Kulutusluottovertailu - Vertaa Kulutusluotot

Hiljattain uudistunut kulutusluottovertailu tarjoaa kaikista pienikorkoisimmat kulutusluottoratkaisut.

Kulutusluottovertailu on erinomainen työkalu ja sitä kautta voit kätevästi löytää sinulle parhaimman lainaa tarjoavan firman. Näet myös nopeasti millaisilla ehdoilla lainaa on saatavilla ja kaiken oleellisimman informaation yrityksestä mitä lainaa hakiessasi haluat tietää.

Alapuolella Lainailmanvakuuksia.fi vertaili luottofirmoja täysin puolueettomasti ja olemme valinneet valikoimaamme kuluttajien suosikkeja. Vertailussa olemme huomioineet sekä hintaa, että muita tärkeimpiä lainaehtoja, jotka on syytä ottaa huomioon.

Vertailemalla kulutusluotot ja lainatarjoukset tarkasti ja huolellisesti voit olla varma, että lopulta saat selville mikä on kaikista halvin laina.

Freedom Rahoitukselta saat vakuudettomia kulutusluottoja heti tilille

Kulutusluotto.com on yksi parhaista kulutusluottoa myöntävistä yrityksistä. Tutustu siihen ensimmäisenä, jos haluat kulutusluottoa heti tilille.

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus on hyvä paikka jos olet suuremman luoton tarpeessa ja toki pienempiäkin rahoitusvaihtoehtoja löytyy. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia 500-40000 € väliltä erittäin pitkällä takaisinmaksuajalla. Voit valita sen jopa 1 – 15 vuoden väliltä ja yhtiö joustaa myös tässä tarvittaessa. Freedom Rahoitukselta lainatessasi saat ilmaisen lainaneuvojan, jonka kanssa etsitte sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan lainan. Kun teet lainahakemuksen Freedom Rahoitukselle, saat heti useamman eri lainatarjouksen ja voit valita niistä omiin tarpeisiisi parhaimmalta tuntuvan rahoitusratkaisun! Tutustu ja hae lainaa ilman vakuuksia helposti ja nopeasti.

Hae kulutusluottoa Freedom Rahoitukselta

 


Nopsalaina – lainapäätös 15 minuutissa ja lainan allekirjoitus verkossa

NopsalainaTämän kulutusluottovertailun ykköspaikan otti kirkkaasti Nopsalaina. Nopsalainan kautta lainan hakeminen on halpaa ja erittäin nopeaa. Voit hakea lainaa nopeasti 2000 – 20 000 euron väliltä 6 – 120 kuukauden takaisinmaksuajalla todella edullisella 9 % todellisella vuosikorolla. Saat lainapäätöksen 15 minuutissa ja tämän jälkeen voit allekirjoittaa lainan suoraan netissä. Allekirjoittamisen jälkeen saat rahat välittömästi tilillesi. Lue lisää ja hae kulutusluotto Nopsalainalta.

Hae kulutusluottoa Nopsalainalta

 


Ostosrahalta lainaa ilman vakuuksia tai takaajia - lainapäätös aina 15 minuutissa

OstosrahaOstosraha on markkinoiden nopein luotonmyöntäjä - saat rahat nopeasti tilille ja lainapäätöksen 15 minuutissa! Yhtiö on erinomainen vaihtoehto, kun haluat hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 euron väliltä. Ostosraha on luotettava ja toimittaa rahat tilille aina nopeasti. Yritys myöntää luottoa kaikille 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on luottotiedot tallessa. Ostosraha tarjoaa lainoilleen takaisinmaksuaikaa 12-60 kuukautta. Hae lainaa välittömästi tilillesi ilman vakuuksia Ostosrahalta jo tänään.

Hae kulutusluottoa Ostosrahalta

 


Etua - hae asuntolainaa, kulutusluottoa tai luottokorttia kätevästi netistä

Etua.fiEtua tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoa, asuntolainaa ja luottokortteja. Voit hakea sitä kautta kulutusluottoa 2000 – 40000 euroa  1-30 vuoden takaisinmaksuajalla. Etua.fi myöntää tällä hetkellä suurinta kulutusluottoa, kun pankkeja ei lasketa mukaan. Lainaa voit hakea, jos sinulla on säännölliset tulot, olet vähintään täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotietotaustat. Tutustu yritykseen ja hae lainaa kätevästi verkon kautta.

Hae kulutusluottoa Etua.fi:n kautta

 


Kulutusluotot vertailussa 2023 vuonna – mistä löytyy edullisin rahoitusvaihtoehto?

Kulutusluottoja kannattaa aina lähteä vertailemaan kun on hakemassa lainaa. Voit säästää tuntuvasti rahaa jo muutaman tuhannen euron kulutusluottoa tilatessasi, joten se todella kannattaa. Voit tehdä vertailun itse tai hyödyntää kulutusluottovertailu -sivustoja ja helpointa on, että valitset tätä kautta muutaman yrityksen ja valitset niistä parhaimmalta tuntuvan.

Tällä tavoin saat varmasti kaikista parhaimman lainan juuri tarpeisiisi. Jos olet syystä tai toisesta skeptinen tarjonnan suhteen, niin voit tietenkin tutkia itse, mikäli parempaa luottotarjontaa löytyy. Voimme kuitenkin taata, että parhaat luottofirmat löytyvät sivultamme. Päivitämme sivua jatkuvasti ja jos havaitsemme uuden yrityksen auenneen, tutkimme sen lainavaihtoehdot, hinnat ja muut lainaehdot välittömästi.

Mikäli yritys läpäisee meidän tiukan seulan, pääsee se sivustollemme, mutta vain koeajalle. Jos se ei kerää asiakkaita, on siinä pakko olla jotain vikaa, joten poistamme yrityksen sivustoltamme. Kilpailu on alalla kovaa ja vain parhaimmat pärjäävät, joten uusien firmojen pitää todella miettiä tarkkaan millaista lainaa, millä ehdoilla ja mihin hintaan he tarjoavat. Lisäksi on tärkeää miettiä, voisiko yritys tarjota maksuvapaita kuukausia tai joustoa lainalle tms.

Erikseen olemme vertaillt myös lainasummia, joista suosituimmat ovat ollet lainaa 1000 euroa sekä 3000e laina. Myös muita, niin pienempiä kuin suurempiakin, summia olemme vertailleet väliltä 500€ - 30000€. Voit tutustua alapuolelta näihin lainasummiin.

Kulutusluottovertailun lainasummat:


Kulutusluottojen määrä nousee pikavippien korkokattoasetuksen myötä

Pikavipeille ollaan asettamassa korkokattoasetusta ja se tulee voimaan loppukeväästä tai viimeistään alkukesästä mikä tarkoittaa sitä, että pikavippien myöntäminen sellaisessa muodossa kuin ne ovat nyt, tulee loppumaan kokonaan. Esimerkiksi 100 euron pikalainasta ei voi enää pyytää enempää kuin 4 euroa korkoa. Tämä muutos tekee pikavippibisneksestä kannattamatonta katteen painuessa niin alas, että voittoa ei enää tule.

kulutusluottovertailuTällä tulee olemaan suuri vaikutus kulutusluottoalaan, koska monet vippifirmat siirtyvät tarjoamaan suurempia lainoja ja kilpailu alalla kiristyy hurjasti. Pelkästään pikavippiä myöntäviä firmoja on alalla yli 100 joiden tarjotaan siis kuuluvat pikalainat enintään 1000 euroon asti. Yhteensä firmoja on n. 170 kun lasketaan mukaan kaikki pikavippi- ja kulutusluottofirmat.

Tämäkin kulutusluottovertailu tulee muuttumaan luultavasti merkittävästi muutaman kuukauden kuluttua, sillä kilpailuun ampaisee mukaan sen verran monta ehdokasta, että joukosta löytyy varmasti toinen toistaan parempia luotonmyöntäjiä, niin lainaehtojen kuin myös hintojen suhteen. Aika näyttää kuinka käy.


Haluatko säästää? Kulutusluotto vertailun kautta säästä aikaa ja rahaa

Kulutusluottovertailu auttaa sinua löytämään sen kaikista sopivimman lainan ja vielä kaiken lisäksi tulet löytämään sen hyvin nopeasti. Harvalla on aikaa vertailla jokaista luottoa myöntävää yritystä tai edes puolia niistä. Ja monet eivät edes vertaile luotonmyöntäjiä keskenään, kun ottavat lainaa. Lieneekö syynä piittaamattomuus vai laiskuus, ken tietää, mutta tosi asia on se, että kulutusluottovertailu todella kannattaa.

Lainoja vertaillessa ja varsinkin hintaa tutkiessa kannattaa aina kiinnittää huomio lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se määrää lainan todellisen hinnan. Se kuinka paljon lainasta euromääräisesti lyhentämään ei vielä kerro koko totuutta, vaan tämän kanssa tulee huomioida myös laina-aika.

Todellisen vuosikoron laskukaava on yleisesti käytetty ja kaikki luotonmyöntäjät käyttävät samaa kaavaa, joten voit luottaa siihen. Ja jos et luota, niin aina voit laskea itse, se kun ei montaa sekuntia vie. Onnea lainaamiseen ja muista hyödyntää kulutusluottovertailua aina lainatessa!

 


Luottomuodot vertailussa - kertaluontoista kulutusluottoa vai jatkuvaa tililuottoa 500-40000 euroa?

Lainaa etsiessäsi sinun kannattaa vertailla, sopiiko lainantarpeeseesi paremmin kertaluontoinen kulutusluotto 500-40 000 euroa vai jatkuva tililuotto, jota voit nostaa säännöllisesti rahantarpeesi mukaan.

Kulutusluotto on oiva apu äkilliseen rahantarpeeseen, sillä voit saada kertaluontoista lainaa jopa 500-40000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Kulutusluotto eroaa pienestä pikavipistä juuri lainasumman suuruudessa, sillä kulutusluotosta puhuttaessa tarkoitetaan yleensä yli 500 euron kertalainaa, kun taas pikavipeistä puhuttaessa tarkoitetaan yleensä pieniä, muutaman sadan euron pikalainoja.

Kulutusluotto sopii siten hieman suurempiin arjen hankintoihin, sillä 500-40 000 euron lainojen välistä löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivan lainasumman. Oma maksukykysi kannattaa kuitenkin laskea tarkkaan, jotta otat vain omaan budjettiisi sopivan lainan omaan aikatauluusi sopivalla takaisinmaksuajalla.

 


Tililuotolla joustoa arkeen

Jatkuvampaan ja pikavippejä suurempaan, 2000-40 000 euron lainantarpeeseen kannattaa ehdottomasti hakea tililuottoa eli joustoluottoa. Tililuoton kautta saat jatkuvasti käytössä olevan luottorajan, jonka kautta nostat rahaa joko tekstiviestillä tai verkkosivujen kautta. Tililuoton kautta saat lainaa edullisemmin kuin kulutusluoton kautta, sillä jatkuvilla lainoilla on yleensä matalammat korot ja joustavammat takaisinmaksuajat kuin kertalainoilla.

Joustoluotto tarjoaa nimensä mukaisesti joustavaa apua arjen yllättäviin tilanteisiin ja menoihin, olipa kyseessä sitten hajonneen kodinkoneen korjaaminen, uuden auton hankkiminen tai muun lisämenon rahoittaminen. Et yleensä maksa tilin avaamisesta tai käytöstä muuta maksuja kuin käyttämästäsi luotosta. Voit vertailla sivuillamme myös tililuottoa ja kulutusluottoa, jotta näet, minkälainen laina on sinulle sopivin.

Joustoluotto on nopea tapa nostaa jatkuvaa lainaa, sillä ensimmäisen hakemuksen täytettyäsi voit aina nostaa lisää rahaa luottorajasi puitteissa samalla hakemuksella, eikä sinun tarvitse neuvotella pankkisi kanssa lainaehdoista tai kertoa lainatarpeestasi, vaan saat uutta lainaa haluamaasi kohteeseen jopa muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä.

Tililuoton luottoraja on useimmilla lainantarjoajilla noin laina 2000 euroa, mutta esimerkiksi Freedom Rahoituksen kautta voit saada tililuottoakin jopa 500-40 000 euroa, joten vaihtoehtoja on joustoluotonkin kautta tarjolla todella mukavasti. Kulutusluottojen ja tililuottojen lainaehtojen vertailu on järkevää tässäkin tapauksessa.

Kulutusluottoa 500-40 000 euroa voit saada joidenkin yhtiöiden kautta jopa pelkillä puhtailla luottotiedoilla, mutta tililuottoa avatessa sinun täytyy yleensä aina todistaa, että sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, jotta lainayhtiö voi varmistua maksukyvystäsi.

 


Kulutusluottojen lainapäätösten vertailu kannattaa – lainaa jopa 15 minuutissa

Lainaa hakiessa myös lainapäätöksen nopeudella on väliä. Akuutissa rahantarpeessa tarvitset lainaa mahdollisimman nopeasti, joten lainaa haettuasi et halua odotella montaa päivää, ennen kuin rahat kilahtavat tilillesi.

Parhaimmillaan voit saada lainan todella nopeasti jopa muutamassa minuutissa ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä, kun taas joillakin yhtiöillä joudut odottelemaan useita tunteja tai jopa päiviä ennen lainapäätöstä, joten kulutusluottojen vertailu kannattaa myös tässä asiassa.

Nopsalaina ja Ostosraha lupaavat molemmat toimittaa sinulle päätöksen 15 minuutissa ja rahat saat tilillesi heti lainapäätöksen saatuasi palvelun aukioloaikojen puitteissa, joten äkillisessä rahantarpeessa saat apua erittäin nopeasti ja helposti yhden lainahakemuksen täytettyäsi ja todistettua maksukykysi. Nopeaa lainaa hakiessasi sinun kannattaakin vertailla sitä tarjoavien lainayhtiöiden muita lainaehtoja ja takaisinmaksuaikoja löytääksesi omiin tarpeisiisi sopivan lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: