Credigo kokemuksia ja arvostelu

Credigo – luotettava lainapalvelu suomalaisille

Credigo on suomalaisten pikalainapalvelujen uranuurtaja, sillä yritys on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006 eli kymmenen vuoden ajan. Credigon visiona on tuottaa asiakkailleen selkeitä lainapalveluita, joita käyttäessä ei tarvitse huolehtia pienellä kirjoitetuista pränteistä. Asiakkaiden luottamus ansaitaan vain rehellisillä ja reiluilla pelisäännöillä, ja tämä on Credigolla otettu toiminnan kantavaksi perustaksi. Asiakkaat tietävät aina lainan ehdot, eikä piilokuluista tarvitse olla huolissaan, sillä niitä Credigolla ei harrasteta.

Credigon laadullisesti tarkastelun kestävästä toiminnasta todisteena ovat lukuisat asiakkaat. Pohjoismaissa Credigon palveluja on käyttänyt jo 150 000 rahoitusratkaisua etsivää asiakasta. Asiakkaiden on helppo kääntyä Credigon puoleen laina-asioissa, sillä lainaa ottaessa saa tietää jo lainahakemusta tehdessä lainan kokonaiskustannukset. Selvät sävelet ovat asiakkaiden mieleen!


Kuka voi hakea lainaa Credigolta?Credigo on oiva lainapaikka

Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 20-vuotias eikä sinulla ole luottotietohäiriöitä sekä tulosi täyttävät minimivaatimukset. Vastuullista luottotapaa noudattavat yritykset eivät koskaan myönnä lainaa luottotiedottomalle, joten luonnollisesti tätä ei tee myöskään Credigo, joka kannattaa vahvasti vastuullisen luoton myöntämisen arvoja.

Credigolta lainaa voi saada 100–2 500 euroa. Tulorajojen minimivaatimukset riippuvat siitä, paljonko lainaa tarvitset. Isompi laina on isompi riski luotonantajalle, joten tällöin hakijan tulojenkin halutaan olevan korkeammat, ettei lainan takaisinmaksussa tulisi ongelmia. Lainanhakijan tuloilta ei kuitenkaan vaadita mahdottomuuksia. Jos lainaa haetaan 100–400 euroa, tulee kuukausitulojen olla vähintään 400 euroa. Kun lainahakemus koskee 500–2500 euroa, pitää tulojen olla minimissään 600 euroa kuussa.


Minkälaisia lainoja asiakkaille myönnetään?

Kuten jo aikaisemmin todettiin Credigo myöntää 100–2500 euron suuruisia lainoja asiakkailleen. Se siis sopii hyvin henkilöille, jotka tahtovat pienehkön 500 euron lainan reiluilla ehdoilla. Koska yritys on erikoistunut nimenomaan pienlainoihin, on heillä vahva tietämys siitä, miten asiakkaiden lainakokemuksesta tehdään molemmille osapuolille tyydyttävä.

Myös takaisinmaksuaikaa lainalle on saatavana runsaasti, joten lainan hoidon pystyy sovittamaan omaan elämäntilanteeseen. Esimerkiksi 1 000 euron lainalle onkin mahdollista saada maksuaikaa 6-60 kuukautta, mikä on varsin ruhtinaallisesti. Asiakkaalle onkin iso etu, että hänellä on mahdollisuus maksaa omalle budjetilleen sopivaa kuukausierää lainasta.

Credigo on yksi harvoista paikoista joka joustoluoton sijasta tarjoaa vielä perinteisiä pikavippejä, jolloin lainan pystyy tarjoamaan ilman ylimääräisiä tilinhoito-, nosto- tai kuukausimaksuja. Joustoluotto toimii jatkuvakäyttöisenä vararahastotilinä, jolloin tilin ylläpidostakin joutuu tavallisesti pulittamaan jotain. Perinteinen pikavippi taas puolestaan on kertalaina.


Kuinka nopeasti lainan saa?

Lainan saa hyvinkin nopealla aikataululla. Luottopäätöksen näkee omalta näytöltä heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainahakemuksen yhteydessä hakijan on osoitettava oma henkilöllisyytensä joko mobiilivarmenteen tai oman pankin pankkitunnusten avulla. Tämä menetelmä auttaa estämään identiteettivarkaudet, sillä lainahakemus myös allekirjoitetaan sähköisesti. Turvallisuus Credigolla on siis huippuluokkaa.

Hyväksytyn lainahakemuksen jättämisen jälkeen asiakas saa tekstiviestin, kun laina maksetaan tilille, joten asiakas tietää heti, milloin rahat ovat käytettävissä. Tämä tapahtuu vain 15 minuutin sisällä lainahakemuksen jättämisestä, joten lainaprosessi on erittäin nopea. Pikaiseen rahantarpeeseen on siis olemassa varsin nopea ratkaisu.


Miten lainan kustannukset muodostuvat Credigolla?

Credigolla asiakas maksaa vain korkokustannuksia, joten lainasumman lisäksi maksat vain korkokuluja. Asiakkaan on helppo tietää, miten lainasta maksettavat kulut muodostuvat, kun lainahinnan päälle asiakas maksaa ainoastaan korkoa. Tämä varmistaa sen, ettei lainan maksussa tule yllätyksiä. Joissakin paikoissa koron lisäksi maksetaan lainasta erilaisia muita lainanhoitokuluja, joista saattaa huomaamatta tulla iso lasku. Tätä riskiä ei kuitenkaan ole Credigolla. Credigon lainojen kuukausikorko on 3,25–3,42 % riippuen lainasummasta ja muista tekijöistä. Todellinen vuosikorko lainoissa ei ylitä pikavipeille lain mukaan säädettyä korkokattoa, joka on 50,5 %.

Credigo tarjoaa myös asiakkailleen lainatakuun. Jos 30 päivän sisällä lainasopimuksen teosta, näet Credigon mainostavan lainaa halvemmalla, ota yhteys lainapalveluun. Hyvityksenä saat erotuksen arvoisen lahjakortin. Tämä on melko reilua toimintaa, sillä lainatakuu varmistaa, ettet tee huonoa diili.


Millainen asiakaspalvelu Credigolla on?

Credigon asiakaspalvelu on luotu auttamaan asiakkaita kaikissa ongelmatilanteissa. Mikään kysymys pikalainoista ei ole liian pieni tai suuri, vaan asiakkaiden kaikki yhteydenotot laina-asioissa ovat todella tervetulleita. Henkilökunta on suomalaista, joten saat vastauksen kysymyksiisi omalla äidinkielelläsi. Asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja lauantaisin 10–18.

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyden joko sähköpostitse, puhelimella, chatin kautta tai ottamalla yhteyttä Facebookissa. Kaikki yhteydenottotavat ovat asiakkaalle ilmaisia, joten voit huoletta ottaa yhteydettä käyttämällä itsellesi luonnollisinta metodia. Credigo työskentelee jatkuvasti asiakaspalvelukokemuksen parantamisen puolesta, joten voit olla varma, että sinulle pyritään tarjoamaan markkinoiden erinomaisinta palvelua.


Mikä erottaa Credigon muista lainapalveluista?

Credigo erottuu muista alan vastaavista palveluntarjoajista tarjoamalla monien rakastamia perinteisiä pikavippejä. Joustoluotoilla on omat hyvät puolensa, mutta joskus pikavippi on kuluttajan kannalta selkeämpi ja parempi vaihtoehto. Lisäksi, koska Credigolla lainaan ei sisälly mitään muita kuluja korkojen lisäksi, tekee se lainaprosessista asiakkaan kannalta selkeän. Kukaan ei halua huomata, että lainaan sisältyikin kuluja, jota ei ennalta osannut ennakoida. Tämän vuoksi lainan ottaminen Credigolta on järkipäätös, sillä piilokuluja ei ole.

Lisäksi Credigon pitkäaikainen kokemus lainatoiminnasta pohjoismaissa ja sitoutuminen reiluun ja vastuulliseen lainatoimintaan on iso etu. Luotettavuus on tärkein ominaisuus lainayhtiössä, kun kuluttaja alkaa pohtia, mistä laina kannattaisi hakea. Tämän vuoksi Credigon suosio lainamarkkinoilla ei olekaan mikään ihme.


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: