Yleislaina kokemuksia lainoista ja luotoista

YleislainaYleislaina on muutaman vuoden vanha kulutusluottoa myöntävä yhtiö, jonka kautta voit hakea lainaa ilmaisella verkkohakemuksella 2000 – 5000 euron väliltä. Laina-aikaa on kaikissa luotoissa 6 – 24 kuukauden väliltä ja todellinen vuosikorko on hyvin kilpailukykyinen. Yleislaina toimittaa rahat tilille nopeasti, yleensä seuraavan vuorokauden kuluessa kun lainahakemus on hyväksytty.  Kun haet lainaa ilman vakuuksia, täytät ensin hakemuksen verkossa, jonka jälkeen saat sähköpostitse lainasopimuksen, jonka allekirjoitat TUPAS-tunnisteiden avulla. Tämän tehtyäsi saat rahat lähes välittömästi tilille kun yhtiö saa sopimuksen takaisin.

Hae lainaa Yleislainalta

 

Yleislaina kannattaa:

 

Esimerkkilaskelma: 2000€ luotto 24 kuukaudeksi KSL:n mukaisesti maksetaan takaisin kaikkine kuluineen 2604,67 EUR Todellinen vuosikorko 27,38%

 


Yleisvaikutelma

Todella suositeltava lainapaikka silloin, kun haussa on 2000-5000 euron lainasumma. Maksuaikaa reiluilla ehdoilla voi ottaa 6-24 kuukautta. Kulut ja korot ovat kilpailukykyiset ja kaikki hinnat ilmoitetaan suoraan eikä mitään yllätyksiä tai piilokuluja ole. Todella hyvä luottoratkaisu erityisesti suurempiin kertahankintoihin koska koko luottosumma siirtyy välittömästi käytettäväksi. Yleisiä syitä Yleislainan hakuun ovatkin esimerkiksi remontti, sijoittaminen, autolaina, venelaina tai muu suurempi ostos. Hakemuksen jättö on ilmaista eikä sido hakijaa vielä lainan ottamiseen joten voit rauhallisin mielin jättää hakemuksen ja vastauksen saatua miettiä uudelleen onko tämä juuri oikea ratkaisu sinun rahoitus tarpeisiisi.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Lainaa voi hakea Yleislainan kautta kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö joka on raha-asiansa hyvin hoitanut eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintää. Hakijalla tulee olla vakituinen työsuhde sekä säännölliset ja riittävät tulot jotta takaisinmaksu voidaan varmistaa. Koeajalla oleva työsuhde ei riitä. Sinun tulee myös suorittaa tulomeno arvio joka on realistinen ja määrittää kuinka paljon voit lainaa anoa. Vaatimuksena on myös pysyvä osoite sekä pankkitili Suomessa, koska ulkomaille ei voida lainaa hakea.


Edullista kulutusluottoa pitkillä laina-ajoilla

Yleislainan kertalainaa saat todella kilpailukykyisellä korolla verrattuna moniin muihin kulutusluottoihin. Kertaluonteista kulutusluottoa tarjotaan yleensä jatkuvaa joustoluottoa huonommilla eduilla, joten kulutusluottoja kannattaa ehdottomasti vertailla. Lainaehdoissa ja –koroissa on todella suurta vaihtelua eri rahoitusyhtiöiden välillä.

Yleislainan sivuilla ei ole valitettavasti lainalaskinta, jonka kautta voisit laskea itsellesi sopivan lainan sopivilla ehdoilla, mutta palvelumme kautta voit verrata Yleislainaa muihin kulutusluottoa tarjoaviin, jotta näet, sopiiko se omiin tarpeisiisi. Muutenkin Yleislainan sivusto on melko yksinkertaisen pelkistetty, josta toisaalta näkee helposti, mitä lainaa ja millaisilla ehdoilla on tarjolla, mutta toisaalta sivut voisivat olla hieman tehokkaammat ja tarjota runsaammin tietoa.

Takaamme, että sivuston ulkoasusta huolimatta Yleislaina on luotettava lainanantaja, joka on Etelä-Suomen aluehallintovirastoon rekisteröity ja siten valvonnan alainen. Yleislaina itse mainostaa sivuillaan, että 88% lainan ottaneista valitsisi Yleislainan uudestaan, joten asiakkaat ovat pääosin olleet siihen todella tyytyväisiä. Yhtiö on alunperin Virosta, jossa sillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita ja suomalaisetkin asiakkaat ovat ottaneet sen omakseen.

Yleislainan 2000-5000 euron kulutusluoton saat 24,9% nimellisellä korolla ja 6-24 kuukauden joustavalla takaisinmaksuajalla, joten saat nostamallesi kertalainalle joustavat ja kohtuullisen edulliset lainaehdot. Koron lisäksi maksat lainasta järjestelypalkkiota ja 19 euron tilinhoitomaksun joka kuukausi, mutta muuten lainaasi ei ole piilotettu mitään lisäkuluja, vaan maksat vain sen verran, mikä on sopimukseesi laitettu. Yleislainalta saat selkeän lainasopimuksen, jossa näkyvät selkeästi kaikki lainasi kulut, mutta epäselvissä tilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun aukioloaikoina chatin avulla tai sähköpostitse.

Yleislaina löytyi pitkään myös uusimmat lainat listalta, mutta nykyään kyseessä on jo useimmille entuudestaan tuttu, luotettava lainapaikka.


Lainaa etukäteen suunniteltuihin menoihin tai yllättävään rahantarpeeseen

Yleislainaa voit hakea tarvittaessa myös etukäteen, jos tiedät, että sinulla on tulossa lähikuukausina suurempia hankintoja, joihin tarvitset hieman lisärahoitusta. Lähetät vain hakemuksen edeltä ja nostat lainaa sitten, kun sitä tarvitset. Saat lainaa todella nopeasti, sillä olet jo hoitanut rekisteröitymisen ja saanut lainallesi hyväksynnän, joten sinun tarvitsee vain nostaa sitä ja rahat ovat tililläsi saman päivän aikana.

Yleislaina sopii erinomaisesti esimerkiksi käytetyn auton tai kodin remontin rahoittamiseen silloin, kun budjettisi ei aivan riitä tavallisia menoja ylittäviin kulueriin. Sinun on kuitenkin kyettävä maksamaan lainasi takaisin ajallaan, joten sopiva lainasumma kannattaa miettiä tarkasti, jotta et joudu maksuvaikeuksiin. Lainan pitkä, jopa kahden vuoden takaisinmaksuaika tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa sitä takaisin vähitellen, jolloin rahaa jää muuhunkin elämiseen.

Yleislaina sopii myös hieman tavallista pikavippiä suurempaa lainasummaa vaativiin yllättäviin rahanmenoihin, sillä voit saada lainaa kerralla jopa 5000 euroa. Näin suurta lainaa nostaessa on toki tehtävä tarkkoja laskelmia siitä, kuinka paljon voit maksaa sitä kuukaudessa takaisin, jotta saat lainan maksettua takaisin ajallaan.

Lainan sopiessa budjettiisi voit hyödyntää sitä myös suuriin hankintoihin, kuten uusien kodinkoneiden hankintaan hajonneiden tilalle tai jopa unelmiesi lomamatkaan, joka jäisi muuten vain haaveilun tasolle.

 

Yhteystiedot

AA-Yleislaina

Sinikalliontie 12

02630 Espoo

Puh: 0600 02515

asiakaspalvelu@yleislaina.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9.00 - 17.00


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: