Laina.fi kokemuksia ja arvostelu

laina.fiLaina.fi on tunnettu rahoitusta tarjoava yritys, jonka kautta on haettavissa 50-2500 euron luottoa edullisesti ja nopeasti sähköisellä hakemuksella.

  • Lainaa saatavilla 50-2500 € erittäin edullisesti
  • Hae ilmaiseksi netistä vain parissa minuutissa
  • Yksi Suomen suosituimmista lainayhtiöistä
  • Tarjolla myös luottokortti
  • Ikärajana lainapalvelussa 20-75 vuotta

Hae Laina.fi palvelusta heti lainaa tästä

 

Laina.fi arvostelu

Laina.fi myöntää niin luottokorttia, käyttölainaa kuin kertalainaakin. Voit siis hakea lainaa juuri sellaisessa muodossa joka parhaiten sopii käyttötarkoitukseesi sekä tarpeeseesi. Laina-aikaa voit saada maksimissaan yhden vuoden ajalle riippuen lainamuodosta ja summasta. Laina.fi on kaikin puolin varsin kelvollinen rahoitusyhtiö, jonka kautta saat varmasti kilpailukykyisellä korolla varustettua rahoitusta.

Laina.fi ei ole enään vuonna 2022 suositeltujen lainapaikkojen joukossa


Kuka voi hakea lainaa tai luottoa?

Lainanhakijalle on asetettu erilaisia ehtoja. Ensinnäkin lainaa hakevan henkilön on oltava yli 20-vuotias ja hänen on asuttava vakituisesti Suomessa. Tämän lisäksi on erittäin tärkeää, ettei aiempia maksuhäiriömerkintöjä ole, koska luottotiedot tulee olla kunnossa, että lainaa voi saada. Sinun tulee myös todistaa takaisinmaksukykysi joko palkkakuitin tai eläketodistuksen kautta, jotta voidaan olla varmoja, ettei lainan takaisinmaksu aiheuta liiallisia ongelmia.

 


Miten ja mistä lainaa haetaan?

Lainaa voit Laina.fi-palvelusta hakea netin välityksellä. Käytössä on kaikki kehittyneet suojausmenetelmät, joten kaikki syöttämäsi tiedot ovat ehdottomasti turvassa. Lainan haku onnistuu kellon ympäri ja ne käsitellään palvelun aukioloaikana. Alustavan lainapäätöksen saat kuitenkin välittömästi.

 

Yhteystiedot

  • DFC Nordic Oy
  • Yliopistonkatu 29 b A, PL 710
  • 20100 Turku
  • Asiakaspalvelu puhelin - 0200 30033 (pvm-mpm)
  • asiakaspalvelu@laina.fi

Kertalainaa saat 600-3000 euroa yhdellä hakemuksella ja rahat tulevat tilillesi saman päivän aikana, joten kertaluonteisen lainan hakeminen on todella helppoa ja vaivatonta. Suosituimpia summia näistä on lainaa 1000e sekä lainaa 2000e - muita summia haetaan huomattavasti vähemmän.

Jatkuvaa lainatarvetta varten sinun kannattaa avata Laina.fi joustoluottotili, jonka kautta voit nostaa 50-2100 euroa kerralla. Käyttölainan hakeminen on vaivatonta, sillä tilin saat avattua yhdellä hakemuksella ja lainapäätöksen saatuasi voit myöhemmin nostaa lisää lainaa samalla hakemuksella. Rekisteröidyt palveluun omilla pankkitunnuksillasi ja hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi lähetät vain kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta todistaaksesi lainanmaksukykysi.

Voit halutessasi antaa Instantor-palvelun tehdä selvityksen maksukyvystäsi puolestasi: palvelu tarkistaa tulo- ja menotietosi pankkitililtäsi ehdottoman luotettavasti, jolloin sinun tarvitsee vain antaa tietosi ja odottaa varmistusta siitä, että tulosi ovat riittävät lainan takaisinmaksuun.

Jos haluat mieluummin lähettää tositteesi itse, voit lähettää palkkakuittisi tai tiliotteesi joustavasti joko sähköpostilla kuvaliitteenä, lataamalla se suoraan palveluun tai lähettämällä se postilla tai faksilla.

Laina.fi on halunnut tehdä lainan haun mahdollisimman helpoksi sinulle, joten varmistuksen saatuasi voit nostaa lainaa heti tilillesi – nopeasti ja vaivattomasti.

 


Miten ja milloin maksan lainan takaisin?

Lainan takaisinmaksu riippuu siitä, nostatko jatkuvaa käyttölainaa vai kertaluontoista kertalainaa. Lainaa hakiessasi sinun kannattaa vertailla käyttölainan ja kertaluoton takaisinmaksuaikoja- ja summia valitaksesi itsellesi sopivan lainatavan.

 


Käyttölainan takaisinmaksu

Laina.fi-käyttölainan takaisinmaksu toimii luottokortin tavoin, joten maksat lainaa takaisin joka kuukausi maksamalla takaisin vähintään 10% tai vähintään 50 euroa kuukaudessa. Voit valita eräpäiväksi joko kuukauden 15. tai viimeisen päivän. Eräpäivä on sitova, etkä voi vaihtaa sitä laina-aikana, joten päivä kannattaa valita tarkasti oman maksukykysi ja aikataulusi mukaan.

Voit halutessasi myös maksaa lainasi takaisin myös ennen eräpäivää, jos taloutesi sen sallii. Ennenaikainen takaisinmaksu ei aiheuta sinulle lisäkuluja ja voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä suorituksia lainallesi. Laskutus jatkuu kuukausittain, vaikka olisit tehnyt maksuja ennakkoon, jos sinulla on maksujesi jälkeen vielä osa lainastasi maksamatta.

Laina.fi tarjoaa varsin maltillista vuotuista nimelliskorkoa käyttölainoilleen. Maksat lainapääoman lyhennyksen lisäksi 49% nimelliskorkoa ja jokaisesta nostamastasi käyttölainastasi 12,5% nostopalkkion eli tarjolla on todellakin halpaa lainaa.

 


Kertalainan takaisinmaksu

Laina.fi tarjoaa kertalainoille joustavaa takaisinmaksuaikaa: voit maksaa lainan takaisin joko 12 tai 24 kuukautta. Summa määräytyy lainamäärän mukaan ja maksat sitä takaisin tasaerinä, ei joka kuukausi saman summan. Saat laskun ennen eräpäivää joko kotiisi tai sähköpostiisi. Uudet lainat voit hakea Laina.fi palvelusta sen jälkeen, kun vanha on jo maksettu takaisin.

Maksuerä muodostuu lainan nostopalkkiosta, lainan vuotuisesta nimelliskorosta ja maksamatta olevan lainapääoman lyhennyksestä. Kertalainojen vuotuinen nimelliskorko on 12 kuukauden maksuajalla 24,5% ja 24 kuukauden maksuajalla 29% ja lisäksi maksat jokaisesta nostosta 9,25% nostopalkkion. Yhteenlaskettuna maksat esimerkiksi 1500 euron lainasta lopulta 49,8% todellisella vuosikorolla takaisin 1847,41 euroa, kun valitset maksuajaksi 12 kuukautta. Tällöin lyhennät lainaasi joka kuukausi 154,10 euroa.

 


Nopeaa kertalainaa vai jatkuvaa käyttölainaa?

Laina kannattaa valita tarpeesi mukaan: jos tarvitset nopeaa kertaluontoista lainaa, sinun kannattaa nostaa vaivatonta kertalainaa eli kulutusluottoa. Kertaluottoa voit saada jopa 3500 euroon asti, joten se sopii myös suurempaan yksittäiseen lainantarpeeseen. Lainasummaksi voit valita minkä tahansa summan 600-3500 euron väliltä sadan euron välein, joten Laina.fi tarjoaa joustavaa kertaluottoa etsiville todella monipuolisen vaihtoehdon.

Kertalaina on kätevä apu äkilliseen, akuuttiin rahantarpeeseen, sillä et sitoudu muuhun kuin nostamasi rahasumman maksamiseen takaisin korkoineen. Toisinaan elämä yllättää silloinkin, kun palkkapäivään on vielä aikaa ja budjetti uhkaa kaatua pakolliseen ja äkilliseen hankintaan. Pesukoneen hajotessa rahaa on saatava nopeasti uuden hankintaan tai esimerkiksi takuuvuokra on maksettava, ettei uusi asunto mene alta, vaikka tili näyttäisikin nollaa.

Kertalainaa on helppo nostaa, mutta kannattaa muistaa, että seuraavan kuukauden budjetista on löydyttävä ylimääräistä lainan takaisinmaksua varten, joten lainaa nostaessa kannattaa laskea, kuinka suureen summaan sinulla on varaa.

Äkilliseen, pienempään lainantarpeeseen kannattaa harkita myös Laina.fi:n pikavippiä, jota saat maksimissaan jopa 2100 euroa todella nopeasti. Pikavipin maksat takaisin kerran kuukaudessa joko 15. tai 30. päivä ja esimerkiksi 1000 euron lainaa maksat takaisin vähintään 100 euroa kuussa.

Käyttölaina sen sijaan sopii paremmin jatkuvaan lainantarpeeseen, sillä saat nostettua enintään 2100 euroa aina samalla lainahakemuksella avattuasi joustoluottotilin, joten sinun ei tarvitse tehdä erillisiä hakemuksia joka kerta, kun rahantarve iskee.

Laina.fi on monien muiden lainayhtiöiden tavoin siirtynyt tarjoamaan pikavippien sijaan jatkuvaa luottoa, sillä käyttölainan kulut ja korot ovat yleensä kertalainoja alhaisemmat ja siten asiakkaalle edullisemmat, sillä se toimii luottokortin tavoin. Maksat ainoastaan nostoista, et luottorajasta. Käyttölaina on oiva apu pahan päivän varalle, sillä saat sitä kerran rekisteröidyttyäsi todella vaivattomasti seuraavilla kerroilla, kun tarvitset 2100 euron lainaa nopeasti.

 


Laina.fi tarjoaa myös ilmaisen Prepaid-maksukortin

Laina.fin kautta voit hankkia myös Prepaid DFC BlueCard Mastercard –prepaid-luottokortin, jolla voit tehdä ostoksia niin verkkokaupoissa kuin muissakin liikkeissä ympäri maailman. Kortille ei voi ladata omaa rahaa, eikä siltä voi nostaa käteistä, mutta muuten se toimii kuin mikä tahansa luottokortti.

Prepaid-maksukortti on turvallinen ja helppo maksuväline arjen pieniin tarpeisiin, etkä maksa siitä lainkaan avaus- tai vuosimaksuja. Maksat vain lainaa takaisin korkoineen: kortin käyttöraja on 500 euroa ja lyhennät sitä vähintään 50 euroa kuukaudessa sähköpostiin tai kotiin tulleen laskun kautta. Voit tilata kortin täysin ilmaiseksi ja saat sen kirjeenä noin viikon sisällä.

Maksukortti myönnetään yli 20-vuotiaille henkilöille, joilla on suomalainen henkilötunnus, osoite Suomessa ja maksutiedot kunnossa. Tulot voit selvittää helposti Instantor-palvelun kautta samoin kuin kertalainaa nostaessasi tai avatessasi joustoluottoa ja kortin saat käyttöösi heti, kun saat sen kotiisi postissa.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: