FellowFinance - kokemuksia ja arvostelut

FellowFinance arvostelut ja kokemuksetFellow Finance on uusi lainanmyöntäjä 2022 vuoden luottomarkkinoilla.

Yhtiö tarjoaa kulutusluottoja edulliseen hintaan 500-10 000 euron väliltä 24-36 kuukauden maksuaikataululla.

Fellow Finance on ns. vertaislainapalvelu eli lainaat rahaa toisilta ihmisiltä.

Tämä mahdollistaa entistä pienemmän todellisen vuosikoron lainalle. Suosittelemme tutustumaan FellowFinanceen, mikäli olette 500-10000 € kulutusluoton tarpeessa.

Hae Fellow Financelta heti lainaa tästä

 

Miksi Fellow Finance kannattaa?

 • Kuukausierä alkaen 25 euroa
 • Lainoille ei vakuuksia tai takaajia
 • Laina-aika 24 - 36 kuukauden väliltä
 • Lainan haku on ilmaista netissä
 • Voit maksaa lainan pois heti ilman lisäkuluja
 • Saat valita lainallesi itse kiinteän koron

 


Kuka voi hakea lainaa FellowFinancelta ja kuinka se tapahtuu?

Yhtiön kautta voit hakea rahoitusta, mikäli olet vähintään 21 vuotta vanha ja sinulta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi säännölliset tulot ovat tarpeen ja FellowFinance tarkistaa aina asiakkaan maksukyvyn ennen kuin lainahakemus hyväksytään. Pienempiin, esimerkiksi 1000e luottoihin vaaditaan pienemmät tulot, kuin suurempiin lainoihin 2000€ - 3000€ - 4000€ - 5000€.

Lainan haku onnistuu kätevästi yhtiön sivuilta ilmaisella nettihakemuksella. Palveluun tunnistaudutaan TUPAS-järjestelmän kautta pankkitunnuksilla, joka on huipputurvallinen järjestelmä, jota myös pankit käyttävät. Hakeminen on siis varsin helppoa ja aikaa siihen menee vain muutamia minuutteja. Hakemukset käsitellään luottamuksella ja yleensä nopeasti yhtiön aukioloaikojen sisällä. Saat vastauksen lainapäätöksestä sähköisesti.

 


Arvostelut

FellowFinance vertaislainaFellowFinance on monellakin tapaa erinomainen luotonmyöntäjä. Sen joustavuus on huippuluokkaa ja kuluttaja saa haettua tismalleen sellaisen lainan kuin haluaa. Lainan koron ja maksuaikataulun voit määrittää itse ja kuluttaja voi myös maksaa luoton pois ennenaikaisesti ilman kuluja. Yhtiö on hyvin suosittu huolimatta siitä, että se on toiminut alalla vasta lyhyen aikaa. Suosittelemme FellowFinancea kenelle tahansa rahoituksen tarpeessa olevalle. Mitään negatiivsta sanottavaa ei yrityksestä ole.

 


Yhteystiedot

 • Osoite: Ratakatu 1B, 00120 Helsinki
 • Puhelinnumero: 0203 80101 (aukioloaika arkisin klo 10-16)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

 


Yksilöllistä lainaa yksityisiltä lainantarjoajilta

Fellow Finance on uudenlainen lainapalvelu, jonka kautta voit saada yksilöllistä lainaa jopa 10 000 euroa parhaimmillaan erittäin pitkällä 5 vuoden laina-ajalla, sillä haet itseasiassa lainaa yksityiseltä ihmiseltä. Lainayhtiön sijaan saat lainaa akuuttiin tai pitkäaikaiseen rahantarpeeseen kaltaisiltasi tavallisilta ihmisiltä, jotka haluavat alkaa sijoittajaksesi. Maksat Fellow Financelle vain välityspalkkion, mutta muuten maksat lainaamasi summan takaisin korkoineen vain sijoittajallesi.

Korko määräytyy lainahakemuksessa ilmoittamiesi tietojen perusteella. Fellow Finance arvioi hakemuksesi perusteella luottoluokituksesi ja määrittelee samalla koron, joka määräytyy luotettavuutesi perusteella. Luotettava lainanhakija saa luonnollisesta lainaa muita halvemmalla.

Valittuasi sopivan lainan ja kuukausittaisen maksuerän Fellow Finance lähettää sinulle yksilöllisen lainatarjouksen luottoluokituksesi perusteella. Lainatarjouksen voit joko hyväksyä, hylätä tai jäädä odottamaan toista tarjousta.

Maksat lainaa takaisin sopimuksen mukaan alkaen 8% lainakorolla ja vähintään 25 euroa kuukaudessa, mutta takaisinmaksuajan voit määritellä itse. Halutessasi voit myös maksaa lainan takaisin kerralla ilman lisäkuluja.

Fellow Finance yhdistää sinut sopivaan lainantarjoajaan erittäin nopeasti ja lainapäätöksen ja -rahat voit saada jopa tunnissa hakemuksen lähettämisestä, näin näppärää on lainan hakeminen yksityishenkilöltä.

 


Kertalainaa arjen yllättäviin tarpeisiin tai yhdistelmälainoja suurempiin menoihin

Fellow Finance tarjoaa niin kertalainaa kuin pidempiaikaista yhdistelmälainaakin lainatarpeestasi riippuen. Pienen kertalainan nostaminen kannattaa, kun tarvitset rahaa äkilliseen tarpeeseen, kuten uuden kodinkoneen hankintaan tai takuuvuokran maksamiseen ajallaan. Elämä saattaa yllättää silloinkin, kun palkkapäivä on vielä kaukana, mutta rahantarve suuri.

Myös suuremman kertalainan nostaminen Fellow Financen kautta kannattaa, sillä saat lainaa tavallisia pikavippejä kohtuullisemmalla korolla ja huomattavasti pidemmillä laina-ajoilla, joten rahaa jää myös elämiseen. Toki raha-asioiden tulee olla kunnossa myös vertaislainaa nostaessa, mutta pitkien maksuaikojen ansiosta se sopii hyvin myös pienempään budjettiin.

Jos tarvitset jatkuvaa lainaa, sinun kannattaa kokeilla Fellow Financen yhdistelylainoja, joiden kautta voit yhdistää useita lainoja yhdeksi edulliseksi, pitkäaikaiseksi lainaksi, jota lyhennät tasaerissä kerran kuukaudessa. Fellow Finance hoitaa lainojen yhdistämisen puolestasi ja maksaa lainasi lainantarjoajille, joten sinun ei tarvitse huolehtia itse muusta kuin takaisinmaksusta lainayhtiölle.

Yhdistelylainan ottaminen kannattaa, sillä saat sen paremmilla ehdoilla kuin kertalainan ja voit korottaa lainaa kolmen kuukauden kuluttua ensimmäisestä nostosta, kunhan olet hoitanut aiemmat maksut ongelmitta. Takaisinmaksuehdot ja -ajat ovat Fellow Financella todella joustavia, sillä voit maksaa lainan takaisin kerralla, kerran kuukaudessa tai pitämällä hetken lyhennysvapaata.

 


Asiakkaiden kokemuksia Fellow Financesta

Asiakkailla on Fellow Financesta pelkästään positiivista sanottavaa: vertaislainan pidemmät maksuajat ja kohtuulliset korot ovat saaneet erityisesti kiitosta. Uudenlainen lainapalvelu tarjoaa joustavan ja turvallisen tavan nostaa lainaa ilman pankkien väliintuloa, jolloin saat yksilöllistä lainaa tarpeesi mukaan. Kaikki kulut on esitelty reilusti yhtiön sivuilla, jolloin lainaasi ei tule yllättäviä piilokuluja. Lisää hyviä lainapalveluita löydät helpoiten täältä.


Sisällysluettelo
 • Yksilöllistä lainaa yksityisiltä lainantarjoajilta
 • Kertalainaa arjen yllättäviin tarpeisiin tai yhdistelmälainoja suurempiin menoihin

 • Viimeksi muokattu: