Fixura

Fixura

 • Lainasummat: 1000€ - 20000€
 • Laina-ajat: 2v - 6v
 • Ikäraja: 21 v
 • Korko: 2.9% - 9.9%
Esimerkkilaina: Lainasummasta perittävä nimelliskorko on 2.9-9.9% vuodessa. Lainan aloituskorko on 9.9 % ja laskee kuukausittain 0.1 prosenttiyksikön verran joka kuukausi jopa 2.9% asti kun lyhennys maksetaan ajoissa. Jos lyhennystä ei makseta ajoissa, korko pysyy aiemmin saavutetulla tasolla.
Yritystieto
Y-Tunnus: 2246639-7 Osoite: Hovioikeudenpuistikko 15 C 29, 65100 Vaasa Kotisivut: https://www.fixura.fi/fi-fi/home/ Puhelin: 020 7344 530 Email: info@fixura.fi
Lainaehdot
Tulot: Minimi 1000€/kk Tulojen varmistus: Kyllä Vaaditut dokumentit: Vakituinen osoite suomessa, puhelinnumero Tunnistautuminen: Verkkopankkitunnukset Minimilyhennys: 26.50 euroa
Tietoa lainoista
Nopeus: 0 - 4 vrk Ilmainen ensilaina: Ei Yhteishakija: Ei Maksuvapaa /kk: Kyllä Eräpäivän siirto: Kyllä Lainojen yhdistäminen: Kyllä Rahojen siirto: 09 - 16Fixura Kokemuksia ja Arvosteluclient_pic

LainaaIlmanVakuuksia Tiimi

Sisältömanageri

FixuraFixuran vertaislainapalvelu on edullinen ja joustava, sen kautta lainaaja saa valita juuri sellaisen lainatuotteen kuin haluaa. Lainavalikoimaan kuuluvat kulutusluotot 2000 - 10000 euron väliltä, kaikki lainat ovat haettavissa ilman vakuuksia ja niiden hakeminen onnistuu netistä yksinkertaisella ja nopealla lainahakemuksella. Voit itse määrittää lainalle todellisen vuosikoron ja maksuaikataulun pituuden 2-5 vuoden väliltä!

Palvelun kautta voit hakea lainaa jos olet vähintään 21-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Lue lisää ja hae luottoa Fixuralta.

 • Hae lainaa ilman vakuuksia 2000-10000 euroa
 • Ilmainen verkkohakemus - täyttäminen vain minuuteissa
 • Määritä lainalle itse korko ja maksuaika
 • Nopea palvelu - ikäraja 21 vuotta

Hae Fixuralta heti tästä

 

Yleisvaikutelma

Fixuran kautta voit hakea lainaa omilla ehdoillasi. Eli kyseessä on niin sanottu vertaislaina palvelu jossa kuluttaja lainaa suoraan toiselta ihmiseltä rahoitusta eikä rahoitusyhtiön kautta. Lainan hakija voi itse määritellä millaisilla ehdoilla lainansa hakee eli summa, maksuaika sekä korko jota olet valmis maksamaan. Näin ollen saat juuri sellaisen lainatuotteen jota olet hakemassa. Kun joku Fixuran sijoittajista hyväksyy ehtosi niin saat siitä tekstiviestin ja tämän jälkeen voit vielä päättää haluatko rahat ottaa käyttöösi. Lainasummat vaihtelevat 1000e ja 10000 euron väliltä ja suuremmat 10000 euron lainat vaativat myös vakituisia tuloja. Yksi kätevä tapa hyväksikäyttää Fixuran edullisia hintoja on ottaa suurempi ja edullisempi laina jolla voit maksaa vanhat kalliimmat pienemmät vippisi pois, eli yhdistää lainasi yhdeksi suureksi luotoksi. Fixura palvelussa joudut antamaan syyn lainallesi. Yleisimpiä syitä ovat autolaina, kulutuslaina, venelaina, remontti tai muiden luottojen maksu.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Fixuran palvelua käyttävän tulee olla vähintään 21-vuotias. Riippuen lainasummasta hakijalta vaaditaan myös säännöllisiä riittäviä tuloja jotta takaisinmaksu voidaan varmistaa. Laina maksetaan ainoastaan kotimaisen pankin tilille. Maksuhäiriömerkinnän omaava henkilö ei voi Fixuran kautta hakea rahoitusta. Sinun tulee myös lyhyesti esittäytyä ja ilmoittaa kohde johon olet rahoitusta etsimässä. Kun liityt palveluun niin sinulle asetetaan luottoluokitus sen mukaan miten olet aiemmin raha-asiasi hoitanut.

 


Kuinka nopeasti rahat saa käyttöön?

Kun on kyse vertaislainasta, niin lainan saamisen nopeutta on erittäin vaikea arvioida, koska Fixura ei itsessään myönnä lainaa, vaan lainat tulevat yksityisiltä sijoittajilta. Fixura palvelussa lainan saamiseen vaikuttaa tietenkin se mitä lainasummaa olet hakemassa ja millaiset lainaehdot sille annat. Erityisesti lainan saamiseen vaikuttaa se, kuinka pienellä korkoprosentilla haet lainaa. Jos haet pientä tuhannen tai kahden tuhannen euron lainaa, kuuden prosentin korolla, niin todennäköisesti et tule lainaa saamaan ainakaan kovin nopeasti. Lainaa hakiessa sinun kannattaa aina miettiä, millä ehdoilla olisit itse valmis lainaamaan rahaa. Parin tonnin lainan saakin erittäin todennäköisemmin, kun korkoprosentin nostaa 8-10 prosenttiyksikköön. Tällöin lainan antaminen houkuttaa sijoittajia paljon enemmän. Luonnollisesti lainan myöntämiseen vaikuttaa myös asettamasi laina-ajan pituus.

Lainan saaminen riippuu siis pääsääntöisesti siitä, mitkä ehdot hakemallesi lainalle asetat. Joskus lainan saattaa saada heti saman päivän aikana, mutta joskus saattaa mennä helposti parikin viikkoa, ennen kuin joku tarttuu lainahakemukseesi. Vertaislainaa hakiessa suosittelemmekin sinua ennakoimaan lainan tarvetta ja jättämään lainahakemuksesi ajoissa Fixuran vertaislainapalveluun tarvittavine liitteineen. Lainapäätös ei sido sinua mihinkään ja lainasopimuksesi astuu voimaan vasta sitten, kun olet allekirjoittanut sen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Jos tarvitset lainaa nopeammin, niin sinun kannattaa hakea sitä, jonkin muun rahoitusyhtiön kautta. Vertaislainaaminen on yleisesti ottaen edullisempaa, mutta rahojen saanti voi olla melko hidasta. Normaalin kulutusluoton tai joustoluoton saat puolestaan erittäin nopeasti ja rahat siirretään tilillesi jo noin parin päivän sisällä lainahakemuksesi jättämisestä. Kaikki tämän hetken parhaimmat lainapaikat löydät täältä.

 


Fixura tarjoaa myös sijoitus mahdollisuutta

Onko sinulla hyvät tulot ja hieman ylimääräistä rahaa? Oletko ajatellut sijoittaa kenties osan varoistasi? Miksipä et kokeilisi vertaislainaamista. Fixura vertaislainasijoittajana saat rahoillesi keskimäärin noin kymmenen prosenttiyksikön tuoton vuodessa, mikä on nykyisillä sijoitusmarkkinoilla erittäin hyvä tulos. Vertaislaina sijoittamisen voi aloittaa koska tahansa, sillä vertaislainaamisessa ei ole ajoitusriskiä toisin kuin normaalissa pörssisijoittamisessa. Ihmiset tarvitsevat aina lainaa, joten vertaislainaaminen on erittäin turvallinen sijoitusmuoto. Myös tappioriskit on minimoitu ja Fixura hajauttaa sijoittajien varat useisiin eri lainoihin, et siis joudu sijoittamaan pelkästään yhdelle henkilölle ja maksuviivästyksillä ei tällöin ole merkittäviä vaikutuksia vertaislainasijoittamisen tuottoon. Vertaislainaaminen on tasaista tuloa, aivan kuten asunnon vuokraaminen. Vertaislainaamalla saamasi tuotot voit lunastaa koska tahansa tai sijoittaa varat uudelleen.

Fixura ottaa luonnollisesti pienen palkkion vertaislainasijoittamisesta, mutta he myös hoitavat asiakkaiden taustojen tarkistukset sekä mahdolliset kiistatilanteet. Fixura palvelun kautta myös lainaaja sekä lainan ottaja pysyvät toisilleen aina täysin tuntemattomina, joten kaikki osapuolten väliset tiedot pysyvät aina salassa.

Jos olet harkinnut sijoittajan elämää, niin suosittelemme tutustumaan Fixura vertaislainasijoittamiseen. Vertaislainasijoittamisella autat lisäksi lainaa tarvitsevia ihmisiä.

Vertaislainasijoittajaksi ryhtyminen edellyttää tietenkin sitä, että olet vähintään 21-vuotias suomen kansalainen ja taloudellinen tilanteesi on kunnossa.

 


Voiko vertaislainan maksaa pois kerralla?

Vertaislainan voi maksaa takaisin myös kerralla tai isommissa erissä. Ennen kuin maksat lainasi pois kerralla tai lyhennät sitä isommissa maksuerissä, niin sinun tulee kuitenkin olla yhteydessä Fixuran asiakaspalveluun ja sopia lainasi ennenaikaiseen takaisinmaksuun liittyvistä ehdoista.

 


Lisää tietoa Fixura rahoitusyhtiöstä

Fixura rahoitusyhtiön liikeidea on, että se tuo lainanhakijat sekä lainaajat, eli sijoittajat, yhteen. Fixura on yksi suurimpia Pohjoismaissa toimivia vertaislainapalveluita ja se on toiminut alalla jo vuodesta 2010 lähtien. Tällä hetkellä yrityksellä on jo yli 70 000 tyytyväistä käyttäjää. Fixuran toiminta on erittäin läpinäkyvää ja kaikki lainasta aiheutuvat kulut ja kustannukset on esitetty erittäin selkeästi. Fixura on erittäin luotettava lainapalvelu ja kokemukset Fixura palvelun käytöstä ovat pääsääntöisesti erittäin positiivisia.

 

Yhteystiedot

Fixura Oy

Kauppapuistikko 15

65100 Vaasa

Puh: 020 7344 530

info@fixura.fi

Asiakaspalvelu on auki arkisin 9,00 - 16.00

 
0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat: