Katsaus uuteen vuoteen ja 2014 vuoden lainavinkit

lainavinkit 2014Taas on vuosi vaihtunut ja viime vuosi olikin melkoista myllerrystä vippi- ja kulutusluottoalalla. Alkukesän korkokattouudistus oli isoin muutos mitä pikalaina-alalla ollaan koskaan nähty ja koko paletti meni käytännössä täysin uusiksi. Suurimmat ja tunnetuimmat yhtiöt jäivät ja pienet yrittäjät karsiutuivat lähes kokonaan pois. Kesän ja syksyn aikana yhtiöitä sulkeutui toinen toisensa perään. Myöhemmin kuitenkin alkoi taas alan elpyminen ja uusia yhtiöitä on avannut oviaan ja osa varsin menestyksekkäästi.

Vuoden 2014 lainavinkit - näin lainaat edullisesti

Lainaaminen ei ole milloinkaan ollut rakettitiedettä, mutta säästäminen on mahdollista siinäkin, tämä jos joku on selvää. Nykyään pätee yhä samat pelisäännöt ja asia mihin halvimman lainan metsästäjien kannattaa kiinnittää erityishuomio on lainan todellinen vuosikorko. Lainan löytäminen on vaan huomattavasti helpompaa kuin ennen, sillä valikoima on kaventunut reippaasti. Erityisesti pienempien lainasummien löytäminen on äärimmäisen helppoa ja mitään kiskurikorkoja ei ole enää olemassakaan, kiitos korkokattoasetuksen. Tästä syystä pikalainan korko on nykyään varsin kohtuullisissa lukemissa.

Sopivimman kulutusluoton löydät helposti meidän sivustolla olevan vertailun avulla. Korot ovat kohtuulliset ja sinulla on paljon eri vaihtoehtoja, jotka käyt läpi nopeasti. Näin pääset tutustumaan samalla lainaehtoihin ja muihin yhtiön ominaisuuksiin. Parhaimmat lainavinkit 2014 löydät kahlaamalla sivuamme läpi ja tekemällä pientä taustatyötä myös minkälainen lainapaikka on kyseessä.

 


Sisällysluettelo

Viimeksi muokattu: