Hae lainaa 3000 euroa heti tilille - ota 3000e kulutusluotto nopeasti ilman vakuuksia

Hae Lainaa 3000€Pikavipillä lainaa jopa 3000€. Suomessa on useita kymmeniä lainantarjoajia, joiden luottoraja on jopa yli kymmeniä tuhansia. Voit siis lainata hetkessä tarvitsemasi summan ja maksaa sen takaisin joustavalla ja sinulle itsellesi sopivalla aikataululla.

Suurille summille takaisinmaksuajat ovat yleensä kuukausia ja näin sinun on helppo korjata hetkellinen rahapulasi tai vaihtoehtoisesti voit valita lainan, mitä voit maksaa takaisin vaikka koko vuoden, jolloin kuukausierät pysyvät kohtuullisina.

Pienempien summien lainaaminen onnistuu kädenkäänteessä ja kaikista suosituimpia ne ovat juuri ennen palkkapäiviä. Jos tiedät saavasi palkan huomenna, mutta tarvitset rahaa jo tänään, on pikavippi hyvä ja halpa keino korjata asia. Esimerkiksi Suomi Limiitti tarjoaa lainoja, joissa ei ole lainkaan korkoja vaan saat ilmaista lainaa, jos ne maksetaan takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä.

Hakiessasi ensimmäistä lainaasi sinulle tarjotaan usein koroton takaisinmaksuaika jopa yli kuudeksi viikoksi. Lainaa tarjoavia yrityksiä on Suomessa kymmeniä ja sinun kannattaakin vertailla kuluja löytääksesi pienikuluisimman lainan.

Näytetään 21 lainapaikkaa, joista saat 3000€ pikalainan

Palvelu
Min. Korko%
Max. Laina
Ikäraja

4%

60000€

20v

4%

60000€

18v

4.4%

60000€

18v

20%

4000€

22v

4.2%

60000€

18v

4%

60000€

18v

Lainapaikka 3000€

4.2%

60000€

18v

4.5%

60000€

18v

Lainarahoitus 3000€

4.5%

60000€

20v

4.6%

70000€

20v

4.7%

60000€

20v

Freedom Rahoitus 3000€

5%

60000€

18v

Morrow 3000€

4.9%

50000€

23v

20%

3000€

18v

Unolaina 3000€

6.9%

60000€

20v

Sortter 3000€

5%

60000€

20v

Sweepbank Luottokortti 3000€

19.9%

8000€

20v

2.9%

20000€

21v

Bondora 3000€

9.9%

10000€

18v

Alisa Pankki 3000€

7%

30000€

20v

Omalaina.fi 3000€

5%

60000€

18v

Mihin tarvitset lainaa 3000€ ja vaikuttaako se lainan saantiin?

Useat lainan tarjoajat eivät ole kiinnostuneita, mihin tarvitset lainaa vaan he ovat valmiita lainaamaan sitä, jos sinulla on luottotiedot kunnossa. Nykyään lainan saanti on erittäin helppoa ja tarjoajia on olemassa todella paljon. Kaikki nämä yritykset myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, joten et joudu ikävään tilanteeseen kyselemään tuttavilta jos joku takaisi lainasi.

Tarvitsitpa lainaa hauskanpitoon, matkusteluun, huonekaluihin tai vaikka uuteen tietokoneeseen, kaikki tämä on ok. Myös hetkellinen rahapula ja esimerkiksi korkoa kasvavat maksamattomat laskut on kannattavaa maksaa pois ottamalla yksi hieman suurempi laina. Tässä tapauksessa saat joustavasti maksuaikaa ja voit lyhentää velan pois sinulle sopivalla tahdilla ja näin korjata hetkellisen alamäen taloustilanteessasi.


Lainaa 3000€ pienillä kuluilla

Kulut ovat kaikki kaikessa hakiessasi lainaa ja niiden vertaileminen on enemmän kuin kannattavaa. Lainan.fi verkkosivusto on yksi parhaista vertailusivustoista, mitä tulee lainojen kuluihin ja lainojen tarjoajiin. Löydät useiden kymmenien pankkien lainojen kulut ainoastaan hakemalla sillä summalla, mikä haluat lainata.

Laina-aika vaikuttaa todella paljon lainan kuluihin ja siksi lyhyt laina on usein halvin ratkaisu. Kuitenkin vielä vuodenkin mittaisella maksuajalla useiden lainantarjoajien kulut pysyvät erittäin alhaisina ja pienimmillään korot ovat jopa alle euron päivässä.

Valitse luotettavin ja edullisin lainaaja ja hae lainaa heti jo tänään!

Kolmen tuhannen euron lainatuotteet


3000€ lainan myöntävät yritykset

Niin kuin jo mainittiin, Suomessa on kymmeniä yrityksiä joita voit saada useiden tuhansien eurojen lainoja ja mikä parasta, vieläpä erittäin edullisesti ja lainat myönnetään nopeasti. Käymme nyt läpi kolmen tuhannen euron lainoja tarjoavat yritykset, niiden kulut, maksuerät, laina-ajat, ikärajat ja esittelemme hieman yrityksiä. Kerromme myös miten maksuerien lisääminen ja laina-ajan pidentäminen vaikuttavat lainojen kuluihin.

Kaikki mitä kerromme, perustuu tekstin kirjoittamisen aikaiseen hinnoitteluun ja ehtoihin. Sinun tulee siis vertailla lainoja vielä juuri ennen lainan hakemista ja tietysti tarkastaa kaikki ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset, joiden avulla saatat säästää huomattavia summia kuluissa.


Uudet 3000e lainat vuonna 2022

Kunniamaininta vuodelle 2022 menee uudelle pikalainaa välittävälle yritykselle FICC Finance, josta saa helpoosti 3000 euroa lainaa. Muita uusia lainapaikkoja ei tälle vuodelle vielä meidän listassa ole.


Credit24Credit24 3000e

Yritys on yksityishenkilöille luottoja tarjoava yritys. IPF Digital Finland Oy käyttää Credit24 tuotemerkkiä sekä verkkokauppojen luottoihin erikoistunutta Sving tuotemerkkiä. Yritys on toiminut Suomessa jo vuosien ajan ja se tarjoaa palveluitaan myös kahdessatoista muussa maassa. Etelä-Suomen aluevirasto on myöntänyt yritykselle luvan myöntää kulutusluottoja kaikkialla Suomessa. Laina-asiakkaita on kertynyt jo yli 700 000 ja luottopalvelut omistava konserni on vakavarainen. Työtekijöitä Credit24:lle työskentelee noin 7000 ja lukumäärä kasvaa jatkuvasti. Yleisarvosanaksi palveluille voidaan antaa täydet pisteet, sillä ne ovat luotettavimpien tasolla ja brändäyskin on onnistunut erinomaisesti. Tämän lisäksi Credit24 tarjoaa erinomaisia tarjouksia ja Suomen halvimpiin lukeutuvat joustoluotot.

Tarjonta lainojen suhteen on erinomainen ja voit yksinkertaisesti hakea luottoa suoraan heidän verkkosivuiltaan. Laina-aika vaikuttaa huomattavasti lainan todelliseen korkoon, mutta hyvä asia on se että tätä ei ole peitelty, vaan toiminta on avointa ja tiedät mihin olet ryhtymässä jo lainaa hakiessasi. Luottopäätöksiä myönnetään vuorokauden ympäri, mikä takaa että saat lainapäätöksen nopeasti. Ilman piilokuluja toimiva tekijä on asiakkaidensa suosiossa ja tämä on varmasti yksi suurista syistä firman erinomaiseen toimivuuteen ja luotettavuuteen.


Ikärajat:

Yleensä lainojen ikäraja on vähintään 20 vuotta, mutta tässäkin Credit24 päihittää muut lainantarjoajat, sillä he antavat lainoja jo 19-vuotialle. Palvelu sopii siis erinomaisesti myös nuorille henkilöille ja on oikeastaan yksi muutamasta palveluntarjoajasta, jolta lainaa annetaan tämän ikäisille henkilöille.


Maksuerät:

Maksueriin pääset vaikuttamaan helposti, mutta kannattaa aina pitää mielessä, että mitä useamman erän valitset, sitä enemmän kuluja yleensä syntyy. Maksuerien lisäksi pystyt muuttamaan myös takaisin maksuaikaa. Neuvona voidaan sanoa, että pidä maksuaika lyhyenä ja ota vain muutama maksuerä, jolloin tulet melko varmasti säästämään reilusti lainan kuluissa.


Kulut:

Kulut muodostuvat maksuerien ja maksuajan mukaan, mutta kolmen tonnin lainalle minimikulut ovat 105,40€. Tämä siis tietysti silloin kun maksueriä on yksi ja maksuaika on vain yhden kuukauden. Voit vapaasti päättää takaisinmaksuajan 1-24kk väliltä. Kulut tällä vaihtelevat suuresti tällä aikavälillä ja kuluiksi muodostuu yhteensä 105,40€ - 1461,70€.


Laina-aika:

Muihin yrityksiin verrattuna Credit24:n laina-aika on suhteellisen lyhyt. Maksimissaan 24kk eli kaksi vuotta maksuaikaa tarjoava lainaaja onkin keskittynyt pieniin lainoihin. Maksimissaan voit ottaa lainaa 3000€, joten 24 kuukautta tulisi kyllä olla riittävä maksuaika kaikille lainoille. Valitse mahdollisimman lyhyt laina-aika säästääksesi kuluissa.


Yhteenveto:

Credit24 on yksi Suomen parhaista yrityksistä, jolta saat lainaa nopeasti ja suhteellisen edullisilla kuluilla. Ehdottomasti paras lainantarjoaja alle 20-vuotiaille.

 


Bigbank

Kulutusluottoihin ja määräaikaistalletuksiin erikoistunut pankki perustettiin jo vuonna 1992. Baltian maissa, Espanjassa, Ruotsissa ja tietysti Suomessa toimiva pankki käyttää markkina-alueesta riippumatta samaa tavaramerkkiä Bigbank. Yleispankkien jälkeen Bigbank on yksi suurimmista lainojen tarjoajista Baltian maissa. Yritys on muita luottolaitoksia nopeampi ja joustavampi, tarjoten täten asiakkailleen loistavaa palvelua ja arvioiden jokaisen asiakkaan mahdollisuudet henkilökohtaisesti. Kellon ympäri toimiva luotontarjoaja on yksi sopuhintaisimmista pikaluoton tarjoajista myös Suomessa. Asiakkaiden lukumäärä kertoo paljon pankin luotettavuudesta ja aktiivisten asiakkaiden määrän ollessa jopa 176 000 henkilöä täytyy pankille nostaa hattua palveluiden toimivuudesta.

Luoton hakeminen onnistuu helpoiten Bigbankin verkkosivuilta, jossa voit yksinkertaisesti täyttää haluamasi lainasumman sille varattuun kenttään ja valita laina ajan tai kuukausi erän, jolloin viimeinen näistä lasketaan sinulle automaattisesti. Laina-ajat ovat erittäin joustavat ja voit valita mielesi mukaan vaikka kymmenen vuoden maksuajan hakiessasi lainaa 3000€.


Ikärajat:

Huonoja uutisia nuorille lainanhakijoille! Ikäraja on jopa 22-vuotta.


Maksuerät:

Maksut tapahtuvat kerran kuukaudessa ja palvelu tarjoaa joustavan maksuajan pidennyksen, jolloin voit maksaa velan takaisin tarpeen mukaan erittäinkin pienissä summissa. Normaali maksuerien määrä 3000€ lainalle on 6, 12, 24, 36, 48, 60, 72, 84, 96, 108 tai 120 kertaa.


Kulut:

Bigbankin kulut ovat lainan.fi sivuston mukaan kaikista pikalainantarjoajista pienimmät valitessasi maksuajaksi kuusikuukautta ja lainan summaksi 3000€. Tällä summalla ja maksuajalla kuluiksi muodostuu kuudenkuukauden ajanjaksolla ainoastaan 174€. Toki kulut nousevat pidemmällä aikavälillä, mutta niin ne tekevät myös kaikissa muissa pankeissa.


Laina-aika:

Laina-aika on yksi markkinoiden joustavimmista ja voit saada lainalle jopa kymmenen vuoden maksuajan. Pitkien laina-aikojen kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana kulujen suhteen, koska mitä pidempi se on, sitä suuremmat ovat myös kulut.


Yhteenveto:

Erinomainen ja 100% luotettava pankki, joka tarjoaa suuriakin lainoja joustavalla takaisin maksulla. Kuitenkin sinun tulee olla vähintään 22-vuotias saadaksesi lainaa heiltä ja valitessasi erittäin pitkän maksuajan nousevat kulut suhteellisen suuriksi. Jos valitset Bigbankin, ota siis lyhyt laina-aika ja suuri laina välttyäksesi ylimääräisiltä kuluilta. Toiseksi halvin lainayritys hakiessasi lainaa 3000€ lyhyellä maksuajalla!

 


Nopsalaina

Nopsalaina logoNopsalaina aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2011 ja on sen jälkeen tarjonnut suhteellisen edullisia lainoja kuluttajille. Nopsalaina myöntää lainaa 2000 – 20 000€. 10 000 on maksimi, jos olet hakemassa lainaa yksin, mutta jos haet yhteishakijan kanssa, tarjolla on pidempi maksuaika ja suuremmat summat. Nopsalaina kuuluu edellä esitellyn Bigbankin omistukseen ja sen ansiosta se on 100% luotettava lainanantaja.


Ikärajat:

Lainaa ei myönnetä alle 22 vuotiaille, joten nuori hakija tarvitsee joko vanhemman kanssahakijan tai sitten hänen tulee tarkastella muita vaihtoehtoja, kuten epikavippi tai Credit24. Bigbankin omistama yritys noudattaa lähes kaikkia samoja ehtoja omistajansa kanssa, joten kummallakin pankilla on suurin piirtein samat kulut, laina-ajat ja ikärajat.


Maksuerät:

Nopsalaina tarjoaa erittäin joustavat maksuerät ja maksut tapahtuvat kerran kuukaudessa. Laina-ajastasi riippuen maksueriä voi olla 6 - 120 kappaletta.


Kulut:

Kulut muodostuvat samoin kuin lähes kaikilla muillakin lainantarjoajilla, eli kuluihin vaikuttaa maksuerien määrä, laina-ajan kesto ja tietysti lainattu rahasumma. Halvimmalla pääset valitessasi mahdollisimman lyhyen maksuajan. Pienimmillään kulut 3000€ lainalle ovat 311€ (6kk laina-ajalla) ja suurimmillaan jopa 3540€ (kymmenen vuoden laina-ajalla).


Laina-aika

Ole tarkkana valitessasi takaisinmaksuaikaa, sillä niin kuin edellisessä kappaleessa mainittiin saattaa se jopa kymmenkertaistaa lainan kokonaiskulut. Tietysti maksuajan pituus tulee riippua takaisinmaksukyvystäsi, sillä luotonlyhennykset on tehtävä tai muuten kulut nousevat entisestään ja maksamattomilla laskuilla saatat pahimmillaan menettää luottotietosi.


Yhteenveto:

Tarjoaa lähes samat palvelut omistajayhtiönsä kanssa, sillä poikkeuksella, että myös pikavippejä ja minilainoja on tarjolla.


 


epikavippi

epikavippi logoepikavippi kuuluu epikavippi Group yritykselle. Alun perin yrityksen juuret juontavat Suomeen, josta TopA Finland Oy löydettiin vuonna 2007. Tommi Lindfors ja Pauli Hentunen ovat alkuperäisen yrityksen perustajia, joiden tarkoituksena oli myöntää pieniä lainoja niitä tarvitseville kuluttajille. Lainasummat olivat normaalisti 50€ - 200€ ja maksuajat vain 2 - 4 viikkoa. Tästä on kuitenkin tultu vuosien kuluessa huomattavasti eteenpäin, sillä nyt epikavippi tarjoaa 100€ - 5000€ lainoja. Kuluttajalle on tarjolla kaksi vaihtoehtoja lainan tyypin suhteen, luottotili ja kertalaina. Kertalainan kulut ovat luottotiliä pienemmät, mutta luottotilin etuna on se että, jos satut jatkossa tarvitsemaan lisää lainaa, ei sinun tarvitse hakea sitä uudestaan vaan voit nostaa rahaa suoraan luottotililtäsi (luottokortin tavoin).


Ikärajat:

Loistavia uutisia erittäin nuorille lainaajille! epikavippi tarjoaa lainoja jopa jo 18-vuotiaille henkilöille. Tämä on siis markkinoiden pienin ikäraja ja muut eivät tätä tarjoa. Ollessasi 18 vuotias on epikavippi lähes ainoa vaihtoehto sinulle lainan hakemiseen.


Maksuerät:

Maksuerät voidaan valita joustavasti, mutta ei kuitenkaan niin joustavasti kuin muilta pankeilta, sillä jos olet ottanut lainaa 3000€, on laina maksettava takaisin viimeistään 24kk kuluessa.


Kulut:

Kulutaso on melko normaali, mutta kahdenvuoden ja kolmen tonnin lainan kulut ovat ainoataan 373€.


Laina-aika:

Laina-aika on ainoastaan 19-24kk ja erikoista on se että yritys tarjoaa pidemmän laina-ajan halvemmalla. Tämä on erittäin harvinaista ja kyseessä onkin halvin vaihtoehto, jos olet lainaamassa kolme tonnia kahden vuoden maksuajalla.


Yhteenveto:

Nuorille tuhansien eurojen lainanhakijoille epikavippi on paras lainantarjoaja. Ikäraja ainoastaan 18 vuotta ja tarjolla on halvin kahden vuoden maksuajalla oleva 3000€ laina.

 


Halino

Halino logoHalino on entinen Halens Yrityslaina, joka on toiminut Ruotsissa jo vuodesta 1987 saakka. Suomeen pakki rantautui vuonna 1999 ja on siitä lähtien tarjonnut monipuolisia lainaratkaisuja Suomalaisille yksityishenkilöille. Halino tarjoaa lainaa 3000€ asti ja pienin lainasumma on 100€. Et tarvitse vakuuksia saadaksesi lainaa Halino pankilta. Olipa lainantarve sitten arkeen tai juhlaan, ei sillä ole väliä, koska syitä lainan tarpeelle ei kysellä. Yhteishakijan kanssa lainaa on saatavilla jopa 6000€ saakka lainahakemuksen voi jättää kätevästi suoraan yrityksen verkkosivuilla. Sivuilla on myös näppärä lainalaskuri, mikä kertoo sinulle tarkat lainan kulut.


Ikärajat:

Useiden muiden pankkien tavoin Halino pitää ikärajana 21-vuotta.


Maksuerät:

Maksuerät on erittäin helposti nähtävillä lainalaskurista ja kolmen tuhannen euron lainalle maksuerien suuruudet ovat: 288€ (1v), 163€ (2v), 122€ (3v), 102€ (4v) ja 91€ (5v). Maksut tapahtuvat siis normaaliin tapaan kerran kuukaudessa. Jos luulet, että sinulla saattaa tulla tilanne vastaan, jolloin sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa lainanlyhennystäsi on suositeltavaa ottaa Halinon tarjoama lainaturva paketti, joka turvaa lainan pienellä kuukausimaksulla, esimerkiksi työttömäksi tai työkyvyttömäksi joutuessasi.


Kulut:

Halino pankin kulut sijoittuvat keskikastiin ja tarjolla oleva laina ei siis ole kaikista halvin, mutta ei myöskään kallein. Lainaa hakiessasi sinun kannattaa vertailla kuluja myös muiden pankkien kohdalla ja valita sinun maksuajalla ja lainasummalla pienikuluisin laina. Vuoden takaisinmaksulla kolmen tuhannen euron lainan kuluiksi muodostuu 456€.


Laina-aika:

Takaisin maksamisen aikataulu on vapaasti valittavissasi, kuitenkin niin, että se on maksimissaan viisi vuotta. Pienimmillä kuluilla pääset tietysti, jos pystyt maksamaan lainan takaisin nopeasti, esimerkiksi jo ensimmäisen vuoden aikana.


Yhteenveto:

Erittäin selkeän verkkosivuston ja lainalaskurin omaava pankki, joka tarjoaa nopeita lainoja vähintään 21 vuotta täyttäneille hakujoille. Pankki tarjoaa myös yhteishakumahdollisuuden, jolloin laina summaa voidaan korottaa vielä entisestäänkin.

 


Ekstraluotto

Ekstraluotto on tarjonnut luotettavia lainoja jo vuodesta 2006 saakka. J.W.-Yhtiöt Oy omistaa Ekstraluotto brändin ja heidän toimistonsa löydät Helsingin keskustasta. Yhtiö on erikoistunut pienien lainojen tarjoamiseen, mutta tarjolla on toki myös isompiakin lainoja. He mainostavat tarjoavansa erinomaiset ratkaisut pidempiaikaisiin rahoitustarpeisiin. Asiakaspalvelun ollessa avoinna viikon jokaisena päivänä myös lainapäätökset tulevat nopeasti.


Ikärajat:

Lainapalvelulla on tiukka 21-vuoden politiikka, josta ei tingitä. Eli ikäraja on 21-vuotta ja sitä nuorempien on turha lähetellä lainahakemuksia tälle pankille.


Maksuerät:

Komen tuhannen euron lainalle on tarjolla vain yksi maksuerä, eli laina on tarkoitettu vain tilapäiseen tarpeeseen.


Kulut:

Kulut ovat erittäin suuret verrattaessa niitä erittäin lyhyeen maksuaikaan. Vain 30 päivän aikana kuluja kolmen tuhannen lainalle kertyy jopa 570€.


Laina-aika:

30 päivää!


Yhteenveto:

Lainaa 3000€ ja maksa takaisin 30 päivän aikana. Onko tässä mitään järkeä? Löydät pienempikuluiset lainat myös pidemmillä maksuajoilla paremmilta pankeilta. Jos sinulla ei ole jotain painavaa syytä valita juuri tätä pankkia, ei sinun kannata ottaa heiltä suurta lainaa. Ainoa plussa pankilla on heidän pienet lainat, sillä heiltä voit lainata jopa vain 10€. Löydät siis lainat lyhyeen tarpeeseen, mutta kulut ovat korkeat.

 


Ostosraha

Ostosraha logoOstosraha tuotemerkin omistaa OPR-Vakuutus Oy, joka on suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö. Vuodesta 2005 asti toiminut yhtiö on yksi alansa johtavista tekijöistä ja tarjolla on monipuoliset palvelut, jotka eivät rajoitu ainoastaan kulutusluottoihin ja kertalainoihin.


Ikärajat:

Otosraha pitää ikärajanaan 22-vuotta.


Maksuerät:

Maksuerät määräytyvät taas laina-ajan mukaisesti ja maksutapahtumia on 12 - 60 kappaletta.


Kulut:

Kulut ovat progressiiviset eli lainatessasi rahaa vuodeksi kulut ovat huomattavasti pienemmät kuin lainatessasi rahaa viideksi vuodeksi. Kuitenkin tarjolla on useita pankkeja, joilla kulut ovat huomattavasti alhaisemmat. Tartu siis parempaan tarjoukseen ja älä maksa liikaa kuluja.


Laina-aika:

Maksuaika on vapaasti päätettävissäsi yhden ja viiden vuoden väliltä.


Yhteenveto:

Mitään merkittäviä etuja suurien lainojen kohdalla yritys ei tarjoa ja on suositeltavaa vertailla kilpailijoiden tarjouksia. Myös ikäraja 22-vuotta on suhteellisen korkea, joten siitäkään ei erityistä plussaa yritykselle heru. Vertaile ja valitse paras lainan tarjoaja ennen kuin otat lainan Ostosrahalta.

 


NordCREDIT

NordCredit on Lainasto Oy:n omista rahoitusalalle sijoittuva tuotemerkki. Kaikki viralliset rekisteröinnit ja luvat omaava yritys tarjoaa joustavia pienlainoja. Yleisimmin yrityksen tarjoamat lainat ovat nii sanottuja jatkuvia luottoja, joita voit tarvittaessa nostaa takaisin, ilman erillistä laina hakemusta. Voit siis ottaa saman laina summan aina uudestaan pyytelemättä siihen erillisiä lupia.


Ikärajat:

Ikärajan ollessa suhteellisen alhainen (ainoataan 20 vuotta), soveltuu lainapalvelu nuorille henkilöille.


Maksuerät:

Maksuerien määrään pystyt vaikuttamaan, mutta yleisin tapa on kertamaksu. Eli sinun tulisi maksaa koko luotto yhdellä kerralla takaisin. Laina soveltuu siis parhaiten tilapäiseen rahan tarpeeseen.


Kulut:

Kulut ovat suuret vaikka laina-ajat ovat lyhyitä. Kolmen tuhannen suuruisesta lainasta, joudut maksamaan kuluja 677€, vaikka maksuaika olisi ainoastaan 45 päivää. Kannattaa siis vertailla luottoja ja valita edullisempi pankki.


Laina-aika:

Maksuaika on erittäin lyhyt ja luottoyhtiö odottaa, että maksat lainan kuluineen kerralla pois jo 45 päivän kuluessa lainan nostosta.


Yhteenveto:

Luotettava, mutta ei läheskään halvin lainan tarjoaja. Ainoa pieni plussa, mikä erottaa heidät kilpailijoistaan on hieman alhaisempi ikäraja. Jos sinulla ei ole pakottavaa tarvetta valita NordCREDIT:iä, lainojen vertailu on enemmän kuin kannattavaa.

 


Lainaamo

Lainaamo logoLainaamo lupaa luotettavuutta, läpinäkyvää toimintaa ja nopeat luottopäätökset. Kotimainen rahoitusyhtiö on erikoistunut tarjoamaan vakuudettomia kulutusluottoja kaikille suomalaisille. Lainaa voidaan hakea aina 10 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Lainan koosta riippuen laina-aika voi olla jopa seitsemän vuotta ja yrityksen päätehtävä on auttaa kotitalouksia arkisissa raha-asioissa. Lainaamolta löytyvät myös lainat yrityksille, joten kyseessä on monipuolinen, mutta ei kuitenkaan kaikista halvin rahoitusyhtiö.


Ikärajat:

Lainojen ikärajat on nostettu erittäin korkeiksi, mutta kyseessä on kotitalouksiin keskittyvä rahoitusyhtiö, joten tämä on ymmärrettävää. Saadaksesi lainaa Lainaamolta sinun tulee olla täyttänyt 26-vuotta.


Maksuerät:

Käytössä on normaalit kuukausittaiset maksuerät, joiden lukumäärä määräytyy laina-ajan mukaisesti.


Kulut:

Hakiessasi lainaa 3000€ ovat kulut korkeat, vaikka maksuajaksi valittaisiinkin vain yksi vuosi. Plussana voidaan mainita kulujen tasaisuus pidemmällä aikavälillä. Mikä tarkoittaa ettei korot nouse huimiksi, vaikka lainaa maksettaisiin takaisin esimerkiksi viisi vuotta.


Laina-aika:

Laina-aika on 1 - 7 vuotta. Joustoluotto vaihtoehdossa maksuaika voi olla niin pitkä kuin haluat, sillä luottoa voidaan nostaa uudestaan takaisin aina, kun satut sitä tarvitsemaan.


Yhteenveto:

Ei halvin, mutta luotettava. Kotitalouksille suunnatut lainat soveltuvat vain hieman vanhemmille hakijoille ikärajan ollessa 26 vuotta. Joustava palvelu, joka ei kuitenkaan päihitä markkinoiden halvimpia luotontarjoajia millään osa-alueella. Jos kulut on tärkein vertailukriteerisi, unohda Lainaamo.


Lainojen yhdistäminen 3000e luotoissa

Voit käyttää 3000e lainan myös vanhojen lainojen yhdistämiseen yhdeksi suureksi lainaksi. Tämä siis tarkoittaa sitä, että otat yhden suuren lainan, jolla maksat kaikki vanhat luotot pois. Jatkossa maksat kuluja ja korkoa vain tästä yhdestä lainasta ja se auttaa tuomaan järjestystä henkilökohtaiseen talouteesi. 

Tutustu myös muihin lainasummiin alapuolelta:


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: