Joustoluotot - Hae Paras Joustoluotto Heti Netistä

Halvimmat joustoluotot nostat helposti tämän artikkelin avulla!

Joustoluotto on yksi nopeimmin kasvavimmista rahoitusmuodoista mitä nostetaan tänä päivänä netissä. Suosio ei ole ihme, antaahan joustoluotto liikkumavaraa jokapäiväiseen elämään. Jos tulee esim. yllättäviä menoja sairastumisen tai muun takia, tai haluat toteuttaa pitkään haaveilemasi keittiöremontin tai lomamatkan perheen kanssa, on joustoluotto erittäin hyvä vaihtoehto. Joustoluoton saat käyttöösi luonnollisesti ilman vakuuksia ja takaajia.

Valmiina ottamaan oman joustoluottosi? - tarkista seuraavat huippuluottopaikat!

Joustoluotot ilman vakuuksia vuonna 2023 - uudet joustoluotot


Joustoluottoja.fi

Suomalainen joustoluottoa heti tilille tarjoava Joustoluottoja.fi on erinomainen resurssi niille, jotka haluavat saada edullista lainaa heti tilille netistä joustoluoton muodossa. 

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden tililuottoon, jota voit nostaa 100 - 70000€ ilman vakuuksia tai takaajia heti verkkopalvelussa. Joustoluottoja on edullinen ja näppärä palvelu ja Lainaailmanvakuuksia.fi suositteleekin ensisijaisesti käyttämään tätä palvelua joustoluottoa hakiessanne.

Joustoluottoja.fi palvelusta:

 • Edullinen laina
 • Joustoluotto heti tilille
 • Joustavat maksuehdot
 • 18v ikäraja

Blue Finance joustoluotto 2000 euroa

Blue Finance on Suomalainen uusi joustoluottoja myöntävä palvelu. Voit saada Blue Financelta 2000 euroa joustoluottoa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa saat n. 30 vuorokautta ja joustoluoton korko on 96%. Suosittelemme Blue Financen joustoluottoa, jos haluat saada edullisen joustoluoton nopeasti tilille.


Lainasto joustoluotto 3000 euroa (päivitys)

Lainastolta voit saada joustoluottoa heti tilille, jossa luottoraja on 2000 euron ja 3000 euron lainan välillä, riippuen omasta tulotasostasi. Nimelliskorko Lainastolla on 60% ja kyseessä on jatkuva luotto.


Credit24

Credit24 joustoluottoCredit24 tarjoaa monia tapoja nostaa joustoluottoa, asiakkaiden käytettävissä on netin lisäksi nostomahdollisuus tekstiviestillä ja mobiiliappsilla. Luottoa on tarjolla 50 eurosta ylöspäin aina 3000 euroon saakka. Isommille summille on mahdollista saada maksuaikaa jopa kaksi vuotta. Ensimmäisen joustoluottonostosi saat ilman nostopalkkiota. Tämä huippuetu kannattaa hyödyntää hakemalla luottoa heti tänään. Muistathan että hakeminen on täysin ilmaista, ja tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Hae Credit24 kautta joustoluottoa heti

 


Vivus

Vivusjoustolla helppo joustoluottoVivus on yksi Suomen suurimmista netin kautta joustoluottoa myöntävistä yrityksistä. Joustoluottoa on saatavissa 2010 euroon saakka, kun olet Vivuksen vanha asiakas. Maksuaikaa normaalikuluilla on saatavissa 30 vuorokautta, mutta luottoaikaa on mahdollista jatkaa maksamalla eräpäivän siirtokulut. Vivus-palvelua pyörittävä 4Finance kuuluu kansainväliseen konserniin, voit ottaa turvallisesti oman joustoluottosi heiltä.

Hae joustoluotto nopeasti Vivukselta

 


Freedom rahoitus

Freedom Rahoitus on hyvä joustavan lainan tarjoajaOletko hakemassa suurempaa joustoluottoa tai haluatko joustoluotollesi pitkän takaisinmaksuajan? Jos vastasit kyllä, niin Freedom on silloin erittäin hyvä valinta juuri Sinulle. Nimittäin Freedomilta on mahdollista saada suurta jopa 30000 euron luottolimiittiä. Isoille luotoille on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa jopa kaksitoista vuotta. Freedom rahoitus toimii joustoluoton välittäjänä, eli jättämällä heille hakemuksen, voit saada useamman tarjouksen joustoluotolle. Palvelu on nopea ja Freedomilta voikin saada lainaa heti tilille.

Hae joustoluotot Freedom Rahoitukselta ilman vakuuksia

 


Lainasto

Lainasto joustoluotto 2000-3000 euroaLainasto tarjoaa asiakkailleen 2000 euron luottoja, pienin nostettavissa oleva luotto on 200 euroa. Maksuaikaa on saatavilla 45 vuorokautta, voit halutessasi kuitenkin maksaa luottoa takaisin myös osissa kuukausittain. Luottoa Lainastolta voi hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet yleiset luottoehdot täyttävät suomalaiset. Lainasto lupaa käsitellä kaikki hakemukset muutamassa minuutissa, näin ollen Lainasto on hyvä vaihtoehto akuuttiin rahan tarpeeseen.

Hae Lainaston palvelusta netin halvin joustoluotto

 


Kuinka haen oman joustoluottoni?

Joustoluoton hakuprosessi on itsessään erittäin simppeli ja vie aikaa vain muutamia minuutteja. Haku onnistuu seuraavasti:

 1. Jätä joustoluoton tarjouspyyntö rahoitusyhtiölle täyttämällä hakemus netissä. (Alta löydät joukon parhaista luottoyrityksistä)
 2. Luottoyhtiö käsittelee hakemuksesi, tarkistaa hakijan luottotiedot julkisista rekistereistä ja suorittaa riskianalyysin.
 3. Yhtiö lähettää luottopäätöksen yleensä sähköpostilla hyvinkin nopeasti, yleesä minuuteissa.
 4. Mikäli luottopäätös on positiivinen, on päätöksen mukana luottotarjous.
 5. Tutustu saamaasi luottotarjoukseen ja sen ehtoihin, ja vertaile sitä muihin saamiisi tarjouksiin (kannattaa aina lähettää tarjouspyyntö useampaan paikkaan.)
 6. Kun olet löytänyt parhaan vaihtoehdon itsellesi, allekirjoita luottosopimus esim. pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteen avulla.
 7. Nyt voit nostaa haluamasi summan käyttöösi, rahat saa yleensä vartin sisällä tilille.

Kuinka valitsen parhaan luottopaikan?

Paras luottopaikka ei ole välttämättä se joka mainostaa halvinta nimelliskorkoa. Tämä johtuu siitä että joustoluottoon joissakin yrityksissä liittyy monenlaisia kuluja. Tämä hankaloittaa eri luottopaikkojen vertailua keskenään. Tätä vertailua helpoittaakseen eduskunta on säätänyt lain, joka velvoittaa kaikkia luottoyhtiöitä ilmoittamaan todellisen vuosikoron. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki luottoon liittyvät kulut. Mutta ei huolta, olemme suorittaneet jo tarkan vertailun puolestasi ja tästä artikkelista löydät parhaat vaihtoehdot luotollesi. Kaikki listaamamme yritykset ovat toimineet todella pitkään rahoitusalalla ja monet niistä kuuluvat kansainväliseen rahoituskonserniin. Miksi siis ottaisit luottosi joltain randomi-yritykseltä, kun saatavilla on edullista luottoa luotettavaksi todetuilta yrityksiltä, jotka tarjoavat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia heti tilille.


Luottohakemukseni hylättiin, millä perusteella?

Monetkaan luottofirmat eivät tarkkaan perustele miksi hakemus on hylätty. On kuitenkin muutamia syitä, jotka automaattisesti aiheuttavat kieltävän luottoratkaisun.

 • Asiakas ei asu Suomessa vakituisesti (tai ei vielä kahta vuotta) tai Suomalainen henkilötunnus puuttuu
 • Asiakkaan tulot eivät ole säännölliset tai riittävät uuden luoton maksuun
 • Asiakkaan kuukausitulot ja -menot eivät ole balanssissa, uuden luoton maksaminen aikataulun mukaisesti näyttää epätodennäköiseltä.
 • Ja viimeisenä suurin syy, asiakkaalla on maksuhäiriö tai maksuhäiriöitä rekisterissä. 

Vaikka mikään yllämainituista ei täsmäisi hakijaan, täytyy muistaa että hakemuksen hyväksyminen ja hylkääminen perustuu asiakkaan tilanteen kokonaisuuteen luottoriskiä arvioitaessa.


Joustoluotto, pikavippi, pikalaina - mikä on paras

Joustoluoton ehdoton etu on se että maksat vain käyttämästäsi luotosta ja voit aina tarvittaessa nostaa lisää niin kauan kuin luottolimiitilläsi on varaa. Pikalaina on hyvä vaihtoehto silloin kun tiedät tarkalleen kuinka paljon rahaa tarvitset ja kuinka pitkäksi aikaa. Joustoluotto on parempi vaihtoehto, kun tarvitset rahaa useamman kerran lyhyen ajan sisällä ja et halua maksaa ylimääräisiä kuluja. Joustoluotossa maksat aina vain kuluja sen luottosumman mukaan mitä Sinulla on käytössä, et lainalimiitin mukaan. Esimerkiksi, asiakkalla on 10000 euron limiitti käytössään, josta on nostettu 6500 euroa. Kuluja asiakas maksaa 6500 euron mukaan.

 


Joustoluotto vararahastoksi - joustoluotot heti tilille

Onko suunnitelmissasi kenties ulkomaanmatka tai tarvitsetko ylimääräistä rahaa pahan päivän varalle? Jos olet huolissasi rahojesi riittävyydestä, niin joustoluotto tili voi olla sinulle hyvä ratkaisu. Joustoluottotilien avaaminen on aina ilmaista, joten voit anoa joustoluotto tiliä valmiiksi, vaikka et rahaa heti tarvitsisikaan. Joustoluottotiliin voit turvautua vasta sitten, kun tarvitset ylimääräistä rahaa, esimerkiksi ulkomaanmatkalla tai jonkin yllättävän ja äkillisen menoerän ilmetessä. Joustoluotosta ei aiheudu sinulle mitään kuluja niin kauan, kun et käytä tiliäsi. Kulut kertyvät ainoastaan käyttämästäsi luotosta. Joustoluottotili on erinomainen keino turvata mahdolliset tulevaisuuden talousvaikeudet ja useat ihmiset avaavatkin joustoluottotilin vararahastoksi.

 


Joustoluottotili luottokortin korvaajaksi

Onko sinulla suhteellisen hyvät tulot ja harkitset kenties luottokortin ottamista? Miksipä et avaisi joustoluottotiliä? Joustoluotto toimii täysin samalla tavalla kuin luottokortti, mutta ainoa ero luottokorttiin on, että et kanna sitä mukanasi. Joustoluottotililtä voit siirtää rahaa milloin tahansa pankkitilillesi ja rahansiirtoja voi tehdä jopa yöllä. Rahat siirtyvät tilillesi muutamassa minuutissa ja useat rahoitusyhtiöt tarjoavat kätevän mobiilisovelluksen, jolla rahansiirrot onnistuvat missä tahansa. Rahansiirrot onnistuvat myös perinteisesti tekstiviestillä, mikäli mobiilisivut tai sovellus ei jostain syystä toimi.

Joustoluottotili pitää myös taloutesi huomattavasti paremmin kasassa, sillä luottokortilla tekee huomattavasti helpommin turhia ostoksia. Joustoluottotiliä tulee siis käytettyä harvemmin heräteostoksiin, joten siinä säästyy myös pitkä penni luottokorttiin verratessa.  Luottokortista peritään myös kuukausittainen korttimaksu ja tätä maksua ei ole joustoluottotilissä. Joustoluoton etuna on myös se, että sitä ei voi kadottaa tai varastaa eikä kukaan voi käyttää sitä tietämättäsi. Joustoluottotililtä voit tehdä myös ostoksia suoraan verkossa useimmissa verkkokaupoissa. Myös laskujen maksaminen onnistuu suoraan joustoluottotililtä, joten sinun ei tarvitse siirtää rahaa ensin pankkitilillesi maksaaksesi laskujasi.

Joustoluottotilissä on siis paljon etuja verrattuna normaaliin luottokorttiin. Periaatteessahan se toimii samalla periaatteella kuin luottokortti, mutta sinun tulee ainoastaan tehdä luottotililtäsi tilisiirto omalle tilillesi, jonka jälkeen rahat tulevat käyttöösi pankkitilillesi.


Suunnittele takaisinmaksusi ja tee joustoluottovertailu

Ennen kuin otat lainaa, niin sinun tulee miettiä huolellisesti rahantarpeesi. Suositustemme mukaan tee myös joustoluottovertailu, eli vertailet joustoluotot ennen hakemuksen täyttämistä. Lainaa ei pidä koskaan ottaa hätiköidysti miettimättä sitä, miten lainan maksaa takaisin, sillä tämä johtaa hyvin nopeasti maksuvaikeuksiin. Lainasta joutuu nimittäin maksamaan aina korkoja sekä muita lisäkustannuksia. Huolellisella suunnittelulla vältät kuitenkin mahdolliset maksuvaikeudet jo ennen kuin niitä ilmaantuu.

Ensimmäisenä sinun on mietittävät tarkkaan mihin käyttötarkoitukseen tarvitset lainaa ja onko lainan tarve tilapäinen vai jatkuva. Suoriin yksittäisiin hankintoihin sinun kannattaa ottaa aina normaali kulutusluotto, mutta jos et ole varma tarvitko rahaa myös myöhemmin, niin pidempiaikainen joustoluotto rahoitus voi olla taloudellisesti järkevämpi ratkaisu, sillä rahojen loppuessa sinun ei tarvitse ottaa uutta lainaa jostain toisesta pankista tai rahoitusyhtiöstä.

Kun lainan käyttökohteesi on äärimäisen selvä, niin sinun on tietenkin mietittävä myös tarkka lainasumma ja se, että pärjäätkö mahdollisesti vähemmällä, kuin olit alun perin suunnitellut. Muista, että mitä isompi lainasumma, niin sitä suuremmat ovat myös lainasta aiheutuvat kustannukset. Lainan kustannuksiin vaikuttaa tietenkin laina-ajan pituus ja pitkällä vuosikausien lainasopimuksella lainasi kokonaiskustannukset saattavat nousta erittäin suuriksi. Pitkällä laina-ajalla on toisaalta myös pienet kuukausittaiset maksuerät, joten lainasummasta riippuen, pitkä laina-aika on ehkä parempi vaihtoehto pienituloiselle henkilölle. Kaikista edullisimmat lainat ovat juuri pitkäaikaisia ja matalakorkoisia luottoja.

Kuukausierien sekä kokonaiskustannuksien laskeminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta säästyisit maksuvaikeuksilta. Sopivan laina-ajan sekä kuukausierien arvioiminen on helppoa, kunhan lasket ensin sen, kuinka paljon sinulle jää rahaa kuukaudessa kaikkien pakollisten menojesi jälkeen. Jos sinulle jää esimerkiksi 1700 euroa verojen jälkeen käteen, niin sinun tulee vähentää tästä summasta asuntosi vuokra, puhelinlasku, sähkölasku, ruokamenot, vaatemenot, autoon liittyvät kustannukset sekä muut laskut sekä menoerät.

Oletetaan, että yhteenlaskettuna pakolliset kuukausittaiset menoeräsi ovat 1300 euroa mutta tähän summaan sinun on hyvä lisätä myös satanen tai kaksi ylimääräistä, yllättäviä menoja varten. Tällöin sinulle jää noin kolmesataa euroa, jonka puitteissa voit maksaa lainaasi takaisin joka kuukausi. Jos sinulle ei pakollisten menojesi jälkeen jää juuri yhtään rahaa, niin sinun ei kannata missään nimessä ottaa lainaa, sillä tämä johtaa usein lainakierteeseen, jossa maksat lainalla lainaa takaisin. Oman maksukyvyn laskeminen on siis todella helppoa eikä se vie sinulta paljoakaan aikaa ja huolellisella suunnittelulla vältät varmasti maksuvaikeudet tulevaisuudessa.

 


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: