Vippi.org

Vippi.org

 • Lainasummat: 1000€ - 60000€
 • Laina-ajat: 1v - 15v
 • Ikäraja: 18 v
 • Korko: 4.4% - 20%
Esimerkkilaina: Lainasumma 10.000€, takaisinmaksu 5v, kuukausierä 232,5 € sisältää 5€ laskutuslisä, 90€ avausmaksu, kokonaiskustannus 13.951€
Yritystieto
Y-Tunnus: n/a Osoite: Päijänteentie 4-6 F 68, 00550 Helsinki Kotisivut: https://www.vippi.org Puhelin: N/A Email: contact@vippi.org
Lainaehdot
Tulot: Arvioidaan tapauskohtaisesti Tulojen varmistus: Kyllä Vaaditut dokumentit: Palkkatulot Tunnistautuminen: Verkkopankkitunnukset Minimilyhennys: Riippuu lainasummasta
Tietoa lainoista
Nopeus: 0 - 2 vrk Ilmainen ensilaina: Ei Yhteishakija: Kyllä Maksuvapaa /kk: Kyllä Eräpäivän siirto: Kyllä Lainojen yhdistäminen: Kyllä Rahojen siirto: 08 - 22Vippi.org Kokemuksia ja Arvosteluclient_pic

LainaaIlmanVakuuksia Tiimi

Sisältömanageri

Tervetuloa lukemaan Lainaailmanvakuuksia.fi sivuston esittely Vippi lainapalvelusta, joka on erikoistunut myöntämään lainaa 100 – 70000 euroa. Vippi.org myöntää kaikki lainat ilman vakuuksia, ja erikoisen joustavilla luottoehdoilla.

Asiakkaan on mahdollista itse valita maksuaika 1 - 120 kuukauden väliltä, sekä kuukausittain maksettavien lyhennysten suuruus. Erittäin toimiva lainahaku auttaa löytämään juuri sopivan takaisinmaksuajan sekä kuukausittain maksettavan lyhennyksen summan. Jos etsit uusia lainoja niin jatka lukemista! 

Tervetuloa tutustumaan Vippi.org palvelun lainoihin sekä tarjouksiin.

Vippi.org palvelusta lainaa ilman vakuuksia

Vippi.org myöntää kaikki lainat ilman vakuuksia tai takaajia. Tarkoituksena on tarjota helposti ja nopeasti haettava lainatuote kaikille asiakkaille, joilla on henkilökohtainen talous kunnossa, sekä tarpeeksi tuloja luoton maksamiseen ilman ongelmia.

Vakuudeton laina on mahdollista hakea kokonaan ilman oman omaisuuden sitomista luoton vakuudeksi, tai ilman toisen henkilön antamaa takausta lainalle. 

Perinteisesti suuret lainat ovat vaatineet mahdollisesti rinnakkaishakijaa tai takaaja, mutta Vippi.org palvelun luotot voi nostaa tilille täysin omatoimisesti. 4000 euron laina siis onnistuu parhaillaan muutassa minuutissa!


Nopeat ohjeet lainan hakemiseen

 1. Syötä lainahakuun haluamasi summa, sekä maksuaika luotolle, niin näet heti arvion kuukausittain maksettavasta vähimmäislyhennyksestä sekä laina kuluista ja koroista.
 2. Kun olet löytänyt sopivan luoton, siirry tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla ja täytä lainahakemus huolellisesti kaikilta osin. Muista toimittaa liitteet välittömästi käsittelyn nopeuttamiseksi
 3. Saat vastauksena lainapäätöksen, mistä löydät kaikki tarkat tiedot koskien luoton hinnan ja kustannusten muodostumista, ehtoja ja maksuaikaa. Hyväksymällä tarjouksen verkkopankkitunnuksilla luottosopimus muodostuu
 4. Kun sopimus on tarkistettu ja vahvistettu Vippi.org palvelun toimesta, niin rahat siirretään tilille välittömästi. Pankin ehdoista riippuen rahojen siirtäminen tilille kestää alle tunnista pariin vuorokauteen.

Luotolle muodostuvat kustannukset ja korot

Lainan hinta on aina korko, joka luotosta peritään, mutta sen lisäksi voi palvelut periä muita kuluja tai kustannuksia luoton myöntämisestä. Vippi.org on todella edullinen vaihtoehto hakea laina heti tilille netistä, esimerkiksi mitään nostokustannuksia ei peritä luotosta! Yhdistämällä etuja voit saada lainaa ilman mitään kustannuksia!

Lue lisää Vippi.org palvelun hinnoittelusta!


Kulut lainalle

Lainalle muodostuu kuluja luoton avaamisesta ja ylläpitämisestä, paitsi Vippi.org palvelussa. Vippi.org sivustolla ei tarvitse maksaa mitään perinteisiä avausmaksuja, ylläpitomaksuja tai muita kuluja lainan avaamisesta tai ylläpitämisestä.

Vippi.org ei edes peri luotosta nostomaksua, kun se siirretään omalle tilille, vaan tämä on aina kaikille asiakkaille täysin ilmainen. Kuluttomalla nostolle lainatililtä ei ole asetettu rajoituksia koskien lainasummaa, nostokertoja tai muita vastaavia muuttujia.


Korot luotolle

Luotolle muodostuu korko lainaehtojen mukaisesti, mutta kuukausikoron muodostumiseen vaikuttaa myös hakijan tulotaso, luottohistoria ja muut vastaavat maksukykyyn vaikuttavat tekijät. Hakijalle tehtävässä luottopäätöksessä arvioidaan eri osa-alueet, joiden perusteella lopullinen hinta lainalle muodostuu.

Sivustolta löydät tiedot koskien todellista vuosikorkoa, mikä kertoo kaikki lainan kustannuksien sekä korkoprosentin vaikutuksen takaisinmaksettavalle summalle. Kuukausittainen nimelliskorko kertoo minkä verran pelkkää korkoa avoimelle lainasummalle muodostuu kuukausittain.

Lainavertailun avulla voit varmistua, että Vippi.org on edullinen vaihtoehto omiin lainatarpeisiin.


Yleiset lainaehdot

Yleiset lainaehdot määrittävät kenelle Vippi.org myöntää pikalainaa. Vakuudettomat joustoluotot ovat samojen ehtojen alla, kuin muut Suomessa myönnettävät netistä haettavat nopeat lainat. Lainaehdot tulee täyttää kaikilta osin, että luoton myöntäminen on mahdollista.


Ikäraja

 • Ikäraja Vippi.org palvelussa on 19 vuotta, tätä nuoremmille ei lainaa voida myöntää missään olosuhteissa.

Osoite

 • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite suomessa. Osoitetiedot tarkistetaan Väestörekisterin ylläpitämästä tietokannasta. Väliaikainen osoite, kuten poste restante tai osoite ulkomailla ei ole hyväksyttäviä. Jos osoite ei vastaa viralliseen tietokantaan rekisteröityä, niin lainahakemus tullaan hylkäämään automaattisesti.

Luottotiedot

 • Kaikkien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan automaattisesti jokaisen hakemuksen käsittelyn yhteydessä. Luottotiedoista tarkistetaan avoimet maksuhäiriöt sekä luottohistoria. Lainaa ei voida myöntää, mikäli hakijalla on viime aikoina ollut, tai on aktiivisia luottohäiriöitä.

Tulot hakijalla

 • Hakijalla tulee olla tarpeellinen määrä vakituisia tuloja, jotta laina voidaan myöntää. Yleensä tulot ovat palkkatuloja työstä, mutta muut tulot kuten esimerkiksi tulot osakkeista, osingoista tai vuokratusta asunnosta katsotaan hyväksyttäväksi tuloksi. Tuloja tulee olla vähintään noin 1200 euroa kuukaudessa myöntävän luottopäätöksen saamiseksi. Liian pienet tulot johtavat lainahakemuksen hylkäämiseen.

Tarjoukset hakijalle Vippi.org palvelussa

Vippi.org palvelu tarjoaa kaikille hakijoille mahdollisuuden hyödyntää lainatarjouksia edullisen luoton saamiseksi. Yleensä luottopalvelut myöntävät uusille asiakkaille rahan arvoisia etuja, mutta Vippi.org haluaa muistaa myös vanhat käyttäjät.

 • Lainantililtä noston tekemisestä on yleensä peritty maksuja, mutta Vippi.org on poistanut kaikki nostokustannukset mitä tulee luottotililtä rahan siirtämisessä omalle tilille. Yleensä tämä tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, mutta Vippi.org sivusto on ensimmäisten joukossa ollut poistamassa kaikkia nostokuluja.
 • Uusille asiakkaille tarjotaan 30 vuorokautta täysin korotonta maksuaikaa. Mikäli koko luoton maksaa takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää, saa koko pikalainan ilman kuluja tai kustannuksia. Ilmaista maksuaikaa ei tarvitse erikseen hakea, vaan se myönnetään automaattisesti.0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat: