Aasa

Aasa tarjoaa lainavalikoimassaan vakuudettomia luottoja 2000 – 5000 euron väliltä 6-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa sekä tapahtuu ilmaiseksi yrityksen sivujen kautta.

AasaAasa on hyvä vaihtoehto ja sen monipuolinen lainavalikoima soveltuu kaikille keskisuuren kulutusluoton tarpeessa oleville. Aasan lainatuotteet ovat erittäin edullisia  – nimelliskorkoprosentin ollessa vain ja ainoastaan 24.90 %.

  • Luottoa haettavissa 2000-5000 euroa
  • Maksuaikaa sopimuksen mukaisesti 3-36 kuukautta
  • Todella edulliset hinnat

Lainaaminen ei voisi myöskään olla helpompaa. Täyttämällä lainahakemuksen Aasan sivuilta saat pian vastauksen, jonka jälkeen rahat toimitetaan tilillesi – yleensä muutamassa arkipäivässä, joskus jopa nopeamminkin. Aasa edellyttää lainaajaltaan tuttuun tapaan puhtaita luottotietoja ja vähintään 20 vuoden ikää. Aasan vakuudettomat kulutusluotot ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja niiden hinnan ollessa edullisimmista päästä mitä tulee luotonmyöntäjiin.

Hae lainaa Aasalta heti

 

Yleisvaikutelma

Erittäin hyvä lainapaikka kun haussa on suurehko 2000-5000 euron luotto. Maksuaikaa voit saada 3-36 kuukautta erittäin hyvillä ja rehdeillä ehdoilla. Kätevällä Aasan lainalaskurilla voit katsoa miten lainasumma ja maksuaika vaikuttavat kuluihin ja millainen kuukausilyhennys lainallesi tulisi. Palvelu on kaikinpuolin moitteeton ja hakemukset on helppo käyttää. Hakemuksesi käsitellään todella nopeasti ja rahatkin saat käyttöösi lähes heti. Aasa lainapalvelu on hyvä lainapalvelu josta lainasi saat ilman vakuuksia tai takaajia. Aasa antaa asiakkailleen myöskin hyvän peruutusturvan eli jos tuntuu siltä että hait lainaa mutta et sitä tarvitsekkaan niin voit peruuttaa sopimuksen 18 päivän sisällä maksutta.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Ikärajaksi on Aasalla asetettu vähintään 20-vuotta. Hakijalla on oltava sekä osoite että pankkitili Suomessa sekä luottotiedot kunnossa koska henkilö jolla on maksuhäiriömerkintä ei voi lainaa saada. Sinulla tulee myös olla säännölliset riittävän suuret tulot jotta lainan takaisinmaksu voidaan hoitaa. Tuloiksi kelpaa myös eläke tai määräaikainen työsuhde.

 


Lainaa joustavilla ehdoilla

Aasa tarjoaa joustoa lainaehtoihin, sillä lainan voit maksaa takaisin helposti kahden vuoden sisällä. Lyhennät lainaa joka kuukausi tasaerillä ja korko pienenee lainapääoman pienentyessä, joten sinulle jää rahaa muuhunkin elämiseen. Voit myös maksaa jo ottamasi ja kuluttamasi lainan takaisin kerralla, jos haluat hoitaa lainanmaksun takaisin nopeasti ilman erillisiä kuluja.

Et tarvitse lainaan lainkaan takaajia tai vakuuksia, mutta sinun on ennen lainapäätöksen lopullista hyväksymistä osoitettava maksukykysi palkka- tai eläketositteella, jotta Aasa voi varmistua maksukyvystäsi. Aasa on erinomainen lainaratkaisu, jos etsit edullista lainaa pitkillä laina-ajoilla, sillä lainan nimelliskorko on vain 25,90% ja lainan voit maksaa takaisin jopa kahdessa vuodessa.

Lainan voit myös perua ensimmäisen 18 päivän aikana ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun sähköpostitse tai postissa ja kertomalla, mina päivänä aiot sen palauttaa. Peruutusturva tarjoaa sinulle mahdollisuuden palauttaa kaikki saamasi lainarahat takaisin 18 päivän sisällä, joten jos tulet toisiin ajatuksiin tai taloudellinen tilanteesi muuttuu nopeasti, et joudu velkakierteeseen, vaan saat lainan hoidettua takaisin helposti ja turvallisesti. Peruutetusta lainasta maksat korkoja vain siltä ajalta, kun se on ollut käytettävissäsi. Miksi et voisi hakea vaikka yrityslainaakin.

 


Kertalainaa suuriin menoihin

Lainan ottaminen Aasalta kannattaa erityisesti, jos etsit suurta kulutusluottoa hyvillä ehdoilla. Useimmat lainayhtiöt tarjoavat vain varsin pientä kertalainaa, mutta Aasan kautta voit nostaa kerralla jopa 5000 euroa, mikä on riittävä summa jopa suuremman menoerän, projektin tai akuutin tarpeen rahoittamiseen.

Elämä voi yllättää silloinkin, kun rahat ovat vähissä. Uusi kodinkone on ostettava hajonneen tilalle, äkillisen remonttitarpeen yhteydessä varat on saatava nopeasti tai lapsen sairastuessa rahaa on saatava yksityisen lääkärimaksuihin. Pieni kertalaina voi silloin auttaa selviämään seuraavaan palkkapäivään asti ja hieman suurempi laina voi taas kattaa esimerkiksi suuremman taloprojektin.

 


Asiantuntevaa asiakaspalvelua Aasalta

Lainaa koskevissa kysymyksissä kannattaa kääntyä nopeasti Aasan asiantuntevan ja ystävällisen asiakaspalvelun puoleen. Voit ottaa yhteyttä nopeasti ja vaivattomasti lainantarjoajan livechatin kautta, jolloin saat apua reaaliajassa asiakaspalvelun aukioloaikoina arkipäivisin klo 9-17.

Aasalle voit myös soittaa, jos keskustelet mieluummin puhelimitse. Asiakaspalvelun ollessa kiinni voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tai sivuilta löytyvällä lomakkeella, jolloin saat vastauksen palvelun taas auetessa aamulla. Kannattaa myös tarkistaa Aasan sivujen UKK/FAQ –osio, josta saat vastaukset useimpiin yleisesti kysyttyihin kysymyksiin.

 

Yhteystiedot

Aasa Oy

Konalantie 6-8B

00370 Helsinki

Puh: 0600 04045

Asiakaspalvelu@aasa.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9.00 - 17.00


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: