Lainaamo kokemuksia - tutustu Lainaamon lainatuotteisiin ja lainapalveluun

Lainaamo

Lainaamo on erinomainen vaihtoehto, jos etsit hieman isompaa kulutusluottoa. Lainaamo on kotimainen ja täysin suomalaisten omistuksessa oleva luotettava rahoitusyhtiö. Yrityksen päätoimiala on lainojen myöntäminen yksityisasiakkaille. Lainaamo on ollut apuna akuuttiin rahantarpeseen jo yli 50 000 suomalaiselle eli tyytyväiset asiakkaat käyttävät yrityksen  palveluita yhä uudestaan ja uudestaan. Yhtiön lainavalikoima on laaja ja voit valita luoton aina 500 ja 20 000 euron väliltä. Maksuaikaa on lainoille valittavissa aina riippuen hieman lainasummasta 1-10 vuoden väliltä. Lainaamon kautta voit hakea lainaa jos olet luottokelpoinen täysi-ikäinen henkilö, jolta löytyy säännölliset kuukausitulot.

  • Lainaa haettavissa 500-20 000 euroa
  • Todella nopea luottopäätös
  • Maksuaikaa 1-10 vuotta

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu verkossa ilmaiseksi vain 5-10 minuutissa ja saat lainapäätöksen jo samana päivänä. Lainaamo pyytää lainan hakijaa lähettämään aina palkkakuitit todisteeksi säännöllisistä tuloista eli ilman näitä lainaaminen ei onnistu. Lainaamo on luotettava lainapaikka, jonka suosio on kasvanut vuosien kuluessa moninkertaiseksi ja ei ihme, sillä kaikki toimii loistavasti ja asiakaspalaute on lähes 100 prosenttisesti pelkästään positiivista. Tutustu lisää ja hae luottoa Lainaamolta!

 

Hae lainaa heti Lainaamolta tästä

 

Yleisvaikutelma

Luotettava lainapalvelu joka erikoistunut suurempiin 500-20 000 euron kulutusluottoihin. Maksuaikaa on tarjolla riippuen lainasummasta 1-10 vuotta. Lainaamolla on tarjontaa monessa eri muodossa ja voit myös hakea heidän kauttaan yrityslainaa, sijoituslainaa tai vaikkapa apua vuokratakaukseen. Tarjonta on siis hyvää ja monipuolista ja jokaisen tarpeisiin varmasti löytyy sopiva lainatuote. Kuten mainittua, niin suuria summia voi lainata, mutta takaisinmaksettaessa voi kuukausierä olla niinkin pieni, kuin vain 25 euroa.

Varsinkin suurempia summia lainatessa kannattaa laina hakea esimerkiksi puolison kanssa koska tämä parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi saada haluamasi rahoitus. Luottohakemus on helppo tehdä netissä eikä se maksa mitään eikä edes sinua vielä mihinkään joten voit koittaa, vaikka heti millaista lainaa olisi tarjolla.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Lainaamo on asettanut ikärajansa hieman yleistä korkeammaksi eli sinun tulee olla vähintään 26-vuotias jotta voit luottoa hakea. Luonnollisesti kun on kyseessä suuremmat lainat tulee hakijan osoittaa omaavansa takaisinmaksukykyä säännöllisten riittävän suurten tulojen muodossa. Lainaa ei myönnetä ulkomaille joten hakijalla tarvitsee olla sekä osoite että pankkitili Suomessa. Tarkemmista tulorajoista voit kysyä Lainaamon asiakaspalvelusta. Jos on mahdollista hakea luottoa yhteishakijan kanssa niin se parantaa rahoituksen saantia huomattavasti. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä niin Lainaamo ei tule luottoa myöntämään.

 


Lainaamon erilaiset tuotteet lyhyesti esiteltynä

 


Kulutusluotto

Kulutusluotto on ehdottomasti suosituin laina. Se on joustava ja hakeminen on helppoa, mutta suurempi kuin pikalaina. Yleensä kulutusluotolla hoidetaan yllättäviä arjen kuluja, kuten esimerkiksi puhelimen, jonkun kodinkoneen tai vaikka auton korjauksia, joihin ei ole osannut ennalta budjetoida. Eli yleensä akuuttiin tarpeeseen, mutta toki saattaa haluta hieman luksusta arkeen tai vaikka ostaa lahja jollekulle tärkeälle, niin siihenkin kulutusluotto toki soveltuu mainiosti.

Usea toimija tarjoaa nykyään vain jatkuvia joustoluottoja, mutta Lainaamon kulutusluotto on kertaluotto, eikä sido mihinkään pidempiaikaiseen järjestelyyn.

Myöskään kuluttomia tai korottomia lainoja ei Lainaamo tarjoa, joten jos tällaista etua olet etsimässä, tulee sinun tutustua toisiin tarjouksiin.
 


Matkalaina

Matkalaina soveltuu muutamaan eri tarkoitukseen. Eli toki sillä voi nimensä mukaisesti maksaa matkan, mutta myös matkan aikan ilmenevään käyttörahantarpeeseen se on kätevä ratkaisu. Kannattaa hakea aina matkalainaa hyvissä ajoin ennen reissua, jotta varmasti ehtii nostamaan lainan ajoissa ja saamaan raha-asiat kuntoon.

Yksi hyvä puoli matkalainassa on se, että sen saa nostettua kerralla kokonaan. Usein esimerkiksi lentoja tai hotelleja ei voi maksaa osamaksulla. Joku harva matkatoimisto saattaa niitä osamaksulla joskus tarjota, mutta melko harvinaista se kuitenkin on.  Mikäli käteisestä on pulaa ja joku reissu olisi tiedossa, niin asiat saattavat mennä hankalaksi. Matkalainalla voi kuitenkin heti kuitata matkan kustannukset kokonaan ja sitten reissun jälkeen lyhennellä sitä sopivan kokoisissa osissa takaisin. Varsin hyvä ratkaisu siis.

Matkalainaa voi saada jopa 10 000 euroa. Kyseessä on kertaluotto, mutta joskus saattaa olla mahdollista korottaa jo lainattua summaa, kunhan 10 000 raja ei ylity.

 


Remonttilaina

Alkaako tapetit tai listat repsottaa ja maali halkeilla? Onko aika hioa ja lakata parketti?  Mikäli näin on, tai mikä tahansa muu korjausta vaativa kohde on mielessä, mutta rahaa ei juuri nyt ole ylimääräistä, niin remonttilaina tulee tarpeeseen. Remontti lainaa myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia aina 10 000 euoon saakka.

Remonttilainalla hoidat kätevästi vaikka kesämökin laiturin tai terassin kunnostuksen. Joskus mökki tai asunto kaipaa kunnostusta, jos sen haluaa laittaa myyntikuntoon tai sitten muuten vain haluaa korjailla, niin 10 000 eurolla saa paljon aikaan.

Maksuaikaa voi remontti lainalle saada jopa viisi vuotta. Maksuerät on myös mahdollista sopia eli Lainaamo on tässä kohtaa varsin joustava.  Kuitenkin minierän tulee olla vähintään 25 euroa kuukaudessa.Lainan korko aina määritellään erikseen jokaiselle hakijalle luottoarvion jälkeen, mutta halvimillaan on mahdollista saada lainaa vain 8 prosentin korolla!

 


Yrityslaina

Monesta muusta paikasta poiketen myös yrityslainaa on tarjolla. Eli pienet tai keskisuuret yritykset, joilla on tilapäisiä kassavirtaongelmia eli käteinen alkaa loppua, niin ne saavat yrityslainasta oivan hätäavun, jolla saa pakolliset kulut hoidettua. Lainaa on tarjolla jopa 20 000 euroon asti, mutta kannattaa huomioda muista lainoista poiketen lyhyt takaisinmaksuaika eli 12-24 kuukautta.

Lainan saamiseen ei tarvita varsinaisia kiinteitä vakuuksia ja yrittäjän omavelkainen takaus riittää. Yrityksen tulee olla kuitenkin ollut toiminnassa vähintään kaksi vuotta ja täyttää muutama muukin kriteeri. Kannattaa tutustua Lainaamon sivuilla tarkemmin yksityiskohtiin. Lainan korko myöskin määräytyy aina yrityskohtaisesti perustuen hakijasta tehtävään luottoarvioon.

 

Yhteystiedot

Lainaamo

Kasarmikatu 36

00131 Helsinki

Puh: 075 756 8601

lainahakemus@lainaamo.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9.00 - 17.00


Sisällysluettelo
  • Lainaamon erilaiset tuotteet lyhyesti esiteltynä

  • Viimeksi muokattu:    Aiheeseen liittyvät artikkelit