Luottoheti.fi

Luottoheti.fi

 • Lainasummat: 1000€ - 60000€
 • Laina-ajat: 1v - 15v
 • Ikäraja: 18 v
 • Korko: 4.5% - 20%
Esimerkkilaina: Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 4,50%, Todellinen vuosikorko 4,59%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 26 389€, Kokonaiskulut 96 389€.
Yritystieto
Y-Tunnus: N/A Osoite: N/A Kotisivut: https://luottoheti.fi Puhelin: N/A Email: asiakaspalvelu@luottoheti.fi
Lainaehdot
Tulot: 7200 vuodessa Tulojen varmistus: Verotustiedot, palkkatodistukset Vaaditut dokumentit: verotustiedot, palkkatiedot, tiedot omaisuudesta Tunnistautuminen: Verkkopankkitunnukset Minimilyhennys: Muodostuu lainasumman ja maksuajan mukaan
Tietoa lainoista
Nopeus: 0 - 2 vuorokautta Ilmainen ensilaina: Ei Yhteishakija: N/A Maksuvapaa /kk: Kyllä Eräpäivän siirto: Kyllä Lainojen yhdistäminen: Kyllä Rahojen siirto: 08 - 22Luottoheti.fi Kokemuksia ja Arvosteluclient_pic

LainaaIlmanVakuuksia Tiimi

Sisältömanageri

Luottoheti.fi kokemuksia – tiedäthän nämä 5 faktaa ennen lainaamista

Moni suomalainen on käyttänyt jo useamman vuoden olemassa ollutta Luottoheti.fi-palvelua sopivan kulutusluoton löytämiseen. Sivuston avulla voi siis kilpailuttaa pikaluottoja, kulutusluottoja ja hieman suurempiakin lainoja. Luottoheti.fi ei ole ainut sivusto, joka tällaisen palvelun tarjoaa, mutta siitä on tullut viime vuosina suosittu suomalaisten keskuudessa.

Ennen kuin alat kuitenkaan luottoa sivuston kautta hakemaan, olisi siitä hyvä tietää jotakin jo ennakkoon. Tällä sivulla kerronkin omasta kokemuksestani, mihin asioihin törmäsin sivustolla, mitä ihmettelin ja millaista luoton hakeminen sivuston kautta loppupeleissä oli.

 

1.     Minimilainasumma 500 euroa

Moni aiemmin pikavippejä netistä hakenut varmasti tottui siihen, että vippiä sai jopa 20 eurosta ylöspäin. Oli ihan tyypillistä hakea esimerkiksi 100 euron vippiä ja maksella se sitten parissa tai muutamassa kuukaudessa takaisin. Korkeakorkoisista pikavipeistä on kuitenkin siirrytty kulutusluottoihin, ja esimeriksi Luottoheti.fi-sivustolla pienin haettava lainasumma on 500 euroa. Sille maksuaikaa tulee minimissään 1 vuosi, joten mitään kiirettä lainanmaksulle ei tässä tapauksessa tule.

Luottojen takaisinmaksuajat vaihtelevat 1 vuodesta 15 vuoteen. Joku voikin ihmetellä, miten kulutusluotolle voi saada 15 vuoden maksuajan, mutta tosiasiassa sivuston kautta voi hakea jopa yli 60.000 euron lainaa. Tällöin jopa yli 10 vuotinen maksusuunnitelma tulee usealla varmasti tarpeeseen.

 


2.     Hakijalla tuloja 7200 €/vuosi

Myös pikaluottojen ja kulutusluottojen hakijalla tulee olla vähintään 7200 euron vuositulot. Usein tämä tarkoittaa palkkatuloja, mutta tuloiksi voidaan laskea myös osinkotuotot sekä eläke. Nopeasti laskettuna 600 euron kuukausitulo tarkoittaisi vuodessa 7200 euron tuloa, joten esimerkiksi kokoaikaisessa päivätyössä olevalla ei pitäisi olla mitään vaikeuksia päästä yli vaaditun vuositulon.

Hakijan pitää olla myös vähintään 20-vuotias ja hänellä tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Voit kuitenkin asua missä tahansa päin Suomea, voit hoitaa lainasopimuksenkin allekirjoittamisen kätevästi vaikka kotisohvalta käsin. Yksi vaatimus onkin, että hakijalla on oltava verkkopankkitunnukset, joita tarvitaan tunnistautumiseen sekä lainasopimuksen allekirjoittamiseen.

 


3.     Käyttäminen on ilmaista

Luottoheti.fi-palvelun käyttö on ilmaista kaikissa vaiheissa. Voit siis jättää lainahakemuksen ilmaiseksi, eikä lainahakemus edes sido asiakas hyväksymään yhtäkään luottotarjousta. Käytännössä voit siis maksutta kilpailuttaa eri rahoituslaitokset sivuston kautta ilman minkäänlaisia piilokulujakaan.

Siinä oikeastaan onkin palvelu ”pihvi”. Täyttämällä yhden lainahakemuksen, saat kilpailutettua automaattisesti parhaat pikalainat ja kulutusluotot. Täyttämällä hakemuksen pääset tarkastelemaan useita lainatarjouksia, jotka on tarkoitettu juuri sinulle. Niistä tarjouksista voit valita itsellesi mieluisimman, tai myös hylätä ne kaikki ilman mitään erillistä selitystä.

 


4.     Mitä tietoja hakemuksessa kysytään?

Luottoheti.fi:n käyttäminen lähtee siis käytännössä lainahakemuksen täyttämisestä, joka ei sido asiakasta mihinkään. Hakemuksessa kysytään seuraavat tiedot:

 • nimi
 • osoite
 • puhelinnumero
 • siviilisääty
 • lapsia taloudessa
 • työsuhde
 • koulutus
 • asumismuoto
 • loma-asunto (kyllä/ei)
 • muut lainat/luottokortit

Lisäksi asiakkaan pitää hyväksyä palvelun yleiset käyttöehdot sekä antaa suostumus tietojen luovutukseen. Näistä löytyy tarkemmat tiedot sivustolla. Jos näitä ei ole valmis hyväksymään, ei lainahakemusta myöskään voi lähettää.

 


5.     Yleisimmät syyt luottohakemuksen hylkäämiselle

On selvää, että luottohakemus voidaan hylätä monista eri syistä. Monilla sivustoillahan asiakkaalle ei myöskään anneta tietoa siitä, miksi hänen hakemuksensa hylättiin. Luottoheti.fi-palvelu kertoo omilla kotisivuillaan, että yleisiä syitä hylkäämiselle ovat esimerkiksi liian alhaiset vuositulot ja häiriöt luottotiedoissa.

Muita yleisiä syitä luottohakemuksen hylkäämiselle ovat puutteelliset tiedot hakemuksessa, puuttuvat lisätiedot tai liitteet tai jollakin tavalla väärin täytetty hakemus. Luottohakemuksen täyttämisessä menee vain muutama minuutti, joten se kannattaa kyllä täyttää huolella ja vastata kaikkiin kysymyksiin rehellisesti.

 


Loppukaneetti

Mielestäni Luottoheti.fi sopii hyvin kulutusluottojen ja pikaluottojen kilpailuttamiseen. Asiakas voi säästää paljon aikaa ja saada lisäksi sellaisia tarjouksia, joita ei olisi itse osannut edes hakea. Palvelun avulla voikin oikeasti säästää rahaa, kun voi löytää luoton, jossa on markkinoiden alhaisin todellinen vuosikorko. Tällä sivulla nostin esiin mielestäni tärkeimpiä huomioita palvelusta.

Aina kun olet ottamassa lainaa, on syytä olla varovainen ja katsoa aina ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, millaiset kulut lainaan liittyy ja onko laina oikeasti edullinen. Huomio kannattaa varsinkin pienempien kulutusluottojen ja kulutusluottojen kohdalla kiinnittää koron lisäksi myös esimerkiksi avausmaksuun ja tilinhoitomaksuun. Joskus tällaisten muiden kulujen osuus voi olla merkittävä lainan kokonaiskustannuksissa asiakkaalle. Pohdi aina ennen lainanottoa, että onko sinulla mahdollisuus huolehtia kaikista maksueristä.
0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat: