Ostosraha kokemuksia

OstosrahaOstosraha tarjoaa tällä hetkellä kaikista nopeinta lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 400-5000 euron väliltä ja sitä kautta saat lainan lähes nopeasti tilillesi. Lainahakemukset tarkistetaan välittömästi, jonka jälkeen rahat toimitetaan tilille heti eli pääset rahoihin käsiksi hyvin nopeasti. Lainapäätöksen saat aina 15 minuutissa. Lainaa voi hakea kaikki ne,  jotka ovat vähintään 20 vuotta täyttäneitä moitteettomasti raha-asiansa hoitaneita henkilöitä.

Ostosraha tarjoaa tällä hetkellä kaikista nopeinta lainaa!

Hae lainaa Ostosrahalta tästä heti

 

Miksi Ostosraha kannattaa?

  • Lainahakemuksen täyttäminen vie vain minuutteja
  • Saat lainapäätöksen heti 15 minuutissa
  • Saat lainan ilman vakuuksia tai takaajia
  • Joustava takaisinmaksuaika 12 - 60 kuukauden väliltä
  • Erittäin hyvä asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa

 


Yleisvaikutelma

Ostosraha on todella hyvä lainapaikka ja jos olet etsimässä lainaa 400-5000 (päivitys 2019: voit hakea nykyään lainaa 10000 euroa Ostosraha palvelusta) niin kannattaa ehdottomasti tutustua tähän luotettavaan kotimaiseen rahoituspalveluun, joka on osa suurta ja tunnettua OPR-Vakuus rahoitusyhtiötä. Maksuaikatauluksi voit sopia 1-5 vuotta todella joustavin ehdoin. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat lainapäätöksen yleensä vartissa ja rahat siirtyvät myöntävän päätöksen jälkeen samantien käyttöösi. Riippuen laina-ajasta voit saada 1-3 maksuvapaata kuukautta ja voit myös neuvotella eräpäivän siirrosta mikäli et ole kykeneväinen laskuasi maksaa siihen mennessä. Ostosraha on siis kaikinpuolin todella joustava, edullinen ja ammattimainen rahoituspalvelu.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Lainaajan tulee olla vähintään 20-vuotta täyttänyt nuhteettoman maksutaustan omaava henkilö. Tämä tarkoittaa sitä että jos sinulla on rekisteröity maksuhäiriömerkintä niin et voi Ostosrahan kautta saada lainaa. Hakijalla tulee olla myös pankkitili ja osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset tai henkilökohtainen puhelinliittymä joilla palveluun kirjaudutaan. Varsinkin suurempia lainoja haettaessa kannattaa varmistaa millainen tuloraja lainassasi on. Yleensä siunn tulee pystyä todistamaan takaisinmaksukykysi osoittamalla että sinulla on riittävän suuret säännölliset tulot. Lainat voit hakea ilman takaajaa tai vakuuksia.

 


Ostosrahalta nyt jopa 5000 euroa lainaa (2019: 10000€ maksimilaina)

Uudistuneelta Ostosrahalta voit nostaa nyt jopa 5000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Laina on kertaluotto, jonka voit maksaa takaisin tasaerissä jopa 12-75 kuukauden aikana, joten saat lainallesi todella pitkän ja joustavan takaisinmaksuajan, joka sopii lähes mihin tahansa budjettiin. Jos haluaisit ennemmin ottaa jatkuvaa joustoluottoa, tutustu artikkeliin tästä.

Ostosrahan lainalaskurilla voit laskea helposti, minkälaiseen lainaan sinulla on varaa ja minkälaisilla lainaehdoilla. Esimerkiksi 5000 euron lainalle jää maksettavaa 278,62 euroa kuussa 24 kuukauden takaisinmaksuajalla, kun taas esimerkiksi pieniin menoihin sopivalla 1000 euron lainalla ja 24 kuukauden laina-ajalla maksettavaa jää vain 60,94 euroa kuukaudessa! Itsellesi parhaiten sopivan maksuajan ja summan saat tehtyäsi laskelmia omista tuloistasi vähentämällä kulusi ja pohtimalla, kuinka paljon ylimenevää tuloa voit sijoittaa lainan takaisinmaksuun.

Selvitettyäsi parhaiten sopivan lainan voit lähettää hakemuksen helposti Ostosrahan sivuilla. Asiakaspalvelun aukioloaikoina klo 8-22 välillä saat rahat tilillesi erittäin nopeasti vain 15 minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä! Voit yrittää myös saada lainaa ilmaiseksi ilman kuluja tai korkoa, muista kuitenkin tarkistaa aina lainaehdot yrityksen omalta sivulta.

Ostosraha tarjoaa joustoa myös maksukuukausiin, sillä voit muutaman vuoden laina-ajan sisällä pitää 1-3 maksuvapaata kuukautta, jos rahatilanteesi muuttuu tai haluat vain hieman enemmän rahaa elämiseen lainamaksujen sijaan. Ostosrahan lainaehdot ovat ehdottomasti markkinoiden parhaimmistoa ja edullisuudessaan se on myös kulutusluottojen kärkipäässä.

 


Edullista lainaa kilpailukykyisillä maksuehdoilla

Ostosraha tarjoaa asiakkailleen erittäin kilpailukykyistä korkoa vaikkei kuitenkaan ole se kaikkein halvin laina, sillä korko on kaikille lainasummille sama, kiinteä 24,9%, eikä siihen liity muita maksuja. Kokonaislainasummasi sisältää kaikki kulut, joten lainaasi ei sisälly mitään piilokuluja tai lisäkuluja, jotka voisivat aiheuttaa sinulle yllättäviä rahanmenoja. Ostosraha panostaa toimintansa läpinäkyvyyteen tukeakseen asiakkaidensa järkevää taloudenhallintaa ja pyrkii siten tiedottamaan tuotteista ja toiminnastaan rehellisesti ja avoimesti.

Ostosraha sopii hyvin lainojen yhdistämiseen suuren summansa ja nopeutensa vuoksi ja monet heidän asikkaansa käyttävätkin lainarahat uuden lainan ottamiseen ja vanhojen pois maksamiseen.

400-5000 euron laina on tarkoitettu kaikille 21-75 –vuotiaille suomalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot. Ostosraha eroaa siten monista muista suurien lainojen tarjoajista siten, että se ei tarkista asiakkaan maksukykyä, vaan vaatii ainoastaan puhtaat luottotiedot, sillä maksuhäiriöiselle asiakkaalle lainaaminen on vastoin Suomen lakia. Maksukykyvaatimuksen puuttuminen ei toki tarkoita sitä, että kenen tahansa kannattaisi nostaa lainaa, jos vakituiset palkka- tai eläketulot puuttuvat, sillä laina on silti aina maksettava ajallaan takaisin, mutta se tarjoaa vaihtoehdon esimerkiksi pätkätyöläiselle.

20-vuotiaat voivat saada Ostosrahalta lainaa enintään 400 euroa, koska alle 21-vuotiaille harvemmin tarjotaan sen suurempaa lainaa suuremman riskin vuoksi. 400 euroa ilman vakuuksia tai takaajia on kuitenkin hyvä tarjous vasta täysi-ikäisyyden saavuttaneille, joten se kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos ikä ei vielä riitä suurempiin lainoihin ja maksukykyä on jo kertynyt.

 


Uudistuneella laskutusjärjestelmällä voit ottaa käyttöön e-laskun

Ostosraha uudisti laskutusjärjestelmäänsä vuoden 2017 alussa, jonka jälkeen laskun on voinut muuttaa helposti e-laskuksi. Laskun voit saada myös sähköpostin liitetiedostona ja siihen on lisätty selkeämmin tietoa laskun maksamisesta ja lainatuotteista, joten uudistettu lasku helpottaa lainan maksamistasi.

E-laskulla säästät luontoa ja saat laskun helposti suoraan verkkopankkiisi vaivattomasti ja nopeasti, joten se todella kannattaa. Laskutuskulu on Ostosrahalla aina 0 euroa laskutustavasta riippumatta, joten sinun ei tarvitse välittää laskutuskuluista lainaa nostaessas.

 


Voit korottaa Ostosrahaasi helposti netissä

Ostosraha tarjoaa vanhoille asiakkailleen mahdollisuuden korottaa lainaa, jos olet maksanut aina takaisin moitteettomasti ja ajallaan vähintään kuusi kuukautta tai 30% pääomasta. Jos esimerkiksi olet nostanut lainaa aiemmin 1000 euroa, voit nostaa lainasi maksimissaan 5000 euroon. Nykyinen lainasi maksetaan lainankorotuksen yhteydessä kokonaisuudessaan takaisin ja saat tilillesi uuden ja nykyisen lainasi erotuksen. Suosituin lainasumma on 2500 euroa.

Lainan korotusta voit hakea samoin kuin lainaakin verkkohakemuksella ja lainapäätöksen saat 15 minuutissa ja rahat tilillesi heti sen jälkeen, joten suuremman lainan hakeminen käy todella nopeasti ja vaivattomasti.

 


Turvallista asiointia Ostosrahalla

Ostosraha on panostanut toiminnassaan voimakkaasti asiakkaiden turvallisuuteen. OPR-Vakuus Oy takaa asiakkailleen turvallisen vierailun sivuillaan, huolehtimalla sivustojensa asianmukaisesta suojaamisesta, joten voit luottaa tietojesi asianmukaisuuden salassapitoon. Sivusto on suojattu SSL-suojauksella, joten ulkopuoliset eivät pääse koskaan tietoihisi käsiksi, eivätkä henkilökohtaiset tietosi tai pankkitietosi joudu muiden tietoon.

Palveluun rekisteröidytään omilla pankkitunnuksilla, mutta TUPAS-tunnustautuminen on itsessään jo vahvasti suojattua, joten sinun ei tarvitse murehtia pankkitietojesi suojaamisesta.

Ongelmatilanteissa tai missä tahansa kysymyksissä Ostosrahan ystävälliseen asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla aukioloaikoina.

 


Leffalippuja ja hupipaketteja Linnanmäen huvipuistoon Ostosrahan lainatriviassa

Ostosraha on tehnyt lainan hakemisesta hauskaa! Testaa omat lainatietosi Ostosrahan triviassa, jossa vastaat muutamiin lainaa koskeviin kysymyksiin ja palkinnoksi voit voittaa leffalippuja tai kahden hengen hupipaketteja Linnanmäen huvipuistoon 22.6.2016, joten lainaehtojen opettelu kannattaa.

Ostosraha on järjestänyt aiemminkin asiakkailleen kilpailuja, joista on voinut voittaa jopa 500 euroa, joten rahoitusyhtiön sivustoa kannattaa seurata tulevienkin rahakkaiden mittelöiden toivossa. Yhtiö on tehnyt myös yhteistyötä Suomipopin Aamulypsyn kanssa tarjoamalla asiakkailleen mahdollisuuden seurata kanavan suoraa juhlalähetystä paikan päällä ja lahjoittamalla vielä päälle varsin muhkean 1 500 euron potin, joten Ostosraha on tuttu myös muista tempauksistaan.

Yhtiöllä on hyvä maine turvallisena ja luotettavana, mutta myös hauskuutta arvostavana lainantarjoajana, joka ottaa asiakkaan tarpeet erinomaisesti huomioon. Ostosrahalla onkin tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat rahoittaneet pieniä tai hieman suurempia lainakohteitaan onnistuneesti Ostosrahalla ja maksaneet lainansa moitteettomasti takaisin.

 

Yhteystiedot

OPR-Vakuus / Ostosraha

Lautatarhankatu 8B

00580 Helsinki

Puh: 020 741 2030

asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8.00 - 20.00

 


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: