Lainaa ilmaiseksi - lainaa ilman kuluja tai korkoa

Miltä kuulostaisi ilmainen laina 2023?Hae ilmainen laina jo tänään!

Joskus elämässä eteen tulee tilanteita, ettei tarpeellisiin pikkuhankintoihin, kuten uusiin talvikenkiin tai auton korjaukseen yksinkertaisesti riitä rahat. Aina akuuteissa tilanteissa ei voi odottaa seuraavan palkkapäivään, joten tällöin pikavippi voi olla erittäin houkuttelevan tuntuinen ajatus. Pienet pikavipit maksetaan yleensä nopeasti pois, joten jos todellisessa rahan tarpeessa ottaa hiukan lisärahoitusta vippifirmalta, laina on nopeasti maksettu pois.

Monia ihmisiä kuitenkin arveluttaa lainasta tulevat lisäkulut. Pitäisikö kuitenkin odottaa, että tilille tulee lisää rahaa ennen kuin hankkii jotakin tarpeellista? Tätä on tietenkin hyvä pohtia, sillä yleisesti ottaen lainaraha tulee vääjäämättä kalliimmaksi kuin rahan säästäminen etukäteen. Aina kuitenkaan rahan lainaamisen ei tarvitse käydä kukkaron päälle, vaan on myös mahdollista saada lainaa ilmaiseksi. Kuulostaako tämä aivan liian erinomaiselta ollakseen totta? Totta se onkin, mutta tietyin rajoituksin.


Miten voi saada lainaa ilmaiseksi 2023? Nyt voit saada lainaa jopa ilmaiseksi

Jotkut luottolaitokset tarjoavat uusille asiakkailleen lainaa 0 % korolla ilmaiseksi. Tyypillisesti näihin ilmaisiin lainoihin ei edes tule mitään muitakaan ylimääräisiä kuluja, joten kyseessä on asiakkaalle täysin ilmainen laina. Tämä tarjous tosin koskee usein vain ensimmäistä luottoyrityksestä otettua lainaa, joten loputtomiin ei voi saada lainaa ilmaiseksi. Silti on erittäin mukavaa lainanottajan kannalta, että edes ensilaina on ilmainen, sillä se madaltaa huomattavasti kynnystä ottaa lainaa.

Ilmainen laina on sitä paitsi huomattavasti miellyttävämpi ottaa luottoyritykseltä, kuin tuttavalta. Tuttavalta lainan pyytäminen on aina hieman nolostuttavaa, mutta luottofirmasta otetusta lainasta ei kenenkään muun tarvitse tietää mitään. Lisäksi lainan ottaminen luottoyrityksen kautta on helppoa ja nopeaa. Raha siirtyy omalle tilille jopa minuuteissa hyväksytyn lainahakemuksen jättämisen jälkeen, joten lainaraha on nopeasti käytössä. Koko hakuprosessi hoituu sähköisesti äärimmäisen ripeästi, joten päätään ei tarvitse vaivata rankalla paperityöllä, vaan hakukaavake on helppo ja nopea täyttää netissä.


Miksi jotkut luottoyritykset tarjoavat ensilainan asiakkaalle ilmaiseksi?

Luottoyritykset eivät ole hyväntekeväisyyslaitoksia, joten ne eivät tarjoa lainaa 0 % korolla ilmaiseksi hyvää hyvyyttään. Tarkoituksena on sitouttaa asiakas yritykseen, jotta hän jatkossa hakisi lainaa tarvitessaan taas samasta yrityksestä lainaa, vaikkei ensilainaetuus enää olisikaan voimassa. Ihminen on helposti tapojensa orja, joten jos lainaprosessi on sujunut kerran tietyssä firmassa hyvin, on todennäköistä, että asiakas saattaa käyttää palveluita myöhemminkin.

Toinen syy sille, miksi yritykset tarjoavat ensimmäistä lainaa ilmaiseksi on, että tällöin saadaan myös selville se, onko asiakas luotettava takaisinmaksaja. Jos pienehkön kuluttoman ensilainan takaisinmaksu ei suju ongelmitta, voi lainayritys vetää johtopäätöksen, että jatkossa kyseiselle hakijalle ei todennäköisesti kannata myöntää ainakaan uutta lainaa.

Lisäksi nykyaikana kilpailu luottoalalla on äärimmäisen kovaa, mikä johtaa siihen, että yritykset pyrkivät houkuttelemaan ihmisiä asiakkaikseen kaikin keinoin. Armoton kilpailu asiakkaista saattaa ehkä harmittaa luottoyrityksiä, mutta asiakkaan kannalta kilpailu on äärimmäisen hyvä uutinen. Kilpailu on nimittäin se asia, joka mahdollistaa hyvät tarjoukset, joista lainanhakija voi hyötyä.


Onko ilmaisen lainan ottaminen riskitöntä?Nyt on mahdollista saada korotonta lainaa jopa 0% korolla

Korottoman lainan toinen hyvä puoli on, että tyypillisesti myöskään mitään muita lisäkuluja, kuten lainanhoitokuluja ei tule maksettavaksi, vaan laina on täysin ilmainen. Toki aina kannattaa lukea huolellisesti lainaehdot läpi varmistuakseen, ettei mitään yllätyksiä tule, mutta pääsääntöisesti ilmainen laina on todellakin ilmaista.

Luottofirmojen kuluttomat lainatarjoukset ovat siis riskittömiä asiakkaalle, eikä niihin liity mitään ehtoja asiakkuuden jatkamisesta tulevaisuudessa. Vaikkakin firmat tarjoavat näitä lainoja siinä toivossa, että asiakkaat käyttäisivät heidän palvelujaan jatkossakin, niin asiakkaalla ei kuitenkaan ole mitään velvoitetta tehdä niin, ellei hän itse sitä halua.

Lisäkuluja kuitenkin tulee siinä tapauksessa, jos laina ei makseta pois sopimuksen mukaisesti, joten kannattaa pitää huolta, että lainan takaisinmaksu tulee hoidettua kunnialla. Maksamattomat laskut menevät lopulta perintään ja voivat johtaa luottotietojen menetykseen. Sen vuoksi on äärimmäisen tärkeää ottaa heti yhteyttä lainanmyöntäjään, jos näyttää siltä, että takaisinmaksu ei tule onnistumaan. Ilmainen laina voi tulla hyvinkin kalliiksi, jos lainayritys joutuu perimään lainasummaa takaisin oikeusteitse. Lainaehtojen huolellisesta noudattamisesta kannattaa siis pitää kiinni.


Paljonko korotonta lainaa on mahdollista saada?

Se, kuinka paljon korotonta lainaa voi saada, riippuu lainaa myöntävästä yrityksestä. Tyypillisesti tällaisissa tarjouksissa ei puhuta kovin isoista rahasummista, vaan lainasummat ovat joitakin satoja euroja, yleensä maksimissaan voit saada 500 euron luoton. Melko usein kuitenkaan yllättävän rahantarpeen iskiessä tarvittava summa ei ole kovinkaan suuri, joten aika monessa tiukassa paikassa pienempikin lainasumma auttaa pitkälle. Kuluttomien lainojen laina-aika on tyypillisesti melko lyhyt, keskimäärin noin muutamasta viikosta kuukauteen.

On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että läheskään jokainen luottoyritys ei tarjoa mahdollisuutta saada ensilainaa ilmaiseksi, vaan tämä on melko harvinaista. Ei siis kannata ihmetellä, jos joka firman sivuilta ei löydy näin halpaa lainatarjousta. Kuitenkin korotonta ensilainaa tarjoavia firmoja on olemassa jokunen, joten pienehköä pikalainaa hakevan kannattaa, jos suinkaan mahdollista hyödyntää tämä tilaisuus. Tällä hetkellä maksuttomia ensilainoja tarjoavat useat eri yritykset, joten kannattaa tutustua paremmin ja lukea lisää tästä.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: