Lainasto Ostosraha

Lainasto Ostosraha

 • Lainasummat: 100€ - 3000€
 • Laina-ajat: 2kk - 4v
 • Ikäraja: 18 v
 • Korko: 20%
Esimerkkilaina: Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 427,20 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 427,20 €, todellinen vuosikorko 28,48 %
Yritystieto
Y-Tunnus: 2382033-5 Osoite: GF Money Consumer Finance Oy Linnankatu 18, 20100 Turku Kotisivut: https://lainasto.fi/ Puhelin: 09 42705044 Email: asiakaspalvelu@lainasto.fi
Lainaehdot
Tulot: Säännölliset tulot Tulojen varmistus: Kyllä Vaaditut dokumentit: Vakituinen osoite suomessa, puhelinnumero Tunnistautuminen: Verkkopankkitunnukset Minimilyhennys: 6,32€
Tietoa lainoista
Nopeus: Heti Ilmainen ensilaina: Ei Yhteishakija: Ei Maksuvapaa /kk: Ei Eräpäivän siirto: Kyllä Lainojen yhdistäminen: Ei Rahojen siirto: 08 - 22Lainasto Ostosraha Kokemuksia ja Arvosteluclient_pic

LainaaIlmanVakuuksia Tiimi

Sisältömanageri

Lainasto

Lainaston kautta voit hakea edullista luottoa sen uudistuneesta lainapalvelusta alkaen 200 eurosta 2000 € asti.

Lainan hakeminen onnistuu ilmaisella nettihakemuksella ja lainan hakeminen on mahdollista kaikille niille, jotka ovat iältään 21-69 -vuotiaita ja omaavat puhtaat luottotietotaustat. Hakijan tulee myös olla oikeustoimikelpoinen ja hakijalta pitää löytyä joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jotta henkilöllisyys voidaan luotettavasti todentaa.

Lainasto on toiminut alalla jo pidempään ja sen palvelu on aina ollut erinomaista eikä ongelmia ole ilmaantunut. Saat lainapäätöksen nopeasti ja pian tämän jälkeen lainarahat ovat käytössäsi.

 

Lainasto soveltuu erityisen hyvin niihin talouksiin, joista ei löydy luottokorttia, sillä se toimii täysin samalla idealla. Voit nostaa rahaa käyttöösi aina silloin kuin yllättäviä menoja sattuu tai muuten vain löytyy enemmän rahan tarvetta. Parasta tililuotossa on  siis juurikin joustavuus, koska luottoa voi käyttää niin paljon, kuin tarvetta on ja toki korot maksetaan vain avoinna olevalle lainan määrälle. Ei siis koko luoton määrälle, kuten vaikka pikavipeissä.

Lainastolta on mahdollista saada myös pikalainaa, sillä saat rahat nopeasti käyttöösi ja lainasumma voi olla pieni ja sen ei suinkaan tarvitse olla 2000 euroa kerrallaan.Tutustu lisää ja hae Lainaston limiittiluotto käyttöösi jo tänään!

Hae Lainastolta lainaa heti tilille tästä

 

Yleisvaikutelma

Pikalainaa on haettavissa 100-400 euroa ja luottolimiittiä 200-2000 euroa. Lainaasi voit sopia todella joustavan maksuaikataulun tai valita edullisen osamaksusopimuksen. Lainan hakeminen on tehty todella helpoksi ja voit netissä täyttää hakemuksen muutamissa minuuteissa. Hakemukset käsitellään aina erittäin nopeasti ja rahat siirtyvät käyttöösi yleensä saman päivän aikana. Lainasto käsittelee hakemuksia myös viikonloppuisin ja varsinaiset aukioloajat ovat arkena 08.00-22.00 ja viikonloppuisin 12.00-20.00. Eli todella kattavat aukioloajat, joten hakemusten käsittely on takuulla todella nopeaa.  Laskusi voit saada paperisina postitse, sähköpostiin tai netpostiin. Rahaa voit hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen nostaa tilillesi netissä tai tekstiviestitse.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Lainasto on asettanut ikärajaksi asiakkailleen 21-69 vuotta. Hakijalla tulee henkilökohtainen puhelinliittymä sekä pankkitili ja hänellä tarvitsee olla myös suomalainen pysyvä osoite. Rahoitusta etsivällä tulee olla nuhteeton maksutausta eli jos sinulla on rekisteröity maksuhäiriömerkintä niin et voi Lainastolta lainaa saada. Hyvin hoidetut raha-asiat ja maksuhäiriöttömyys ovat siis todella tärkeitä asioita ja kuuluu hyvään luotonantotapaan, että taloudellisissa vaikeuksissa olevalle ei myönnetä enää uusia luottoja, koska se vaan pahentaisi tilannetta entisestään. Ehdot vaihtelevat hieman riippuen oletko hakemassa pikalainaa vai luottolimiittiä ja tarkat tiedot esimerkiksi luottoluokituksesta voit kysyä asiakaspalvelusta.

Mikäli kysymyksia heräsi Lainaston toimintaan liittyen, tai muuten vain pikavippeihin tai luottoihin liittyen,niin kannattaa ehdottomasti tutustua alla oleviin usein kysyttyihin kysymyksiin. Usein niistä selviää askarruttanut asia, mutta mikäli näin ei ole, niin toki voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja selvittää asia sitä kautta.

 


Onko mahdollista hakea monta pikavippiä samaan aikaan?

Se ei ole mahdollista. Hakijalla voi olla kerrallaan vain yksi avoinna oleva pikalaina. Tosin heti, kun on maksanut edellisen pikalainan pois, niin voi hakea uutta vippiä. Tavallisesti maksun näkyminen järjestelmässämme kestää kahdesta kolmeen päivää, joten heti, kun suoritus näkyy meillä asiakas voi laittaa uuden hakemuksen.

 


Onko lainaaminen turvallista?

Kyllä on. Lainaajan henkilöllisyys varmennetaan joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Käytössä on myös todella kehittynyt salaustekniikka, joten tiedot eivät varmasti päädy ulkopuolisten käsiin. Tietoja ei myöskään jaeta kolmansille osapuolille. Turvasertifikaatista saat lisää tietoa, kun klikkaat osoiterivin alussa näkyvää lukkoa.

 


Miten maksan luoton tai pikavipin takaisin?

Pikavipin, sekä joustoluoton voi maksaa takaisin joko kerralla tai kuukausittaisissa erissä. Maksimi laina-aika pikalainassa on yksi vuosi. Tililuotto sen sijaan on jatkuvasti voimassa ja ensimmäisestä nostosta noin  30 päivän kuluttua tulee lasku. Laskulla on 30 päivää maksuaikaa.

Mikäli on ottanut pikalainaa ja tehnyt maksusuunnitelman, mutta haluaakin maksaa koko summan kerralla aikaisemmin, niin se toki onnistuu ilman mitään ylimääräisiä kuluja.

Lasku lähetetään postitse, joten kannattaa pitää huolta, että osoitetiedot ovat aina ajantasalla. Halutessaan laskun saa myös pdf-tiedostona sähköpostiin, mikäli kokee sen olevan kätevämpi tapa. On hyvä lisätä Lainasto luotettujen lähettäjien listalle, jotta laskut eivät vahingossa mene roskapostikansioon ja tule automaattisesti poistetuksi.

Eräpäivän siirtäminen on myös mahdollista, kun ottaa ajoissa yhteyttä asiakaspalveluun.

Lasku pitää myös maksaa, vaikka sitä ei olisi postitise tai sähköpostitise saanutkaan. Lainaajan tulee silloin ottaa yhteyttä ja pyytää laskun maksamiseen tarvittavat tiedot.

 


Miten ehkäistä maksuvaikeuksia ennalta?

Toisinaan taloudenpito ja budjetointi on hankalaa, mutta harjoitus tekee mestarin. Kannattaa aina seurata tarkasti omia tuloja ja menoja, sekä pyrkiä säästämään hieman yllättävien kulujen varalle. Myöskin menoja kannattaa pyrkiä ennakoimaan parhaan kykynsä mukaan, jotta yllätyksiä tulee mahdollisimman vähän.

Yksinkertainen, mutta monien suosima keino kontrolloida menoja on pitää kaikista kuluista kirjaa. Eli jokainen ostos merkataan ylös vaikka kännykän muistioon, niin sitten näkee selkeästi, että mihin rahaa on kulunut. Siinä samalla saattaa jopa paljastua hyviä kohteita, joissa voi säästää rahaa.

 


Mitä jos en saa laskua maksettua ajoissa?

Mikäli laskun maksaa muutaman päivän sisällä sen erääntymisestä, niin usein välttyy muistutusmaksuilta ja perintäkuluilta. Eli jos lasku on jo erääntynyt, mutta muistutusta ei ole vielä tullut, niin kannattaa se pyrkiä hoitamaan välittömästi.

Maksusuunnitelman voi tehdä vasta, kun lasku on mennyt perintään. Eli ei koskaan kannatta odottaa ja katsoa mitä tapahtuu vaan tulee pyrkiä hoitamaan laskut mahdollisimman pian.

Perintäfirmat aina laskuttavat omat kulunsa asiakkaalta, joten siitä tulee aina huomattavia lisäkuluja, jos asia siirretään lainaajalta perintäfirman hoidettavaksi. Perintäfirman kanssa voi kuitenkin myös tehdä maksusuunnitelman, koska mikäli tilanne on niin pitkälle edennyt, niin harvemmin pystyy kertasuorituksena maksamaan olemassa olevaa velkaa pois.

Jos perintäfirmakaan ei onnistu keräämään velkaa, niin lopulta se siirtyy oikeudelliseen perintään. Asia käsitellään lähimmässä oikeusistuimessa ja usein lopputuloksena on maksuhäiriömerkintä.

 


Mitä tarkoittaa maksuhäiriömerkintä?

Maksuhäiriötä kannattaa välttää viimeiseen asti. Se vaikeuttaa elämää monella tapaa. Mikäli merkintä osuu kohdalle, niin silloin katsotaan hakijan menettäneen luottotietonsa. Luottotietojen menetys saattaa estää puhelin- tai internetliittymän avaamisen.  Myöskin uudet luoto ja lainat voi unohtaa, koska niitä ei maksuhäiriöinen voi saada.

Myös vuokra-asunnon saanti vaikeutuu, koska usein tapana on tarkastaa hakijan luottotiedot ja toki se kenellä merkintää ei ole on mieluisempi vuokralainen. Jopa työpaikan saanti vaikeutuu tai pahimassa tapauksessa estyy, koska ammatit,joissa käsitellään rahaa tai vaikka vieraillaan toisen kotona usein vaatii tekijältään nuhteetonta taustaa luottamuksellisuuden vuoksi.

Eli aina kannattaa pyrkiä hoitamaan maksut ajoissa tai mikäli siihen ei mitenkään pysty, niin yrittää ainakin sopia asioista ja laatia maksusuunnitelma, jotta välttyy maksuhäiriöltä, jolla on kauaskantoisia vaikutuksia.

 

Yhteystiedot

Lainasto Oy

Yliopistonkatu 26B

20100 Turku

Puh: 0600 30 6000

asiaskaspalvelu@lainasto.fi

Asiakaspalvelu on auki arkisin 9.00 - 17.00
0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat: