentti lähettyville, jotta pystyy antamaan tiedot välittömästi lainahakemusta varten. Oma tilinumero ja pankkitunnukset on hyvä olla saatavilla sekä laskelma tuloista joko digitaalisena kuvana tai PDF-tiedostona. Mitään sen kummempaa ei kuitenkaan tarvita siihen, että lainahakemuksen saa täytettyä.


Voivatko kaikki saada lainaa Cashbuddylta?

Useimmat henkilöt voivat saada lainaa Cashbuddylta, mutta tiettyjä ehtoja hakijoille on kuitenkin asetettu. Kaikilla pikalainaa myöntävillä yhtiöillä on jotain vaatimuksia hakijoidensa suhteen, joten tässä mielessä Cashbuddy ei ole poikkeus. Mikään pikalainayritys ei myönnä lainaa aivan kenelle tahansa.

Lainaa hakevalta vaaditaan Cashbuddylla vähintään 22-vuoden ikää ja säännöllisten kuukausitulojen pitää ylittää 1 200 euroa. Säännölliset tulot voivat olla esimerkiksi eläke- tai palkkatuloa. Työsuhde voi olla millainen vain, kunhan tulot siitä ovat stabiileja ja yltävät tuloille asetettuun minimirajaan. Huomioi, että tukia tai pääomatuloja ei lasketa tuloiksi! Luottotietohäiriöt estävät aina lainan saamisen, vaikka hakijalla olisikin säännölliset ja riittävät tulot. Hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen, jonka kotisoite on Suomessa.


Paljonko lainaan saa takaisinmaksuaikaa?Cashbuddy on luotettava lainapaikka

Cashbuddy suosii lainoissaan kiinteätä takaisinmaksuaikaa uusissa lainoissaan. Laina-aika vaihtelee 12–60 kuukauden välillä. Lainan voi kuitenkin aina maksaa ilmaiseksi etuajassa pois, jos oma rahatilanne sen sallii. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee lainakohtaisesti, mutta se sijoittuu johonkin 35.5–55.7 %. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi tilinhoitokustannukset ja järjestelypalkkion eli se huomioi kaikki lainasta tulevat kustannukset.

Maksuvapaan kuukauden voi saada tarvittaessa käyttöönsä, jolloin pitää pulittaa nimellinen 5 euron lisämaksu. Lyhennysohjelman muuttaminen on puolestaan hieman arvokkaampaa touhua, sillä se kustantaa jäljellä olevan lainasumman suuruudesta riippuen 20–50 euroa.


Cashbuddylla ei piilokuluja harrasteta

Piilokulut ovat todella ikävä lieveilmiö lainamaailmassa. Cashbuddy ei kuitenkaan moisia harrasta, vaan asiakas tietää ennen lainanottamista tarkalleen kuukausittaisten lyhennysten määrät. Lainalaskuri yrityksen sivuilla näyttää kuukausittain maksettavan takaisinmaksuerän suuruuden, joten sinun ei tarvitse arvailla, miten paljon lainaa pitää kuukaudessa lyhentää.

Toki lyhytaikainen nopeasti saatava laina on hieman pankkilainaa kalliimpaa, mutta sitä Cashbuddy ei edes pyri salaamaan. Luottoyritys panostaa siihen, että hieman kalliimpi lainahinta korvataan optimaalisella asiakaskokemuksella. Vaikka suurin osa lainaan liittyvistä asioista hoidetaan sähköisesti verkon välityksellä, niin Cashbuddy koittaa varmistaa, että kaikki tarvittava tieto on aina asiakkaan saatavilla.


Asiakaspalvelu auttaa kaikissa lainaan liittyvissä asioissa

Jos lainan suhteen herää kysymyksiä, ei niitä kannata jäädä arvuuttelemaan oman päänsä sisällä, vaan ottaa reippaasti yhteys asiakaspalveluun. Cashbuddyn puhelinasiakaspalvelun numero on 010 802 252 ja se on auki arkipäivisin 9–12.30. Koska numero on maksullinen sekä sitä kautta saa asiakaspalvelun kiinni melko rajoitettuina aikoina, asiakkaan kannattaa mieluummin suosia sähköpostia yhteydenottomuotona. Sähköposti onkin kätevä tapa ottaa yhteyttä.

Asiakaspalveluun yhteydenottaminen on erityisen tärkeää, jos lainan takaisinmaksun kanssa tulee ongelmia. Maksamattomat lainat menevät perintään, mikä pitkällä aikavälillä saattaa jopa johtaa maksuhäiriömerkintään. Sen vuoksi kannattaa pyrkiä sopimaan uudesta maksuaikataulusta luottoyrityksen kanssa, jos hankaluuksia takaisinmaksun kanssa ilmenee. Yleensä luottoyritykset suhtautuvat positiivisesti siihen, että asiakas haluaa löytää ratkaisun maksuongelmiinsa.


Mitkä ovat asiakkaiden mielipiteet Cashbuddysta?

Cashbuddyn tammikuussa tekemän asiakaskyselyn mukaan asiakkaat arvostavat sitä, että Cashbuddy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada lainaa ilman vierailua pankkikonttorissa. Lisäksi paljon positiivista palautetta sai palvelun nopeus ja helppous sekä se, että laina tipahti tilille nopeasti. Lisäksi pitkää takaisinmaksuaikaa arvostettiin, mikä ei sinänsä ole ihme, sillä se antaa mahdollisuuden lyhentää lainaa pienemmillä kuukausierillä.

Aivan kaikesta Cashbuddy ei kuitenkaan saanut positiivista palautetta, vaan asiakkaat toivoivat kovasti sitä, että maksut voisi suorittaa näppärinä e-laskuina. Asiakkaat toivoivat myös mahdollisuutta saada enemmän lainaa, mutta pääosin Cashbuddyn toimintaan oltiin varsin tyytyväisiä.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: