Perusvippi kokemuksia ja tietoa lainoista ja vipeistä

Perusvippi 2022 tarjoaa ainutlaatuista rahoitusratkaisua, sen kautta voit hakea 2000 euron luottorajan heti käyttöösi ja tehdä nostoja/verkko-ostoja rajattomasti milloin vain.

 

Perusvippi joustoluotto

Systeemi toimii luottokortin tavoin, mutta on vielä astetta kätevämpi ja korot eivät Perusvippin lainoissa todellakaan päätä huimaa. Perusvippi on jo pidempään alalla toiminut ja erittäin luotettava lainayhtiö, taustalla toimii OPR-Vakuus, jolta löytyy pitkä ja positiivinen historia pikalainojen / luoton myöntämisestä.

 • Lainaa voi hakea 20-2000 euroa
 • Joustava maksuaikataulu tai osamaksu
 • Erilaisia erikoistarjouksia Perusvippi lainapalvelun kautta
 • Ei tilinhoitomaksuja, vuosimaksuja, tai muitakaan ylimääräisiä kuluja
 • Vain nostopalkkiot ja avoinna olevalle summalle kertyvät korot tulee maksaa

Perusvippin palvelu on äärimmäisen kätevä, saat aina keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa lainalle ja maksat korkoa vain käytetystä luotosta. Voit nostaa rahaa omalle pankkitilillesi tarpeen mukaan milloin tahansa helposti ja nopeasti verkon kautta.Perusvippin joustoluottoa voi suositella kenelle tahansa luottokelpoiselle lainan tarpeessa olevalle henkilölle! Voit hakea lainaa heti pankkitilillesi yläpuolella olevan painikkeen kautta.

Tapa, jolla Perusvippi toimii on todella hyvä. Käytännössä saat siis luottorajan, olkoon se vaikka 2500 euroa, niin voit vapaasti tehdä aina tarpeen vaatiessa nostoja, niin usein, kuin tarvetta on, kunhan luottoraja ei ylity. Eli ehkä kertanosto riittääkin rahantarpeeseen, mutta mikäli näin ei ole, niin nostoja voi tehdä helposti vaikka kännykällä, kun tarvetta ilmenee.

Tällä hetkellä ikäraja käteisnostominaisuudella varustettuihin luottoihin on 21 vuotta ja  luottosopimus ilman käteisominaisuutta voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneille Tavallinen luotto toimii luottokortin tavoin ja sillä voi helposti maksaa ostoksia esimekiksi netissä.Luoton hakeminen onnistuu myös kätevästi netissä. Hakemuksen voi lähettää mihin aikaan tahansa ja  Perusvippi käsittelee hakemuksia arkena 08.00-22.00 välisenä aikana. Eli todella kattavaa palvelua on tarjolla, eikä enää tarvitse murehtia siitä, että ennättääkö töiden jälkeen pankkikonttoriin asioimaan.

Hae Perusvippi palvelusta heti tästä

 

Yleisvaikutelma

Luottoa on Perusvippi palvelusta mahdollista hakea 20-2000 euroa ilman vakuuksia tai takaajaa. Perusvippi luotto toimii samalla tavalla kuin luottokorttikin ja sillä on esimerkiksi todella kätevää ja turvallista maksaa nettiostoksia. Kaiken lisäksi Perusvippi on neuvotellut erilaisia todella hyviä erikoistarjouksia niille jotka heidän palveluaan käyttävät. Eli voit saada jopa 70% alennuksia eri verkkokauppoihin.

Maksuaikataulusi voit sopia sinulle mieleiseksi tai voit ottaa edullisen osamaksusopimuksen. Osamaksua tulee maksaa joka kuukausi 20% avoimesta velkasummasta tai vähintään 20 euroa. Luoton voi maksaa pois myös sovittua aiemmin ilman lisäkustannuksia. Lasku voidaan tilata joko paperisena tai sähköisesti sähköpostiin tai NetPosti-palveluun.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Lainan hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö jolla on osoite sekä pankkitili Suomessa. Luottoa hakevalla ei saa olla aiemmin rekisteröityä maksuhäiriömerkintää. Jos luottotietosi eivät ole kunnossa niin et siis voi Perusvippin kautta lainaa saada. Lainasumman koosta riippuen voidaan hakijalta vaatia myös säännöllisiä riittäviä tuloja jotta laina voidaan maksaa takaisin. Tästä saat tarkempaa tietoa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Toki lainattava summa on siis aina suuri tekijä ja pienen  lainan voi Perusvippiltä  saada vaikka hakija, jolla ei ole säännöllisiä tuloja. Suuremmissa lainoissa toki yleensä edellytetään säännöllisiä tuloja, koska ilman tuloja ei lainaa saa maksettua takaisin ja se taas johtaa maksuvaikeuksiin ja pahimmillaan saattaa aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän.

Mikäli kysymyksiä heräsi, niin kannattaa lukea läpi alta löytyvät usein kysytyt kysymykset, koska usein vastaus löytyy niistä.

 


Onko luoton hakeminen netin kautta yhtä turvallista, kuin asioiminen tavallisten pankkien kanssa?

Tähän on helppo vastata, että kyllä on. Käytössä on todella tehokas suojaustekniikka, joka takaa sen, että tiedot eivät päädy ulkopuolisten käsiin. Tietoja ei myöskään luovuteta kolmansille osapuolille, joten lainanhakija voi olla täysin turvallisin mielin ja luottaa siihen, että homma toimii.

 


Voinko saada useita luottoja samaan aikaan?

Usea samanaikainen luotto ei ole hyvä ajatus. Ei ole koskaan suositeltavaa maksaa luottoa luotolla, koska usein se johtaa maksuongelmiin ja ennen kuin huomaakaan, niin maksuja on saattanut alkaa kasaantua hälyttävällä tahdilla. Ainoa syy ottaa uusi laina vaikka vanhoja olisi vielä maksamatta on ns. yhdistelylaina, jolla maksetaan vanhat pienet vipit pois.

 


Mitä eroa on kulutusluotolla ja pikavipillä?

Kenties tärkein ero on se, että pikavippi on kerralla nostettava könttäsumma. Eli se ei ole kovinkaan joustava tapa hoitaa akuuttia rahantarvetta, koska jos tarvitseekin hieman enemmän rahaa, kuin oli alunperin kaavaillut, niin pikavipin summan kasvattaminen ei onnistu.

Sama pätee myös toisinpäin eli jos nostaa liian suuren vipin, mutta tarvitseekin vain pienen osan siitä, niin silti pitää maksaa takaisin koko summalle määrätty korko. Pikavipit ovat myös yleensä kalliimpi tapa lainata rahaa, kuin käyttöluotot.

Kulutusluottoa voi sen sijaan nostaa juuri tarvitsemansa summan, kunhan luottoraja ei ylity. Toki korko kerääntyy myös vain avoinna olevan lainan määrän mukaan, eikä tietenkään koko luottolimiitin mukaan.


Kuinka maksan lainan takaisin?

Lainan maksaminen on joustavaa. Voit maksaa lainaa takaisin kuukausittaisissa erissä tai halutessasi myös toki kertasuorituksena. Tavallisesti pienemmät summat maksetaan kerralla, mutta suurempiin summiin laaditaan kuukausittainen maksusuunnitelma.  Mikäli olet tehnyt osamaksusopimuksen, mutta haluatkin maksaa summan takaisin aikaisemmin, niin se toki onnistuu ilman ylimääräisiä kuluja.
 


Miksi minulle ei myönnetty luottoa?

Yleisin syy hylkäykseen on huolimattomasti täytetty hakemus. Kannattaa siis tehdä tarkkaa työtä, kun täyttelee hakemuksen kenttiä. Usein puutteelinen tai virheellinen osoitetieto aiheuttaa hylkäyksen. Myös maksuhäiriömerkintä tai yritykselle avoinna oleva lasku johtaa hylkäämiseen. Kannattaa siis pitää huolta, että hoitaa raha-asiat ajallaan, niin varmasti välttyy ikäviltä yllätyksiltä.


Yhteystiedot

OPR-Vakuus Oy / Perusvippi

Lautatarhankatu 8B

00580 Helsinki

Puh: 020 741 2030

asiakaspalvelu@perusvippi.fi

Asiakaspalvelu on auki arkisin 8.00 - 20.00


Sisällysluettelo
 • Onko luoton hakeminen netin kautta yhtä turvallista, kuin asioiminen tavallisten pankkien kanssa?
 • Voinko saada useita luottoja samaan aikaan?
 • Mitä eroa on kulutusluotolla ja pikavipillä?
 • Kuinka maksan lainan takaisin?
 • Miksi minulle ei myönnetty luottoa?

 • Viimeksi muokattu: