Pikalaina heti tilille netistä - Hae pikalainaa nyt nopeasti verkosta ilman vakuuksia

Etsitkö pikalainaa ja haluat saada sen mielellään tämän vuorokauden sisällä tilillesi? Haluatko löytää markkinoiden halvimmat pikalainat kätevästi verkon kautta? Kaikki tämä onnistuu meiltä, olemme vertailleet kaikki tämän hetken pikalaina tarjoajat keskenään ja valinneet niistä kaikki edullisimmat lainat ja kaikin puolin parhaimmat vaihtoehdot tänne. Löydät alapuolella lyhyen esittelyn firmasta ja mikäli kyseinen yhtiö kiinnostaa, pääset lukemaan kätevästi lisätietoja alapuolella olevista painikkeista tai voit katsoa kaikki lainapaikat täältä. Hae 2018 vuoden lainamarkkinoiden halvin pikalaina heti tilillesi alapuolelta!

 

Ostosraha pikalainat nopeasti

OstosrahaOstosraha on erinomainen vaihtoehto, mikäli etsit lainaa 400-3000 euron väliltä ja haluat saada lainan tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Ostosrahan kautta voit hakea lainaa 12-36 kuukauden takaisinmaksuajalla, mikäli olet vähintään 21-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Taustalla toimii vakavarainen OPR-Vakuus, joka on toiminut pikalaina-alalla jo pitkään. Palvelu on erinomaista ja rahojen toimitus tilille on nopeaa. Voit täyttää lainahakemuksen yhtiön sivuilla vain muutamissa minuuteissa ja saat lainapäätöksen lähes välittömästi, 15 minuutin sisään. Ostosraha on edullinen, nopea ja luotettava vaihtoehto ja sitä voi suositella kenelle tahansa pikalainan tarpeessa olevalle. Lue lisää ja hae lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia Ostosrahalta.

Hae Ostosrahalta

 

Vivus on yksi vanhimmista pikalainapaikoista

VivusVivus on toinen pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä ja sen kautta voit hakea pikalainaa heti tilillesi ilmaisella nettihakemuksella. Yhtiö on laajentanut lainatarjontaansa 2018 vuoden alkukesästä ja tarjoaa nyt 10-2010 euron pikalainoja erittäin edullisesti ja ennen kaikkea nopeasti tilille. Vivukselta voit myös hakea ensimmäisen pikalainan aina täysin ilman korkoja 10-400 euron väliltä. Et siis maksa senttiäkään ylimääräistä ensimmäisestä pikalainastasi. Vivus on joustava ja tarjoaa eräpäivän siirtoa jopa 30 vuorokaudella eteenpäin ja muuten yhtiön lainat ovat haettavissa 3-30 vuorokauden maksuajalla. Yhtiön lainojen ikärajat alkavat 20 vuodesta ylöspäin ja lisäksi Vivus edellyttää lainaajalta puhtaita luottotietoja, muuten lainan haku ei onnistu missään tapauksessa. Pääset tutustumaan Vivukseen lisää alapuolen linkistä!

Hae Vivukselta

 

Credit24

Credit24Credit24:n kautta voit hakea lainaa edulliseen hintaan verkon kautta ilmaisella hakemuksella. Lainan hakeminen on suoritettu nopeasti ja luottoa voi hakea kaikki vähintään 19 vuotta täyttäneet ja puhtaat luottotiedot omaavat henkilöt. Voit valita lainan 250-3000 euron väliltä ja maksuaika on valittavissa 1-24 kuukauden väliltä. Credit24 edellyttää, että lainaaja maksaa lainasta takaisin vähintään 30 € / kuukausi. Credit24 on saavuttanut huikean suosion viimevuosien aikana, vaikka yhtiö onkin toiminut alalla jo pidempään. Palvelu on nopeaa, hinnat ovat erittäin hyvät sekä lainaehdot eivät voisi olla enää joustavemmat. Credit24 on äärimmäisen kuluttajaystävällinen luotonmyöntäjä. Tutustu ja hae joustolimiittiä heti tilille Credit24:n kautta!

Hae Credit24 palvelun kautta heti lainaa tästä

 

Perusvippi

PerusvippiPerusvipin kautta voit hakea 20-2000 euron väliltä jos olet luottokelpoinen ja 21 vuotta täyttänyt suomalainen henkilö. Lainahakemuksen voit täyttää netissä, hommaan tarvitset vain verkkopankkitunnukset. Perusvipin lainatuote on 2000 euron joustoluotto, joka toimii samalla tavalla kuin luottokortti, mutta verkossa, voit tehdä nostoja omien tarpeiden mukaisesti kätevästi puhelimellasi. Korkoa maksat vain nostetusta lainasummasta - laina-aikaa saat keskimäärin 45 vuorokautta lainallesi. Suosittelemme tutustumaan Perusvipin palveluun ja jos etsitte pikalainaa edullisesti ja joustavasti, on se ehdottomasti paras vaihtoehto. Hae lainaa nopeasti yhtiön kautta alapuolella olevan painikkeen kautta.

Hae Perusvipin kautta heti tästä

 

Pikalainat on haettavissa kaikkialta verkkopankkitunnuksilla

Pikalaina pankkitunnuksilla on kätevin tapa hakea pikalainaa. Pankkitunnuksilla hakeminen on aina ilmaista ja verkon kautta lainahakemuksen täyttäminen ei usein ota montaakaan minuuttia. Verkosta lainaaminen on muokannut lainamarkkinoita erilaiseen suuntaan ja myös pikalainan markkinoille ilmestyminen muutti systeemejä pysyvästi.

Ennen tarjolla oli pelkästään pankkilainaa ja sen hakeminen ei ollut eikä ole vieläkään mielekästä puuhaa. Lainan saaminen on hankalaa ja paperitöitä riittää, jos kaikki on kunnossa, niin lainan saamisessa kestää aina joitakin vuorokausia. Ei ole siis ihme, että ihmiset ovat siirtyneet yksityisiin kulutusluottoa / pikalainaa myöntäviin yrityksiin. Pikalaina kannattaa siis ilman muuta hakea yksityiseltä yhtiöltä, erityisesti silloin jos lainan tarve on akuutti. Voit saada pikalainan tilillesi netin kautta parhaimmillaan jopa 15 minuutissa eli akuuttiinkin rahan tarpeeseen löytyy kyllä apua.

 

Pikavippi on mahdoton saada, jos luottotiedot eivät ole kunnossa

Pikalaina ilman luottotietoja ei enää onnistu mistään osoitteesta, ei millään ilveellä. Foorumeita tarkastellessa voi lukea kuinka ihmiset kertovat saaneensa pikalainaa ilman luottotietoja, mutta nykyään se ei vain enää ole mahdollista. Pikalaina oli vielä joitakin vuosia saatavilla huolimatta siitä, oliko hakijalla maksuhäiriömerkintää, mutta nämä päivät ovat jo historiaa.

Nykyään pikalaina yhtiö tekee kaikkensa, että lainaa myönnettäisiin vain maksukykyisille henkilöille ja varattomat lainaajat pyritään karsimaan pois. Pikalainayritykset haluavat luonnollisesti omansa takaisin mahdollisimman nopeasti ja maksukyvyttömät lainaajat aiheuttavat vain pelkästään hankaluuksia sekä itselleen, että myös lainayhtiölle.

 

Pikavippiä voit hakea pelkillä puhtailla luottotiedoilla

Nopeaa, alle 500 euron pikalainaa voit nostaa tilillesi helposti pelkillä puhtailla luottotiedoilla, joten sinun ei tarvitse toimittaa lainantarjoajille erillisiä todistuksia palkka- tai eläketiedoistasi.

Yli 1000 euron kulutusluoton ja tililuoton nostamista varten sinun on toimitettava todistus maksukyvyistäsi lähettämällä tiedot joko palkka- tai eläketuloistasi, joten lainan hakeminen on pientä pikalainaa monimutkaisempaa ja vaatii hieman enemmän paperitöitä, mutta tavalliseen pankkilainaan verrattuna hakemus on silti erittäin yksinkertaista ja helppoa.

Nopeaa lainaa etsiville pieni vakuudeton, pelkillä luottotiedoilla saatava pikalaina on siten kätevä apu äkilliseen rahantarpeeseen, sillä kirjautuessasi ensimmäisen kerran sivustolle sinun tarvitsee vain rekisteröityä pankkitunnuksillasi ja tunnistautua koodilla, jonka saat puhelimeesi. Huomaathan, että sinulla on oltava suomalainen puhelinliittymä lainanhakua varten, eikä Prepaid-numeroa yleensä hyväksytä.
 

Pikalainaa heti tilillesi 24 tuntia vuorokaudessa

Kertaluonteista pikalainaa ei voi enää nostaa öisin klo 23-7 välillä maksuhäiriöiden vuoksi, mutta tililuoton kautta voit saada myös pientä pikalainaa heti tilillesi jopa 24 tuntia vuorokaudessa. Tililuotto eli joustoluotto on pikalainaa joustavampi jatkuva lainamuoto, jota voit nostaa jatkuvasti luottorajan puitteissa. Useimmat lainayhtiöt tarjoavat tililuotolle jopa 2000 euron luottorajaa, mutta voit hyvin nostaa kerralla myös pienempiä summia.

Tililuottoa varten sinulla tulee yleensä olla puhtaiden luottotietojen lisäksi myös todiste maksukyvystäsi, jonka voit esittää joko palkkakuitin tai eläkepäätöksen avulla, joten jos etsit todella nopeaa pikalainaa ilman mitään vakuuksia tai todisteita, joustoluotto ei silloin ehkä ole etsimäsi lainamuoto. Joustoluotto ei myöskään ole paras vaihtoehto silloin, kun etsit vain kertaluontoista lainaa, etkä tarvitse jatkuvaa luottoa.

Jatkuvaa nopeaa pikalainaa etsiville joustoluotto tarjoaa kertalainoihin verrattuna useita etuja, sillä tililuoton korot ovat yleensä kertalainaa maltillisemmat, lainaehdot kohtuullisemmat ja takaisinmaksuajat yleensä joustavammat, kuten esimerkiksi Credit24:llä, joka tarjoaa jopa 24 kuukauden maksuaikaa. Tililuotto sopii myös silloin, kun haluat nostaa rahaa myös öiseen aikaan ulkona liikkuessasi, sillä se toimii luottokortin tavoin, eikä laki estä luottokortilla tehtyjä nostoja yöllä toisin kuin pikavippien kohdalla.

Joustoluoton etuna on myös jatkuvan lainan noston helppous: kerran rekisteröidyttyäsi ja lainahakemuksen lähetettyäsi sinun ei tarvitse enää täyttää uusia hakemuksia, vaan voit nostaa luottorajan puitteissa nopeasti uutta pikalainaa yhdellä hakemuksella.

 

epikavipiltä lainaa heti tilillesi ympäri vuorokauden

Suomalaisen epikavipin kautta voit saada heti tilillesi pientä pikalainaa tai suurempaa joustoluottoa jopa 24 tuntia vuorokaudessa – aina 5000 euroon saakka. Luottopäätöksen saat todella nopeasti hakemuksen lähettämisestä, yleensä jo muutaman minuutin kuluessa, jonka jälkeen nostamasi rahat siirtyvät tilillesi välittömästi. epikavippin kautta voit nostaa pikalainaa tilillesi heti 24 tuntia vuorokaudessa myös tekstiviestillä.

Jatkuvaa lainaa hakeville epikavippi tarjoaa täysin maksutonta luottotiliä, jonka kautta voit nostaa rahaa aina tarpeen mukaan 5000 euron luottorajan puitteissa. Lainallesi kertyy korkoa ainoastaan käyttämäsi luoton mukaisesti ja saat luottoa jälleen käyttöösi maksaessasi sitä takaisin.

Uusille asiakkaille epikavippilla on todella upea etu tarjolla, sillä voit saada nyt jopa 5000 euroa lainaa ilman perustamis- ja kuukausimaksua, poikkeuksellisesti vain 10,4% todellisella vuosikorolla. Lainan voit maksaa takaisin helposti ja yksinkertaisesti kiinteänä summana joka kuukausi 12 tai 24 kuukauden ajan. Lainasumman suuruus määrittelee maksuajan pituuden.

 

Täysin ilmaista pikalainaa Ferratumilta, korotonta ensilainaa Vippi.fistä ja uutuus FICC.fi

Ferratum

Ferratumilta saat uutena asiakkaana täysin korotonta pikalainaa 50 eurosta 300 euroon asti 7-30 päivän takaisinmaksuajalla. Maksuaika määräytyy lainasumman mukaan, joten 300 euron lainaan saat kohtuullisen 30 päivän maksuajan. Saat lainapäätöksen todella nopeasti ja rahat tilillesi heti päätöksen saatuasi, joten Ferratumin kautta saat uutena asiakkaana lainaa todella helposti ja nopeasti todella hyvillä eduilla.

Jos etsit hieman suurempaa pikalainaa, sinun kannattaa valita Joustava-luotto, joka toimii kuten tililuotto ja tarjoaa luottoa 2000 euroon asti.

Ensimmäisen lainan nostettuasi voit nostaa rahaa myös Ferratumin mobiilisovelluksella, jonka kautta saat lainaa myös liikkeellä ollessasi – missä ja milloin vain, 24 tuntia vuorokaudessa. Ferratumilta saat lainapäätöksen ja rahat tilille todella nopeasti: Joustava-luoton kautta pikavippi napsahtaa tilillesi muutaman minuutin sisällä ilman erillistä hakemusta, joten saat tarvittaessa pikalainaa jatkossakin todella nopeasti joustoluoton kautta.

 

Vippi.fi

Vippi.fi tarjoaa asiakkailleen jopa 2000 euron tililuottoa, johon ei liity lainkaan avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja. Ensimmäisen 500 euron noston saat kuluttomasti ja korottomasti, mikäli maksat sen takaisin kerralla laskun eräpäivään mennessä. Seuraavista nostoista veloitetaan 15 % nostokulu, joka lasketaan noston määrästä.

Tililuoton pikalainojen nostot maksetaan tilillesi 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä, joten voit saada rahat nopeasti tilillesi, missä tahansa liikutkin. Pikavippiä voit nostaa helposti myös tekstiviestillä ympäri vuorokauden. Lasku lähetetään 14 vuorokautta ennen eräpäivää ja se erääntyy aina kuukauden viimeisenä päivänä.


FICC Finance on uusin pikalainojen tarjoaja 2018

Ficc.fi tarjoaa pikalainat netistä ja lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa. Palvelu on nopea ja edullinen ja ensilainaajat saavat lainaa jopa täysin ilmaiseksi 500 euroon asti, olettaen, että maksat pikaluoton takaisin 15-30 vuorokaudessa. FICC Finance myöntää lainaa 18-vuotiaille Suomalaisille, joilla ei ole luottohäiriöitä. Myös vakituinen osoite sekä matkapuhelinliittymä (julkinen tai prepaid) vaaditaan hakijalta.

Uusimmat lainat vuonna 2018 Ficc.fi luottoyhtiöltä turvallisesti ja luotettavasti kilpailukykyisin hinnoin. Eri lainatuotteita ovat pikaluotot sekä pikalainat, jotka kaikki on saatavilla vakuudettomasti ja ilman takaajaa. Takaisinmaksu täysin sovittavissa lainaehtojen mukaisesti.

Pikalainojen vertailu kannattaa

Etsitkö pikalainaa nopeasti heti tilillesi, mutta et tiedä, millaisilla lainaehdoilla voisit sitä saada eri lainayhtiöiltä? Jos haet netistä lainaa esimerkiksi hakusanoilla ”pikalainaa heti tilillesi”, saat useita satoja osumia, joiden vertailu voi viedä todella kauan. Helpottaaksesi urakkaasi ja nopeuttaaksemme lainannostoprosessiasi suosittelemme vertailemaan palveluntarjoajamme kautta eri rahoitusyhtiöitä, jotta löydät itsellesi sopivan lainan ilman turhaa etsimistä.

Kilpailuttaminen pikalainojen välillä onnistuu kauttamme todella helposti. Naputtelet vain sivuston etusivun hakukoneeseen lainantarpeesi ja palvelu etsii sinulle tarpeeseesi sopivan lainan eri rahoitusyhtiöiden tarjoamista vaihtoehdoista – nopeasti ja vaivattomasti, ilman turhia välikäsiä.

Pikalainojen vertailu kannattaa ehdottomasti, sillä yhtiöiden välillä on merkittäviä eroja niin lainaehdoissa, -ajoissa kuin –maksuissakin. Lainavertailupalvelumme kautta voit vertailla lainojen todellisia vuosikorkoja aiempaa helpommin, joten lainojen piilokulut eivät tule sinulle yllätyksenä, vaan tiedät, mihin summiin sitoudut pikalainaa hakiessasi. Koroissa on suurta vaihtelua muutamasta kymmenestä useisiin satoihin prosentteihin, joten lainantarjoajien huolellinen vertailu kannattaa, jotta löydät juuri omaan budjettiisi sopivan lainasumman ja -tarjoajan.

Lainojen vertailun lisäksi ennen lainannostoa sinun kannattaa tehdä huolellisia laskelmia omasta taloudellisesta tilanteestasi, jotta vältyt maksuvaikeuksilta ja nostat vain sen verran lainaa, kun sinulla on varaa vähennettyäsi kuukausittaiset menosi nettotuloistasi. Pienempään budjettiin sopivat parhaiten joustoluottolainat, joissa on pidempi takaisinmaksuaika ja joustavammat lainaehdot. Vertailemalla sekin selviää!

 

Pikalainaa 18-vuotiaille

Tiesitkö, että vasta 18 vuotta täyttäneetkin voivat hakea pikalainaa? 18-vuotiaille on tarjolla vain rajallisesti pikalainamahdollisuuksia, mutta monet yhtiöt tarjoavat pientä pikalainaa myös alle 20-vuotiaille, joilla on luottotiedot kunnossa, mutta ei välttämättä vielä vakituisia tuloja.

18-vuotiaille lainattavat summat vaihtelevat yleensä 10 eurosta noin 400 euroon, mutta epikavippin kautta voit saada pikalainaa heti tilillesi jopa 5000 euroa pelkillä puhtailla luottotiedoilla, joten lainaa on tarjolla myös vasta omaa itsenäistä elämää aloitteleville, jotka tarvitsevat vähän ylimääräistä esimerkiksi ensimmäisen oman asunnon kalustamiseen, takuuvuokran maksamiseen tai opiskelujen rahoittamiseen.


Viimeksi muokattu: