Freedom Rahoitus kokemuksia ja arvostelu Freedomin lainoista

Freedom Rahoitus tarjoaa vakuudetonta lainaa 500 – 50 000 euron väliltä jopa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Yhtiön kautta voi hakea lainaa, mikäli ikää on vähintään Freedom Rahoitus18 vuotta ja luottotiedot ovat tallella.

Freedom Rahoitus ei itse myönnä lainoja, mutta se kilpailuttaa useita eri lainanmyöntäjiä. Eli mukana on perinteisiäkin pankkeja ja muita rahoituslaitoksia, joten tarjonta on kattavaa ja kasvaa jatkuvasti. Hakiessasi saat useita eri lainatarjouksia, joista valita mieleisesi. Se on todellä kätevää, että saat paljon eri vaihtoehtoja, koska olisi melko työlästä itse lähettää jokaiseen yritykseen erilliset hakemukset. Aikaa ja vaivaa siis säästyy rutkasti ja tällä tavalla lainat kilpailuttamalla löydät helposti halvimman pikalainan.

Lainan hakemisessa sinua auttaa halutessasi ilmainen lainakonsulttihenkilö eli jos haet rahoitusta ensimmäistä kertaa, on hyvinkin järkevä konsultoida ensin ammattilaista ja sitten vasta ottaa lainaa. Jotkut alan termit saattavat olla vieraita tai ihan mitä tahansa kysymyksiä herääkään, niin konsultti auttaa mielellään. Vaikka olisit aikaisemmin hakenut lainaa, niin myös silloin kannattaa konsulttia kuunnella, koska hänellä saattaa olla varteenotettavia neuvoja tai vinkkejä tarjolla. Freedom Rahoitus on ammattimaisesti toimiva luotettava yritys, joka kilpailuttanut lainoja jo vuosia. Se on ajan saatossa ottanut paikkansa vahvasti lainamarkkinoilla yhtenä suosituimpana luottojen- ja lainojenvertailufirmana. Tutustu lisää yhtiöön ja hae lainaa ilman vakuuksia jo tänään.

Hae Freedom Rahoitukselta

 

Freedom Rahoitus kannattaa:

Lainaa ilman vakuuksia 500 – 50 000 €
Saat yhdellä hakemuksella useita eri lainatarjouksia
Laina-aikaa kaikissa luotoissa jopa 1-12 vuoden väliltä
Ilmainen palvelu ja oma henkilökohtainen lainaneuvoja
Luotettava ja ennen kaikkea halpa lainayhtiö

 


Yleisvaikutelma

Freedom Rahoituksella on tarjolla ehkä netin laajin lainatuote valikoima josta löytyy rahoitusta tarpeeseen kuin tarpeeseen. Luottoa voit hakea 500 ja lainaa jopa 50000 euroa ja lainallesi voit sopia maksuaikatauluksi joustavilla ehdoilla 1-15 vuotta. Yhdellä hakemuksella saat useita tarjouksia joista voit valita sinun mieleisesi. Freedom Rahoituksen avulla on esimerkiksi helppoa järjestellä vanhat lainat uudeksi, edullisemmaksi kulutusluotoksi. Näin säästät rahat ja muutat lainasi helpommin hoidettavaksi luotoksi. Lainaa saat ilman takaajia tai vakuuksia. Saat käyttöösi henkilökohtaisen lainaneuvojan jonka kanssa on todella helppoa sopia kaikki lainaasi liittyvät asiat ja kysyä jos jokin asia askarruttaa.

Freedomin suosituimmat lainasummat:

 • 1000 euroa
 • 2000 euroa
 • 3000 euroa
 • 4000 euroa
 • 5000 euroa

   

  Mitä lainaajalta vaaditaan

  Lainaajalta vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää sekä puhdasta maksutaustaa, joten jos sinulla on maksuhäiriömerkintä niin et voi luottoa hakea Freedom Rahoitukselta. Täysi-ikäisyys vaaditaan lähes aina, joten lainaa 18-vuotiaalle on alhaisin ikäraja mitä on tarjolla. Freedom Rahoitus vaatii myös säännöllisiä riittäviä tuloja lainan takaisinmaksua varten. Nämä rajat vaihtelevat suuresti sen mukaan miten paljon olet rahoitusta hakemassa. Ehtoina on tämän lisäksi se että lainaajalla on sekä osoite että pankkitili Suomessa. Jos jokin asia askarruttaa niin voit ottaa yhteyttä Freedom Rahoituksen asiakaspalveluun joka on todella ammattitaitoinen.

   

Käyttökokemus

Freedom Rahoitus on panostanut kunnolla kotisivuihinsa. Ne ovat selkeät ja sivuilla on helppo navigoida. Ylälaidassa on omat kategoriansa, joista voi helposti valita aihealueen, joka kiinnostaa. Eli yhdellä klikkauksella pääsee tutustumaan yrityksen palveluihin tai vaikka ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

Sivustolta löytyy mukavasti tietoa ja hyvin toimiva lainalaskuri, josta voi hieman ottaa suuntaa, kun harkitsee lainan hakemista. Siihen voi laittaa haluamansa summan ja maksuajan ja laskuri sitten laskee, että paljonko yksi lyhennys tulisi olemaa tietyllä korolla.

Yleistä tietoa lainoista ja usein kysyttyjä kysymyksiä Freedom Rahoituksen tarjoamista palveluista löydät alta.


Kuinka suuri on lainan korko ja kuinka pitkä on lainan takaisinmaksuaika?

Kumpaankaan kysymykseen ei voi antaa yhtä vastausta. Korko riippuu monesta asiasta ja se määräytyy jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti. Eli esimerkiksi hakijan tulot, mahdolliset rinnakkaishakijat, luottohistoria ja lainan määrä ovat vaikuttavia tekijöitä. 6000e lainoissa esimerkiksi vaaditaan pienemmät tulot kuin suurissa lainoissa ja 20000 euron kulutusluotoissa.

Mitä tulee takaisinmaksuun, niin hakija itse voi määritellä sopivaksi kokemansa ajan ja sitten, kun saa lainatarjouksen, niin selviää, että suostuuko lainanantaja ehdotukseen. Hakijasta ja lainaa myöntävästä yrityksestä siis riippuu, että minkälaisen maksuaikataulun saa.

Toki myös kuukausierän suuruus on aina yksilöllistä, koska siihen vaikuttavat edellä mainitut korko, sekä takaisinmaksuaika.  Kannattaa myös olla tarkkana lainaa hakiessaan, että sitoutuuko vaihtuvaan korkoon esimerkiksi 12 kuukauden Euriboriin tai vaihtoehtoisesti kiinteään korkoon. Mikäli haluaa vaihtuvan koron, niin silloin toki kuukausierän suuruus saattaa nousat tai laskea markkinoista riippuen.

 


Kauanko kestää, että saan rahat tililleni?

Tavallisesti saat jo samana päivänä useita lainatarjouksia, mutta kaikkien tarjousten saamiseen saattaa kulua muutama päivä. Kun paras tarjous on löytynyt ja on sen hyväksynyt, niin silloin saattaa lainanantaja pyytää muutamia liitteitä hakemuksesi tueksi. Tapana on ollut lähettää esimerkiksi palkkatodistus tai muita dokumentteja. Vaaditut asiakirjat voi yleensä onneksi lähettää skannattuna eli ne saa toimitettua sähköpostin liitteenä todella kätevästi ja nopeasti.

Kun kaikki asiakirjat on toimitettu ja luotonantaja pystyy tekemään lopullisen hyväksyvän päätöksen, niin siitä yleensä viimeistään kolmen päivän sisällä saa rahat tilillensä.

Raha-asioiden ollessa kyseessä ei kannata hätiköidä, vaan odottaa ensin kärsivällisesti, että saa Fredom Rahoitukselta kaikki tarjoukset ja sitten vasta tekee päätöksen. Toki on helpompi tehdä parempia päätöksiä, kun tietää kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Freedomin lisäksi kannattaa tilata lainatarjous myös muista lainapaikoista, jotta voit todella kilpailuttaa lainasi.

 


Paljonko voin saada lainaa?

Lainaa voi maksimissaan saada 50 000 euroa. Lainan määrään kuitenkin vaikuttaa aina hakijan tulot, luottohistoria ja luottokartoituksessa tehtävät arvioinnit. Eli jos haluaa lainata 50 000 euroa lyhyellä maksuajalla, niin silloin hakijalla täytyy olla hyvät tulot, jotta maksamisessa ei tule ongelmia.

Mikäli hakee lainaa yhdessä jonkun kanssa eli hakemuksessa on rinnakkaishakija, niin silloin saa yleensä helpommin  lainattua suurempia summia paremmilla ehdoilla ja pienemmillä koroilla. Luotonantajan riski käytännössä puolittuu, koska nyt lainaa maksaa takaisin kaksi henkilöä yhden asemesta. Rinnakkaishakija on tavallisesti puoliso, mutta toki myös sukulainen tai ystävä hyväksytään.

 

Yhteystiedot

Freedom Rahoitus

Ahventie 4B

02170 Espoo

Puh: 09 4241 4449

asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8.00 - 18.00


Sisällysluettelo
 • Käyttökokemus

 • Viimeksi muokattu: