Etua.fi

Etua.fi

 • Lainasummat: 500€ - 60000€
 • Laina-ajat: 1v - 15v
 • Ikäraja: 20 v
 • Korko: 4.68% - 20%
Esimerkkilaina: Suuntaa-antava kuukausierä kyseisen suuruiselle lainan määrälle. KSL:n mukainen lainan todellinen vuosikorko on 11,6%, kun lainan määrä on 10 000 euroa, laina-aika on 12 vuotta ja lainan nimelliskorko on 10%, avausmaksu 80 euroa ja tilinhoitomaksu 5 euroa/kk. Laina-aika 1-15 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€
Yritystieto
Y-Tunnus: 2167036-1 Osoite: Kalevankatu 12, 00100 Helsinki Kotisivut: https://www.etua.fi/ Puhelin: 09 2316 3611 Email: asiakaspalvelu@etua.fi 
Lainaehdot
Tulot: 850€/kk Tulojen varmistus: Vaaditut dokumentit: Vakituinen osoite suomessa, puhelinnumero Tunnistautuminen: Verkkopankkitunnukset Minimilyhennys: Minimi 28 euroa
Tietoa lainoista
Nopeus: 0 - 4 vrk Ilmainen ensilaina: Ei Yhteishakija: N/A Maksuvapaa /kk: Kyllä Eräpäivän siirto: Kyllä Lainojen yhdistäminen: Kyllä Rahojen siirto: 10 -15Etua.fi Kokemuksia ja Arvosteluclient_pic

LainaaIlmanVakuuksia Tiimi

Sisältömanageri

Etua.fi:n tarjonta on markkinoiden ehdottomasti laajin. Sitä kautta voit hakea normaalia kulutusluottoa 500 – 40 000 euron väliltä, suurempia asuntolainoja (kysy lisää lainatarjouksista) ja lisäksi vielä yhditelmälainaa tai yritysluottoa. Yhtiön kautta voit hakea lainaa netistä ilmaisella hakemuksella kätevästi. Saat aina yhdellä hakemuksella useampia eri vaihtoehtoja, joista voit valita sinulle parhaimmalta tuntuvan lainan. Etua.fi tarjoaa Etua.filainaajalle vapaat kädet ja lainaaminen on erittäin miellyttävää.

 • Lainaa tarjolla 500-40000 euroa
 • Lainamuodoksi voit valita kulutusluoton, asuntolainan, yhdistelmälainan tai yritysluoton
 • Maksuaikaa sopimuksen mukaan joustavin ehdoin

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja Etua.fi edellyttää lainaajan olevan vähintään 20-vuotias henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa ja joka omaa myös säännölliset kuukausittaiset tulot (palkka, eläke tai mikä tahansa tulo käy). Tutustu lisää ja hae Etua.fi:n kulutusluotto, asuntolainaa tai luottokorttia yhtiön sivuilta!

Etua.fi on toiminut markkinoilla pitkään ja on aloittanut toimintansa jo vuonna 2008. He olivat ensimmäisten toimijoiden joukossa Suomen uusilla lainamarkkinoilla, kun laki aikoinaan muuttui ja vanhat kivijalkapankit saivat tukun uusia kilpailjoita. Voit tarkistaa kaikki lainapaikat täältä.

Etua.fi ei siis itse tarjoa lainoja, vaan vertailee ja kilpailuttaa monia eri pankkeja, sekä rahoituslaitoksia asiakkaan puolesta. Heidän kauttansa saa siis yhdellä hakemuksella kätevästi lukuisia lainatarjouksia, joita on helppo vertailla toisiinsa.

Palvelu on kuluttajalle täysin ilmainen, koska mikäli kuluttaja valitsee lainansa Etua.fi yrityksen kilpailuttamista tarjouksista, niin silloin rahoituslaitos tai pankki, joka valinnan kohteeksi osuu maksaa pienen välityspalkkion. Eli kuluttaja hyötyy tästä mukavasti, koska aikaa ja vaivaa säästyy ja mitään ylimääräisiä kuluja ei kuluttajan maksettavaksi koidu.
 

Yleisvaikutelma

Lainaa on haettavissa 500-40 000 euroa riippuen minkälaista lainaa olet etsimässä. Tarjolla on asuntolainaa tai kulutusluottoa. Uutena palveluna voi nykyään myös hakea yrityslainaa ja yhdistelmälainaa.

Yritysluotto on hieman harvinaisempi lainatuote, jota monella ei ole tarjolla. Nyt sen sijaan, että etsisi edes jotakin yritystä, joka niitä tarjoaa, niin yhdellä hakemuksella voi saada useita tarjouksia. Yritysluotto on tarkoitettu pienille tai keskikokoisille yrityksille, joilla on tilapäisiä ongelmia käteisen rahan kanssa.Eli se soveltuu mainiosti pienten juoksevien kulujen hoitamiseen, kuten vaikka sähkölaskuihin tai vesilaskuihin tai vastaaviin. Yritysluoton hakeminen on todella helppoa ja joustavaa ja reaalivakuuksia ei siihen tarvita. Toki tietyt ehdot pitää täyttää, mutta prosessi on silti helpompi, kuin perinteisissä pankeissa. Parhaimmillaan voi yritysluottoa saada jopa 50 000 euroon saakka. Takaisinmaksu tulee tosin hoitaa kahden vuoden kuluessa lainan nostamisesta.

Yhdistelmälaina on hyvä vaihtoehto, jos tällä hetkellä on useita pikalainoja tai pikavippejä tai osamaksusopimuksia. Yhditelmälainalla voi kuitata kaikki olemassa olevat velat pois ja keskittää kaikki menot vain yhteen paikkaan. Eli raha-asioiden hoitaminen helpottuu huomattavasti, kun enää ei tarvitse huolehtua maksuista moneen eri paikkaan. Yhdistelmälainan avulla on usein myös mahdollista maksaa kalliit lyhytaikaiset lainat heti pois ja tehdä oma takaisinmaksusuunnitelma pidemmälle ajanjaksolle, jolloin usein kuukasittain maksettavan erän koko jää mukavan pieneksi. 

Me suosittelemmekkin kokeilemaan lainojen yhdistämistä ja säästämään selvää rahaa lainojen kuluissa.

Erittäin laajan yhteistyöverkoston ansiosta voit yhdellä hakemuksella saada useita eri lainatarjouksia niin pankeilta kuin rahoitusyhtiöistäkin. Kun olet lainatarjoukset saanut on todella helppoa vertailla niitä keskenään ja valita juuri se josta sinulle parhaiten sopii.

Kuten mainittu yllä, niin Etua.fi palvelun avulla on myös kätevä yhdistellä ja järjestellä vanhat kalliimmat luotot ja lainat yhdeksi suureksi ja edullisemmaksi yhdistelmälainaksi, joka on myös huomattavasti helpompi hoitoisempi. Suuriakin luottoja voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Monet Etua.fi lainapalvelun ehdoista riippuvat sekä lainasummasta että lainamuodosta. Esimerkiksi kulutusluotolla ja asuntolainalla on hyvin erilaisia ehtoja. Yleissääntöinä voidaan kuitenkin pitää sitä että lainaajan tulee olla vähintään 20-vuotias. Vaatimuslistalla on myös pysyvä osoite ja ja pankkitili Suomessa. Lainan hakijalla tulee myös olla riittävän suuret säännölliset tulot suhteutettuna lainapääomaan. Tällä hetkellä hakijan tuloraja on 850 euroa kuukaudessa. Se saattaa kuitenkin hieman muuttua silloin tällöin, kun ehtoja tarkistetaan.

Kuten mainittua, niin myös lainasumman koko vaikuttaa tulohin, koska pitää toki realistisesti arvioida, että paljonko pystyy lainaa maksamaan takaisin.  Voit varmistaa asiakaspalvelusta tarkemmat rajoitukset tuloihin. Riippumatta minkä suuruista lainaa tai missä muodossa sitä olet hakemassa niin jos sinulla on ennenstään rekisteröity maksuhäiriömerkintä niin et voi hakea luottoa Etua.fi lainapalvelusta. Eli raha-asiat tulee hoitaa kunnolla ja ajallaan, niin silloin ongelmia ei ole ja kuka tahansa, jolla tulot ja luottotiedot ovat kunnossa voi hakea lainatarjoukset itsellensä

Suureen osaan lainoista on mahdollista saada myös rinnakaishakija. Eli usein aviopuoliso tai avopuoliso. Kun hakijoita on kaksi, niin lainan saaminen paremmilla ehdoilla usein onnistuu, koska kahden maksajan ansiosta luotonantajan riski pienenee. Myöskin suurempi summia saa lainattua helpommin, kun hakijoita on kaksi.

Hieman lainasta ja toki myös lainanantajasta riippuen saattaa joskus olla mahdollista saada lyhennysvapaita tai kokonaan maksuvapaita kuukausia. Jotkut lainanmyöntäjät myös tarjoavat niin sanottua lainaturvaa eli vakuutusta sen varalta, jos jotakin yllättävää sattuu. Kannattaa aina lukea ehdot huolellisesti läpi, jota varmasti tietää mahdollisuudet ja velvollisuudet ennen kuin hyväksyy lainatarjouksen.

 

Yhteystiedot

Puh: 09 2316

asiakaspalvelu@etua.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 10.00 - 15.00

 
0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat: