Euro24 kokemuksia ja arvosana

Euro24Euro24 on yksi parhaista lainapaikoista, joita voit netissä löytää. Lainatuotteita löytyy 100 eurosta 2000 euroon. Euro24 omaa todella hyvän ja ammattimaisen asiakaspalvelun, jonka kanssa on helppoa sopia kaikista lainaasi liittyvistä asioista. Lainanhaku on todella helppoa ja rahat siirtyvät käyttöösi jopa 15 minuutissa. Tarjolla on erittäin joustava maksuohjelma, jossa voit sopia millaista lyhennystä kuukausittain haluat maksaa. Minimi kuitenkin on 20% avoimesta pääomasta. Lainanhakupalvelu on auki 24 tuntia vuorokaudessa, joten miksi et hakisi todella edullista Euro24-lainaa jo nyt.

Hae lainaa Euro24:lta

  • Nosta sen verran kuin tarvitset - kuluja ainoastaan nostetusta summasta
  • Lainavalikoima 100 – 2000 €
  • Ilmainen hakemus netissä - hakemuksen voit jättää 24h vuorokaudessa
  • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja
  • Palvelun aukioloaikana rahat käyttöön vartissa

 Voit tutustua myös muihin lainapaikkoihin, jos Euro24 ei miellytä.

Yleisvaikutelma

Varsin hyvä vaihtoehto kenelle tahansa, joka hakee 100-2000 euron suuruista lainaa ja täyttää muut Euro24 lainapalvelun asettamat ehdot. Lainaa voit hakea ympäri vuorokauden ja se käsitellään välittömästi lainapalvelun auetessa. Ennen lainan myöntämistä sinulle tehdään maksukykyarvio, johon vaikuttavat tulo- ja menotietosi. Tämän arvion perusteella voit sitten hakea luottoa. Rahaa voit nostaa käyttöösi sen verran kuin tarvitset ja pitää loput luottotilillä pahan päivän varalla. Kuluja maksat ainoastaan summasta, jonka nostat käyttöösi. Sinulla tulee olla myös TUPAS-tunnistetiedot, eli tarvitset verkkopankkitunnukset, jotta lainaa voi hakea. Euro24 on 4 vuotta Suomen rahoitusmarkkinoilla toiminut erittäin hyvän maineen omaava lainapalvelu.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Euro24 vaatii asiakkailtaan vähintään 21 vuoden ikää. Hakijan tulee olla myös Suomen kansalainen, jolla ei ole rekisteröityä maksuhäiriömerkintää. Maksuaikataulun voit sopia joustavin ehdoin sinun mieleiseksi, kuitenkin niin että lyhennys on vähintään 20% avoimesta velkasummasta.

Saadaksesi lainaa 2000 euroa, tulee sinulla myös olla Suomalainen henkilötunnus sekä pysyvä osoite Suomessa. Pienemmät 1000 euron lainat vaativat myös samaa.

 

Yhteystiedot

Euro24 / RR Finance Finland Oy

Linnankatu 13 A

20100 Turku

Puh: 02 072 29 462

asiakaspalvelu@euro24.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8.00 - 21.00, Lauantaisin 10.00 - 18.00 ja Sunnuntaisin 10.00 - 16.00

 


Edullista lainaa Euro24:ltä

Euro24 tarjoaa lainaa erittäin kilpailukykyistä lainaa ilman piilokuluja. Et maksa tilin avaamisesta mitään ja jokaisesta nostamastasi lainasta maksat vain 18,9% nostopalkkion ja 9,9% kuukausikorkoa. Ensimmäisen laskun saat 30 vuorokauden kuluttua ensimmäisestä nostosta ja sen jälkeen aina kuukauden välein, kunnes olet saanut lainasi lyhennettyä. Voit itse päättää, kuinka nopeasti haluat maksaa lainasi takaisin oman maksukykysi mukaan.

Esimerkiksi 300 euron lainan voit maksaa takaisin muutamassa kuukaudessa maksamalla joka kuukausi 100 euroa, joista 56.70 euroa on nostopalkkioita, joten lopulta maksat lainaa takaisin yhteenlaskettuna summana 356.70 euroa.

Suuremmissa lainoissa maksusummat ovat toki suurempia, mutta esimerkiksi 1000 euron lainasta maksat lyhennystä joka kuukausi vain 237,80 euroa ja nostokuluja yhteensä 378 euroa, joten lainan yhteenlaskettu summa on lopulta vain 1189 euroa nostoprovision ollessa 18,9%.

Jos lainat ei kuitenkaan kuullosta sopivilta, suosittelemme tutustumaan erittäin kattavaan kulutusluottovertailuumme.


Luotettava suomalainen lainayhtiö

Euro24 on täysin suomalainen lainayhtiö, joka on myös rekisteröity Suomeen, joten voit luottaa yhtiön laatuun ja turvallisuuteen. Lainatietosi ovat lainayhtiöllä täysin turvassa ja ongelmatilanteissa tai missä tahansa kysymyksissä saat nopeasti yhteyden suomalaiseen ja erittäin ystävälliseen asiakaspalveluun, joka auttaa sinua aamusta iltaan asiakaspalvelun ollessa avoinna.

Asiakaspalvelun ollessa kiinni saat Euro24:ään yhteyden parhaiten jättämällä viestin sivuston tarjoamalla lomakkeella. Asiakaspalvelu ottaa sinuun yhteyttä heti palvelun avautuessa.

 


Euro24:n lainan hakeminen on todella helppoa – uuden lainan saat vaivattomasti pelkällä PIN-koodilla

Euro24 on tehnyt lainanhaun todella helpoksi: täytät vain ilmaisen luottohakemuksen netissä, valitset haluamasi ensimmäisen nostosumman ja odotat hyväksymispäätöstä, jonka saat parhaimmillaan 15 minuutissa palvelun aukioloaikoina. Rekisteröidyttyäsi saat PIN-koodin, jolla voit nostaa lainaa helposti seuraavillakin kerroilla ilman erillisiä hakemuksia.

Lainan hakeminen on todella helppoa, sillä sinun ei tarvitse perustella rahantarvettasi tai lainakohdettasi mitenkään, etkä tarvitse sille takaajia tai vakuuksia. Euro24 tarjoaa kertalainojen sijaan jatkuvaa luottoa tililuoton kautta, joten voit nostaa useamman lainan 2000 euron luottorajan puitteissa samalla hakemuksella. Tämä mahdollistaa todella nopean ja vaivattoman lainannoston, sillä ensimmäisen kerran rekisteröidyttyäsi seuraavan lainan saat helposti muutamalla napsautuksella ja maksat sitä takaisin haluamasi summan.

Tililuotto sopiikin sinulle, jos tarvitset jatkuvaa lainaa vaivattomasti ilman vaivalloisia sopimuksia. Euro24 varmistaa maksukykysi, kun rekisteröidyt sivulle ensimmäisen kerran, joten sinun ei tarvitse huolehtia luottotietojesi todistelusta seuraavien nostojen yhteydessä, vaan voit ottaa sitä suoraan, koska sinut on jo varmistettu.

 


Lainaa helposti myös tekstiviestillä

Euro24 tarjoaa vanhoille asiakkailleen mahdollisuuden nostaa lainaa myös tekstiviestillä. Saat lainapäätöksen todella nopeasti yhdellä viestillä, jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt sivulle ja osoite-, liitymä- ja tilitietosi ovat pysyneet ennallaan. Viestit ovat maksuttomia ja voit hakea lainaa missä ja milloin vain – 24 tuntia vuorokaudessa! Lainan saat heti, kun hakemuksesi on hyväksytty Euro24:n aukioloaikoina.


Sisällysluettelo
  • Edullista lainaa Euro24:ltä

  • Viimeksi muokattu: