Lainaa 500 euroa heti tilille - ota pikavippi 500e nopeasti netistä

Etsitkö 500 euron pikavippiä ja haluat saada sen mieluiten nopeasti tilillesi mahdollisimman edulliseen hintaan? Olet tullut tässä tapauksessa oikeaan paikkaan ja me olemme vertailleet kaikki tällä hetkellä markkinoilla olevat 500 euron vippiä myöntävät yhtiöt ja löydät kaikista parhaimmat vaihtoehdot kätevästi alapuolelta.

Näytetään 12 lainapaikkaa, joista saat 500€ pikalainan

Palvelu
Min. Korko%
Max. Laina
Ikäraja

20%

4000€

22v

4.2%

60000€

18v

4%

60000€

18v

4.6%

70000€

20v

4.7%

60000€

20v

20%

3000€

18v

Unolaina 500€

6.9%

60000€

20v

iRaha 500€

20%

2000€

18v

Cashday 500€

19%

500€

18v

Sweepbank Luottokortti 500€

19.9%

8000€

20v

Bondora 500€

9.9%

10000€

18v

Omalaina.fi 500€

5%

60000€

18v

Perusvippi.fi:n kautta 500 € todella helposti ja nopeasti

TrustbuddyPerusvippi.fi tarjoaa myös todella nopeaa lainaa akuuttiin ja jatkuvaan lainantarpeeseen, sillä saat lainapäätöksen vartissa ja rahat tilillesi välittömästi päätöksen jälkeen. Yhtiö tarjoaa joustoluottoa tarpeesi mukaan, jonka kautta saat heti käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman piilokuluja tai vuosimaksuja – maksat ainoastaan joustoluoton käytöstä. Voit nostaa lainaa luottorajasi puitteissa joko kerralla tai pienissä osissa. Lainaa 500 euroa saat 45 päivän takaisinmaksuajalla ja kohtuullisella 15% nostoprovisiolla, jolloin lainasta jää maksettavaa takaisin 75 euroa. Voit tehdä nostoja ympäri vuorokauden netin lisäksi tekstiviestillä tai Perusvippin mobiilisovelluksella. Perusvipin joustoluotto on todellinen monipuolinen lainanlähde, sillä voit maksaa käyttölimiitillä maksuttomasti myös verkko-ostoksia.

 


Vivus lainaa 500 euroa nopeasti

VivusVivus tarjoaa 500 euron pikavipin edullisesti netistä ja rahat saat tilillesi heti. Yhtiö on kestosuosikki ja varmasti monelle tuttu sen vahvan markkinoinnin takia. Lainaaminen Vivukselta käy käden käänteessä verkon kautta ja saat rahat tilille jopa 15 minuutin kuluessa. Lainaehdot ovat joustavat ja hinnat edulliset, joten ei ole mikään ihme, että Vivus on vuodesta toiseen suosittu. Taustalla toimii luotettava lainayhtiö ja homma toimii paremmin kuin hyvin, joten Vivusta voi suositella kenelle tahansa lainan tarpeessa olevalle. Vivus on laajentanut lainatarjontaansa ja nykyään sitä kautta voit hakea pikavippiä 10-2010 euron väliltä. Lue lisää lainaehdoista ja pistä vippi 500 e tilaukseen alapuolella olevan painikkeen kautta.

Hae Vivukselta

 


epikavippi on edullisin 500e pikavippi

epikavippiJos haluat vipeillesi pitkän maksuajan, on epikavippi kaikista paras vaihtoehto tähän. Yleensä 500 euron vippejä myönnetään enintään 2-3 kuukaudeksi, mutta  epikavippi tekee tässä täydellisen poikkeuksen. Voit valita maksuajan 1-5 vuoden väliltä ja ottaa myös halutessasi maksuvapaan kuukauden. Yhtiön lainatarjontaan kuuluvat lainat 100-5000 euron väliltä ja kaikki lainat ovat haettavissa kätevästi netistä. epikavippi on erittäin halpa ja se kestää hyvin hintavertailun - palvelun ikäraja on 18 vuotta. Suosittelemme tutustumaan yhtiöön lisää ja tekemään oman vertailun kahden edellä mainitun yhtiön kanssa. Vain näin löydät itsellesi parhaimman lainatuotteen!

 

Hae epikavipiltä

 


Ostosrahalta joustoluottoa 500e

OstosrahaOstosraha on myös potentiaalinen lainavaihtoehto ja paras, jos tarvitset lainaa nopeasti. Sitä kautta saat nimittäin lainapäätöksen 15 minuutissa ja rahat tilille pikaisesti. Yhtiö tarjoaa lainoja 400-3000 euron väliltä 1-5 vuodeksi ja kaikki lainat ovat siis tilattavissa täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea 500 euron pikalainaa, jos ikää on mittarissa vähintään 21 vuotta ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu netissä vain minuuteissa ja saat myös lainapäätöksen heti verkon välityksellä. Ostosrahaa voi suositella myös yhtenä vaihtoehtona, mikäli etsit 500 euron pikavippiä. Tutustu lisää ja pistä pikalaina heti tilaukseen!

Hae Ostosrahalta

 


Nykyään rahaa on saatavilla heti, vaikka lainan tarve olisikin akuutti

Etsitkö lainaa ja haluat saada sen heti tilillesi? Nykyään on mahdollista saada melko suurtakin lainaa lähes välittömästi tilille ja edellä mainituista ainakin pari on juurikin sellaisia luottoyhtiöitä, joilta rahat toimitetaan tilille niin nopeasti kuin mahdollista, parhaimmillaan jopa 15 minuutin sisään.

Myös monet pienemmät pikavipit on haettavissa erittäin nopeasti, hakemuksen täyttämiseen menee minuutteja ja saat lainapäätöksen käytännössä heti muutamassa minuutissa, jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi. Monet hakijat edellyttävätkin juuri tätä kriteeriä luottofirmoilta ja on tärkeää, että rahat toimitetaan tilille nopeasti.

Kaikista suurimmat yli 5000 euron lainat voivat olla hivenen ongelmallisia saada nopeasti tilille, vaikka toki monet tarjoavat niitä jopa vuorokauden sisään. Pankit kannattaa aina yliviivata jos etsit nopeaa lainaa, sillä niistä sen saaminen on turha luulo. Vaikka monesti luvataan että saat lainan heti tilille, niin todellisuus on ihan toista ja tämä tarkoittaa, että lainapäätös tulee heti sinulle, ei rahat. Lainan toimittamisessa menee aina yleensä vähintään 3-5 arkipäivää ja monesti vielä enemmän, riippuen hieman lainasumman suuruudesta.

Pankeista lainatessa on kuitenkin monia hyviäkin puolia ja ne kannattaa aina ottaa vertailuun mukaan jos etsit hieman suurempaa kulutusluottoa. Mitä enemmän vertailet yhtiöitä keskenään, sen varmemmin saat juuri sen hetken kaikista halvimman luoton tilillesi.

Lue lisää aiheesta:

 


Kertalainaa 500 euroa vai jatkuvaa tililuottoa?

Kertalaina sopii parhaiten yllättävään, akuuttiin rahantarpeeseen. Lainaa 500 euroa saat nopeasti, usein jopa muutaman minuutin sisällä, etkä sitoudu muuhun kuin lainan takaisinmaksuun korkojen kera. Muita summia voi hakea myös netistä nopeasti, lue artikkelimme aiheesta lainaa heti tilille.

500 euroa on suuri raha silloin, kun äkillinen rahantarve yllättää, eikä budjetti enää kuun lopussa veny muutaman satasen ylimääräisiin menoihin palkkapäivän ollessa vielä edessä. Kertalainalla voit rahoittaa esimerkiksi rikkoutuneen kodinkoneen korjauksen tai uuden oston silloin, kun tarvitset hieman ylimääräistä rahaa nopeasti. Pesukoneen hajotessa ei ole usein aikaa odotella palkkapäivää, vaan uusi on hankittava nopeasti arjen sujuvaan pyörittämiseen. Takuuvuokra saattaa myös sekoittaa ylimääräisenä menona kuukausibudjetin, jolloin 500 euron laina voi paikata loven tilipussissa ja auttaa sinua hankkimaan unelmiesi vuokrakodin helposti ja nopeasti.

Kertalaina on helppo apu nopeaan rahantarpeeseen, sillä sinun ei tarvitse huolehtia käyttö- tai kuukausimaksuista nostaessasi kertaluonteista lainaa. Maksat vain lainan korkoineen takaisin muutaman viikon tai kuukauden kuluessa nostosta, kun rahatilanteesi antaa taas myöten.

Kertalaina ei kuitenkaan sovi pitkäaikaiseksi rahoitusratkaisuksi, sillä lainarahat kulutettuasi joudut hakemaan aina uutta lainaa rahantarpeen yllättäessä uudelleen. Jatkuvaan lainantarpeeseen onkin parempi ratkaisu tililuotto eli joustoluotto, jonka kautta voit nostaa yhdellä ainoalla hakemuksella jatkuvaa lainaa rahoitusyhtiön tarjoaman luottorajan puitteissa. Tililuoton etuna on kertaluottoon verrattuna alhaisemmat korot ja pidemmät maksuajat, joten jatkuvaan rahantarpeeseen se on ehdottomasti järkevämpi ja edullisempi vaihtoehto.

Tililuoton kautta saat helposti nostettua lainaa 500 euroa, sillä tililuoton luottoraja on useimmilla yhtiöillä noin 2000 euroa, mutta sinun ei tarvitse nostaa koko summaa kerralla, vaan voit nostaa esimerkiksi 500 euroa, jonka maksat takaisin lainayhtiön tarjoamassa laina-ajassa. Tililuotto on siten joustava tapa nostaa lainaa niin pieneen, äkilliseen rahantarpeeseen kuin suurempiinkin lainakohteisiin.

Edullisimmat lainat eivät kuitenkaan ole tililuottojen muodossa, vaan perinteiset kulutusluotot saattavat usein olla huokeampia.

Kertalaina ja tililuotto eroavat myös lainan nostoajoissa, sillä tililuoton kautta voit nostaa yleensä lainaa 24 tuntia vuorokaudessa, mutta kertaluonteisia pikaluottoja et saa nostettua öiseen aikaan klo 23-7 välillä vuonna 2013 voimaan astuneen lakimuutoksen vuoksi. Tililuotto toimii luottokortin tavoin, joten sitä eivät koske kertalainoja sitovat lait ja voitkin hyödyntää sitä kertalainaa laajemmin. Tililuotto sopiikin sinulle paremmin, jos haluat nostaa lainaa joustavasti ympäri vuorokauden – myös yöllä liikkeellä ollessasi.

 


Lainaa 500 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainantarjoajien vertailu kannattaa, sillä laina-ajat ja –kulut vaihtelevat merkittävästi eri yhtiöiden välillä. 500 euron lainan hakeminen on helppoa, sillä saat sen vaivattomasti ilman vakuuksia tai takaajia ja useimmiten pelkillä puhtailla luottotiedoilla.

Pientä, alle 1000 euron kertaluottoa saat yleensä pelkillä puhtailla luottotiedoilla, mutta tililuoton avaamiseen ja yli 1000 euron kertalainoihin vaaditaan yleensä todistusta säännöllisistä palkka- tai eläketuloista, jotta lainayhtiö voi varmistua maksukyvystäsi.

Maksuhäiriöiselle ei voida Suomen lain mukaan myöntää lainaa, joten sinun kannattaa huolehtia, että luottotietosi ovat kunnossa ennen kuin haet lainaa. Uutta lainaa voit hakea vasta, kun edellinen on maksettu asianmukaisesti takaisin.

Sinun täytyy myös asua vakituisesti Suomessa ja omistaa suomalainen henkilötunnus ja pankkitili, jonne laina voidaan maksaa. Tilin tunnustautumiseen tarvitset myös suomalaista liittymää lainayhtiön lähettämää varmistuskoodia varten.

Muut lainasummat alle 10000 euroa:

1000€ - 2000€ - 3000€ - 4000€ - 5000€ - 6000€

Lainavertailuun pääset tästä.


Lainaa 500 euroa jo 18-vuotiaille

Useimmat lainayhtiöt eivät tarjoa pientä pikavippiä suurempaa lainaa alle 21-vuotiaille säännöllisten tulojen ja palkka- tai eläketodistusten puuttuessa. epikavipiltä voivat kuitenkin saada lainaa kaikki 18 vuotta täyttäneet, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Et tarvitse lainaa varten säännöllisiä tuloja, vaan voit nostaa jopa 5000 euroa pelkillä puhtailla luottotiedoilla. Laina-aikaakin on täysi-ikäisille tarjolla erittäin runsaasti, 500 euron lainalle jopa 1-5 vuotta, joten epikavippin lainat sopivat joustavien maksuaikojen puolesta pienempäänkin budjettiin.

Yli 19-vuotiaat voivat hakea lainaa 500 euroa myös Credit24:n joustolimiittiluoton kautta. Credit24 tarjoaa lainallesi erittäin joustavaa takaisinmaksuaikaa, sillä voit maksaa lainasi takaisin jopa 36 kuukauden sisällä.

Lainan korkoja ja alle 21-vuotiaille lainaa tarjoavia yhtiöitä vertaillessa kannattaa kuitenkin olla erityisen tarkkana, jos tulosi ovat epäsäännölliset, jotta vältyt maksuvaikeuksilta.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: