Nopsalaina kokemuksia lainoista

NopsalainaNopsalaina tarjoaa lainaa 2000 – 20 000 euron väliltä kaikille vähintään 22 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Nopsalainan spesialiteetti on sen lainan toimittamisen nopeus, mikä tapahtuu varsin nopeasti. Lainan hakeminen yrityksen kautta tapahtuu nimittäin 100 % verkosta, eli niin lainahakemuksen täyttäminen kuin myös lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuvat molemmat verkossa pankkitunnusten avulla.

Saat lainapäätöksen 15 minuutin sisään, jonka jälkeen rahat toimitetaan tilillesi lähes välittömästi riippuen siitä minkä pankin asiakas olet. Nopsalaina pystyy toimittamaan rahat välittömästi kaikkien suurimpien suomalaisten pankkien tileille. Niinpä tämä pitkän linjan lainanmyöntäjä onkin yksi suosituimmista lainapaikoista, joista haetaan lainaa heti tilille.

Hae Nopsalainalta


Nopsalainan lainaehdot ovat selkeät ja yritys on joustava. Esimerkiksi maksupäivän lykkääminen on mahdollista ja tästä ei koidu lainaajalle minkäänlaisia lisäkustannuksia. Nopsalaina pyrkii olemaan mahdollisimman reilu asiakkaitaan kohtaan ja tämä myös näkyy, sillä se on kasvattanut suosiotaan huomattavasti vuosien varrella välisenä aikana. Nopsalainalla on jo yli 15 000 asiakasta ja asiakasmäärä kasvaa tasaista tahtia jatkuvasti. Se on siis yksi suosituin lainapaikka 2022 - vuonna.

Miksi Nopsalainan palvelu kannattaa?

  • Lainahakemus ja sen allekirjoitus tehdään verkossa ilmaiseksi
  • Lainan toimitus tilille tapahtuu nopeasti
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Joustavat lainaehdot – esim. maksupäivän lykkäys veloituksetta
  • Mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen kalenterivuoden aikana

Takaisin lainavertailuun pääset tästä

Voit myös yhdistää lainasi ja ottaa yhden suuren luoton, jolla yhdistät jo olemassa luotot ja lainat yhden uuden lainan alle. Se on kannattavaa, koska tulee halvemmaksi maksaa yhtä hieman suurempaa lainaa, kuin montaa pientä lainaa. Raha-asioiden järjestyksessä pitäminen on myös helpompaa, koska ei tarvitse huolehtia maksuista moneen eri paikkaan.

 


Yleisvaikutelma

Suurempia kulutusluottoja tarjoava Nopsalaina on todella hyvä ja luotettava lainapalvelu josta voit luottoa hakea 20000 euroa ja siihen on mahdollista sopia maksuaikaa 6-120 kuukautta. Yksin lainaa hakiessa pisin mahdollinen maksuaika on kuusi vuotta, mutta yhteishakijan tai takaajan kanssa haettaessa jopa 10 vuotta. on  Lainan hakeminen on todella nopeaa ja yksinkertaista netissä täytettävän hakemuksen kautta. Luottohakemukset käsitellään nopeasti ja vastauksen saatkin yleensä vartissa. Jos päätös on myöntävä niin voit rahat siirtää käyttöösi myöskin muutamissa minuuteissa. 500-10000 euron lainat voidaan hakea ilman takaajia tai vakuuksia mutta yli 10000 euron kulutusluottoihin vaaditaan yhteishakija tai takaaja.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Lainan hakijalta vaaditaan ikää vähintään 22-vuotta. Vaatimuslistalla on myös osoita ja pankkitili Suomessa sekä nuhteeton maksutausta eli maksuhäiriömerkintää ei saa olla. Rahoituksen tarpeen ollessa suuri niin hakijan tulee pystyä näyttämään että hänellä on säännölliset riittävän suuret tulot lainan takaisinmaksua varten. Tulorajoista voit tarvittaessa kysyä lisää tietoa Nopsalainan asiakaspalvelusta.

Hakijan tulee myös toimittaa palkkatodistus liitteenä, josta näkyy viimeisen kolmen kuukauden tulot Myös tiliote hyväksytään, kunhan siitä näkyy viimeisen kolmen kuukauden tulot. Mikäli hakee lainaa yhdessä jonkun kanssa, niin myös yhteishakijalta vaaditaan palkkatodistus. Lisää tietoa yhteishakijan kanssa hakemisesta löydät alta.

Nopsalaina hyväksyy myös yhteishakijat. Lainaa voi siis hakea yhdessä vaikka avio- tai avopuolison kanssa. Toki yhteishakija voi olla myös sukulainen ja tai ystävä. Yhteishakijalla on positiivinen vaikutus lainahakemukseen, koska se pienentää lainaajan riskiä. Onhan kaksi maksajaa toki parempi, kuin yksi. Sen vuoksi yhteishakijan avulla saa monasti lainattua suurempia summia pienemmällä korolla ja joustavammilla ehdoilla. Takaajan tai yhteishakijan kanssa voi siis saada lainaa jopa 20000 euroa. Eli jos mahdollista, niin yhteishakijaa kannattaa käyttää, mutta toki lainan saa haettua yksinkin.


Mihin tarkoitukseen voin hakea Nopsalainan kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Kenties asunto tai mökki kaipaa pientä remontointia tai autoon tarvitsee ostaa uudet renkaat tai oli syy sitten mikä tahansa, niin lainaaminen onnistuu kätevästi. Syytä ei tarvitse sen kummemmin perustella. Se on suuri ero verratuna perinteisiin pankeihin, jotka usein haluavat tietää tarkalleen, että mihin rahat menevät.

 


Mistä tiedän kuinka paljonko on kuukausierän suuruus?

Se toki riippuu summasta, mutta kotisivuilla on kätevä lainalaskuri, joka auttaa. Laskuriin voi laittaa haluamansa lainasumman ja takaisinmaksuajan, niin se laskee korot ja kuukausittaisen lyhennyksen. Lainaa voi minimissään hakea 500 euroa ja siitä eteenpäin aina portaittain 500 euron välein. Korkoprosentti vaikuttaa myös kuukausierän suuruuteen, joten 

 


Kuinka voin välttää mahdolliset maksuongelmat?

Tärkein asia on ilman muuta huolellinen suunnittelu. Kannattaa tarkaan laskea, että kuinka pitkälle oma maksukyky riittää. Liian suuria lainoja tulee välttää ja ei myöskään kannatta olla liian kunnianhimoinen maksusuunnitelman kanssa, vaan varata siihen reilusti aikaa, jotta kuukausierät saa sopivan kokoisiksi ja rahaa jää myös elämiseen eikä pelkästään lainan lyhentämiseen.

 


Miten voin pitää maksuvapaan kuukauden tai siirtää laskun eräpäivää?

Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun voit sopia maksuvapaista kuukausista ja eräpäivän siirtämisesta. Huomioithan, että eräpäivän siirto tulee tehdä ennen, kuin lasku erääntyy. Eli mitä aikaisemmin ottaa yhteyttä, niin sen parempi. Myös maksuvapaat kuukaudet tulee sopia ennakkoon. Kannattaa siis aina olla ajantasalla raha-asioissansa ja ajoissa liikkeellä, jos tarve vaatii jotakin erikoisjärjestelyjä.

 

Yhteystiedot

BIG BANK AS, Suomen sivuliike

Porkkalankatu 24

00180 Helsinki

Puh: 09 4259 9691

info@nopsalaina.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8.00 - 18.00


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: