Vivus kokemuksia lainapalvelusta

Vivus.fi on uudistunut! Ennen korkokattouudistusta pikalainayhtiönä tunnettu Vivus myöntää nykyään myös suurempia lainoja. Vivus.fi tarjoaa nyt 10 – 2010 euron Vivusluottoa 3-30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Yhtiö tuli erityisen tunnetuksi ja suosituksi sen vahvan markkinoinnin takia: kukapa ei olisi nähnyt Vivuksen päähän vähän liiankin hyvin painuvia TV-mainoksia. Myös ilmainen ensilaina houkutteli yhtiölle paljon uusia asiakkaita ja lisäksi yhtiön lainojen korot olivat edullisimmista päästä.

Vivus jatkaa siis yhä luoton myöntämistä eli sitä kannattaa ehdottomasti pitää yhtenä vaihtoehtona, mikäli etsinnän kohteena on pienemmän luokan kulutusluotto, jonka haluat lyhentää nopeasti pois. Tutustu uudistuneeseen palveluun ja lainaehtoihin, mikäli Vivus kiinnostaa. Vivukselta parhaat uudet lainat nopeasti ja helposti.

Hae lainaa heti Vivukselta

Vivukselta lainaaminen on helppoa, nopeaa ja se tapahtuu kätevästi verkon kautta!


Miksi Vivus kannattaa?

- Edullinen hinta – ensimmäinen laina on aina ilmainen
- Lainahakemus on täytetty minuuteissa
– rahat nopeasti tilille
- Selkeät ja joustavat lainaehdot
- Huippuluokan asiakaspalvelu auttaa jokaisessa lainaan liittyvässä asiassa
- Yksi kuluttajien ehdottomista suosikeista jo useamman vuoden ajan

Jos Vivus ei syystä tai toisesta miellytä tai jos haluat vain yksinkertaisesti suurempaa lainaa, niin LainaaIlmanVakuuksia.fi -sivuston kautta löydät myös kulutusluottoja alkaen aina 500 eurosta jopa 35 000 euroon asti. Täydellinen paikka hakea 2000 euron lainoja.

 


Yleisvaikutelma

Vivus on yksi Suomen rahoitusmarkkinoiden parhaita lainapaikkoja hakea lainaa 10-2010 euron verran. Ensilainaajille on todella mainio tarjous, eli saat ensimmäisen lainasi 400 euroon saakka täysin ilmaiseksi. Muissakin lainasummissa kulut ja korot ovat alhaiset ja ehdot erittäin reilut. Maksuaikaa ei Vivus tarjoa kovin paljoa eli lainasi tulee maksaa takaisin 3-30 päivän aikana.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Vivuksen asiakkailta vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää. Hakijalla ei myös missään nimessä saa olla rekisteröityä maksuhäiriömerkintää. Lainan hakijan tulee myös osoittaa riittävät tulot lainan takaisinmaksua varten. Luonnollisesti pienissä summissa rajaa ei ole tai se on hyvin pieni mutta suurempiin summiin sinun tulee osoittaa, että voit varmasti lainan pois maksaa. Jos tuloraja mietityttää, niin kannattaa ottaa yhteys Vivuksen asiakaspalveluun, josta voit saada yksityiskohtaisempaa tietoa. Jotta laina voidaan maksaa, tarvitsee hakijalla tietenkin olla myös pankkitili sekä osoite Suomessa.

 

Yhteystiedot

4Finance Oy

Mikonkatu 15B

00100 Helsinki

Puh: 0600 550 750

asiakaspalvelu@vivus.fi

Asiakaspalvelu on auki arkisin 7 - 23, Lauantaisin 10 - 18 ja Sunnuntaisin 10 - 14

 

Lainaa verkosta ja puhelimen välityksellä

Vivus tarjoaa ensimmäistä lainaa täysin ilmaiseksi: täysin korotonta ja kulutonta lainaa voit saada jopa 400 euroon asti 30 päivän takaisinmaksuajalla. Ensimmäisen lainan saat vain verkkohakemuksen lähettämällä, sillä sinun täytyy tunnistautua Vivuksen asiakkaaksi ja luoda itsellesi asiakasprofiili lainapäätöstä varten. Asiakasprofiilia ja lainapäätöstä varten sinun täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi, jotta yhtiö voi varmistua henkilöllisyydestäsi.

Lainapäätöksen saat yleensä todella nopeasti, jopa 15 minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä asiakaspalvelun aukioloaikoina, joten Vivuksen ensilainatarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos etsit nopeaa ja ilmaista lainaa hyvillä lainaehdoilla!

Ensimmäisen lainan jälkeen voit saada lainaa jopa 2010 euroa, jos olet maksanut edellisen lainan takaisin moitteettomasti eräpäivään mennessä.

Lainapäätöksen ja ensimmäisen lainan jälkeen voit hakea seuraavia helposti asiakasprofiilisi kautta. Voit hakea lainaa helposti myös puhelimitse asiakasprofiilisi salasanalla; valitset vain ensin sivuilta sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Lainaa voit hakea puhelimen välityksellä vain asiakaspalvelun aukioloaikoina arkisin klo 7-23, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 10-14.

 


Vivukselta lainaa niin pieniin kuin suurempiinkin arjen menoihin

Etsitkö ilmaista ensilainaa akuuttiin rahantarpeeseen? Vai onko sinulla hakusessa suurempi kulutusluotto hyvillä ehdoilla? Vivus tarjoaa ratkaisua niin äkilliseen, pieneen lainantarpeeseen kuin suurempaankin rahantarpeeseen, olitpa sitten vailla pientä 50 euron pikavippiä tai jopa 2010 euron pikalainaa.

Voit laskea itsellesi sopivan lainan Vivuksen lainalaskurilla, joka määrittelee lainan koron ja takaisinmaksuajan haluamallesi summalle. Vivus pyrkii kaikessa toiminnassaan läpinäkyvyyteen, joten saat kaikki tiedot maksuista ja lainaehdoista suoraan yhtiön etusivulta, ilman pelkoa piilokuluista.

Pikavipeillä on kyseenalainen maine, mutta Vivuksen hyvillä ja luotettavilla ehdoilla myös muutaman sadan euron lainan ottaminen on turvallista ja kannattavaa. Pienlaina sopii erityisesti tilanteisiin, jossa rahaa on saatava nopeasti, eikä budjetti anna muuten myöten.

Nopeaa ylimääräistä rahaa vaativia yllättäviä tilanteita voivat olla vaikkapa kodinkoneen hajoaminen keskellä kuuta, lapsen lääkärikäynti tai jokin muu yllättävä rahanmeno, johon et ole voinut varautua. Vivuksen ensilaina on akuutteihin tilanteisiin paras apukeino, sillä maksat vain lainan takaisin seuraavan kuun palkastasi ilman muita lisäkuluja ja budjettisi pysyy taas hallinnassa.

Suuremmalla kulutusluotolla voit rahoittaa vähän suuremman lainakohteen myös suunnitellummin. 2010 euron kulutusluotolla voit rahoittaa jo esimerkiksi osan uuden auton kuluista tai ostaa lainarahoilla hyvän käytetyn auton.

Autoa varten on toki hyvä olla budjetti valmiina hyvissä ajoin, mutta sopivan käytetyn auton tullessa kohdalle on toisinaan toimittava nopeasti, ettei hyvä tarjous mene ohitse. Tällöin nopea pikalaina voi auttaa paikkaamaan puuttuvan summan siihen asti, kunnes voit maksaa lainan takaisin seuraavan kuukauden palkastasi.

 


Lainaa nopeasti ilman monimutkaisia sopimuksia

Vivuksen kulutusluotto sopii sinulle myös, jos haluat saada lainaa nopeasti ilman pitkiä lainaneuvotteluja pankkisi kanssa tai monimutkaisten sopimusten laatimista. Vivuksen lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutamia minuutteja, eikä sinun tarvitse kertoa rahoitusyhtiölle, mihin aiot lainarahasi käyttää, vaan riittää, että sinulla on luottotiedot kunnossa ja suurempien lainojen yhteydessä myös todisteet ansio- tai eläketuloista.

Sinulla on kuitenkin hyvä olla budjetti laskettuna ennen lainan ottamista, sillä Vivus tarjoaa asiakkailleen vain 3-30 päivän takaisinmaksuaikaa ja laina maksetaan yleensä takaisin kerralla, joten sinun tulee ennen lainan ottamista varmistautua, että pystyt maksamaan sen seuraavassa erässä takaisin korkoineen. Vivuksen lainalaskuri auttaa tässäkin, jotta voit laskea, kuinka suureen lainaan sinulla on varaa.

 


Vivus-blogista neuvoja lainanottoon

Vivus ylläpitää sivuillaan myös blogia, jonka kautta voit saada arvokkaita vinkkejä lainanottoon ja sisäpiirin tietoa lainayhtiön toiminnasta. Yhtiöllä on jo useiden vuosien kokemus lainantarjoajana, joten kannattaa hyödyntää sivustolle kertynyt tieto.

 


Asiakaspalvelusta neuvoja nopeasti

Yhtiö pyrkii muutenkin palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman henkilökohtaisesti puhelimen, chatin tai sähköpostin välityksellä. Chatin kautta saat apua ongelmiin tai vastauksia mihin tahansa lainaa koskeviin kysymyksiin nopeasti asiakaspalvelun aukioloaikoina ja muutoin voit ottaa yhteyttä sähköpostiviestillä, johon saat vastauksen asiakaspalvelun auettua.

Vivuksen asiakaspalvelu on aina ollut erittäin ystävällistä ja asiallista, joten ongelmatilanteissa sen puoleen kannattaa kääntyä nopeasti.


Sisällysluettelo
  • Vivukselta lainaa niin pieniin kuin suurempiinkin arjen menoihin

  • Viimeksi muokattu: