Limiitti.fi kokemuksia, tietoa & arvostelut

Limiitti kokemuksia ja arvostelutLimiitti.fi on UUSI lainapalvelu

  • Lainaa 50-3000 € joustavasti ja edullisesti
  • Hae ilmaiseksi netistä muutamassa minuutissa
  • Rahat tilille 24h vuorokaudessa yleisimpien pankkien tileille
  • Kaikki saavat nostaa rahaa 500 euroon asti ilman kuluja
  • Ikäraja palvelussa 20 vuotta

Hae lainaa Limitti.fi palvelusta

 

Limiitti.fi Arvostelut

Limiitti.fi tarjoaa erinomaisen ja joustavan lainapalvelun. jonka suosio onkin kasvanut nopeasti kuluvan vuoden aikana. Taustalla toimii luotettava Tact Finance Oy, joka pyörittää myös pitkään alalla toiminutta Vippi.fi-palvelua. Suosittelemme Limiitti.fi-palvelua kaikille, jotka haluavat joustavan limiittiluoton, joka toimii täysin luottokortin tavoin. Palvelu on nopeaa ja tapahtuu 100-prosenttisesti netissä. Saat myös lainapäätöksen nopeasti. Yhtiöstä ei ole mitään negatiivista sanottavaa, jos etsit edullista pienlainaa ja olet luottokelpoinen vähintään 20 vuotta täyttänyt henkilö, on Limiitti.fi kuin tehty sinulle.

 


Kuka voi hakea Limiittiä?

Limiittiä voit hakea jos olet iältäsi vähintään 20-vuotias ja sinulla ei ole taustallasi maksuhäiriömerkintöjä. Limiitti.fi edellyttää lainaajalta myös tuloja ja riippuen niistä, voit saada joko 2000 euron lainan tai 3000 euron limiitin käyttöösi.

 


Miten ja mistä?

Voit täyttää lainahakemuksen verkossa Limiitti.fi:n sivuilla yläpuolella olevan painikkeen kautta. Lainaaminen on mahdollista 24h vuorokaudessa joka päivä ja hakemukset käsitellään nopeasti yhtiön aukioloaikoina. Lainaa haetaan verkkopankkitunnuksilla TUPAS-järjestelmän kautta, joka on suojattu huipputurvallisella SSL-suojaustekniikalla, jota myös suuret pankit käyttävät.

Yhteystiedot

  • Tact Finance Oy
  • Lemminkäisenkatu 46,
  • 20520 Turku

 

Jatkuvaa lainalimiittiä jopa 3000 euroa

Limiitti.fi ei tarjoa asiakkailleen ollenkaan pikalainoja, vaan pelkästään kätevää jatkuvaa kulutusluottoa, jota voit nostaa haluamasi summan nostorajasi puitteissa. Jatkuvan lainalimiitin tarjoaminen takaa sinulle matalammat korot ja joustavammat takaisinmaksuajat kuin normaaleissa pikavipeissä, joten jatkuvaan rahantarpeeseen sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla Limiitti.fin luottotilin avaamista.

Limiitti.fi tarjoaa 2000 ja 3000 euron lainalimiittiä: lainan luottoraja määräytyy riskiarvion perusteella ja raha-asiansa hyvin hoitaneille onkin tarjolla useimpia muita lainayhtiöitä korkeampaa luottoa. 2000 euron lainalimiitille kertyy nimelliskorkoa 90% ja nostokuluja 15%, kun taas 3000 euron limiittiin nimelliskorkoa kertyy vain 60%, joten todellinen vuosikorkokin jää hyvin kohtuulliseksi. Vuonna 2019 tällaista lainamuotoa kutsutaan useimmiten joustoluotto nimityksellä.

Limiitti.fin takaisinmaksuvaihtoehdot ovat myös joustavat: voit maksaa lainan takaisin kerralla, jolloin ensimmäisestä nostoon ei tule lainkaan korkoja tai nostokuluja, vaan maksat vain lainaamasi summan takaisin eräpäivään mennessä. Seuraavista nostoista maksat nostokuluja vain 15%, joten Limiitti.fi tarjoaa todella kohtuullisia kuluja lainoilleen.

Maksaessasi lainaa erämaksulla maksat sitä takaisin vähintään 20% minimilyhennyksellä, mikä on lainasummasta riippuen 50-250 euroa kuukaudessa. Lainalimiitin kokonaismäärästä riippuen kuukausikoroksesi jää siten vain 5% tai 7,5%.

 


Ensimmäinen 500 euron laina täysin kuluttomasti ja korottomasti

Tiesitkö, että voit nyt saada ensimmäisen lainasi täysin ilmaiseksi? Limiitti.fi tarjoaa nyt uusille asiakkaille erittäin loistavaa ensilainaajan etua: lainalimiitin avattuasi saat ensimmäisen lainasi 500 euron noston täysin kuluttomasti ja korottomasti, kun maksat sen takaisin kokonaisuudessaan laskun eräpäivään mennessä.

Ensimmäiselle nostolle saat maksuaikaa jopa 45 päivää, mikä on ilmaisesta lainasta todella kohtuullinen aika ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa lainan takaisin helposti seuraavasta palkkatilistäsi. Tämä tarjous kannattaa todellakin hyödyntää nopeasti!

 


Lainaa myös mobiilisovelluksen kautta

Limiitti.fi tarjoaa asiakkailleen useita tapoja nostaa lainaa. Voit rekisteröidyttyäsi ja tilin avattuasi nostaa lisää lainaa nettisivujen lisäksi myös tekstiviestillä tai Limiitti.fin omalla mobiilisovelluksella. Mobiilisovelluksen saat helposti puhelimeesi tai tablettiisi lataamalla sen Google Playsta tai Apple Storesta iPhonelle, iPadille ja Android-puhelimelle tai tabletille.

Mobiilisovellus on todella kätevä apu silloin, kun tarvitset rahaa nopeasti liikkeellä ollessasi. Limiitti.fin sovelluksen avulla voit tehdä noston limiitiltäsi nopeasti puhelimellasi niin kotona, töissä, työmatkalla kuin mökillä ollessasi. Et tarvitse läppäriä, eikä sinun tarvitse välittää ongelmista tekstiviestin lähettämisessä, vaan tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden ja älylaitteesi saadaksesi rahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa.

Mobiilisovellukseen on pyritty keräämään kaikki tarvitsemasi tieto, jottei sinun tarvitse kirjautua omalle tilillesi kotikoneellasi, vaan pääset tarkastelemaan laskutustietojasi, minimilyhennystäsi, lainasi saldoa, usein kysyttyjä kysymyksiä ja Limiitti.fin yhteystietoja helposti saman sovelluksen takaa.

Kaikki tietosi ovat sovelluksessa tallessa ja turvassa ja pääset niihin käsiksi kirjautumalla sovellukseen henkilötunnuksellasi ja henkilökohtaisella PIN-koodillasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että muut pääsisivät lainatietoihisi käsiksi, vaikka puhelimesi tai tablettisi häviäisikin.

 


Asiakkaiden arvosteluja Limiitti.fistä

Limiitti.fi on melko uusi rahoitusyhtiö, mutta on jo lunastanut paikkansa erittäin luotettavana ja suosittuna lainantarjoajana. Rahoitusyhtiö on täysin suomalainen ja rekisteröitynyt myös aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin, joten voit luottaa sen turvallisuuteen.

Kokemukset Limiitti.fistä ovat olleet positiivisia ja erityisesti korkea 3000 euron luottoraja ja ensimmäinen kuluton 500 euron nosto ovat saaneet asiakkailta paljon kiitosta. Limiitti.fi pyrkiikin tuomaan yhtiötä lähemmäksi asiakkaitaan pitämällä yllä Kaffepaussi-blogia ja osallistumalla aktiivisesti keskusteluun asiakkaiden kanssa Facebookin ja Instagramin kautta.

Limiitti.fi järjestää joka perjantai kilpailuja somekanaviensa kautta hashtagilla #perjantaikisa, jossa voittajille on tarjolla muun muassa suomalaista designia, rakastettuja Muumi-tuotteita ja lahjakortteja leffaan ja kauppakeskuksiin, joten kannattaa seurata Limiitti.fitä myös somessa!


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: