Voiko luottotiedoton saada lainaa?

luottoa luottotiedottomalleJos olet kohdannut elämässäsi taloudellisia vaikeuksia ja luottotiedot ovat menneet, voi lainan saaminen olla erittäin hankalaa. Tietysti kannattaa myös pitää mielessä se, että jos luottotiedot ovat menneet, kannattaisi ensin hoitaa vanhat laskut pois, ennenkö edes uusia lainoja miettii. Kuitenkin joskus luottotiedotonkin voi hyvällä syyllä tarvita lainaa. Tällöin tärkeää on se onko kaikki velat jo maksettu. Jos on seuraavaksi tulee miettiä kauanko maksuhäiriöstä on aikaa. Jos maksuhäiriöstä on useita vuosia ja tämänhetkiset tulot ovat hyvät, voi lainan saaminen onnistua. Suosittelemme olemaan yhteydessä omaan pankkiisi ja kysymään olisiko mahdollista myöntää kulutusluottoa/lainaa. Omassa pankissa saatetaankin olla hyvin ymmärtäväisiä maksuhäiriön suhteen, jos asiat tällä hetkellä ovat kunnossa. Internetin lainatarjoajilta on käytännössä mahdotonta saada lainaa jos luottotiedot ovat menneet, koska kaikki vaativat puhtaat luottotiedot. Lisätietoja kaivatessasi ole suoraan yhteydessä lainanantajan asiakaspalveluun, he osaavat kertoa tarkemmin.

Lainaa ilman luottotietoja hakevalle on olemassa erilaisia oppaita sun muita netti pullollaan, mutta perustilanne on, että esimerkiksi pankit eivät halua antaa lainaa luottotiedottomalle. Tämä johtuu mahdollisista vaikeuksista maksaa takaisin lainaa. Jos sinulla ei ole rahaa maksaa takaisin, on sinulle vaikea myöntää lainaa. Luottotietojen menettäminen tarkoittaa juuri tätä. Luottotiedottomalle lainanhakijalle tämä tarkoittaa usein pitkää prosessia saada luottotiedot takaisin. Siihen voi kulua muutamasta viikosta kuukausiin. Esimerkiksi

 

Jos tarvitset kattavampaa tietoa tai opasta, suosittelemme vierailemaan lainaa ilman luottotietoja tai pikavipit ilman luottotietoja sivustolla.


Viimeksi muokattu: