epikavippi - luottotili, express laina ja pikavipit - kokemuksia ja arvostelu


epikavippi on pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä ja yhtiö on myöntänyt luottoa jo yli 8 vuotta Suomessa. Yhtiön kautta voit hakea 100-10 000 euron lainaa helposti ja nopeasti netin kautta. Lainan lyhentäminen tapahtuu erissä ja voit itse valita kuukausittaisen lyhennyssumman. epikavippi on lainaehdoiltaan hyvin selkeä ja joustava eli yhtiö on hyvin kuluttajaystävällinen.

  • Edullista lainaa tarjolla 100-10000 euroa
  • Kotimainen ja luotettava
  • Nosta rahaa käyttöön vaikka yöllä

Kun olet avannut luottotilin voit tehdä nostoja rajattomasti ilman lisäkustannuksia ja maksat takaisin aina vain lainatun summan verran. Todellinen vuosikorko 1500 euron lainalle on vaivaiset 14,9 % eli epikavippi 2022 on myös yksi markkinoiden halvimmista vaihtoehdoista. Tutustu lisää yhtiöön ja avaa epikavippin joustava ja halpa luottotili jo tänään.

epikavippi on siis kotimainen toimija ja heiltä löytyy muutama erilainen lainatuote. Alla esiteltynä erilaiset tuotteet.
 

Yleisvaikutelma

Yksi netin parhaimpia lainapaikkoja joka on jo vuosia operoinut Suomen rahoitusmarkkinoilla. Yritys on ehdottoman luotettava ja täysin kotimainen. Lainaa on tarjolla 100-5000 euroa johon voit sopia itsellesi sopivan maksuajan. Toki myös suuremmalle summalle voi saada luottopäätöksen, jos haluaa avata luottotilin. Myöskin todella nopea pikavipin tapainen, mutta joustavampi ja halvempi epikavippi Express 500 euroon saakka on todellä kätevä. Ilmaisen luottopäätöksen saat heti ja hyväksymisen jälkeen rahaa voit siirtää käyttöösi vaivattomasti jopa yöllä. Rahojen siirtomäärää ei ole myöskään rajoitettu joten voit nostella sitä luottotililtäsi juuri silloin kun tarvitset ja sen verran kuin tarvitset. Kuluja ja korkoa maksat ainoastaan käyttöön otetusta summasta. Jos rahantarve on akuutti niin kannattaa tutustua epikavippi Express palveluun josta on mahdollista hakea pikalainaa todella nopeasti.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

epikavippilla on käytössään todella alhainen 18-vuoden ikäraja joten kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö voi lainaa anoa. Ehtoina kuitenkin on se että hakijalla on pysyvä osoite Suomessa, suomalainen henkilötunnus sekä pankkitili. Hakijan tulee myös osoittaa että hänellä on riittävän suuret säännölliset tulot lainan takaisinmaksuun. Yksi ehdoton hylkäysperuste on se että hakijalla ei ole luottotiedot kunnossa eli maksuhäiriömerkinnän omaava henkilö ei voi lainaa saada.Myös puutteelliset osoitetiedot tai aikaisemmat perintään edenneet luotot ovat syitä hylkäykselle. Mikäli hakija tulee hylätyksi, niin uuden hakemuksen voi jättää kuuden kuukauden kuluttua edellisestä hakemuksesta.

 


Laina

Eli tavallinen laina, mutta usein käynnissä on erilaisia kampanjoita, joiden aikana lainaa saa haettua todella edullisin ehdoin. Lainalle on määritelty minimisummaksi 1000 euroa ja maksimisummaksi 5000 euroa. Lainan saa haettua ilman aloitusmaksua tai kuukausimaksua ja se tulee maksaa takaisin 24 kuukauden kuluessa. Esimerkkinä 5000 euron lainalle korko on vain 8% ja todellinen vuosikorko alkaen jopa vain 10,4%. Eli todella halpaa lainaa on tarjolla epikavipiltä.Parhaan tarjouksen saat, kun nostat koko lainasumman kerralla.

 


epikavippi Express

Eli kyseessä on todellinen pikalaina, kuten nimikin antaa ymmärtää. Maksimisumma jonka voi pikalainana saada on 500 euroa.  Voit hakea pikalainaa helposti täyttämällä hakulomakkeen, joka on yksinkertaistettu versio varsinaisesta hakulomakkeesta ja sen vuoksi pääset ohittamaan varsinaisen luottokartoituksen. Lomakkeen täyttö on sen vuoksi nopeaa. Päätöksen saat jopa kolmessa minuutissa. Päätöksen saatuasi voit rauhassa tutustua tuotteeseen ja luoda tunnukset palveluun ennen, kuin nostat luotolta rahaa, koska hakeminen ja tilin avaaminen ei maksa mitään. Tutustu myös myihin lainapaikkoihin, joista saat lainapäätöksen heti.

Pikalaina kuitenkin toimii samalla tavalla kuin perinteinen luotto, koska ei ole pakko nostaa 500 euroa kerralla, vaan voi nostaa aina tarpeen mukaan. Myöskin maksetut lyhennykset aina kasvattavat käytettävissä olevan lainan määrää.

epikavippi Express on siis loistava ja todella suosittu vaihtoehto todella akuutteihin pieniin rahantarpeisiin. Juuri nopeus on se paras puoli. Onhan se toki myös joustavampi kuin perinteinen pikavippi ja korot ovat myös edullisemmat. Monella pikavippejä myöntävällä yrityksellä saattaa korko olla todella huima, mutta epikavipin pikalainassa todellinen vuosikorko on 50,5 prosenttia.

Experess-asiakkuudesta voi myös siirtyä varsinaisen luottotilin käyttäjäksi, kunhan vain käy lisäämässä tarvittavia tietoja hakemuslomakkeeseen.

 


Luottotili

Luottotilille on mahdollista luottorajaksi jopa 10 000 euroa. Kaikki tämä on siis täysin vakuudetonta ja takaajia ei myöskään tarvita. Kun on saanut luottopäätöksen, niin luottotililtä voi missä tahansa nostaa rahaa netin kautta ja Suomessa nostaminen onnistuu myös tekstiviestin avulla. Sama periaate pätee niin suuren luottoon, kuin Expressiinkin eli, kun maksat lyhennyksiä, niin samalla vapautat itsellesi lisää luottoa käyttöösi.

Luottotilin käyttöraja ja lainan korko määritellään aina hakijasta tehtävän kartoituksen perusteella, joten on aina yksilöllistä, että millaisen käyttörajan ja koron kukin saa.

Luoton kuukausittaisen lyhennyksen suuruus määräytyy luottorajan mukaan. Se pysyy aina vakiona, riippumatta avoinna olevasta luoton määrästä. On myös mahdollista maksaa luottoa takaisin suurempiakin summia tai toki vaikka koko avoinna olevan määrän voi maksaa kerralla.

Luottotili on myös siitä parempi kuin perinteinen luottokortti, että siitä ei veloiteta kiinteitä kuukausittaisia maksuja. Eli kuluja syntyy vain silloin, kun käytössä on luottoa, jota sitten maksetaan takaisin. Mikäli avoinna olevaa saldoa ei ole, niin silloin ei ole mitään kulujakaan.

 


Usein kysyttyjä kysymyksiä ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät alta.


Onko epikavippilla ikinä tarjouksia tai kampanjoita?

Toisinaan on mahdollista saada kampanjakoodeja, joiden avulla pääsee hyödyntämään hyviä tarjouksia ja etuja. Tarjouksista tiedotetaan nettisivuilla ja bannereissa. Mikäli olet suostunut siihen, että lähetämme silloin tällöin sähköpostia, niin saat tarjouksia myös sähköpostitse. Kampajakoodin voit hyödyntää noston yhteydessä ja  kampanjakoodit ovat aina voimassa vain rajoitetun ajan.

 


Koska saan nostamani rahat tililleni?

Uusilla asiakkailla on mahdollisuus tehdä ensimmäinen nosto 07.00-23.00 välisenä aikana. Seuraavat nostot voi tehdä mihin aikaan tahansa. Yleensä nostot näkyvät tilillä noin puolen tunnin kuluttua, mutta hieman pankista riippuen saattaa siihen mennä yksi tai kaksi pankkipäivää.

 


Ovatko säännölliset tulot edellytyksenä luoton saamiselle?

Säännöllisiä tuloja tarvitaan, jos hakee suuria luottoja tai lainoja. Tuloilla on suuri vaikutus luoton määrään, koska aina on tärkeää arvioida maksukykyä huolellisesti. Ylisuurien luottojen myöntäminen ei ole kenenkään etu.  Pienen pikalainan voi saada joskus ilman selkeitä säännöllisiä tulojakin. Toki se on aina tapauskohtaista, koska nykyään moni työskentelee projektiluontoisissa tehtävissä tai freelancerina, joten tulot ovat heillä usein varsin epäsäännölliset ja se ei kuitenkaan suoranaisesti estä luoton saamista.

Tulojen ei myöskään tarvitse olla palkkatuloja, vaan eläketulot ja muutkin säännöliset tulot aina huomioidaan.

 


Mitä tapahtuu, jos en saa laskua maksettua ajoissa ja en ota yhteyttä asiakaspalveluun tai laskutukseen?

Asiakkaan tulisi aina olla  mahdollisimman pian yhteydessä, mikäli maksuvaikeuksia ilmenee. Usein asiat ovat kuitenkin jollakin konstilla sovittavissa ja hoidettavissa. Mikäli yhteydenottoa ei ole tullut ja laskua ei ole maksettu, niin siitä seuraa muistutuslasku asiakkaalle. Silloin laskun summaan on jo lisätty muistutusmaksu ja viivästyskorko.

Tavallisesti kahden viikon päästä edellisestä seuraa uusi maksumuistutus. Mikäli yritys ei saa perittyä asiakkaalta maksua, niin se saattaa irtisanoa luottosopimuksen ja siirtää asian perintätoimiston hoidettavaksi.

Perintätoimistot taas lisäävät laskuun omat kulunsa ja korkonsa, joten summa saattaa äkkiä kasvaa reilusti. Myös perintätoimistojen kanssa voi tehdä osamaksusuunnitelman, jos ei kerralla pysty koko summaa maksamaan.

Pahimmillaan laskun laiminlyönti johtaa oikeudelliseen perintään ja käsittelyyn lähimmässä käräjäoikeudessa, joka lopulta johtaa maksuhäiriömerkintään.

 

Yhteystiedot

epikavippi Consumer Finance Oyj

Energiakuja 3

00180 Helsinki

Puh: 010 2171 011

asiakaspalvelu@epikavippi.fi

Asiakaspalvelu on auki arkisin 8.00 - 18.00


Sisällysluettelo
  • Laina
  • epikavippi Express
  • Luottotili
  • Usein kysyttyjä kysymyksiä ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät alta.

  • Viimeksi muokattu: