Luottoa Netistä

Luotto on luotonantajan sekä lainanhakijan välinen suhde, missä luotonmyöntäjä antaa tietyn summan rahaa hakijan käyttöön luotonsaajan sitoutuessa maksamaan tämän summan osittain tai kokonaan myöhemmin.

Paras luotto on hakijan kannalta sellainen, joka täyttää seuraavat ehdot:

  • Edullinen korko
  • Pitkä maksuaika
  • Pienet kulut
  • Joustavat ehdot luoton myöntämiselle
  • Luotto on helposti ja nopeasti saatavilla
  • Luotto heti tilille

Alla olevat luotonantajat pyrkivät täyttämään nämä tarpeet parhaansa mukaan - valitse siis itsellesi listasta paras luottoratkaisu omiin tarpeisiisi.

Hae Luotto Heti Tilille


Parhaat luotot 2023


HetiLainaa24.fi tarjoaa luottoa heti tilille netistä

Vuonna 2023 selkeästi paras lainapaikka on HetiLainaa24.fi, josta löytyy luotto joka tarkoitukseen. Voit hakea lainaa heti tilille online palvelusta jopa 60000€. Tarjotut lainat ovat vakuudettomia lainoja etkä tarvitse niihin takaajia.

Hetilainaa24.fi tarjoaa luottoa 18-vuotiaalle hyvin raha-asiansa hoitaneelle nuorelle, olit sitten opiskelija tai työssäkäyvä. Vakituinen osoite ja puhtaat luottotiedot vaaditaan.

hetilainaa24.fi

Takaisinmaksuaika Hetilainaa24.fi luotoissa on 1-12v ja todellinen vuosikorko vaihtelee lainasumman ja hakijan luottoluokituksen mukaan. Ensilainaajalle on tarjolla ilmainen luotto, jos maksat takaisin 15 vuorokauden sisällä.


Credit24 on markkinoiden edullisin luotto

Credit24Credit24 myöntää luottoa joustavasti ja edullisesti sekä nopeasti tilille 100 – 3000 euron luoton väliltä (maksimilaina päivitetty 4000 euroon).

Lainaa voi hakea kaikki vähintään 19 vuotta täyttäneet henkilöt, joita ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Lainahakemus on täytettävissä yrityksen sivuilla ja se on kaikille ilmainen. Voit hakea lainaa 1 – 24 kuukauden lyhennysajalla. Tutustu Credit24:ään ja täytä lainahakemus tästä!


Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus myöntää suurempia kulutusluottoja erittäin pitkällä takaisinmaksuajalla. Sitä kautta voit hakea lainaa 500 – 70000 € väliltä jopa 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Freedom Rahoituksen lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea lainaa kätevästi verkon kautta heti tilille. Saat lainapäätöksen aina samana päivänä ja voit halutessasi yhdistää nykyiset lainasi Freedom Rahoituksen kautta ja säästää selvää rahaa. Saat myös itsellesi henkilökohtaisen lainakonsultin, jonka kanssa etsitte juuri sinulle sopivan lainan. Lue lisää yrityksen lainaehdoista ja hae heti!
 


Etua.fi

Etua.fiEtua.fi myöntää suuremman luokan luottoa, asuntolainaa ja lisäksi sitä kautta on mahdollista hakea luottokorttia.

Etua.fi tarjoaa kulutusluottoa 500 - 50000 € väliltä 1 - 15 vuoden laina-ajalla. Voit pistää lainahakemuksen eteenpäin verkon kautta oli kyseessä minkä sortin laina tahansa. Lue lisää Etua.fi:stä luotonmyöntäjänä ja hae lainaa jo tänään!


Yleislaina

YleislainaYleislaina myöntää hieman aiempia yrityksiä pienempää luottoa, sillä sitä kautta on mahdollista hakea 2000 – 5000 euron luottoa 6 – 24 kuukauden takaisinmaksuajalla ja erittäin halvalla. Lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset ja luottokelpoiset henkilöt. Lainahakemustäytetään netissä ja se tulee allekirjoittaa ennen rahojen saamista tilille. Allekirjoittamaton sopimus ei vielä sido sinua mihinkään. Lue lisää ja hae Yleislainaa heti!


Luoton hakeminen

Oletko etsimässä paikkaa, mistä voit saada luottoa tilillesi? Luottopaikkoja on vuoteen 2023 mennessä kertynyt useita ja sen saaminen ei ole missään määrin ongelma, mikäli sinulla on tarpeeksi ikää, puhtaat luottotiedot, verkkopankkitunnukset ja jossain tapauksissa sinulta vaaditaan myös säännöllisiä tuloja.


Luotto yksityiseltä

Monet yksityiset kulutusluottoa myöntävät yritykset eivät kuitenkaan edellytä lainaajalta säännöllisiä palkkatuloja, vaan luoton saaminen onnistuu myös tulottomalle.


Luottovertailu

Tämä sivusto on koonnut siis pääosin suuremman luokan kulutusluoton tarjoajia eli olemme keskittyneet lähes 100 prosenttisesti niihin yrityksiin, jotka myöntävät vähintään 1000 euron suuruista luottoa.

Pikaluottoa myöntäviäkin yrityksiä toki on joukossa, mutta painopiste on suuremmissa kulutusluotoissa. Jos siis olet lainan tarpeessa ja olet kaavaillut hankkivasi 1000 – 70000 euron lainaa, niin olet tullut oikeaan paikkaan.

Luottokortit ja asuntolainat

Käsittelemme juuri tämän suuruusluokan lainoja ja joukkoon mahtuu myös yrityksiä, jotka tarjoavat suurempia asuntolainoja ja luottokortteja.

Uusimmat luotot ja päivitetyt tiedot

Tämä kulutusluottovertailu on ajan tasalla ja päivitämme sitä jatkuvasti. Artikkelista on jätetty pois pankit ja niihin liittyvät tiedot, mutta mikäli haluat vertailla yksityisten luotonmyöntäjien lainoja pankkien kulutusluottojen ja joustolainojen kanssa, niin se onnistuu helpoiten konsultoimalla suoraan omaa pankkiasi.


Nettilaina vai pankkilaina

Jos tarvitset monien kymmenien tuhansien eurojen luottoa, niin ainoa vaihtoehto tähän ovat pankit, joilta onnistuu lainat aina satoihin tuhansiin asti erittäin pitkillä kymmenien vuosien maksuajalla.

Parhaat lainapaikat eli monet pankit myöntävät asuntolainoja melko maltillisin koroin, mutta mikäli mielit lainaa ottaa, niin kannattaa kilpailuttaa pankkeja, sillä omasi ei ole välttämättä aina se paras ja halvin.

Pankeista voi myös hakea suurempaa joustoluottoa ja valikoima on varsin laaja kun puhutaan suuremmista lainasummista.

Pankista et saa lainaa ilman vakuuksia, ellet kuulu äärimmäisen harvinaiseen poikkeusryhmään ja omista suurta määrää kiinteistöjä, jolla voit taata lainan.

Pienempiä alle nelinumeroisia summia ei mistään pankista irtoa, mutta kun puhutaan erittäin suurista 100 000 euron lainoista, niin pankit ovat ainoa hyvä vaihtoehto niiden hakemiseen. Tutustu ensin oman pankkisi lainavalikoimaan ja sitten vasta muiden.


Maksuhäiriön vaikutus luoton myöntämiseen

Luottoa netistäMaksuhäiriömerkinnän saaneet henkilöt eivät saa lainaa enää missään määrin niin helposti kuin joitakin vuosia sitten.

Ennen luotonmyöntäjien joukosta löytyi muutama luottofirma, joilta irtosi lainaa melko heppoisin perustein huolimatta siitä oliko luottotiedot tallella vai ei, mutta 2023 homma on toisin.

Lainan saaminen on toki mahdollista maksuhäiriöstä huolimatta, mutta tarvitset säännölliset tulot ja mahdollisesti myös jotain omaisuutta takaamaan lainasi.

Lainaa ei kannata yrittää hakea verkon kautta lainahakemuksella, sillä ne eivät varsinaisesti suosi luottotiedotonta lainaajaa. Nämä toimivat aina TUPAS-tunnistautumisen kautta, joka tarkistaa automaattisesti henkilötiedot ja lisäksi vielä löytyykö lainan hakijalta taustaltaan maksuhäiriöitä.

Mikäli sellainen löytyy, et pysty etenemään hakemuksessa ja prosessi pysähtyy automaattisesti siihen.

Haku ilman luottotietoja

Oikea tapa lähteä etsimään lainaa ilman luottotietoja, on tutkailla keskustelupalstoja ja katsella mistä ihmiset ovat raportoineet saaneensa lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta. Näitä tutkiessa on ehdottoman tärkeää huomioida päiväys, sillä jotkut voivat olla jo vuosi sitten vanhentunutta tietoa.

Toinen hyvä keino on lähteä yksinkertaisesti soittelemaan yksityisiä luotonmyöntäjäfirmoja läpi ja kysellä olisiko mahdollista saada lainaa huolimatta luottotietojen puuttumisesta. Oma tilanne kannattaa selvittää heti alkuun hyvin tarkkaan ja kertoa minkä tyyppistä ja kuinka suurta luottoa on hakemassa.

Kerro myös, että olet säännöllisessä palkkatyössä (jos siis olet…) ja sano, että voit toimittaa todisteet eli mahdolliset palkkakuitit siitä.

Jos sinulla on myös omaisuutta, kannattaa siitäkin mainita, sillä siitä voi olla suuri apua lainan saamiselle.


Yhdistä lainasi yhdeksi isommaksi luotoksi

Luottojen yhdistäminen on tätä nykyä mahdollista ja se käy oikein kätevästi. Pikalaina kannattaa siis ottaa mukaan samaan maksusuunnitelmaan isomman lainan kanssa mikäli mahdollista. Muun muassa edellä mainitun Freedom Rahoituksen palveluihin kuuluu lainojen yhdistäminen.

Lainojen yhdistämisen hyödyt

Lainojen yhdistäminen yhdeksi isoksi lainaksi tekee hommasta paljon helpompaa ja selkeämpää eikä tarvitse miettiä useamman lainan lyhentämistä, riittää kun maksaa aina yhden lainanlyhennyksen kuukaudessa pois. Suosittelemme tätä kaikille niille, jotka haluavat päästä helpommalla ja pitää tilanteen huomattavasti simppelimpänä.

Jos olet velkaa pankille niiden lainojen yhdistäminen voi olla hankalampaa, mutta kulutusluottojen yhdistämisessä ei pitäisi olla lainkaan ongelmia, kunhan vain valitset sellaisen yrityksen joka tämän kaltaisia toimenpiteitä suorittaa.


Erilaiset luottomuodot ja lainatuotteet

Voit saada luottoa kahdessa eri muodossa. On olemassa kertaluontoista kulutusluottoa sekä jatkuvaa tililuottoa eli joustoluottoa.


Kulutusluotto

Kulutusluotto sopii sinulle, jos tarvitset vain kertalainaa äkilliseen rahantarpeeseen, eikä sinulla ole tarvetta jatkuvalle lainalle. Kulutusluottoa on yleensä tarjolla joitakin tuhansia euroja, mutta muutamien yhtiöiden, kuten Freedom Rahoituksen kautta voit nostaa kertalainaa jopa 60000 euroaf.

Kertaluotto

Kertaluotto sopii mainiosti erityisesti pienempään rahantarpeeseen, esimerkiksi uuden kodinkoneen tai huonekalun ostoon, uuden läppärin rahoittamiseen opintoja varten tai esimerkiksi pieneen kodin remonttiin, silloin kun rahat ovat muuten tiukilla ja tarvitset luottoa heti tilillesi.


Joustoluotto

Jatkuvaan rahantarpeeseen tai suurempaan projektiin sinun kannattaa avata tililuotto eli joustoluotto.

Joustoluoton avulla saat jatkuvaa luottoa rahoitusyhtiön tarjoaman luottorajan puitteissa. Useimpien yhtiöiden kautta saat luottoa noin 2000-4000 euroa, mutta suurempiakin on tarjolla.

Tililuotto

Tililuotto on joustava lainamuoto, sillä sinun ei tarvitse tehdä uusia hakemuksia nostaessasi lainaa ensimmäisen lainan jälkeen, vaan voit aina ottaa uutta lainaa luottorajasi puitteissa samalla hakemuksella. Käytännössä se toimii samoin kuin luottokortti, mutta kortin sijaan voit nostaa lainaa omalle tilillesi ja maksaa ostokset sitä kautta.

Tililuotolle saat yleensä myös matalamman koron ja paremmat maksuehdot kuin kertaluotolle, sillä useimmille tililuotoille on tarjolla useiden kuukausien ja usein jopa vuosien takaisinmaksuaika, joten voit ottaa lainaa omien tarpeidesi mukaan ja maksaa sitä takaisin myös hitaammin oman budjettisi puitteissa.

Tililuotosta et yleensä myöskään maksa vuosimaksuja tai muita lisäkuluja, vaan maksat vain käyttämästäsi lainasta, joten se ei vielä varsinaisesti sido sinua muuhun kuin maksamaan takaisin nostamasi lainan korkoineen päivineen.


Parhaat Joustoluotot 2023

Lainasto - limiittiluotto

Lainasto tarjoaa asiakkailleen 2000 euron lainaa nimeltään limiittiluottoa, eli joustavaa tililuottoa kaikille yli 21-vuotiaille maksukykyisille suomalaisille.

Rahaa voit nostaa samalla hakemuksella helposti ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä, etkä maksa muusta kuin käyttämästäsi luotosta, joten lainaston kautta saat luottoa todella nopeasti ja edullisesti. Lainaston mukaan 95% hakijoista saa vastauksen alle kymmenessä minuutissa, joten juuri sen nopeammin et voisi lainaa saada mistään muualta.

Lainaston luottoa voit nostaa joustavasti niin verkon kuin tekstiviestinkin välityksellä, joten saat sitä missä ja milloin vain – myös liikeellä ollessasi ja öiseen aikaan. Jokaisesta nostosta maksat 15% nostopalkkiota ja maksat lainaa takaisin helposti erissä vähintään 20% tai 50 euroa pääomasta. Lainasto on loistava vaihtoehto, jos etsit todella helppoa ja nopeaa lainaa.

Ferratum joustoluottoa

Lainaston tapaan Ferratum tarjoaa maksimissaan 2000 euron joustoluottoa. Ferratumin Joustavasta maksat vain käyttämästäsi luotosta, et tilin käytöstä tai avaamisesta. Joustava-tililuotto on nimensä mukaisesti erittäin joustava luotto, sillä voit hakea lainaa jo tänään, mutta nostaa sitä tarpeesi mukaan milloin haluat.

Lainallesi saat jopa yli kahden vuoden takaisinmaksuajan, joten Ferratumin tililuotto sopii joustavaa ja edullista lainaa hakevalle erinomaisesti.


Tililuottoa vakituisilla tuloilla

Tililuottoa voit saada vain todistamalla lainayhtiölle, että olet maksukykyinen lähettämällä tosite palkka- tai eläketiedoistasi. Myös tililuottojen suhteen lainayhtiöt ovat erittäin tarkkoja siitä, että lainaavat rahaa vain maksukykyisille asiakkaille, jotka voivat todistaa kykenevänsä maksamaan lainan takaisin ajallaan, joten sinun kannatta varautua todistamaan tulosi lainaa hakiessasi.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: